Διαφημίσεις

Κανένας άλλος δεν μπορεί να σε ελευθερώσει. Η όλη ιδέα είναι λανθασμένη. Εσύ έχεις δημιουργήσει τα δεσμά . Πως μπορεί να σε ελευθερώσει κάποιος άλλος; Εσύ είσαι ο μόνος που μπορείς να σπάσεις τα δεσμά σου και να ελευθερωθείς.

Εσύ όμως αγαπάς τις αλυσίδες σου και θέλεις κάποιον άλλον να σε ελευθερώσει. Αυτό που ζητάς, είναι εντελώς παράλογο. Εσύ είσαι η αιτία όλης σου της μιζέριας και της δυστυχίας και θέλεις κάποιον άλλον να σε λυτρώσει από τις μιζέριες και τις δυστυχίες.

Κι ωστόσο θα εξακολουθείς να
σπέρνεις τους ίδιους σπόρους συνεχώς, να ποτίζεις τις ίδιες αιτίες και να είσαι ο ίδιος άνθρωπος.
Ποιός μπορεί να σε λυτρώσει; Και γιατί θα έπρεπε οποιοσδήποτε να σε λυτρώσει; Δεν είναι δική του ευθύνη το να σε λυτρώσει. Δεν σε έχει κάνει αυτό που είσαι.

Εσύ ο ίδιος έχεις κάνει τον εαυτό σου αυτό που είσαι.

Είναι αναγκαίο να μην αφήνουμε ούτε μια γωνιά της ύπαρξής μας μέσα στο σκοτάδι, μέσα στο άγνωστο. Είναι αναγκαίο να φέρουμε φως παντού. Κι αν δεν συμβεί αυτό, θα είσαι μέσα στη δυστυχία, μέσα στην αγωνία. Οι πεποιθήσεις σου δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν , όταν υπάρχει φως το σκοτάδι εξαφανίζεται. Δεν είναι ότι το σκοτάδι το βάζει στα πόδια και φεύγει. Είναι απλώς η απουσία φωτός. Το “εγώ” είναι σαν το σκοτάδι. Δεν έχει καμία οντότητα από μόνο του. είναι απλώς η απουσία επίγνωσης. Γι΄αυτό λοιπόν, δεν σου λέω να εγκαταλείψεις το “εγώ “. Σου λέω απλώς να το παρατηρείς. Παρατήρησέ το – και θα βρεις τόσα πολλά επίπεδα μέσα του, που θα εκπλαγείς.

Όποτε έχεις χρόνο, απλώς κάθισε σιωπηλά και κοίταζε τι περνάει μέσα στο νου σου . Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρίνεις, γιατί αν κρίνεις, τότε ο νους αμέσως αλλάζει τη σκηνή όπως τον βολεύει. Ο νους είναι πολύ ευαίσθητος, μυγιάγγιχτος. Αν νοιώσει για κάτι ότι το κρίνεις, αμέσως προσπαθεί να σου δείξει ότι το συγκεκριμένο πράγμα είναι καλό.

Εκλογικεύει, στολίζει, εξωραίζει. Τότε όμως δεν μπορεί να σου δείξει την πραγματικότητα. Μην κρίνεις λοιπόν και μην κάνεις ούτε αξιολογήσεις, ούτε επικρίσεις. Να είσαι απόμακρος.

Εσύ, κάθισε απλώς σιωπηλά, κοιτάζοντας τα πράγματα , ό,τι κι αν συμβαίνει.
O νους έχει μεγάλη ευκολία στο να υπερβάλλει. Απολαμβάνει το να υπερβάλλει. Μεγαλοποιεί τα πάντα. Λίγος πόνος και κάνει σαν να είναι το τέλος του κόσμου. Λίγη ευχαρίστηση και κάνει σαν να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου, σαν να μην ξέρει κανένας άλλος τι είναι χαρά.
Ο νους υπερβάλλει τα πάντα, τα μεγαλοποιεί. Κι εσύ τον πιστεύεις!!!!

ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Πηγή: Από ‘ΣΧHMAΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ – SHAPING OUR WORLD’



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΟΥ”
  1. ρε παιδια ενας stranger δεν ελεγε κατι ημερομηνιες που περασαν;;; που πηγε αυτος; πηγε διακοπες;;; τον Αυγουστο δε λεει ημερομηνιες; μα τι εχετε παθει ολοι τον Αυγουστο κ δε λετε τπτ για ημερομηνιες;;; ολοι πηρατε αδεια;;; βρε παιδια ειμαστε κ εμεις που μενουμε Αθηνα(ξερετε, αυτη τη πολη που θα καταστραφει-καταποντιστει-θα γινει σεισμος-θα πεθανουν ολοι οσοι μεινουν σ αυτη, τι θα κανουμε;;;;; σας παρακαλω πειτε μια ημερομηνια, εχω παθει στερητικο συνδρομο! δε μπορω! θελω μια ημερομηνια που θα καταστραφουμε ολοσχερως!

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Κ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ!!!

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Η ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ :ΣΤΟ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. (Ν.Α)

  3. ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΧΥΠΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

  4. συμφωνω ομοφωνα ομολογα και ομορυθμα σε ολα και σε οτι γραφεται αφου μολις αφεθει ο ελληνας στον γνωστο τροπο του ωχαδελφισμου που σημαινει ασεμε στην βολη μου ας πανε οι αλλοι και εγω ακολουθω εφοσον πετυχουν τοτε καλα να παθουμε που εχουμε τον αδωνη τον μιλτο την φωφη για υπουργους!!!! καλα τους γερμανους δεν τους λεω αφου ο ΕΛΛΗΝΑΣ ηταν παντα ελευθερος ανεξαρτητος απελευθερωμενος ΥΠΟ καποιων γιαυτο και το μονο πολιτευμα που τον οφελουσε ηταν η δικτατορια και η μοναρχια. ( κατι ξερει για τα κουσουρια μας ο εγγονος αυτης που αυτοκτονησε για να μην ζησει την δικτατορια του φασισμου αντωνης σαμαρικος και εχει εξελιχθει σε στυγνο και απανθρωπο δικτατορα επι των
    συμπολιτων του) (εχει δουλεψει ποτε του για να ξερει τι παει να πει να χανει το μεροδουλι ενας οικογενειαρχης ενας νοικοκυραιος; οχι βεβαια γιαυτο και μπαμπεσικα πηρε την εξουσια και ανελαβε την στηριξη του παλαιοκομματικου
    πολιτικου συστηματος εις βαρος της εξελιξης τηες ΕΛΛΑΣ) Καταληγοντας πραγματι μονον ο καθενας μας με την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θα καταφερουμε να διεγηρουμε την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ωστε να ξεφυγουμε απο τον ωχαδελφισμο μας!!! μεχρι τοτε ΔΕΝ πληρωνουμε ολοκληρη την δοση μας στην εφορια ΔΕΝ απανταμε στις εισπρακτικες εταιριες και τους καταμηνυουμε ΔΕΝ πληρωνουμε τις τραπεζες και τους κανουμς αγωγες

  5. ΟΧΙ!!! ΟΧΙ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ… ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΟΥ!!!

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ.. ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ… ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ… ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ… ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ… ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ… ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ… ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΞΕΝΟΙ… ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΜΣΑ ΜΟΥ! ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ… ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΒΟΩΤΙΔΕΙΣ… ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ!!!

    ΕΓΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!

    ΑΠΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ… ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΛΟΥΦΑΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ… ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΩΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ… ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ… ΨΗΦΗΖΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ Ν.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ…

    …ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΨΗΦΗΖΩ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ Ν.Δ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ… ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΩΣ ΤΟ 2.030… ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!… ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΟΥ, ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ!!

    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!! ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ!

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ… ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

  6. 10:57 ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΛΥΤΑ …ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ…ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

  7. ΟΙ Ε ΟΙ ΜΥΣΤΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

  8. Όλα από εμάς ξεκινάνε…Φοβόμαστε να αναλάβουμε την ευθύνη της δικής μας ελευθερίας,να υπάρξουμε δυνατοί και από ανασφάλεια και φόβο μπαίνουμε στα "μαντριά"…Αυτοί το ξέρουν αυτό και μας χειρίζονται αναλόγως,μη αφήνοντας το νου και την ψυχή μας να" πετάξει"την αυταπάτη της ανάθεσης και να δει καθαρά την αλήθεια …Τα Μ.Μ.Ε.είναι η μόνη εξουσία που έμεινε και την ελέγχουν απόλυτα…Όλες οι άλλες διαλύθηκαν,για να επικρατήσει η βαρβαρότητα και το χάος της παγκοσμιοποιημένης τους οικονομίας,η απόλυτη δουλεία και σκλαβιά.Ας κλείσουμε επιτέλους αυτόν τον τρομοκράτη-τηλεόραση ,που έχουμε στα σπίτια μας,και κανείς να μην αγοράζει τις "πουλημένες'φυλλάδες τους,μπας και ξαστερώσει ο νους και δούμε τι θα κάνουμε σαν λαός…Πάντως τον ξεσηκωμό που έρχεται μη περιμένετε να τον δείξει κανείς…

  9. …φιλε μου…φιλοι μου…σας το εχω κοινοποιησει εδω και παρα πολλα steps σ αλλα
    σχολια , γιατι δεν θελω να ξυπνησω:
    Σας τα ξαναθυμιζω και να εισαστε σιγουροι οτι
    αφορα το 80% του πληθυσμου της χωρας.
    1)…γιατι ειμαι ελευθερος επαγγελματιας,εδω
    και 30 χρονια,εκλεβα τον κοσμο στις τιμες
    καθως και το δημοσιο και δηλωνα εισοδημα
    250.000 δραχμες.Εκανα περιουσια με ξενες
    πλατες και τωρα απολαμβανω εγω και η οικογενεια μου τους "κοπους" μας…
    2)…γιατι ειμαι γιατρος,(φακελακια),δικηγορος,
    (λαδωματα),δικαστικος(στημενες δικες),εφοριακος(κατω απο το τραπεζι),μηχανικος(μιζες) και τωρα απολαμβανω τους
    κοπους μου , που με τοσο ιδρωτα και αιμα αποκτησα εγω και η οικογενεια μου.
    3)…γιατι ειμαι στρατιωτικος…και ευτυχισα
    με τις ευλογιες του κρατους , να φυγω στη συνταξη στα 25 μου.Αν και μας γαμησαν πραγματικα τις συνταξεις εν τουτοις κανω υπομονη γιατι και η γυναικα μου ειναι στο δημοσιο…η…ειναι κι αυτη συνταξιουχος των
    25 ετων και οπως και να το κανουμε 2000 ευρω
    ειναι καπως καλα , την στιγμη που καποιοι αυτοκτονουν μπροστα σ αυτη την κατασταση.
    4)…γιατι ειμαι στρατιωτικος εν/εν και επειδη
    μια ζωη ειμουν κοτα και εγλειφα τ αρχιδια των
    πολιτικων κουασιμοδων,οντος,κουασιμοδος και
    'γω και η πλειονοτητα των συναδελφων μου
    κατορθωσα εδω και 35 χρονια περιπου,να πολιτικοποιησω το στρατευμα και να χωρισω
    τους υπερασπιστες της πατριδος μου…σε πρασινους-κοκκινους και μπλε.Τωρα ανημπορος και απογοητευμενος "γλυφω" η μαλον εξακολουθω να γλυφω τα κοκαλα που
    με πετανε οι δοσιλογοι -παλε ποτε δημοσιογραφοι- ως υπουργοι ΕΘΝ.ΑΜ.
    5)…6)…7)…8)…μεχρι το πρωι και δεν θα τελειωνα…τα απειρα γιατι.Θα σταματησω ομως
    στο συγκεκριμενο…ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ,ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ,ΤΕΧΝΙΤΗΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,ΓΙΑΤΡΟΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ…ΟΣ…ΟΣ…ΟΣ…
    ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Ν ΑΝΔΡΟΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ…ΙΣΩΣ…ΛΕΩ
    ΙΣΩΣ…ΒΡΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΩ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ…ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ

  10. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΕ ΕΔΩ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΕΙ ΜΗ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ;
    ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΑΜΕ ΚΟΙΜΩΜΕΘΑ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

  11. ΛΟΙΠΟΝ Η' ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ Η' ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. Η ΗΣΥΧΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

  12. ΠΡΟΒΟΛΑΤΣΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΆΤΙ;;;
    Έχουμε Τουρκία και αλασκα ….. Περιμένουμε πάντως μάλλον εμείς την γλυτωνουμε…. Λίγο υπομονή….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *