Διαφημίσεις

Επιτέλους, δυο ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΟΛΜΟΥΝ να μιλήσουν και να αποκαλύψουν το…. “φαινόμενο” Σώρρας!
Η Όλγα και η Τάνια Γεριτσίδου.

Το βίντεο που ακολουθεί, είναι φωτιά και αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τα… 600 δις…

Ας ξυπνήσουν οι … φανατικοί υπερασπιστές του και ας αφυπνιστούν όσοι εξακολουθούν να ασχολούνται με αυτόν τον… κύριο.

Στο τέλος της ανάρτησης η απάντηση της Όλγας Γεριτσίδου, σε φαν του Σώρρας…

Πόπη Σουφλή

Απάντηση Ο.Γ.Γεριτσίδου προς κ. Τσάπο

Η απάντηση μου στην απειλή του κ. Τσάπου που φοβάται μην αποκαλύψω τίποτε βλαπτικό για τον Α. Σώρρα και την οργάνωση του END επειδή έβγαλα δελτίο τύπου ότι θα αποκαλύψω τί παρακολούθησα και διαπίστωσα κατά την δίκη τους.

“Αγαπητέ κ. Τσάπο,

Μάλλον δεν διαβάσατε σωστά ότι η εκτίμηση ότι το θέμα Σώρρα διχάζει τον Ελληνικό Λαό είναι ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ.

Εξ άλλου, μία καταδίκη ή αθώωση σε μία δίκη που σαφώς ήταν εκτός θέματος ουσίας δεν είχε ούτε έχει σημασία αφού εκπονείται από δικαστήρια που συνεχώς και καταιγιστικά βγάζουν αποφάσεις είτε παράνομες είτε αντισυνταγματικές είτε επιπόλαιες/άστοχες/νομικά αβάσιμες ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΕΘΗΣΑΝ, ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Τέλος, θα προσπεράσω την επίθεση που μου κάνετε και μάλιστα σε τύπο “pre-emptive strike” (προληπτική επίθεση) φοβούμενος να μην μιλήσω.

Αυτό αποτελεί φίμωση, και μία βία που δεν ταιριάζει σε άνθρωπο φιλελεύθερο που δεν φοβάται τί θα πει ένας Πολίτης που συστηματικά λέει μόνο την αλήθεια με επιχειρήματα, στοιχεία και διαφάνεια δημοσίως και φυσικά με την δυνατότητα αντίλογου κατά βούληση.

Μου κάνει εντύπωση που ήδη φοβάστε ότι θα πω πράγματα που δεν θα αρέσουν στους όποιους οπαδούς (όπως εσείς) της END ενώ εγώ δεν είπα ούτε έδωσα ακόμα προϊδεασμό για το τί θα πώ.
Απλά είπα ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό όπως και θα αποδείξω.

Λυπάμαι που σας βλέπω να φέρεστε έτσι σε εμένα την Ελληνίδα Πολίτη που μάχεται για την Άμεση Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ελλάδα πάνω από όλα ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ και εκτός επιχειρηματικών σχημάτων και μεθοδεύσεων, λέγοντας μου μάλιστα “να κοιτάξω να είμαι από την πλευρά των νικητών” αντί να κοιτάξω να είμαι με την πλευρά του Ελληνικού Λαού στον οποίο ανήκω και με τον οποίο συμπάσχω και υποφέρω και με την πλευρά της πραγματικής Ελλάδας που χειμάζεται.

Ελπίζω να καταλάβετε ότι ο λόγος σας δεν αρμόζει σε μαχητή του Δικαίου και Έλληνα, και να μην αφήνετε στο μέλλον το συναίσθημα και τους φόβους σας να σας κατακυριεύουν.

Όλγα Γ. Γεριτσίδου ”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑΣ!”
  1. ξερεις (αν δεν ξερεις ψαξτο λιγο) η συγκεκριμενη κυρια εχει κανει πραξη αυτο που εμεις προσπαθουμε να κρινουμε σωστο !!!

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΩΣΤΕΣ , ΕΡΕΥΝΑ ΣΩΣΤΗ . ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΝΟ ΝΑ ΦΤΑΧΤΕΙΣ ΖΑΒΟ .

  3. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταια.Βλακωδεις απαντησεις της κ Γεριτσιδου και λυπαμε πολυ γιατι ειχα και καποια εκτιμηση προς το προσωπο της.Οσο για εσας κ. Πόπη Σουφλή ποσα περνετε για να γραφετε τα ψευδη που γραφετε??????? και ποιος ειναι το αφεντικο του αφεντικου σας????? Η ωρα σας ερχεται τικ τακ τικ τακ

  4. Μεγάλη απάτη στην οποία πρέπει από πίσω να κρύβεται ο ΓΑΠ και η παρέα του.
    Ο καθένας μπορεί να δανείσει 600 δις στο δημόσιο με τους όρους του Σωρρα.
    Αρκεί να πίσει την κυβέρνηση να του δώσει ίσης αξίας ομόλογα.
    Αν εγώ έπειθα την κυβέρνηση να μου δώσει 600 δις ομόλογα σε αντάλλαγμα δάνειο 600 δις με επιτόκιο 5%, απλά θα έπερνα τα ομόλογα, θα τα πουλούσα στην διεθνή αγορά, θα έπαιρνα τα χρήματα από την πώληση και θα τα έδινα πίσω στην κυβέρνηση με τη μορφή δανείου. Θα κέρδιζα 5% το χρόνο από τα 600 δις ή 30 δις ευρώ κάθε χρόνο, χωρίς να έχω βάλει ούτε ένα ευρώ δικό μου!
    Αυτό κάνει ο Σώρρας και όσοι κρύβονται πίσω από αυτόν.

  5. Κυρίες μου άντε τραβάτε να πλένετε κανα πιάτο…δυό ώρες μας πήξατε με το Κατιναριό σας…και νόμιζα οτι θα άκουγα κάτι σοβαρό. Τώρα κατάλαβα γιατί κανείς δεν τις πήρε στα σοβαρά για τις υποτειθέμενες μυνήσεις εσχάτης προδοσίας…Αντε κάντε μας τη χάρη…

  6. Οι όροι για να σταματάνε κάποιοι να μιλάνε(και οι κυρίες του Βίντεο καθότι άσχετες με το θέμα)

    -να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους
    -να γίνει λογιστικός έλεγχος των χρεών της χώρας. Να εξεταστούν όλα τα οποία κλήθηκε και πλήρωσε το ελληνικό δημόσιο, να υπάρξει διαφάνεια και δικαιοσύνη
    -να γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας

    Ο Αρτέμιος Σώρρας δηλώνει: “Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν”

    Όλα αυτά σημαίνουν ότι το χρέος της Ελλάδος επίσημα μετά από έλεγχο όπως έψαξε η ομάδα END δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 70 με 80 δις…

    Και ακόμα κάτι άλλο…
    Είδε κανείς στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου τον Ροτσάιλντ ή το Ροκφέλερ ή την ελληνική εκκλησία ή το βατικανό που έχουνε στην κατοχή τους ακίνητη και κινητή περιουσία μερικών τρισεκατομμυρίων;

  7. Μια πληροφορια προς τις κυριες που δηλωνουν αγγλομαθεις αλλα ομολογουν οτι δεν ηξεραν γιατι ακριβως μιλουσαν…. αυτα τα αγνωστα σε σας χρηματιστικα στοιχεια που φαφλατολογωντας διατεινεσθε οτι μπορειτε να βρειτε και μαλιστα αξιας τρισεκατομμυριων, στην μητρικη σας γλωσσα την αγγλικη,ΔΕΝ γραφονται e-boy.

  8. ΓΙΑ ΤΟΝ 13 Ιουλίου 2013 – 5:17 μ.μ.
    ΡΕ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΥΡΑ;;;
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ¨ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ¨.
    ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ, ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΞΕΡΕΙ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΕΕ…!
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..

  9. Εγω ενα πραγμα θελω και τασομαι μαρτυρας για τον θεο σας και την παρεα του.
    ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ Ε.Ν.D ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΓΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΦΑΡΑ ΣΑΣ!!!

  10. ρε κορίτσια πως να σας πιστέψουμε οταν απο πίσω σας εχετε σημάδια του σατανα και δαιμονες ????

  11. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα για το ποιοι κρύβονται από πίσω…το πολύ,πολύ να είναι οι ίδιοι που σήμερα κάνουν τους πολέμους και σκοτώνουν παιδιά,που κρύβονται πίσω απ΄την πορνεία,το εμπόριο όπλων,την μαφία,τα μνημόνια….ποιοι νομίζετε ρε χαιβάνια σας δανείζουν μέχρι σήμερα;οι χώρες είναι όλες χρεωκοπημένες και οι "πλουσιότερες" όπως η Γερμανία έχουν κάποια τρισεκατομμύρια δημόσιο χρέος,άρα οι παραπάνω ιδιώτες-μαφιόζοι σαν δανείζουν,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ οι μεγαλύτεροι εγκληματίες τους κόσμου και η παγκόσμια μαφία που κρύβεται πίσω απ΄τις τράπεζες και απ΄όλες αυτές τις δράσεις που ανέφερα πιο πάνω.
    Αυτοί που κρύβονται από πίσω λοιπόν μπορεί να είναι το αντίπαλο δέος της σημερινής μαφίας που ελέγχει τον κόσμο ή να είναι οι ίδια αυτή μαφία(αλλά τότε γιατί να μην δεχτούν το δικό τους παιχνίδι;)Τίποτα χειρότερο απ΄αυτό το κατεστημένο που ήδη υπάρχει δεν μπορεί να μας απειλήσει,ήδη με την κατάρρευση των οικονομιών που οδηγούν τις χώρες θέλουν πάλι να επαναλλάβουν το ίδιο σενάριο του παγκόσμιου πολέμου ώστε να βάλουν πάλι τα ανθρωπάκια να φαγωθούν μεταξύ τους για τα συμφέροντα των αφεντικών!

  12. Θα μας πει κανείς ποιοι είναι οι δανειστές μας μέχρι σήμερα;
    Όταν ακούμε για ΔΝΤ ή ΕΚΤ ξέρουμε ποιοι ιδιώτες "αγγελούδια" βρίσκονται από πίσω και βάζουν αυτούς τους καραγκιόζηδες στην tv,ξένους και Έλληνες να μας κουνούν το δάκτυλο,ποιοι βρίσκονται από πίσω που παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων;
    Οι είστε τόσο ηλίθιοι που πιστεύετε ότι είναι οι χρεοκοπημένες ξένες χώρες που μας δανείζουν;Εσείς όταν έχετε ένα νοικοκυριό με εκατομμύρια χρέη μπορείτε να δανείσετε άλλους;Έτσι είναι και τα κράτη…μόνο μαυραγορίτες ανθρωποειδή(αυτά που κάνουν μόνο άψυχα όντα μπορούν να τα κάνουν) ιδιώτες έχουν τον έλεγχο και την κοπή του χρήματος πλέον σήμερα,απ΄αυτούς διοικείται η FED,η ΕΚΤ και το ΔΝΤ!
    Αυτά τα ερωτήματα μπαίνουν ποτέ στο απαίδευτο μυαλό σας;ή μάθατε να μόνο να μασάτε το χόρτο που σας δίνουν και νεκρώνει τα εγκεφαλικά σας κύτταρα;

  13. ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΦΟΡΗΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ..
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ?? ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ 2 ΚΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΟ … ΤΙ ΝΑ ΠΩ ??
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ??
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΕΣ !!!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

  14. Ο κύριος δηλώνει ότι έχει περιουσία αρκετά τρις ευρώ,

    αυτά είναι δηλωμένα στην εφορία;
    έχουν πληρωθεί οι αναλογούντες φόροι;

    οι οικονομικοί εισαγγελείς που είναι;

    ο κος Στουρνάρας τι κάνει για το θέμα αυτό;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *