Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:56 - 17/10/2011

Εχθροί της κοινωνίας σήμερα είστε εσείς κύριοι υπουργοί!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το δείχνετε με τις καθημερινές σας ενέργειες. Με τα ψέματα που λέτε και την αφερεγγυότητά σας. Με την επίθεση που έχετε εξαπολύσει ενάντια στο ελληνικό έθνος. Με την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων. Με την φτωχοποίηση της κοινωνίας. Με την εξαθλίωση των τομέων που προΐσταστε. Και είναι πραγματικά ντροπή να μιλάτε περί μακελειού και αντιπάλων. Αυτός είναι ο στόχος σας, να σπέρνετε θύελλες;

Αντίπαλός σας τελικά είναι ο ελληνικός λαός, κάτι που δείξατε με το κατάπτυστο άρθρο διαμερισμού των ευθυνών στους υπόλοιπους. Αυτοί που έφεραν την περήφανη Ελλάδα στο σημερινό τέλμα έχουν το θράσος να επικαλούνται λύσεις. Λύσεις κατόπιν εντολών. Μα δεν είστε η λύση, είστε το πρόβλημα!

Οι υπουργοί λοιπόν Παιδείας. Υγείας και Υποδομών, Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιάννης Ραγκούσης αντίστοιχα, εξέδωσαν κοινό άρθρο, νομίζοντας ότι κάνουν παρέμβαση στα πράγματα. Κάνουν λόγο για «συντεχνιασμό» και «ανομία» σε όλο το φάσμα της δημόσιας ζωής ποιοι; Αυτοί που τα έθρεψαν! Όταν βόλευαν τα «δικά τους παιδιά» για τα ψηφαλάκια δεν δημιουργούσαν συντεχνίες, όπως τους έμαθε ο πολιτικός τους μπαμπάς Ανδρέας. Τέτοιες διαδικασίες υπήρξαν προφανώς παλιότερα «προϊόν δημοκρατικής σύνθεσης στην υπηρεσία του συλλογικού συμφέροντος». Τολμούν να μιλούν για ανομία όταν δεν έχει τιμωρηθεί κανείς άλλος εκτός του ελληνικού λαού για κάτι που δεν έφταιγε! Δεν είστε εσείς εκπρόσωποι του σάπιου αυτού πολιτικού συστήματος που δέχονταν τις πιέσεις απ’ τις «ομάδες»;
«Το υψηλό κόστος αυτών των αποφάσεων για το κοινωνικό σύνολο δεν το προσμετρούσε κανένας, διότι η μεγάλη πλειοψηφία παρέμενε σιωπηλή, αφού πρόσκαιρα υπήρχαν τα περιθώρια του ανεξέλεγκτου δανεισμού και το πολιτικό σύστημα έκλεινε εύκολες και πάντως εκλογικά προσοδοφόρες συμφωνίες, χωρίς φυσικά κανένα σχεδιασμό, αλλά και την οποιαδήποτε συνείδηση των συνεπειών», αναφέρουν. Αυτοί βλέπετε στα προαναφερόμενα ήταν αλλού. Όταν οι τοκογλύφοι μαγείρευαν τα ελληνικά στοιχεία επί Σημίτη και οι ίδιοι τοκογλύφοι επέλεγαν από που και για ποιο λόγο θα δανειστεί το ελληνικό κράτος, αυτοί μπανιαρίζονταν στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ για να έρθουν άσπιλοι και αμόλυντοι τώρα να παρέμβουν με άρθρο. Ποιοι; Η υπουργός Παιδείας που δεν τολμάει να επισκεφτεί τα κλειστά σχολεία, ο υπουργός Υγείας που δεν τολμάει να επισκεφθεί τα λίγα πλέον ανοιχτά νοσοκομεία και ο υπουργός Υποδομών σε ένα κράτος που η αστυνομία φυλάει τα διόδια του Μπόμπολα.
Για το γεγονός ότι σας κυνηγάει το σύμπαν εσείς είστε η αιτία. «Αυτή η εξαιρετικά αντιδημοκρατική και αντικοινωνική «κουλτούρα» και συμπεριφορά», η οποία «επενδύθηκε με το μανδύα του προοδευτισμού και της επαναστατικότητας, για να κρύψει το πραγματικό πρόσωπο του συντεχνιακού συμφέροντος» είναι δικό σας έργο το οποίο θα «λουστείτε». Εσείς και το συνάφι σας αποτελείτε τη «βουβή κοινωνία και τους φορείς των κρατικών λειτουργιών που έκαναν πως δεν βλέπουν», οι οποίοι «πρέπει να περάσουν οριστικά στο παρελθόν». Κι απ’ τη στιγμή που είστε το μέσο των εντολών των τοκογλύφων και μιλάτε για δημοκρατία «οι λέξεις», όντως, «έχασαν το νόημά τους». Οι νόμοι που ψηφίστηκαν αυτά τα δύο χρόνια δεν ισχύουν καθώς δεν έχετε τη δημοκρατική νομιμοποίηση να τους ψηφίσετε, πόσο μάλλον να τους εφαρμόσετε. Οι κατοχικές εντολές δεν ψηφίστηκαν απ’ τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός δεν ρωτήθηκε για τίποτα απ’ αυτά γιατί προφανώς η δημοκρατίας της νέας σας εποχής δεν εμπεριέχει το δημοψήφισμα, μη τυχόν και χαλάσουν τα σχέδια.
«Η χώρα απλά δανειζόταν και αργά ή γρήγορα θα πλήρωνε «τα σπασμένα» … Ήρθε, όμως, τώρα η ώρα της πληρωμής αλόγιστων «κατακτήσεων» και αλόγιστων εκλογικών νικών, στη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Το τίμημα είναι πολύ βαρύ», λένε. Δανειστήκατε για τους Ολυμπιακούς, δανειστήκατε για τα δημόσια έργα, δανειστήκατε για να πληρώνετε τους τόκους απ’ όλα τα δάνεια που σας προσέφεραν οι έμποροι των γερμένων υποβρυχίων και αυτά θα τα πληρώσει ο λαός; Ρωτήθηκε όταν τα συντρόφια σας έφερναν στο κόμμα σας τις μαύρες βαλίτσες με τις μίζες; Δεν αγωνίζεται η Ελλάδα ανάλγητοι να μην γονατίσει, αλλά οι Έλληνες οι οποίοι δεν …πειράζει κι αν πτωχαίνουν… Αδικαιολόγητη και ακραία συμπεριφορά δεν είναι η διεκδίκηση του μεροκάματου που χάνεται. Έχετε καταστρέψει την κοινωνία. Σε πολλές περιπτώσεις υπολείπεται το γάλα για τα παιδιά και το ρεύμα να το κρατάει φρέσκο και μιλάτε για δημοκρατία σε μια εποχή που στυγνά την καταλύσατε όλα τα ρομποτάκια της Νέας Τάξης; Σε ποια δημοκρατία χρειάζεστε όλο το αστυνομικό σώμα για να περπατήσετε ..περήφανα για τα καταστροφικά σας έργα;
Είστε εκτός τόπου και χρόνου όταν μιλάτε για απαράδεκτες κινητοποιήσεις τον Αύγουστο, εκτός κι αν αναφέρεστε στην τραμπούκικη συμπεριφορά του συντρόφου σας Παπουτσή έναντι των ειρηνικών διαδηλώσεων στο Σύνταγμα. Η απειλή της οικονομικής χρεωκοπίας ήρθε ως αποτέλεσμα των κελευσμάτων των φίλων σας από τις αγορές, φίλους που συναντάται στα «think tank» της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Φίλοι που παρελάζουν αλά Σόρος στο Μαξίμου, φίλοι που μαγείρευαν τα στοιχεία και έλεγαν στον σύντροφό σας Σημίτη να ανοίξει τις πόρτες στη Γερμανία και τους Χριστοφοράκους. Φίλοι που βιάζονται να ξεπουλήσετε την περιουσία του ελληνικού λαού. Αν, λοιπόν, πρέπει να δράσετε αμέσως, απαλλάξτε μας από την παρουσία σας όσο είναι καιρός!
Και επειδή θέτετε και ερωτήματα, πως θα χαρακτηριζόταν αυτός που κλέβει τις συντάξεις των περήφανων, που αφήνει τα σχολεία χωρίς βιβλία, που κόβει κοινωνικά επιδόματα, που φορολογεί τους φτωχούς και κάνει δουλειές με τραπεζίτες και εργολάβους, που χτυπά τυφλούς, που φτωχοποιεί εν τέλει στυγνά τους Έλληνες; Η απάντηση δεν θέλει δεύτερη σκέψη…

Ο νεοπατριωτισμός της νέας σας εποχής είναι για γέλια. Σχέδια για παγκόσμιες φυλές είναι για γέλια. Μιλούν για ανευθυνότητα οι ανεύθυνοι και για πατριωτισμό οι ανάδελφοι! Ξεστομίζουν κουβέντες για μακελειό από τη δημοκρατία οι …«δημοκράτες»! Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ποιοι έχουν κηρύξει τον πόλεμο και εναντίον ποιων, όταν χρησιμοποιούνται λέξεις όπως «υποχώρησαν». Δεν έχετε καταλάβει όμως ότι δεν είστε στρατηγοί, αλλά λοχίες! Αν αντίπαλοι είναι όσοι αντιδρούν χλιαρά και για το «θεαθήναι», χρειάζεται καθολική και μαζική αντίσταση απέναντί σας. Τρέμετε που τα σχέδια των τοκογλύφων σβήνουν τώρα που οι Έλληνες ξαναγίνονται ένα! Άκου «αντίπαλοι»

Οι σύγχρονοι Έλληνες αντιμετωπίζουν καταπρόσωπα ένα παράνομο χρέος που δεν ρωτήσατε κανέναν αν πρέπει να νομιμοποιηθεί. Ο Γερμανός ύπαρχος Ράιχενμπαχ σας διατάζει για γη και θάλασσα (καίγονται, τσουρουφλίζονται για τη δημόσια περιουσία, αυτός είναι ο στόχος τους). Εσείς ρε υπερπατριώτες δεν θα απαιτήσετε τις αποζημιώσεις για της θηριωδίες τους; Διατάζουν οι τσαχπινογαργαλιάρηδες αντικαγκελάριοι να επανέλθει στα πράγματα η Ζήμενς και τολμάτε να μιλάτε για οδύνες, όταν το πολιτικό προσωπικό των τοκογλύφων δεν πέρασε τις οδύνες για τα όσα οι Γερμανοί έπραξαν στον τόπο; Μήπως πρέπει να επανέλθει και ο Χριστοφοράκος σε θρόνο για να βγούμε στο κοινωνικό ξέφωτο του μέλλοντος της σκλαβιάς που σχεδιάζετε στις κλειστές πόρτες των «think tank»;
Καταστρατηγήσατε το Σύνταγμα και είστε κυβέρνηση που παράνομα κυβερνά με τα στρατιωτάκια που στη «Δημοκρατία» σας τρομοκρατείτε με διαγραφή για να ψηφίσουν. Κάντε εκλογές με απλή αναλογική, τολμάτε; Κάντε εκλογές για να δούμε αν κυβερνά η πλειοψηφία ή αν κυβερνούν αυτοί που ο Βενιζέλος λέει ότι η τρόικα ξέρει ότι θα «κάνουν τη δουλειά»! Τη δουλειά του ξεπουλήματος της περιουσίας μας για το οποίο τυπώνατε μπλουζάκια! Αν θέλετε να εξοπλίσετε με κάτι τον πρωθυπουργό, εξοπλίστε τον με κολάν και πέστε του να κάνει διατάσεις τώρα που ο λαός μας θέτει σε εφαρμογή το άρθρο 120 του Συντάγματος. Αλήθεια, τώρα που δεν προλάβατε να κάνετε τη δουλειά του ξεπουλήματος πριν τη χρεωκοπία, ο παγκοσμιοποιημένος κόσμος θα σας χωρέσει; Κυνηγημένοι και πεταμένοι κι από τα αφεντικά της Νέας Τάξης θα είστε ως αποτυχημένοι και ανίκανοι να τους παραδώσετε την περιουσία του ελληνικού λαού.

Άνεργος δημοσιογράφος λόγω κριτικής στη χούντα σας

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*