Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:07 - 29/08/2013

Εσύ που πιστεύεις στο χάραγμα του Αντίχριστου από την Αποκάλυψη του Ιωάννη, γιατί δε πιστεύεις και αυτό που λέει για τον ποταμό Ευφράτη που βρίσκεται στη Συρία και το Οτι ο Χριστός θα πολεμήσει τον Αυτοκράτορα της Περσίας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μήπως ξεχνάς πως παλιά οι Πέρσες πολέμησαν τους Έλληνες με τον πιο οικτρό τρόπο;
Μήπως είσαι ανιστόρητος;

Εγώ μιλάω για ουδετέροτητα χωρις παροπίδες και εσύ σκυλιάζεις να πάρεις θέση μάχης στο πόλεμο που στήνουν οι επικυρίαρχοι.

Για τον αναγνώστη σε σχόλιο του που κατονομάζει το ΙΡΆΝ ώς “φίλο μας”
να τον ρωτήσω τι είναι και αν πιστεύει στην προφητεία της Αποκάλυψης του Ιωάννη περί Χαράγματος του αντίχριστου.

Αν ναι, διάβασε και αυτό: http://www.revelationofjesus.net/apokalipsi-tou-ioanni/kefalaio-16.php?p=04_16-12-oi-basiliades-apo-anatolas-toy-ilioy

Όπως θα διαβάσεις και θα καταλάβεις, ο Χριστός σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη, θα αντιμετωπίσει τον “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ” … δηλαδή το ΙΡΑΝ!!!

Γνωρίζεις ποιοι έχουν το όνειρο της Μεγάλης Περσίας;
Οι σιιτες μουσουλμάνοι!! Δηλαδή ο Ασσάντ , το ΙΡΑΝ και η κυβέρνηση του Ιράκ που παραχωρήθηκε απο την Αμερική σε αντάλλαγμα την Εκμετάλευση των Πετρελαίων της περιοχής.

Οι Αμερικάνοι είναι έξυπνοι, ξέρουν οτι θα είναι ζημιογόνο για αυτούς να είναι συνέχεια στο Ιράκ, έτσι, η καλύτερη τους λύση ήταν να παραχωρήσουν το Ιρακ ως χώρα και κυβέρνηση στο Ιράν.(ελπίζω να ξέρεις απο γεωγραφία για να καταλαβαίνεις τι λέω). Ετσι, οι Αμερικάνοι πλέον χωρίς δαπάνες, έχουν στην κυριαρχία τους τα Πετρέλαια του Ιράκ με το μόνο αντάλλαγμα, που είναι κυρίως ηθικό, την παραχώρηση του εδάφους του Ιράκ στο Ιράν.

Βλέπουμε τώρα δλδ οτι το ΌΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΣΙΙΤΩΝ αρχίζει να πραγματοποιείται.Η μεγάλη Περσία αρχίζει να ζωντανεύει όπως μας αποκαλύπτει και η Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Το όνειρο του Ιράν όμως, έχει στα σχέδια του και την Συρία! Και στη Συρία περνάει ο Ευφράτης ποταμός!!!

Οι Σιίτες μουσουλμάνοι που επι της ουσίας είναι άθεεοι και στη πλειοψηφία τους Μογγόλοι, έχουν όνειρο τη Μεγάλη Περσία.

Σε αντίθεση με τους σουνίτες μουσουλμάνους(ορθόδοξοι δηλαδή) είναι αυτοί που πιστεύουν στην Δευτέρα παρουσία από τον Ιησού Χριστό!

Θυμάσαι τους μουσουλμάνους που αυτομαστιγώνονταν στον Πειραιά; Αυτοί είναι οι Σιιτες!Αυτοί είναι οι Πέρσες.Αυτόι είναι το ΙΡΆΝ.

Έχεις μιλήσει ποτέ με ορθόδοξο μουσουλμάνο; Θα εκπλαγείς! Γιατί είναι οι μόνοι μαζί με τους Χριστιανούς που πιστεύουν και αναμένουν την Δευτέρα Παρουσία από τον Ιησού Χριστό σε αντίθεση με τους Εβραίους και τους Αλαουίτες-Σιίτες Μουσουλμάνους που περιμένουν κάποιον Μεσσία..

Επίσης να προσθέσω, το The Arrivals φτιάχτηκε από Ορθόδοξους Μουσουλμάνους (Σουνίτες μουσουλμάνοι δηλαδή) και μέσα σε αυτό το ντοκιμαντέρ, θα δεις οτι οι πραγματικοί εχθροί τους που κατονομάζουν είναι οι Μασσόνοι! Δηλαδή, ότι και στους Χριστιανούς!

Δες το εδώ: http://www.katohika.gr/2011/02/arrivals-video-51.html

Τώρα ξαναπες μου σε παρακαλώ, ποιοί είναι οι φίλοι μας;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (55)

  1. ΤΙ ΕΝΟΙΕΙΣ ΦΙΛΕ STRANGER ???

  2. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 10:15 ΜΜ

    ΜΑΓΚΕΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ

  3. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 10:16 ΜΜ

    ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ. ΝΤΟΥΦΕΚΙΣΜΕΝΗ.

  4. βέβαιος τα αντιλαμβάνομαι όλα αυτά αλλα εσύ δεν μου είπες να μην βάζο ταμπέλες

  5. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 10:19 ΜΜ

    κανένας δεν είναι φίλος μας….και πες μου σε παρακαλώ Νίκο ότι λάθος διάβασα…δεν μπορεί τόσο καιρό που σε παρακολουθώ να μιλάς για πεδιο….να μου λες τώρα για τον Χριστό….ειλικρινά πιστεύεις στον Χριστο?? Ότι κάποιος θα μας σώσει??? Εσύ δεν μιλάς τόσο καιρό για την αλλαγή της συνειδητοτητας, ότι όλα βρίσκονται στο μυαλό μας μέσα και στον τρόπο που βλέπουμε την "πραγματικότητα"???απογοητεύτηκα….σαν γεωστρατική και πολιτική και πολεμική ανάλυση το κείμενο είναι άρτιο….απογοητευτηκα όμως….

  6. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 10:23 ΜΜ

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΕΣΙΑ (ΑΠΛΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΡΗ)

    ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

    ΣΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

  7. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 10:24 ΜΜ

    ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΒΡΕ ΟΡΝΙΟ.???

  8. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 10:36 ΜΜ

    "το The Arrivals φτιάχτηκε από Ορθόδοξους Μουσουλμάνους" τι ακριβώς εννοείς?

  9. Οι Έλληνες είναι ένας μοναδικός λαός, διαφορετικός από όλους τους άλλους, ένας λαός ανάδελφος. Έδωσε το φως στην ανθρωπότητα. Όταν ο Απόστολος Παύλος ήρθε να διδάξει το έννοια του Χριστιανισμού ήταν ο μόνος λαός που κάθησε εν ειρήνη να ακούσει τον άγνωστο και τα λεγόμενά του. Γιατί αυτό σημαίνει πολιτισμός, φιλομάθεια και ευρύτητα πνεύματος. Η μοναδικότητα των Ελλήνων, η μοναδικότητα της Ελλάδας με τις πύλες προς το Σύμπαν και τω αγνώστω Θεώ είναι οι λόγοι που τόσο πολύ μισήθηκε και οδηγήθηκε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο περισσότερο θα ασχοληθούμε ενωμένοι με την διατήρηση αυτών που μας εμπιστεύθηκαν οι προηγούμενες γενιές μιας γραμμένης ιστορίας κάποιων αρκετών χιλιάδων χρόνων. Τα συνεχόμενα αρχαιολογικά ευρήματα συνεχώς μας παραπέμπουν αιώνες πιο πίσω και πιο πίσω. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι εθνικίστρια με την σημερινή κακή έννοια της λέξης (ταμπέλας), ούτε δωδεκαθεΐστρια, ούτε φανατισμένη Χριστιανή Ορθόδοξη.

  10. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 10:41 ΜΜ

    ο Χριστός σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη, θα αντιμετωπίσει τον "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ" … δηλαδή το ΙΡΑΝ!!!

    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxa
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa

    Την εθνική περσίας θα αντιμετωπίσει στον τελικό του διαγαλαξιακού μουντιάλ

    ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΘΕΟ,ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΩΣ ΘΕΟ;
    ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

    ΟιΠέρσες πολέμησαν τους Έλληνες με τον πιο οικτρό τρόπο;

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Πέρσης είναι γνωστά τα παρακάτω τρία πρόσωπα:

    Ο πρωτότοκος γιος του Περσέως και της Ανδρομέδας. Ο Πέρσης έδωσε το όνομά του στον λαό των Περσών, των οποίων ήταν ο μυθικός γενάρχης. Ο Πέρσης παρέμεινε στην Ασία κοντά στον Κηφέα όταν οι γονείς του πήγαν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη Βιβλιοθήκη Απολλοδώρου, από αυτόν τον Πέρση κατάγονταν οι βασιλείς των Περσών.

    ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΗ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΛΥΣΑΛΕΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,ΜΗΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΑΠΟ ΔΥΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ;

    Τώρα ξαναπες μου σε παρακαλώ,ποσά κιλά έξυπνος είσαι για να πιστεύεις τις μπουρδολογίες του παραπάνω άρθρου;

  11. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 10:43 ΜΜ

    ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  12. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 10:44 ΜΜ

    διάβασε την Αποκάλυψη του Ιωάννη, απο το 16 κεφάλαιο μέχρι το 19

    Μια χαρά τα λέει το άρθρο

    http://www.revelationofjesus.net/apokalipsi-tou-ioanni/kefalaio-16.php?p=04_16-12-oi-basiliades-apo-anatolas-toy-ilioy

  13. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 10:51 ΜΜ

    MA TI LES TORA????
    ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ???
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ????

    ΕΧΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΕΒΙΤΕΣ????

  14. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 10:53 ΜΜ

    Δεν ειμαι εγω που εγραψα το σχολιο στο οποιο αναφερεσαι , αλλα εχω να πω αυτο : απο οτι καταλαβαινω απο τις τελευταιες αναρτησεις σου , εχεις το φοβο η την πεποιθηση πως η πληοψηφια του Ελληνικου λαου θα παρει το μερος του Ασσαντ και παρ ολο που λες πως θα ηθελες να μεινουμε ουδετεροι , εν τουτοις "σπρωχνεις" τον κοσμο προς το αντιπαλο δεος . ΓΙΑΤΙ ; Γιατι στο φωνητικο μιλας συληβδην για μουσουλμανους , ενω εδω μπαινεις στον κοπο να τους ξεχωρισεις ; Τι προσπαθεις να πετυχεις η να προλαβεις ; ΥΓ. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕΙ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑ .

  15. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 11:02 ΜΜ

    Έχεις μπερδέψει τον κόσμο που σε διαβάζει,και είναι πολύς,αλλά λιγοστέυει σιγά σιγά..γιατί ότι θυμάσαι χαίρεσαι που λέει και ο λαός..τα έχεις ρίξει όλα στο σέικερ και οτι βγεί,ανάλογα με τα κέφια σου και με το τι σου έρχεται στο μυαλό.
    Εγώ θα συνεχίσω να σε διαβάζω ακόμα,πιο πολύ απο περιέργια όμως..

  16. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 11:05 ΜΜ

    ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΙΡΕΣΗ ???
    ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ !!!
    ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

  17. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 11:12 ΜΜ

    τη καθεσε και γραφησμην χαλασ τα λογια σου καταρχην εμεισ δεν ειμαστε ελληνεσ ειμαστε απογονοι τον τουρκον οι αρχαιοι ελληνεσ ειχαν αρχιδαρεσ εμεισ ειμαστε αχρηστοι φαρα του κερατα και βολεψακιδεσ ντρεπομε που γενιθηκα πρην 60 χρονια και λεγωμε ψευτο ελληνασ και ακομα δεν εχετε δει τιποτα αγραματοι ελληνεσ

  18. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 11:31 ΜΜ

    Τόσο καρό διαβάζω έναν πυροβολιμένο….. Αχ!

  19. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 11:35 ΜΜ

    Οι Περσες καποτε με πολεμησαν ναι . Λυσαλεα ; Λυσαλεα . Εγω ομως εχω την τιμη να γεννηθω στο Εθνος των Ελληνων κι αυτο , οπως ειπαν και οι αιγυπτιοι ιερεις καποτε , με κανει να ειμαι ενα αιωνιο παιδι που φερει μεσα του το Φως για να το σκορπισει σε ολο τον κοσμο και οχι τη μνησικακια . Αν με ξαναπολεμησουν , θα τους ξαναπολεμησω . Μεχρι τοτε ομως , εχω χρεος οταν εχουν δικιο , να υπερασπιζομαι το δικιο τους ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ . Αυτο ειναι που με κανει ξεχωριστο . Αυτο ειναι που με κανει να μην εχω αδελφα εθνη και πραγματικους φιλους κι αυτη ειναι η Τιμη και το καμαρι μου . ΕΙΜΑΙ ΕΛ-ΛΗΝ . ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ;

  20. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 11:37 ΜΜ

    ΠΑΟΚ ρε

  21. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 11:38 ΜΜ

    Το Ρ και το Ι το βρηκαμε μενει να βρεθει το Κ
    ΝΙΚΗ

  22. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 11:40 ΜΜ

    Στον 1:41 π.μ. , Άρες μάρες κουκουνάρες. Τιι κόψιμο έχεις εσύ;

    Και όλοι οι άλλοι που ντε και καλά δεν σας αρέσει ο STRANGER, αλλά την βρίσκετε να τον διαβάζετε ανελλιπώς και μετά να βγάζετε τα απωθημένα σας ψηλώνοντας μισό πόντο μέσα στην ασημαντότητά σας! Μόνο κομπλεξικοί μπορούν να γράφουν με αυτό το ύφος και αυτούς τους χαρακτηρισμούς σε ξένο χώρο δηλαδή. Και εάν ακόμη έχετε πτυχία και γνωρίζετε ορθογραφία σε τι διαφέρετε από τον όχλο;
    Πτυχία έχετε (όσοι), δηλαδή εξειδίκευση σε κάτι όχι καλλιέργεια που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο μορφωμένο ή όχι.

    Και είναι και άλλοι που είναι βιαστικοί, δεν πρέπει το σχόλιό τους να αργήσει να ανέβει αμέσως έχει λογοκριθεί και αυτό απαγορεύεται. Πρέπει να δουλεύει η σελίδα και για τα σχόλια 24 ώρες το 24!

    Άλλοι δε γράφουν για να γράφουν.

    Όλοι αυτοί οι σαχλοί κουράζουν αλλά λίγο τους ενδιαφέρει, τζερτζελές να γίνεται.

    Ευτυχώς υπάρχουν και αρκετοί που δεν έχουν καμιά σχέση με τους πιο πάνω.

    Αγαπητέ STRANGER ευχαριστώ για τις δημοσιεύσεις που εσύ δημιουργείς. Όσο για τις δημοσιεύσεις σου από άλλη πηγή μπορώ να πω για αρκετές από αυτές ότι είναι πολύ πρόχειρες.

  23. Τότες γιατι δολοφονούν οι μουσουλμάνοι χριστιανούς στην Συρία και όσο για το Ιράν παρολο που ειναι θεοκρατικό καθεστώς προστατεύει τους χριστιανούς εκεί

  24. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 11:44 ΜΜ

    …οι σιιτες "μουσουλμανοι" ειναι αθεοι…οι σουνιτες "μουσουλμανοι ξαναλεω" ειναι ορθοδοξοι…τι διαβασαν τα ματακια μου…αθεοι μουσουλμανοι και ορθοδοξοι μουσουλμανοι…τρικυμια εν κρανιω…και υπαρχουν ζωα που σε παιρνουν και στα σοβαρα…

  25. Τότες γιατι δολοφονούν οι μουσουλμάνοι χριστιανούς στην Συρία και όσο για το Ιράν παρολο που ειναι θεοκρατικό καθεστώς προστατεύει τους χριστιανούς εκεί

  26. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 12:02 ΠΜ

    Είμαι 30 Αυγούστου 2013 – 1:41 π.μ.

    ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΥΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ

    ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ,ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ

    Η γιορτή του Πουρίμ στην Εβραϊκή παράδοση γιορτάζεται στη μνήμη της σωτηρίας των Εβραίων από ένα επιζήμιο διάταγμα που εξέδωσε ο πρωθυπουργός του Βασιλείου της Περσίας, ο Αμάν, την εποχή του Πέρση βασιλιά Αχασβερός. Όταν ο Εβραίος Μορδοχάι αρνήθηκε να προσκυνήσει τον Αμάν όπως τον διέταξαν, ο Αμάν αποφάσισε να εκδικηθεί και προσπάθησε να στρέψει τον βασιλιά κατά των Εβραίων. Η Εσθήρ, ανιψιά του Μορδοχάι και βασίλισσα των Περσών, ανέτρεψε τα σχέδια του Αμάν. Την ημέρα που ο Αμάν σκόπευε να εξολοθρεύσει τους Εβραίους, εκείνοι αμύνθηκαν και σκότωσαν όσους πήγαν να τους βλάψουν. O Αμάν και οι γιοι του καταδικάστηκαν σε θάνατο. Oι Εβραίοι αποφάσισαν ότι στην Περσική Αυτοκρατορία, η επόμενη ημέρα της νίκης τους θα ήταν ημέρα γιορτής και την ονόμασαν “Πουρίμ” (από την Εβραϊκή λέξη “πουρ” που σημαίνει πεπρωμένο ή μοίρα).

    http://www.jmth.gr/web/exhibit/purimGR.htm

    Το έτος 486 π.Χ. πεθαίνει ο Δαρείος και βασιλεύς αναγορεύεται ο γιος του Ξέρξης ο Α΄, ο οποίος συνεχίζει, από το 485 π.Χ. την προετοιμασία για την εισβολή στην Ελλάδα. Ο Ξέρξης, άστατος χαρακτήρας, ζηλόφθονος, εκδικητικός και έκλυτος στο ήθος του, είχε σύζυγό την Εσθήρ ( ναι! είναι η γνωστή Εσθήρ που διδάσκεται στην Παλαιά Διαθήκη, και ο σύζυγός της αναφέρεται ως Αρταξέρξης Β΄. Αρκεί να διαβάσει κάποιος το ομώνυμο βιβλίο της και ειδικότερα τα κεφάλαια Α΄, Δ΄, Ε΄!!) Σύμβουλος επίσης του Ξέρξη ήταν ο στρατηγός του και θείος της Εσθήρος, Μαρδόνιος ή Μαρδοχάϊ. Η Εσθήρ υπήρξε δεύτερη σύζυγος του Ξέρξη, αφού την πρώτη του νόμιμο σύζυγο Αστίν την χώρισε, λόγω του ότι δεν θέλησε να επιδείξει τα κάλλη της σε κάποιους καλεσμένους του. Ο Μαρδόνιος και η Εσθήρ ήσαν ιουδαϊκής καταγωγής, υποκινούσαν τον Ξέρξη εναντίον της Ελλάδος εκστρατείας, δολοφόνησαν τον Μακεδόνα πρωθυπουργό του Ξέρξη, τον Αμμάν και εξώθησαν τον Ξερξη σε εγκλήματα ακόμα και εναντίον άμαχων Ελλήνων! (βλέπε Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια, τόμος 11οςκαι Παλαιά Διαθήκη ''Εσθήρ'').

    http://diamantarasel.blogspot.gr/2009/09/480.html

  27. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 1:11 ΠΜ

    μπουρδες …..

  28. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 1:32 ΠΜ

    σωστό. όπως είναι σωστό που στο επόμενο δευτερόλεπτο ο καθένας θα είναι διαφορετικός από τον εαυτό του του ενός δευτερολέπτου που πέρασε απλά λίγο πιο πριν. λογικό είναι στο σύμπαν της απάτης και του χρόνου. πάνω από μια κουκίδα με τόσες ιστορίες, που δεν θα θυμηθεί κανείς από όσους ζούσαν στα δευτερόλεπτα που αλλαζουν θέση με την αφθαρσία και το τέλιο και τον αιώνιο εαυτό μας. σημαντικοί ο αδάμ και η Εύα, όσο σημαντικό είναι ο καθένας από μας σε αυτήν την ιστορία, ιδού έρχονται στα δευτερόλεπτα που ζουν , πολλοί, που μπορούν να σταθούν πιο έγκυροι από την αιώνοτητα που αναζητούν εσφαλμένα οι πιο πολλοί. ο τόπος αυτός είναι σωστό να χάσεις την αιώνοτητα σου, να είσαι ιούδας, είναι σωστό όμως να σταυρωθείς, δεν μπορεί να είναι αλλιώς, η ώρα χρειαζετε τα δευτερόλεπτα, η μέρα της ώρες, ο χρόνος της μέρες και το Πλήρωμα του Χρόνου τους Τελιους Ζωντανούς που βλέπουν και χαίρονται πως χάνεται ο εαυτός τους τον δευτερολέπτων μέσα τους, πάνω στο σταυρό, μακριά από τον ίδιο τον εαυτό τους ταυτόχρονα. περιμένουν τον πόλεμο γύρω τους και δεν είδαν τον εαυτό τους νεκρό σε ένα αλλοκοτο σύμπαν

  29. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 08/30/2013 @ 5:06 ΠΜ

    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΡΕΙΝΖΤΕΡ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ..ΛΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟ..ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ..ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!! (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ).ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΟΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

  30. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 2:51 ΠΜ

    paraksene ehis pesi poli hamila teleftea
    oi perses omologoun oti eine Ellines
    gnorizoun gia ton Mega Aleksandro poli parapano apo tous pio polous apo emas
    to Iran prospathousan na to sterisoune apo tehnologia gia para pola hronia
    ke kita pou ehi fthasi tora
    emeis pou ipotithete oti eimaste eleutheroi ke ta eihame ola
    kita pou katadisame
    ke meta krine se pion aksizoun sigharitiria

  31. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 4:39 ΠΜ

    εισαι μπερδεμενος και ψιλοφτιαγμενος και ψιλομπερδεμενος ρε stranger

  32. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 5:05 ΠΜ

    Οι καρποι του καθενος φανερωνουν το ποιος ειναι. Τερμα στην πλανη. Ολα τα μελλουμενα εχουν πηγη στις αμαρτιες μας ,στην πλανη. Δεν μπορει ο πλουτος και η δυναμη να ποδοπατουν ψυχες.Αυτο θα φερει πληγες. Μελετη και μετανοια. Και για να μην ξεχνιωμαστε εχω στραμμενη την προσοχη μου στο κυρηγμα του παπα μετσ την λειτουργια….. πως θα το δρομολογισει ….. Ισως ειναι μια ευκαιρια να καταλαβουμε πως η αρχουσα ομαδα διοικησης επικοινωνει μεσω αυτου με την εκτελεστικη με το συστημα Ρηγας που δουλευουν.
    Παντου Ελλαδα…..

    Πρακτωρ

  33. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 5:19 ΠΜ

    Βρε τον Βαρθολομαιο……..

    Πανθρησκεια……

    Πρακτωρ

  34. μπλακ-αης 08/30/2013 @ 5:36 ΠΜ

    το αλλο με τον τοτο το ξερεις;

    το οτι ολοι αυτοι οι βολευτες του συστηματος υποτιμουν την νοημοσυνη μας απο το 1974

    …με την συγκαταθεση την δικη σου την δικη μου την δικη του την δικη της την δικη τους

    γιαυτο και κανουν παρτυ πανω απο το πτωμα σου διοτι εσυ εγω αυτος αυτη αυτοι τους το επιτρεψαμε

    καλο δουλεμα ηλιθιε ελληνακο απο τον αντιπροσωπο σου στην ελληνικη βουλη με αγαπη ενας απο τους 300

    ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ….ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.-

  35. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 6:01 ΠΜ

    ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ Η ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ;;;;;
    ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟ 2004 ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ..ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕ…..ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  36. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 6:30 ΠΜ

    Το να σχολιάσω φαντασιώσεις με "Αυτοκράτορες της Περσίας" κλπ είναι αστείο. Άλλωστε σε κράζουν και οι παραπάνω.

    Όσο για του Σουνίτες και τους Σιίτες ο διαχωρισμός θα έπρεπε να μας αφήνει αδιάφορους. Ο κάθε λαός έχει ένα όραμα το οποίο θεωρεί πως δικαιώνεται μέσα από την ιστορική του πορεία, τα βάσανα την σκλαβιά και την καταγωγή του. Εμείς θέλουμε πίσω την Μ.Ασία και αυτοί θέλουν αυτά που θεωρούν δίκαια δικά τους (Μ.Ανατολή κλπ). Κατ'εμέ είμαστε όλοι κοιμισμένοι σκλάβοι αλλά δεν κολλάω εκεί ας θέλει ο καθένας ότι νομίζει πως δικαιούται.

    Το θέμα μου είναι τα έθνη. Η Συρία και το Ιράν αυτήν την στιγμή αποτελούν τα τελευταία αναχώματα σε μια φασιστική λαίλαπα που εξαπλώνεται από το ΝΑΤΟ με ντόπιους σατράπηδες Ισραήλ και Τουρκία. Ο Έλλην ιστορικά πάντα έπαιρνε το μέρος αυτού που φαίνεται πως τον κατατρέχουν άδικα και αυτό συμβαίνει και τώρα. Επιπλέον και οι δύο χώρες αποτελούν βασικούς εχθρούς της Τουρκίας κάτι που σαφώς μας κάνει να τους βλέπουμε θετικά. Εννοείται πως θα είμαι με το μέρος του Ιραν και της Συρίας όταν βλέπω πως εδώ και 3 χρόνια πληρώνουν ψυχασθενείς "Ορθόδοξους" μουσουλμάνους να κάνουν όργια στην Συρία.

    Και ένα τελευταίο για πες μου πόσοι μετανάστες έχουν έρθει από Ιράν και Συρία (πριν τον πόλεμο) και πόσοι από χώρες όπως το Αφγανιστάν, Τυνησία, Αιθιοπία, Υεμένη κλπ. Για να μην μπερδεύεσαι οι δεύτερες είναι οι χώρες που ανέλαβε το ΝΑΤΟ να τις "εκπολιτίσει" και να τους φέρει την "δημοκρατία" και τώρα ακόμα φλέγονται.

    Ξυπνάτε και αφήστε γελοίες αναφορές σε αλληγορικά θρησκευτικά κείμενα (άσχετα που η συγκεκριμένη αναφορά είναι εντελώς ανυπόστατη).

  37. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 6:47 ΠΜ

    Μα καλά, όλοι οι άλλοι στον κόσμο δεν έχουν το ίδιο όνειρο, να γίνουν επικυρίαρχοι; Το μέρος της αλήθειας είναι πάντα ψέμμα, γιατί αλλάζει το σύνολο της εικόνας και οδηγεί σε λάθη.

  38. Ειναι σιγουρα του stranger το αρθρο;
    Δεν βλεπω πουθενα να το αναφερει…

  39. Ειναι σιγουρα του stranger το αρθρο;
    Δεν βλεπω πουθενα να το αναφερει…

  40. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 7:07 ΠΜ

    Μερικοί παίρνετε ναρκωτικά ή σας πληρώνουν για να γράφετε μλκς.Με ποιό δικαίωμα ρε συντάκτη τα βάζεις με το Ιράν και επιρρίπτεις ευθύνες σε ένα ιστορικό κράτος & λαό γιατί τα επιχείρηματά σου είναι τουλάχιστον αδόκιμα και ακατάλληλα.'Εχθροί' σου δεν είναι οι"σύμμαχοί" που προκάλεσαν και υποκίνησαν τον εμφύλιο?Εχθροί σου δεν είναι οι σύμμαχοι που σε εγκατέλειψαν και σε πρόδωσαν το '22?Εχθροί σου δεν είναι οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες που ρημάζουν κάθε σπίτι?Εχθρός σου δεν είναι ο ανελέητος καπιταλισμός και παγκοσμιοποίηση?Εχθρός σου δεν είναι η διαστρέβλωση της Ιστορίας και η παραπληροφόρηση?Εχθροί σου δεν είναι οι Έλληνες πολιτικοί που σε έχουν καταστήσει ζητιάνο και διεθνή περίγελο?Θα μπορούσα να σου παραθέσω χιλιάδες παραδείγματα.Γαμώ το Ελλαδιστάν μας γαμώ.

  41. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 7:15 ΠΜ

    O Akerman ή Μιχαηλ συνεχιζει την δραση του σαν καλος ελληνοφωνος εβραιος που ειναι , δινοντας ενα ψεμα και χιλια ψεματα απο πισω .
    Μια ζωη προβοκατορας των εβραικων συμφεροντων ησουν αθλιο υποκειμενο .

  42. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 7:28 ΠΜ

    Λεει οτι "Μου κεντησε την πτερνα (αντιχριστος η διαβολος)θα του συντριψω την κεφαλη" .
    Δεν μιλαει για περση και προπερση(λογοπαιγνιο) αλλα η τοποθεσια πραγματι ,ειναι ο Τιγρης κι ο Ευφρατης ποταμος.
    Η μαχη αφορα την τριαδα της ανομιας ,αντιχριστος-θηριο-ψευδοπροφητης, η οποια εχει διαποτισει την ανθρωποτητα με την πλανη που κοινωνουμε ολοι καθημερινα .
    Εμεις που θελουμε να πιστευουμε στον Χριστο ,πιστευουμε και τα λογια του (προφητειες-διδαχες)και το σχεδιο του για την επιστροφη του ανθρωπου στην Βασιλεια-κοινωνια Του.
    Ενα μας μενει ,να αφησουμε την ζωη μας σε Αυτον.-
    Υ.Γ αν εχουμε ματια να δουμε ,ας δουμε .
    Κι αν εχουμε αυτια να ακουσουμε ,ας ακουσουμε .-

  43. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 8:09 ΠΜ

    ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ… ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΔΟΥΣ… ΗΤΑΝ Η ΑΙΣΘΗΡ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ… ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΔΑΡΕΙΟΥ (ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΑΒΑΝΟΥ.

    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ Ο 3:02!!!

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΡΑΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ… ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.

    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΡ Η ΤΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΡΘΡΟ.

  44. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 8:32 ΠΜ

    Εισαι Χριστινος ΝΑΙ η ΟΧΙ

  45. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 8:37 ΠΜ

    Μπράβο stranger, σωστός! Οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι είναι φίλοι μας.

  46. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 9:03 ΠΜ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ 1:23 ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

  47. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 9:59 ΠΜ

    "Ερμηνεία" Αποκάλυψης, από τις πιο εμπεριστατωμένες.
    Θα σας λυθουν παρα πολλές απορίες.
    Απο τον π. Μητιληναίο.

    Στο παρακάτω κείμενο κάνει ανάλυση (όσο μπορεί ανθρώπινα) της Αποκάλυψης.

    http://arnion.gr/keimena/p_auanasioy_mytilhnaioy/epitomh_ermhneias_toy_biblioy_ths_apokalycevs.html

  48. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 10:18 ΠΜ

    ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ …. ΜΣΟΧΑΖΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣΟΒΑΡΟΙ…ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ

  49. διακαης ποθος καθε εθνους ειναι η επιστροφη των πατριων εδαφων του. ποσα εθνη διεκδικησαν διεκδικουν κ θα διεκδικουν στο μελλον τετοια εδαφη? με βαση το σκεπτικο του αρθογραφου ολα τα εθνη ειναι οι επερχομενοι αντιχριστοι.
    αλλα δεν θελω να σταθω σε αυτο
    επειδη ετυχε να εχω δει κανα 2 φορες τη σειρα των arrivals δεν ξερω αν σκοπιμα η μη αφηνει να υποννοηθει κατι για τους "ορθοδοξους" μουσουλμανων.
    να επισημανω τα εξης
    1. οντως το φιλμ δημιουγηθηκε απο σουνιτες μουσουλμανους αλλα ο ορος ορθοδοξος δεν εχει καμια σχεση με τον ορθοδοξο χριστιανο, απλα αποδιδεται σε αυτους που τηρουν πιστα τις γραφες που οριζει το κορανι.
    2. οι ορθοδοξοι μουσουλμανοι οπως επιμενει να τους αποκαλει ο αρθογραφος (προφανως εχει τους λογους του) ναι μεν πιστευουν στην ελευση του Μεσσια κ στην δευτερα παρουσια αλλα με την διαφορα πως ο μεσσιας τους ειναι ο τελευταιος ιμαμης χαλιφης απογονος του μωαμεθ mahdi (εχουν ετοιμο κ στρατο για αυτο το λογο, κατι σαν τον πολεμαρχο του θεου που λεει κ ο λιακοπουλος). ο Ιησους παρουσιαζεται σαν προφητης δευτερης κλασης μετα τον μωαμεθ κ δεν ανηκει καν στο γενεαλογικο δεντρο του μωαμεθ
    3. στο φιλμ αφηνουν εσκεμμενα να εννοηθει οτι ο χριστιανισμος γενικως ειναι παρακλαδι της μασωνιας. ποιος φανατιζει ποιους?

    τελος για να απαντησω στο ποιοι πραγματικα ειναι οι φιλοι μας, ειναι αυτοι που με την διδασκαλια τους μας παροτρυναν κ μας παροτρυνουν ακομη να "προετοιμαστουμε" γιατι καιρος γαρ εγγυς. η αντιστροφη μετρηση αρχισε με την ανασταση του Κυριου, το "σχεδιο" ειναι γνωστο μονο στο Θεο κ δεν θα παρεκκλινει ουτε μια μοιρα απο την αρχικη του πορεια.
    ας μην μεινουμε απλοι παρατηρητες-ερευνητες της ζωης καιρος ειναι να αρχισουμε να μετεχουμε ενεργα σε αυτην.

  50. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 12:55 ΜΜ

    Απο ολα οσα κατα καιρους εχεις γραψει, κατλαβαινω, Stranger, οτι εισαι εναντιον της κοινης Ελλη.ικης λογικης, και υπερ των Αμερικανων..Δεν εξηγειτε αλλοιως, η υπερασπιση περιεργων αποψεων οτι οι σημερινοι Περσες, θελουν δηθεν το κακο της Ελλαδος , χρησιμοποιοντας στοιχεια προφητικα, αλλα και ιατορικα, γοα να πεισεις τα ζωντοβολα ,που σε πιστευουν, οτι η δηθεν αποκαταστααη της ταξης, σ'εκεινη την ευρυτερη περιοχη, θα αποβει τελικα, προς οφελος μας..Θα πω και σε σενα, αυτο, που εχω πει σε καποια αλλα νουμερα, που προσπαθουν, να μας , αποπροσανατολισουν..Εαν γινει το "ΜΠΑΜ: τοτε, δεν θα υπαρχει σημειο πανω στον πλανητη Γη, που θα μπορεσεις να κρυφτεις εσυ, και οι ομοιοι σου.. Οι πραγματικοι φυλακες εχουν γνωση..Ααααα, και κατι αλλο. Μερικοι σχολιαστες, οπως ο/η litlepartofsoul, και λοιποι, ας αφησουν τα υπερβατικα , και ας ασχοληθουν με τα γηινα, γιατι οι εθαιροβαμονες δεν εχουν τα ποδια τους στη γη, αρα παρασιτουν, με τα ιδεολογημα τους,
    δηλητιριαζοντας συγχρονως, τους ελαχιστους, που πιστευουν, πως αν δεν κανουμε κατι μονοι μας, τοτε ουτε ο Παισιος, ουτε ο Θεος ο ιδιος, δεν προκειτε να μας βοηθησει…

  51. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 2:24 ΜΜ

    Μα στρειντζερ;;;με απογοητευεις..τοση φαντασία κ απλά στρειντζερ;;το σκεφτηκες μετα απο ώριμη σκέψη… Στο μπάνιο σου να φανταστώ.
    Μπορούσες να γράφεις σαν μπαμπης ο μέλλοντας, Γιάννης ο αποκαλυπτικος η απλά φωσκολος.
    Πέρα απο την πλάκα ελπίζω να παίζεις αυτά που λες σε κανένα στοιχηματικο στην ταυλανδη.ειναι ολα σιγουρακια.
    Δεν ειναι τίποτα.εσυ το λες σοφία κ ότι ψάχνεσαι. Εγώ σου λέω βγες απο το σπίτι.
    Κ μη μου πεις ότι τα ξέρεις ολα αυτά κ δεν έχεις ήδη φτιάξει την σπηλιά για την κρίσιμη στιγμή κ είσαι Αθήνα.εισαι Αθήνα;α ρε στρειντζερ παρά μένεις απλός,είσαι ένας ήρωας.αυτογραφο με μέιλ στέλνεις;θα το ζητήσω τα Χριστούγεννα. Στρειντζερ θα δούμε Χριστούγεννα φέτος;;;πες μου κ πέντε αριθμούς να παω πρακτορείο.
    Λέω βλακείες;το ξέρω αλλα εσύ το ξεκινησες.κ αφού είσαι φίρμα ξέρεις καλα πως υπάρχουμε κ εμείς οι ανιδεοι οπότε συγχωρα με.πες κάτι,δε μου αρέσει να έχω τον τελευταίο λόγο.δεν λες απο αντίδραση;;ότι πεις εσύ.

  52. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 2:59 ΜΜ

    Να είστε σίγουροι πως οι άνθρωποι ,οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ στον πλανήτη αρνούνται τη σφαγή άλλων ανθρώπων ,όπως επίσης αρνούνται να γίνουν γεννήτριες παραγωγής κατά παραγγελία γεγονότων…………………………

  53. Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ "ΔΙΑΝΟΗΣΗ" ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΦΩΤΙΣΗ

  54. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 1:29 ΠΜ

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ! ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΗΜΑ! ΟΙ ΓΑΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ Ο ΡΙΧΑΡΔΟΣ Ο ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ??ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΕΔΩ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΜΩΡΙΘΟΥΝ- ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ 500000000ΕΚ.ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΛΔ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ 6.5ΟΟΟΟΟΟΟΟΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*