Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:04 - 09/06/2015

Ευγονική: Νοθεύουν τα τρόφιμα για να πειράξουν το DNA μας -Βίντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η νόθευση των βασικών καλλιεργιών του πλανήτη, Γενετικά Μεταλλαγμένη Οργανισμοί (ΓΜΟ) και εκ προθέσεως αλλαγμένο νερό, τροφή και αέρα που συνολικά λειτουργούν ως μια επιχείρηση Ευγονικής για να αδυνατίσουν τις μάζες και να επιτύχουν την πλύρους του φάσματος κυριαρχία.

Ασπαρτάμη (Sugar Free), τα ΓΜΟ, τα υδραργύρου μολυσμένα, τα φυτοφάρμακα, το υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού, το κλωνοποιημένο κρέας, το rBGH και όλα μπήκαν στην διατροφή μας και στο περιβάλλον – είτε το θέλουμε είτε όχι.

Τις επόμενες Εβδομάδες, το anti-ntp.net θα αρχίσει μια σοβαρή εκστρατεία ενημέρωσης για την διατροφή και τις μεθόδους θεραπείας για τις οποίες δεν μιλάει κανείς… Συνταρακτικά ντοκουμέντα για Φυσίατρους που μέσω της σωστής διατροφής και της αφαγίας δίνουν θεραπείες σε βαριά ασθενείς, με μεγάλη επιτυχία.

thesecretrealtruth

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 06/09/2015 @ 5:24 ΜΜ

    Θα ήθελα να ξέρω αυτοί που τα κάνουν αυτά έχουν τρόπους για να προστατευθούν; Οι ίδιοι, τα παιδιά τους, οι φίλοι τους κλπ; Δηλαδή δεν τρώνε τα παιδιά τους σοκολάτες, παγωτά; Δεν πάνε σε fast food, διακοπές; Δεν τρώνε σε εστιατόρια, αεροπλάνα, τρένα, καράβια; Τι είδους ζωή κάνουν;

    • Ανώνυμος 06/09/2015 @ 9:34 ΜΜ

      Προστατεύονται και αυτοί και τα παιδιά τους με έναν πολύ απλό τρόπο: Δεν διαβάζουν μπούρδες.

  2. Ανώνυμος 06/09/2015 @ 9:14 ΜΜ

    ΤΟ DNA ΔΕΝ ΑΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ …ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΕΒΟΛΙΑ ΚΛΠ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ….ΟΜΩΣ ΤΟ DNA TOY ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ…

    ΤΟ ΔΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ-ΠΟΛΥΛΠΟΚΟΤΑΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ [ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ] ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ…ΕΔΩ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ…ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΕΙΔΩ…

    ΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ …ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ” ΘΕΙΚΟ ” DNA…

    ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ …ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ…ΘΕΑΤΡΟ…ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…ΙΣΟΝΟΜΙΑ….ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΜΟΝΟΝ ΦΩΣ ..ΕΝΑ ΦΩΣ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΛΕΣ ΕΠΟΠΟΙΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ…

    ΤΟ ΛΕΝΕΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΛΕΥΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ..

    Ε-ΛΕ-ΥΘΕ-ΡΙΑ- Η – ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ…………..

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ…ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΜΠΑΔΙΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ-ΘΕΙΚΩΝ ΚΡΑΥΓΩΝ…ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. Ανώνυμος 06/09/2015 @ 9:33 ΜΜ

    Φαγωθήκατε με τους ψεκασμούς και τώρα να η απάντηση που βρήκαν για να τους αντικαταστήσουν. Τα βάζουν στις τροφές.

  4. Ανώνυμος 06/09/2015 @ 10:22 ΜΜ

    Πάλι μπούρδες γράφετε;

    Τι είναι ο Φυσίατρος;

    Φυσίατροι, σύμφωνα με την ΕΕΦΙΑΠ, είναι Ιατροί που είναι ειδικευμένοι στη Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση, μια ανεξάρτητη ειδικότητα της Ιατρικής η οποία επικεντρώνεται κυρίως στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ασθενών που οι λειτουργικές τους ικανότητες, δηλαδή οι δυνατότητές τους να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες, έχουν προσωρινά ή μόνιμα διαταραχθεί. Αυτή η δυσλειτουργία μπορεί να είναι αποτέλεσμα μυοσκελετικών, νευρομυϊκών, καρδιαγγειακών ή αναπνευστικών παθήσεων.
    Οι παθήσεις που συνήθως θεραπεύονται από τη Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση περιλαμβάνουν:
    1.Αθλητικές κακώσεις και μυοσκελετικές παθήσεις
    2.Οσφυαλγία και πόνος στον Αυχένα
    3.Παιδιατρικές αναπηρίες
    4.Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο
    5.Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και Κακώσεις Σπονδυλικής Στήλης και Νωτιαίου Μυελού
    6.Ακρωτηριασμοί των άκρων
    7.Αποκατάσταση Ρευματολογικών παθήσεων
    8.Σύνδρομα Χρόνιου Πόνου
    9.Εμβιομηχανικές παρεκκλίσεις

  5. Φιλοσοφος 06/09/2015 @ 11:43 ΜΜ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!

  6. Ανώνυμος 06/10/2015 @ 5:50 ΠΜ

    Η ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΤΣΙΚΛΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ. ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ, Η ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ; ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΩΝ. ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*