Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:29 - 21/06/2013

Ε Ρ Ω Τ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε ……!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 5:38 ΜΜ

    TI EGINE STRAGER?NA TO RIJOYME STON ERVTA LES?

  2. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 6:00 ΜΜ

    ΕΝΩΘΕΙΤΕ , ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ , ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ , ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΑΛΙΔΑ ΣΑΣ . ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ…ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ , Η ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΠΟ ΑΣΦΗΞΙΑ .

  3. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 6:21 ΜΜ

    stranger ti exoume.,…ouzokatanixi;;!!!!!

  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΚΛΑΙΜΕ ΕΙΤΕ ΓΕΛΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΡΕΧΕΙ, ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ, ΤΟΝ Τ Ρ Ο Μ Ο.
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ. ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ Α Λ Ο. ΑΡΑ ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΖ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ . ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ. ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ -ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ- ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΕ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

  5. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 10:24 ΜΜ

    Αδερφέ "Παράξενε" είμαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
    Είμαι μαζί σου ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!!!

    ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΤΡΙΣ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

  6. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 11:24 ΜΜ

    Οσοι θέλετε ψοφήστε μέσα στο ματριξ. Κανείς δεν θα σωθεί απ΄αυτούς που θα μείνει. Ενα βήμα κάνεις, κι είσαι αλλού. Το μετέωρο βήμα του πελαργού. Πόσο δύσκολο σας είναι να στερηθείτε το φιρμάτο ρούχο, τη γκόμενα , το γυαλισμένο τζιπ, την χρεωμένη μαιζονέτα, την μπουζουκλερί? Με την οργή, την απελπισία, την δήθεν φιλοπατρία, την τάχα μου τάχα μου γενναιότητα απλά το τρέφετε….

  7. Ανώνυμος 06/22/2013 @ 2:57 ΠΜ

    το πες και το έκανα!!!

  8. Ανώνυμος 06/22/2013 @ 9:04 ΠΜ

    Ζουμε σε λαθος εποχη για ερωτες οχι λογω κρισης αλλα λογω του ολοι και ολες ακολουθανε τη μοδα χωρις να ακολουθανε τη καρδια τους κι αν η μοδα λεει οτι μια ελληνιδα εχει κατα μεσο ορο 3 παραληλλες σχεσεις μετα αντε ερωτεψου..

  9. Ανώνυμος 06/22/2013 @ 11:09 ΠΜ

    εχεις δικιο stranger o ερωτας ειναι η λυση σε ολα αυτα που βιωνει ο λαος μας και ο κωσμος ολος. αυτη ηταν και η αποντηση του ροζανη στην σταη οταν τον ρωτησε ποια ειναι η λυση στην κριση και απαντησε Ο ΕΡΩΤΑΣ.

  10. Ανώνυμος 06/22/2013 @ 2:52 ΜΜ

    2.09 ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ . ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ Η ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙΣ . ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΧΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΜΑΝΑΤΙ . ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ .

  11. Ανώνυμος 06/23/2013 @ 3:29 ΜΜ

    2.09 κοσμος και οχι κΩσμος,οσο για τ,αλλα απο το πολυ το λεγε,λεγε βρασε ρυζι και φαε πιλαφι

  12. Ανώνυμος 06/23/2013 @ 6:22 ΜΜ

    Ετσι μπραβο , αυτη ειναι η σωστη σειρα : ΕΡΩΣ-ΘΕΡΟΣ-ΠΟΛΕΜΟΣ .

  13. Από πίσω να μπούμε ή όχι;

  14. Ανώνυμος 06/24/2013 @ 9:57 ΠΜ

    ερωτα ανικητε στην μαχη που κατά λάθος τον ανθρωπο εκανες χάχα!!
    Έρως ανίκατε μάχαν, Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις, ός εν μαλακαίς παρειαίς νέάνιδος εννυχεύεις, φοιτάς δ’ υπερπόντιος εν τ’αγρονόμοις αυλαίς, καί σ’ούτ’ αθανάτων φύξιμος ουδείς ούθ’αμερίων σέ γ’ανθρώπων. Ο δ’έχω μέμηνεν.

    Να ερωτευθούμε αλλά….πρόκειται να γεννηθεί κατι τις καινούργιο?????

  15. Ανώνυμος 06/24/2013 @ 3:34 ΜΜ

    12.57 Αναλογα το καινουργιο φιλε . Το φρεσκο λαδι ειναι θησαυρος , το φρεσκο κρασι δεν πινεται , θελει το χρονο του .

  16. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 7:43 ΠΜ

    εγώ είπα να ερωτευτώ και να τα γράψω όλα τα άλλα στα αρ…..ια μου αλλά δυστυχώς εκεί που πήρα φόρα έφαγα τα μούτρα μου (δε με θέλει….) και έτσι ξαναγύρισα στην τρομολαγνεία ……… για να ερωτευτείς πρέπει να θέλει και ο άλλος δε φτάνει να δίνεις εντολές εσύ να ερωτευτούμε…….

  17. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 8:37 ΠΜ

    Λαθος φιλε 10.43 . Δε διαλεγεις ουτε ποτε ουτε με ποιον-α θα ερωτευτεις κι ουτε ειναι απαραιτητο να σε ερωτευτει κι ο αλλος . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΚΙ Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ . Αλλοι οι νομοι της καρδιας , αλλοι του μυαλου . Μην ξεχνας πως τα ωραιοτερα ερωτικα τραγουδια μιλανε η για χωρισμο , η για ανεκπληρωτους ερωτες . Αλλωστε αυτοι ζουν για παντα , οι αλλοι ξεφουσκωνουν αργα η γρηγορα κατω απο το βαρος της ρουτινας .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*