Διαφημίσεις
Διαβάστε & το άρθρο …Μετά την Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος ;…τον Ιούλιο του 2012 !

Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί την Δευτέρα, μπορείτε να βρείτε ένα αποκαλυπτικό άρθρο με στοιχεία που έρχονται για πρώτη φορά στην δημοσιότητα για την υψηλή πιθανότητα μετατροπής της Ελλάδας σε μια “νέα Συρία”, καθώς στον τεράστιο αριθμό των Ελλήνων ανέργων προστίθεται και περίπου ίσος αριθμός μεταναστών και λαθρομεταναστών.


Πρόειται για έναν “στρατό” απελπισμένων που μπορούν εύκολα να διαχειριστούν ξένοι πράκτορες.
Αυτό σε συνδυασμό με την δεδομένη ύπαρξη βαρέως φορητού οπλισμού για αστικό αγώνα σε χιλιάδες κρύπτες ανά την Ελλάδα, αλλά και την υπολειτουργία του κρατικού μηχανισμού ασφαλείας λόγω της οκονομική πίεσης που υφίσταντια τα στελέχη, δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα.
Μόνο τυχαία δεν είναι η οργάνωση “ημιστρατιωτικού τμήματος” με βαρύ οπλισμό από την πλευρά της αστυνομίας. Ο οποίος βέβαια, παρά το γεγονός ότι δηλώθηκε πως προορίζεται “Για τους ληστές με τα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ” αυτό ανταποκρίνεται μόνο εν μέρει στην πραγματικότητα αφού αυτές οι ομάδες θα εδρεύουν στα αστυνομικά τμήματα και θα επεμβαίνουν μόνο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Δηλαδή δεν θα περιπολούν, ούτε θα εμπλέκονται σε πρώτη φάση με τους κακοποιούν. Πρόκειται περισσότερο για follow-on-forces, οι οποίες έχουν στόχο βαριά εξοπλισμένες ομάδες εξεγερμένων.
defencenet

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Μετά τη Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος ;

Του Χρήστου Μακρυγιάννη

Το σχέδιο πλέον έχει αλλάξε,ι χωρίς το αντίπαλο δέος χωρίς νομικά και ηθικά κωλύματα  τα πράγματα είναι πολύ ποιο εύκολα για την Νέα τάξη !
Θυμηθείτε πως ξεκίνησε το κακό ξεκίνησαν στην Αίγυπτο όταν κάλεσαν το Νο 2 της Στρατιωτικής Ιεραρχίας της Αιγύπτου στην Αμερική  και του έθεσαν ωμά κοφτά …Είστε μαζί μας ή είστε εναντίον μας !



Το ”Ανώτατο συμβούλιο” χρειαζότανε έναν αγαπητό Πρόεδρο να προχωρήσει στο όνομα της Δημοκρατίας στη σφαγή των λαών και την ανατροπή των συσχετισμών !
Η Αίγυπτος ήταν το πρώτο πειραματόζωο και το σχέδιο προχώρησε …Ο Μουμπάρακ έπεσε σε δυσμένεια ή το έθεσαν εκτός !
 Τώρα τα σχέδια δεν γίνονται σε πολεμικές αίθουσες ούτε συσχετίζουν Στρατιωτικές δυνάμεις !
Το Ισλάμ με το φανατισμό του την αγραμματοσύνη είναι ένας εύκολος στόχος …Τα ΜΜΕ σε πρώτη διάταξη με δήθεν αποκλειστικότητες και  δήθεν σφαγές on camera και το σχέδιο έτοιμο !


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek