Διαφημίσεις

Σαν να είναι εμπνευσμένη από την Marvel Comics, η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (SOCOM) έχει ετοιμάσει μια Χειριστή πανοπλία, ή αλλιώς ΤΑΛΩΣ για συντομία, η οποία στολή περιέχει ενα υγρό, μια ουσία που αναπτύσσεται στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης,σύμφωνα με τον επίσημο ιστοχώρο του αμερικάνικου στρατού.

Το υλικό μπορεί να αλλάξει από υγρό σε στερεό σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, όταν εφαρμόζεται ένα μαγνητικό πεδίο ή ηλεκτρικό ρεύμα, επιτρέποντας τον στρατιώτη που φοράει την προστατευτική στολή να επιβιώσει απο επίθεση και από βαριά πυρά.

Η εξάρτηση αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει εσωτερικό ανεφοδιασμό θερμότητας,αέρα και οξυγόνου.

Η δημόσια συζήτηση για τη δημιουργία μιας πανοπλίας του 21ου αιώνα για τους αμερικανούς στρατιώτες αυξήθηκε μετά την αποτυχημένη αποστολή του Στρατού των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα στη Σομαλία.

Τα μέλη της επίλεκτης μονάδας Navy SEALS αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν μπροστά στα βαριά πυρά, ενώ προσπαθούσαν να συλλάβουν τον διοικητή Αλ-Σαμπάαμπ που πιστεύεται ότι συνδέεται με μία από τις βομβιστικές επιθέσεις στις ΗΠΑ του 1998 στην πρεσβεία στην Αφρική.

Η SOCOM, ελπίζοντας να αξιοποιήσει σε βάθος το ταλέντο της μηχανικής, τον περασμένο μήνα εξέδωσε ένα αίτημα για τις ιδέες »από μια ευρεία ποικιλία πηγών, όχι μόνο απο την παραδοσιακή στρατιωτική βιομηχανία, αλλά και από τον ακαδημαϊκό κόσμο, τους επιχειρηματίες, καθώς και εργαστήρια που είναι ικανά να παρέχουν το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη δοκιμή του ΤΑΛΩΣ.

Ο Τάλως ήταν μυθικός φύλακας της Κρήτης. Ήταν γιγάντιος, ανθρωπόμορφος και με σώμα από χαλκό.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: Ο «ΤΑΛΩΣ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ”
  1. Σωμα απο χαλκο??? Το μονο στοιχειο που μπορει να νικησει τους νεφελιμ οπως θα ελεγε και ο δημοσθενης!!

  2. Το μυστικό του αληθινού ΤΑΛΩ το κατεείχαν (κατέχουν;) οι Έλ-ληνες μόνο, και είναι κρυμμένο στα κείμενα του Αριστοτέλους… Τα αμερικανάκια απλώς μιμούνται και πιθηκίζουν την άγνωστη τεχνολογία των αρχαίων πανεπιστημόνων…

  3. ΝΑΙ Ο ΤΑΛΩΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΓΑΝΤΑΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΥΣ ΤΟΥΤΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΣTON ROBOCOOP ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΑΜ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΟΥΡΙΣΕΙ Ο ΙΚΑΡΟΣ…jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek