Διαφημίσεις

Πως μπορείς να μιλήσεις για το ανύπαρκτο?

Πως μπορείς να δεις το μη υπαρκτό?
Μόνο σκιές που δημιουργούνται από το φως θα δεις άλλα εδώ που βρίσκομαι δεν υπάρχει το φως!

Ο λέξεις έχουν δόνηση , οι σκέψεις το ίδιο! Οι εικόνες αλλάζουν , περνούν από την Τάξη στην Αταξία … από την κορύφωση στην εντροπία!! Το σήμερα είναι δομημένο σε μια εκ βιασμού τάξη , πιεσμένη φοβική τάξη που καταστεί όλο το σύστημα ΝΕΚΡΟ! Η απελευθέρωση , η εντροπία είναι η μοναδική του διέξοδος προς την ελεύθερη ροή! Η αναρχία είναι η φυσική εξέλιξη του …για να υπάρξει ζωντάνια!

Δεν γνωρίζω αν νοηματικά θα υπάρξει ΤΑΞΗ σε αυτό που βλέπω για το μέλλον , δεν γνωρίζω αν οι λέξεις θα δώσουν απολυτο νόημα στο πεδίο! Γνωρίζω όμως ότι είτε έτσι…είτε αλλιώς …η έννοια τύχη θα έχει να κάνει με το μέλλον…με το αύριο!

Αν θα είναι συνδεόμενο με φόβο για να περάσει στη νεκρική κατάσταση της ΤΑΞΗΣ η αν θα είναι ελεύθερο να κινηθεί είναι θέμα δικό μας! Είναι θέμα κατανόησης , είναι θέμα αντίληψης ,συνείδησης!

Γιατί για όλα όσα σου λέω οτι θα συμβούν στα λέω με στόχο την εντροπία του συστήματος ….από την ΤΑΞΗ στην ΑΝΑΡΧΙΑ …ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ…. ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ…ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ..ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ…

Η ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Η ΜΕΚΚΑ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ!!

STRANGER ….Τα ντόμινο όταν ξεκινούν δεν σταματούν …παρα αλλάζουν διεύθυνση!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

63 σχόλια στο “Επόμενο χτύπημα..ο Ναός Της Τύχης …Στην Μέκκα της Τύχης!”
  1. Αινιγματικός….. είσαι Stranger.
    Ο σεισμός στο ΙΡΑΝ χτύπησε εκεί…
    Εγώ θα δώσω πάλι ημ/νιες για γεγονότα.
    22 με 24/4, 28 με 30/4 και μια από τις καταλυτικές 13 με 15/5

    Chris_

  2. δεν μπορεί να χτυπηθεί η τύχη! Διότι θα προκαλέσουν αντιδράσεις άλλων δυνάμεων, ήταν η κόρη της Γαίας και του Ωκεανού, σε συνδυασμό με την Νέμεσι θα τα πάνε μια χαρά. Τσάμπα το 2000 οι προσευχές τους προς τον ΔΙΑ να σταματήσει τον Ήλιο για να κερδίσουν χρόνο. Όπως έχω ξαναγράψει, δεν προλαβαίνουν. Πόσο άλλωστε να προκαλούν και την "τύχη" τους.

  3. Στα λιβάδια της τύχης λοιπόν… ή αν προτιμάμε… στα Ισπανο-Αγγλικά, in Las Vegas of luck(;)… Εγώ είπα…!

  4. γράψτε λάθος, δεν είναι η Γαία με τον Ωκεανό, είναι η Τηθύς, γιαγιά της είναι η Γαία και ξέρεις τι λένε… Του παιδιού μου το παιδί, είναι 2 φορές παιδί. Πέρα ταύτα, εαν ισχύει αυτό που έχεις πει ότι το πεδίο είναι κατασκευασμένο από εμάς (τους αρχαίους θεούς μας, τέλος πάντων) και αυτοί οι γιεχωβαδεςμασονοιλουμινατεμαυρεςκαιασπρεςαδελφότητες απλά λειτουργούν παρασιτικά μέσα σε αυτό και είναι εύκολη η ανάγνωση του. Τότε, εαν χτυπηθεί η τύχη, τα βάζουν απευθείας με την πηγή. Αρα προκαλούν την τύχη τους η μάλλον αυτοκτονούν.

  5. Stranger….μήπως εννοείς την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα το Λονδίνο…?? ή μήπως προς Σαουδική Αραβία μεριά….???? γιατι γενικότερα η ''ΜΕΚΚΑ'' πολύ κόσμο συγκεντρώνει….λέω εγώ τώρα…λέω!!!!

  6. γενικά αν το δούμε όλες οι ΗΠΑ είναι ένας ναός της τύχης, αφού οι άνθρωποι μεταναστεύουν εκεί για μιά καλύτερη ζωή! Οχι μόνο το Las Vegas λοιπόν μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος αλλά (έτσι που το θέτεις) κάθε χώρα που δέχεται μετανάστες για "καλύτερη" ζωή είναι δυνητικός στόχος!Και απόλυτα και μεταφορικά. Σωστά?

  7. πω πω καταστροφη μεγαλη…..πω πω παλι μπομπες θα πεσουν……πω πω παλι θυματα θα εχουμε…..πω πω τραβηξε απο 20 στο μπλακ τζακ και καηκε……πω πω στην ρουλετα ολο μαυρο καθεται η μπιλια……πω πω ο κουλοχερης θα χασει και το ενα χερι που εχει……πω πω αντι να ριξουν ψευτικα βεγγαλικα θα πεσουν αληθινα……πω πω θα γινει τζακ ποτ……πω πω τα κουνελακια που σερβιρουν θα γινουν στιφαδο……πω πω ενας ποπος που περναει πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω

  8. Ο Κόναν ο βάρβαρος έχει προβλήματα , τον απασχολεί κάτι που μόνο ένας ''Γκουρού'' στα Ιμαλάια μπορεί να του δώσει λύση . Συγκεντρώνει πληροφορίες για το που είναι ο γκουρού και ξεκινάει το ταξίδι. Πράγματι μετά απο περιπέτειες φτάνει στους πρόποδες μια χιονοσέπαστης κορυφής. Εκεί υπάρχει ένας ογκόλιθος που φράζει την είσοδο, ο Κόνανμε με μια κλοτσιά τον σπαέι, προχωράει μέσα σε μια σπηλιά όπου βλέπει μία σιδερένια πόρτα παχους 3 μέτρων , την σπάει κι αυτή με το σπαθί του , μπαίνει σε ένα τούνελ που στο τέλος έχει μια χάλκινη πόρτα πάχους 2 μέτρων , την σπάει κιαυτή , μπαίνει σε ένα τεράστιο θάλαμο όπου στην απέναντι άκρη έχει μια δρυινη πόρτα πάχους 7 μέτρων , την σπάει κι αυτή και ξαφνικά βρίσκεται απέναντι απο ένα ρόνο χρυσό στον οποίο κάθεται ένας γέρος γκουρού με γένεια μέχρι το πάτωμα. ''Κοναν παιδί μου '' του λέει ο γκορού ''οι πόρτες έχουν και πόμολα''..Ο Κόναν αποσβωλομένος γονατίζει και σκύβει το κεφάλι , σκέφτεται και σελίγο απογοητευμένος λέει ''ω σοφέ γκουρού ,όλο με αινίγματα απαντάς''……….

  9. Λοιπόν, έτσι επειδή βλέπω ότι δίνονται και ημερομηνίες, να πω και εγώ τις δικιές μου που έχω βρει:

    Από σήμερα, 20/04/2013 μέχρι και 20/11/2013 να περιμένουμε πολλά.
    Επίσης, υπάρχει και η καταλυτική περίοδος από 21/112013 μέχρι και 21/11/2328.

    Ξέχασα καμιά μέρα;

  10. Χμ Λας Βεγκας! Δεν το σκεφτηκα ετσι εμενα αλλου μου πηγε το μυαλο. Σκεφτηκα την Μεκα τοπο συγκεντρωσης των ισλαμιστων κυριως τον δωδεκατο μηνα του δικου τους ημερολογιου. Αυτος που χτυπησε στην Βοστωνη ηταν τσετσενος ισλαμιστης. Και αν υπαρξουν αντιποινα σε χωρο που θα ειναι πολλοι μαζεμενοι ισλαμιστες??? Βεβαια σαν τιτλος ''' ο ναος της τυχης'''η '''Η μεκα της τυχης'''' ανετα παραπεμπει σε Λας Βεγκας. Και αν το ντομινο αλλαζει απλα διευθυνση, τι αποσταση εχουμε απο Βοστωνη προς Λας Βεγκας? Ξερει κανεις? Και κυριως γιατι Λας Βεγκας? (αν βεβαια ειναι εκει) Υπαρχει κατι περιεργο-υποπτο εκει? περαν του τζογου?

  11. Αν αναφέρεσαι στο εσωτερικό μιλάς για τον ΟΠΑΠ…?Μήπως το Λουτράκι ή την Πάρνηθα? LoL

  12. Κι εγώ με το που το διάβασα, το ίδιο σκέφτηκα, Las Vegas.

    Τελικά με το χτύπημα στο Τέξας, μάθαμε τίποτα καινούργιο;

    Τί λες, Stranger, επ' αυτού;

  13. Temple Fortune (ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ) is a place in the London Borough of Barnet to the north of Golders Green. It is principally a shopping district used by residents of the Hampstead Garden Suburb. Between here and Golders Green, at Hoop Lane are two important cemeteries – Golders Green Jewish Cemetery and Golders Green Crematorium. There is a Police Station. To the west is a small Carmelite Monastery. Religious buildings include the Catholic Church of St Edward the Confessor, the Anglican Church of St Barnabas, and North Western Reform Synagogue (also known as Alyth Shul).From Wikipedia, the free encyclopedia

  14. παλλι μεσα επεσες ρε μεγαλε………………το ειχες διατυμπανηση αλλα δεν ακουγαμε η μαλλον δεν θελαμε………..αλλα οκ τωρα ολες οι κοτες στα αυγα τους και εγω μαζι τους…………….εγραψες το harp παει ασια εε!!!! λοιπον νατο το τσιγκολελετα και στην μεση οι κινεζοι……………..οχι για να δουν ποιοι ειναι τα αφεντικα………………..επομενο λες η μεκα και να αρχιζουν τα πανηγυρια με ισλαμοφασιστες κομαντος……….για να δουμε……..

    Υ.Σ .. ΚΟΜΑΝΤΟ ..

  15. Θα συμφωνήσω με το Las Vegas. Όμως σήμερα η Μέκκα της τύχης δεν είναι τα καζίνο αλλά το διαδίκτυο…

  16. Το ξαναγράφω συμφωνώ με την άποψη για Las Vegas. Διασθάνομαι όμως κάτι διαφορετικό. Εάν μιλάμε για τη Μέκκα, τότε μιλάμε για χτύπημα στη Wall.

  17. ordo quit absurdum
    (Τερτιλιανος)

    …και για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν το λατινικό…
    "Η τάξις(επέρχεται)μέσω του παραλόγου"

  18. ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΟΦΗΤΙΑ Η ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΔΩ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ Η ΜΕΘΕΞΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ
    ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

  19. δεν αλλαζεις και την ταμπελα του μαγαζιου να την λες ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΝΕΑ,μεταξυ μας τωρα θα ειναι πιο μεγαλη γκομενοπαγιδα,καντο και θα με θυμηθεις,100% επιτυχια

  20. ωραιος χρησμος ομως δεν ειναι καινουργιος τα ειδια ελεγε και η πυθια οταν μαστουρωνε και εντιποσιαζε τους ανοητους. Το τελος σου ποτε που και πως θα εινε το γνωριζεις; Οταν θα εισε ενα βημα πριν τοτε θα αναρωτηθεις εαν ολα αυτα που πιστεψες θα μπορεσουν να σε βοηθησουν τοτε εαν μπορεσεις θημησου αυτο <> γνωριζεις ποιο ειναι αυτο το ονομα;

  21. Συγνώμη, αλλά η Μέκκα της τύχης, εκεί δηλαδή που παίζονται εκατομμύρια είναι η Wall Street, ή η City of London.
    Παρ' όλα αυτά, με την επιχείριση καταστολής συνειδήσεων που γίνεται στις ΗΠΑ αυτήν την στιγμή, πιστεύω ότι εδώ εννοούμε το Vegas.

  22. Αγαπητέ stranger,

    Ο Έλληνας είναι δύσκολο να ζήσει στην ΤΑΞΗ διότι γεννήθηκε από το ΧΑΟΣ σύμφωνα με την κωδικοποιημένη παράδοσή μας.
    Αυτός είναι ισως και ένας από τους λόγους που σαν λαός είμαστε άναρχος (διευκρίνηση…όχι αναρχικός) το οποίο με μια απλή λογική σημαίνει ότι αφού δεν έχουμε αρχή τότε δεν έχουμε και τέλος :).
    Επίσης αφού η τάξη ήρθε στην (μη) γραμμική σειρά μετά το Χάος, τότε θεωρώ ότι απλά είναι παράγωγό της :).
    …Χαίρομαι πάντως για τον τρόπο γραφής σου..το "μυστικό" κάθε ανθρώπου κρύβεται στο "Συντακτικό" του.

    Βαγγέλης

  23. stranger, βγες και πες καθαρά τον τόπο που εννοείς, γιατί εδώ έχει αναφερθεί η μισή υδρόγειος, οπότε στο τέλος θα έχεις πέσει σίγουρα μέσα…

  24. ΛΑΣ -ΒΕΓΚΑΣ ΕΝΝΟΕΙ ΝΕΒΑΔΑ
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ

  25. Επιτεθειτε , επιτεθειτε , επιτεθειτε … ετσι γινεται συνηθως . Αλλα περαν τις εργασιας σας …διαβαστε …με ανοικτα τα πεδια σας! Οσο για τον φιλο που μανιασμενα λεει τι επιασε ? επιασε το ιραν? επιασε την βοστονη? ….ενημερωσου πριν αρχισεις να κανεις οτι σε διεταξε η μητρα …αν δεν το κανεις εκτειθεσε και κανεις λαθος την αποστολη σου!!!

  26. Η τυχη θα ειναι το επομενο χτυπημα ειτε απολυτα ειτε μεταφορικα!!!!!!! αυτο ειναι που δεν μπορω να ξεδιαλυνω. Αν μπορεις λιγακι πιο σαφης.

  27. κοίτα, από την στιγμή που έκλισαν το θέμα με την Βοστόνη, δεν μπορούν να χτυπήσουν το λας Βέγκας, διότι θα χαρακτηριστεί και πάλι ως μεμονωμένο γεγονός… Δουλειά δεν κάνεις έτσι… Και δεν υπάρχει λόγος, πέρα από το να καταργήσουν τα όπλα στην Αμερική. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να φανταστώ.

  28. stranger σε ευχαριστουμε που μας ενημερωνεις απλα ευχομαι να εισαι εναρετος ελληνας και να μας ενημερωνεις παντα με ειλικρινια!ναος της τυχης η μεκκα της τυχης γιατι πραγμα?για τρομοκρατικο χτυπημα?η για τεχνητο σεισμο?

  29. Σουρεαλισμός στα φόρτε του. άντε να το παρακάνουμε απόψε:

    φεύγουμε από τον κύβο που καταλύεται από το σταυρό και πάμε σε κάτι άλλο. την αξονική συμμετρία. κάποτε, το πιο πιθανό, έτσι αξονικώς να δομήθηκε το ανύπαρκτο. πήραν ένα μιλιμιτρέ χαρτί και το αποτύπωσαν για να έχουν κάτι να παίζουν οι εκπεσόντες και κάπου να πάνε τα θύματά τους να ονειρευτούν. το μιλιμιτρέ παραμένει μιλιμιτρέ άχρι της αφίξεως ενός σουπερ υπολογιστή του Κρόνου.

    την ασταθή λόγω χάους περιστροφή γύρω από τον άξονα της φαντασίας των Εγώ των μαστόρων αυτής της ανύπαρκτης πραγματικότητας also known as συλλογικό ονείρεμα δεν φαίνεται να την σταματά τίποτα και την μυρίστηκαν αρκετοί. είναι κοινό σημείο το ΥπερΕγώ των αρχιτεκτόνων. το ψηλάφισαν ικανώς ορισμένοι. το γεωμέτρησαν μπας και καταλάβουν τους νόμους του αληθινού σύμπαντος. αλλά μόνο αυτοί που είχαν θεία φώτιση (όχι τεχνητού φωτός καραγκιοζιλίκια) κατάφεραν να βγάλουν συμπέρασμα, κάτι φωτεινά μυαλά της αρχαιότητας. κάτι Πυθαγόρες κάτι Βούδες…

    τράβα ο ένας απο δω ο άλλος απο κει. σκύψε-πέρασε-ξανασκύψε-ξαναπροσπέρασε… όλα τα σχήματα κατέληξαν να περιδινίζονται. συμπλέκονται. περιπλέκονται. όλα θυμίζουν γαιτανάκι. may pole. και μετά; ω μετά… φτάνουν κάποτε σε ένα σημείο που πρέπει να ξεδιπλωθούν για να συνεχιστεί το γαϊτανάκι με άλλη φορά. θέλει προσοχή αυτό, διότι είναι γαϊτανάκι ιστών. αλλά ο υπολογιστής τους τυπώνει στο μιλιμιτρέ άμα στομώσει το χαρτί πρέπει να κάνει φορματ, defragment και πάνω στους ιστούς έχουμε μυγούλες-λαούς. έχουμε έτερα εγώ-bloodlines που τα μυρίστηκαν προ πολλού όλα αυτά, την είδαν όμως γαλαζοαίματα την ανύπαρκτη υπόθεση που δεν τους πειράζει όμως γιατί νιώθουν πραγματικά κυρίαρχοι, εκεί κατάλαβαν ότι ας μην υπάρχει κάτι αρκεί να σου δίνει αυτό που θες όμως γιατί αυτό που υπάρχει κάνει μεγάλα σκόντα στο τι σου δίνει και συνήθως δεν δίνει τίποτα άμα θες τα πάντα όλα για την πάρτη σου.

    αυτοί λοιπόν που λέτε δεν το έχουν σε τίποτα να παρακάμψουν όλα όσα δεν έχουν ξυπνήσει από τον ύπνο και θα ξαναρθουνε οι μυγούλες να πιάσουν θέση στους ιστούς που τι να κάνουν αυτά έμαθαν να βλέπουν ως μοναδική πραγματικότητα. θυμούνται αχνά τι έπαιξε κάποτε. τι θα παίζει πάντα εκεί που λείπει το φως το αληθινό κι υπάρχει μόνο το τεχνητό.

    σινεματική βραδιά χωρίς ποπ κορν; χωρίς σασπενς; δε γινεται. η σβούρα του Inception να μην πέφτει κι έχει ένα σωρό επίπεδα το όνειρο να βαθαίνει, ένα σωρό defragment να κάνει, θα ξανασυναντηθούμε όλοι. ή έτσι νομίζουμε. ποτέ δεν ξέρεις που θα βγάλει ένα σουρεαλιστικό σενάριο γιατί έχεις και τις Μοίρες που ως κι ο Δίας σέβεται που μπορεί και να βγάλουν τον υπολογιστή από την πρίζα. παίζει.

    έτσι για να σουρεαλίσουμε. όσο πατά η επτάψυχη γάτα.

    =====
    http://www.katohika.gr/2013/04/o-stranger-ston-eoe-gia-ola-avta-pou-ftanoun.html

    Ανώνυμος είπε…

    20 Απριλίου 2013 – 12:02 μ.μ.

  30. Προς GeorgiosK…
    Προφανως για τις προσευχες τους το 2000 θα εννοεις την μυθωδια.
    Υπαρχει καποιο σημειο λοιπον στην μυθωδια οπου αναφερεται συγκεκριμενα η παρακληση απο τον Δια για καποιου ειδους παρεμβαση στον Ηλιο;

  31. και γιατί δεν μας λες βρε stranger , τι φοβάσαι μην το διαβάσουν αυτοί που το σχεδιάζουν και το αναβαλουν;;;

  32. Αυτές τις ημερες από το hollywood the βγούνε 2 νέες ταινίες που αφορούνε το λευκό σπίτι ΤΥΧΑΙΟ δεν νομίζω για σκεφτείτε λίγο αν συμβεί αυτό τι έχει να γίνει παγκόσμιος

  33. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΧΕΙ Ο STRANGER ''ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ HAARP''
    ΚΤΛ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ-ΤΕΞΑΣ-ΓΟΥΑΣΙΝΚΤΟΝ-ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ;) -ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ(ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ;)ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΜΗ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΤΑ ΠΕΔΙΑ; ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ;
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΙΡΑΝ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ HAARP ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ:ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΙΡΑΝ; ΩΣ ΙΡΑΝ Ή ΠΕΡΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΣΙΑ ΥΠΗΡΧΕ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΣΤΗ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗ;
    ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ;ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ;
    ΟΙ ΗΠΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΜΕΡΙΚΗ,ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ(ΣΚΕΤΟ),ΗΠΑ ΩΣ ΑΡΚΤΙΚΟΛΕΞΟ;
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

  34. stranger αμα πεσεις μεσα και σε αυτο κατι παιζετε με σενα και πρεπει να το ψαξουμε τρελε

  35. υπαρχει περιπτωση να εχει να κανει με το παναθηναικο σταδιο και με αυτο που περιμενουν καποιοι στις 27 απριλη?

  36. strainger???ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ GRAN PRI ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ!!ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΚΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΖΙΝΟ….ΕΙΔΑΝΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ……ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!ΤΙ ΛΕΣ????

    Υ.Γ> ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ….ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΧΕΙ …..ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!!!ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ!!!

  37. Γιατί δεν μιλάει κανένας για την αλλαγμένη γυροσκοπική μετάπτωση του πλανήτη, σύν την μετατόπιση του άξονα περιστροφής του και άρα του Ισημερινού και άρα του σημείου που διογκώνεται ο πλανήτης γιατί ως γνωστόν η ΓΗ έχει σχήμα αυγού??? – μήπως γι'αυτό υπάρχει αυξημένη σεισμική δραστηριότητα και δεν ευθύνεται κανένα HAARP ή SURA ή Μπέβατρον κι ακτίνες πλάσματος ή οτιδήποτε?….
    Μήπως η πραγματική ερώτηση είναι ΓΙΑΤΙ συνέβη αυτό στον πλανήτη και ΠΟΙΟΣ το προκάλεσε? Kι εφόσον καταστρέφεται η Γαία, ποιό το όφελος των εξωγήινων που βρίσκονται στον πλανήτη απ'το 1947 και μετά? – Μήπως ΑΥΤΟΙ αλλάζουν τις κλιματολογικές συνθήκες για να τον κατοικήσουν? –
    Αυτά τα αντικείμενα που κατευθύνονται στην Γή έρχονται για να επέμβουν/παρέμβουν/σώσουν, ή για να κάνουν "επιλεκτική" εκκένωση και να βάλουν μπουρλότο? – Γιατί οι ταινίες του Χόλιγουντ παρουσιάζουν τους εξωγήινους που έρχονται ως "κακούς" σαν τον κακό γεννετιστή Προμηθέα? – Γιατί αφού όλες οι χώρες του κόσμου έχουν συμφωνήσει να γίνει δραστική μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, συνεχώς εμποδίζεται το ξέσπασμα του αναμενόμενου παγκοσμίου πολέμου απ'την Ρωσία?
    Μήπως την "αφύπνιση" για την οποία μιλάνε όλοι, μας την έκανε σε εμάς τους Έλληνες η ίδια η "ΣΚΙΑ"(οι κακοί) για να μας βάλει ασπίδα σε αυτό που έρχεται απ'το διάστημα, και γι'αυτό κατέφυγε και στην "ΜΥΘΩΔΙΑ", κι απ'την άλλη μας γενοκτονούν ως είδος "εκβιασμού" προς αυτούς που έρχονται διότι τα "ΤΕΛΩΝΕΙΑ" του διαστήματος όπως είχε πεί και ο Χρουτσόφ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ???… μπορώ να συνεχίσω μέρες ατελείωτες τις ερωτήσεις…..

    Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πλανήτης δεν συμπεριφέρεται φυσιολογικά, κάποιοι προκαλούν όντως την ΤΥΧΗ, γίνονται πολλές σπασμωδικές κινήσεις από παντού, υπάρχει μεγάλη βιασύνη για "κάτι", Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΊΑ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ μερικών πάνω στον πλανήτη διαπρέπει κανονικότατα διαπράτωντας ΥΒΡΗ, και πριν από 3μήνες περίπου που συναντήθηκαν οι πράκτορες των μυστικών πληροφοριών των Ευρωπαικών κρατών συμφωνήθηκε η έναρξη συντονισμένων πανΕυρωπαικών "ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ" ξεκινώντας από το διαδίκτυο και τους "επιχειρηματίες" που το ελέγχουν και το διαχειρίζονται. Στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν απ'τον Ιούνιο.
    Όπως και νά'χει, ένας θάνατος άξιος θα είναι μεγάλη ΤΙΜΗ, όχι για τον ελληνόφωνο ή τον ελληνογραμμένο, αλλά για τον πραγματικό ΈΛΛΗΝΑ που κλήθηκε απ'το ΖΩΟΓΟΝΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ για να επιτελέσει την αποστολή του σ'αυτό το γένος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *