Διαφημίσεις

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Τα επιχειρήματα όσων υποστηρίζουν ότι είναι ορθή η απόφαση εν μέσω οικονομικής κρίσης να ξαναβγάλουμε άρματα μάχης και αεροπλάνα στις παρελάσεις είναι πολλά ,διάφορα και σεβαστά. Όπως και όσων διαφωνούμε .

Θα σταθώ σ΄ ένα από τα επιχειρήματα που το διάβασα στο facebook από εν ενεργεία αξιωματικό. Προσπερνώντας τη θέση ότι “δεν υπάρχει επιπλέον κόστος” -πιθανόν τα άρματα και αεροσκάφη να κινηθούν με ηλιακή ενέργεια- θα σταθώ στο επιχείρημα ότι η παρέλαση με μηχανοκίνητα είναι ένα σημάδι “επιστροφής στη κανονικότητα”!
Ότι είναι σημάδι πως τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν δηλαδή!

Επιστροφή στην “κανονικότητα” θα είναι η πτώση του δείκτη ανεργίας. Οι άνεργοι που θα πάνε στη παρέλαση μπορεί -κάποιοι- να περάσουν ωραία με τα Leopard και τα F 16 , αλλά θα δουν τη παρέλαση χωρίς τα παιδιά τους να έχουν ούτε σημαιάκι να κουνήσουν. Γιατί δεν έχουν χρήματα ούτε γι΄ αυτό.

Επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι τα δημόσια σχολεία να λειτουργούν όλα την ημέρα έναρξης του σχολικού έτους. Κι όχι ένα,δύο, τρεις μήνες μετά να αρχίσουν να υπολειτουργούν. Επίσης να έχουν βιβλία για τους μαθητές τους κι όχι φωτοτυπίες.

Επιστροφή στην πραγματικότητα είναι να μην χρειάζεται να πληρώνεις 25 ευρώ για να περάσεις τη πόρτα δημόσιου νοσοκομείου. Γιατί το ΄χεις πληρώσει πολλά χρόνια τωρα χρυσάφι.

Επιστροφή στην κανονικότητα είναι να ξέρεις ότι στις 30 του μήνα θα πληρωθείς όπως λέει η λογική. Και ότι θα πάρεις τον μισθό που είχες συμφωνήσει κι όχι έναντι ή μειωμένο μισθό επειδή “ηρθε νέο κύμα περικοπών”.

Επιστροφή στην κανονικότητα είναι να μπορεί ένα νέο ζευγάρι να κάνει παιδί χωρίς να σκέφτεται πως θα το ταϊσει.

Αυτά και άλλα πολλά ,πάρα πολλά είναι η επιστροφή στην κανονικότητα. Όταν θα γίνουν και ο κόσμος θα έχει λύσει βασικά του προβλήματα να βγάλουμε στις παρελάσεις και άρματα και αεροπλάνα και ελικόπτερα και ότι άλλο έχουμε.

Μέχρι τότε όσοι ακόμη έχουμε δουλειά, εισόδημα και μια ζωή είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτόμαστε πρώτα όλους αυτούς που δεν έχουν τίποτα απ΄ αυτά.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο ““Επιστροφή στην κανονικότητα τ΄ άρματα στις παρελάσεις” Να το πείτε στους άνεργους αυτό”
  1. ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;; ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ;;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΟΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ;;;
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

  2. Οι παρελάσεις δεν σταμάτησαν γιατί ήταν οικονομικό το θέμα, αλλά για άλλους λόγους. Επικροτώ την επιστροφή των αρμάτων.
    Οι παρελάσεις γίνονται για την ηθική τόνωση των πολιτών και ναι κοστίζουν και ναι εξοντώνουν τους στρατιώτες. Αλλά έλεος η χώρα μας έχει περάσει πολύ χειρότερα χρόνια και όμως το στράτευμα ήταν πάντα παρόν και έστω αυτή τη μέρα τους πραγματικούς Έλληνες την Ελληνίδα ΜΑΝΑ που έχει το παιδί της στο στρατό και θέλει να τα χαρεί, τους προκαλεί αυτή την ψυχική ανάταση που την έχει τόση ανάγκη.
    Μπορεί να μας κυβερνούν προδότες, πουλημένοι, αλλά εγώ το Στρατό μου το θέλω εκεί έτοιμο να υπερσπιστεί τα σύνορα μας και θέλω να τον θαυμάζω στις παρελάσεις και να δείξω επιτέλους στο παιδί μου, τι σημαίνει ερπύστρια και άρβυλο.
    Ένας αναλυτής έγραψε λίγα χρόνια πριν, όταν ακόμα ο ΓΑΠ συζητούσε την κατάργηση, ότι η "αποστρατικοποιηση" της συνήδησης οδηγεί ακόμα και στην ομοφιλοφιλία. Δεν ξέρω εαν αυτό είναι αλήθεια, αλλά το παραθέτω στην κρίση σας.

    ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Μυτιληνίος 2

  3. Οταν ειχαν απαγορεψει τα άρματα, ηταν προδότες που ήθελαν σιγά σιγά να καταργήσουν τις παρελάσεις και τις εθνικές εορτές..Τώρα που τα ξαναβγάζουν στους δρόμους, είναι σπάταλοι και δεν ξέρω κ γω τι άλλο.

    Αποφασίστε τελικά…

  4. Καρβουνόπουλε, είσαι γνωστός.Δεν μπορείς να κρυφτείς, πισω απο ψευτοδειλίματα, Και να σου πω την αλήθεια σε φοβάμαι όπως όλους τους πουλημάνους και τους ρουφιάνους.

  5. Καλημέρα σε όλους!!!

    Για να ελαφρύνω λίγο την αρχή της εβδομάδας, απαντώ στον/στην Ανώνυμος 10:08 π.μ.

    Αποφάσισα τελικά. Είναι σπάταλοι προδότες…

    Να έχετε όλοι μία υπέροχη εβδομάδα!!!

    Απόστολος

  6. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ.ΠΙΕΣ ΞΥΔΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΕ.ΖΗΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ!

  7. Να παρελασουν τα άρματα. Φέτος στην Κύπρο ήταν η πρώτη φορά που δεν παρέλασαν άρματα και ήταν μια πολύ καταθλιπτική παρέλαση για την ημέρα της Κυπριακής ανεξαρτησίας. Φυσικά η πρόφαση για να μην παρελάσουν ήταν το οικονομικό. Ήταν η πιο αξιολύπητη παρέλαση που παρακολούθησα στη ζωή μου. Αίσχος!

  8. Κατάργησε τον εαυτό σου καλύτερα και όλους τους υπόλοιπους προδότες που μας θέλουν με πεσμένο το ηθικό σε καιρό ψυχολογικού πολέμου, και για τα υπόλοιπα μη σε νιάζει θα τα βρούμε εμείς!!!

  9. Πάρι , ευχαριστώ πολύ που με σκέφθηκες . Είμαι ένας άνεργος που χάρη στην μη συμμετοχή αρμάτων στις παρελάσεις μου μειώνουν το επίδομα ανεργίας και βάζουν επιπλέον όρους για το διάστημα που το δικαιούμε. Κάνε μας τη χάρη εσύ και οι όμοιοί σου που δεν ξέρετε τίποτα για το δράμα του λαού και φύγετε όσο είναι καιρός . Μόλις το σύστημα καταρεύσει θα σας αφήσει έρμαιους στα χέρια των εκατομμυρίων αγανακτισμένων που χρόνια χειραγωγείτε μέσα από κανάλια και φυλλάδες. Φύγετε τώρα όσο είναι καιρός και αφήστε μας να ξαναφτιάξουμε τη χώρα όπως εμείς θέλουμε. Αντίο !

  10. Ρε που φθάσαμε. Ο Καρβουνόπουλος σκέφτεται τους άνεργους. Για την θωρακισμένη λιμουζίνα του Βενιζέλου , για την μόνιμη άδεια μετ'αποδοχών του Γιωργάκη , για τις ΜΚΟ που επιδοτούνται για μέτρημα αυτοκτονιών , για το ελλειμα στα κλεμμένα του Τσοχατζόπουλου που δεν βρέθηκε , για.. για….. για…. όλα τα αίσχη που ζούμε καθημερινά θα βρεί να πεί κάτι?? Αιδώς Αργείοι .

  11. Kαρβουνοπουλε Α'Ι' να μη πω καμια κουβεντα τωρα που λυπηθικες τους ανεργους ναι ρε θα βγουν τα αρματα θα πεταξουν τα αεροπλανα γιτι αυτο συμβαλει στην τονωση του ιθικου των ελληνων να αγαλιασει και λιγο η ψυχη του παπου μου που ειναι πεταμενος στα βουνα της Αλβανιας και τοσων χιλιαδων παλικαριων που τους θαψαν αρων αρων μετα τη μαχη

  12. ΑΣΕ ΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΕΣ; ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ; ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ; ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ; ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΠΙΑ…..

  13. καθε φορα που θελανε να καλυψουν ενα ελημα γινοταν μια ασκηση η ακομα και στις παρελασεις.
    επιστρατοι καναμε βολη με παο και μας χρεοναν 4 και 5 βληματα φαντασου στα πιο μεγαλα οπλα τι θα γινοταν . πρεπει να κοπει αυτο το πανιγυρι

  14. ΠΡΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ [ ΠΑΡΗΣ ] ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΙΩΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ…………jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *