Διαφημίσεις

Με μια επιστολή στο γνωστό διαδικτυακό τόπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, έδωσε σημεία ζωής και “νέας γραφής” ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Μάλιστα δημοσιεύθηκε και φωτογραφία του μπροστά απο τα πορτρέτα των Τσε Γκεβάρα – Καραισκάκη – Κολοκοτρώνη και Άρη Βελουχιώτη !!

Ακολουθεί η επιστολή

«Επειδή οι γνωστοί κροκόδειλοι των ΜΜΕ θ’ αρχίσουν τις κλάψες για τα απολεσθέντα δικαιώματα, και θα ζητάνε όπως πάντα αίμα στην αρένα, έχω να πω τα εξής:

Καταρχάς, η δημοκρατία σας έχει αποθάνει προ πολλού και το εξάμβλωμα που έχει απομείνει είναι τόσο εξόφθαλμα φασιστικό που εξέχουν γύρω του οι αγκύλες της σβάστικας.

Μην παριστάνετε λοιπόν τους τιμητές και τους προστάτες τη στιγμή που δολοφονείτε τους νέους για 1.40€ και δεν σας καίγεται και καρφί. Όχι σε εμάς, απατεώνες των ΜΜΕ, φερέφωνα των δανειστών, δωσίλογοι του Δ’ Ράιχ. Είναι φυσικό η έξοδός μου να προκαλεί πανικό και τρόμο σε σας και σ’ αυτούς που υπηρετείτε! Αλλά όχι στην κοινωνία και στον λαό. Είστε απέναντί μας, είστε τσανάκια αυτών που μας καταστρέψανε και αυτό είναι πλέον συνείδηση όλων.

Δε μας ξεγελάτε πια. Δε σας σώζει τίποτα, ούτε τα Νταχάου που σχεδιάζετε, ούτε οι στρατιές των μισθοφόρων. Ότι και να κάνετε πολύ σύντομα το ποτάμι της οργής θα φουντώσει και θα σας πνίξει!

Και σας προειδοποιώ: Μην τολμήσετε να κανιβαλλίσετε τους συγγενείς μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα, μη φαντασθείτε ότι θα επαναλάβετε τα όργια του 2002, όταν μας είχατε όλους αιχμαλώτους. Τώρα θα λάβετε την απάντηση που σας αξίζει! Για την ώρα τους αφιερώνω έναν στίχο απ’ το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου
“Καραϊσκάκης”. “Όταν γυρίσω θα σας γαμήσω”

Το αν κατάφερα να πείσω τους δεσμώτες να μου χορηγήσουν άδεια, το θεωρώ προσωπική επιτυχία και θα τους απαντήσω με την φράση που είπε ο Τζαβέλας όταν έπεισε τον Αλή Πασά να τον αφήσει ελεύθερο: “Χαίρομαι που εγέλασα έναν δόλιο”. Πράξη βέβαια που πλήρωσε με την ζωή του παιδιού του, που ήταν όμηρος του Αλή Πασά.

Αν ήσασταν έξυπνοι θα μας είχατε δώσει όχι απλά άδειες αλλά και ελευθερία, όμως φυσικά δεν είστε.

Τώρα την ύστατη ώρα αντί να φωνασκείτε υστερικά, να ετοιμάζετε πιο σκληρούς νόμους και πιο σκληρή καταστολή – που δείχνει και το μέτρο της δημοκρατίας σας – καλύτερα να ετοιμάζετε την ντροπιαστική φυγή σας. Γιατί η βασιλεία σας τελείωσε και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι!

Θα μπορούσα να επαναπαυτώ στις δάφνες της προηγούμενης δράσης μου και να επαναλαμβάνω την καραμέλα της εποχής “κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι”. Δεν το έπραξα. Η επιλογή μου να παραβιάσω την άδεια καταστρέφει πρώτα-πρώτα την δική μου “πορεία”.

Όμως τι προοπτικές μπορεί να έχει κανείς όταν βλέπει την κοινωνία να καταρρέει, τη χώρα να καταστρέφεται και τον λαό να οδηγείται στον εξανδραποδισμό; Μέχρι πότε θα βλέπουμε εν έτει 2014 ανθρώπους να πεθαίνουν απ’ τα μαγκάλια και να μένουμε απαθείς; Εγώ πάντως όχι!

Πήρα για άλλη μια φορά την απόφαση, να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι ενάντια σε αυτούς που μας κλέψαν την ζωή και πούλησαν τα όνειρά μας για να βγάλουν κέρδος.

Δεν θέλουμε τα ευεργετήματά σας, κρατείστε τα να φιλοδωρείτε κανέναν ρουφιάνο σας. Θέλουμε δικαιώματα και θα τα κατακτήσουμε με τ’ όπλο στο χέρι. Δε ζητάμε χάρη από κανέναν και ειδικά από σας τους προσκυνημένους. Και καλά θα κάνετε αν ξανασυναντηθούμε που δεν το εύχομαι (ούτε σεις να το εύχεστε) να με σκοτώσετε γιατί αν με πιάσετε αιχμάλωτο πάλι θα ξαναφύγω για να σας πολεμήσω μέχρις εσχάτων.

Θα κλείσω με ένα κομμάτι από την πολιτική μου δήλωση αντί απολογίας στο εφετείο, τον Νοέμβρη του 2006: “Δεν είμαι σε καμιά περίπτωση αυτό που περιγράφετε, σίγουρα όμως είμαι αυτό που φοβάστε. Και θα ξαναπώ τον ίδιο στίχο από τον Προμηθέα Δεσμώτη. ‘Χτυπάτε, αλυσοδένετε το σώμα σκλάβοι του Δία ο νους – η ψυχή παραμένει λεύτερη”.

14-1-14

Χριστόδουλος Ξηρός,



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

45 σχόλια στο “Επιστολή Χριστόδουλου Ξηρού: “Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή””
  1. Πραγματικά από τους ωραιότερους λόγους που έχω διαβάσει!Δεν ξέρω την ιστορία του ανθρώπου αυτού αλλά ξέρω ότι αυτά που λέει εκφράζουν εμένα και πολλούς ακόμη νέους ανθρώπους!

  2. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ!

    ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΥΠΕΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο Χ. ΞΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ… ΟΠΩΣ Ο ΑΞΑΡΛΙΑΝ.

    Ο ΤΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ… Ο ΔΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ….

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΔΟΘΕΙ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ… ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ… ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ… ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ! ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙ ΕΠΟΠΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡΟΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!

    ΜΗΝ ΛΕΜΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ… ΕΜΦΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΟΛΙΑ!

    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ… ΕΧΕΙ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΛΟΓΟ.

    ΩΣΤΕ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ… ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ… 17 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΑΘΥΡ… ΟΤΑΝ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΕ 14 ΜΕΡΗ… ΚΑΙ Ο ΣΕΘ – ΣΕΤ, ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΤΑΝΑ.

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.
    14 1 14.

    ΟΤΑΝ Ο ΑΣΣΟΣ (1) ΛΟΓΩ ΒΑΡΥΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΥΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ… ΤΟΤΕ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ 7 ΣΕΠΤΑ… ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΝΗΣΣΟ…. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.

    ΑΥΤΑ.

  3. Ρε καλά κάνουν και μας δουλευουνε..το ζητάει ο οργανισμός μας..το θέλουμε το δούλεμα,το ζητάμε..

  4. Δεν σκοτώθηκε ούτε ένα πολιτικός από την 17Νοέμβρη μόνον ένας ανήλικος και κάτι Αστυνομικοί και όπως λένε οι πολιτικοί μας αναλώσιμο υλικό .
    Και όσο οι αναρχοάπλυτοι στηριζόμενοι από το πολιτικό καθεστώς της Ελλάδος το παίζουν αναρχικοί με την τσέπη του Σόρρος τόσο αυτοί θα διατρανώνουν και θα παινεύονται ότι οδηγούν τις εξελίξεις ενός παλαικού αγώνα των κοκκινοφρουρών .

    Η αφίσα όμως αγαπητέ διαχειριστή του Κολοκοτρώνη και του Καραΐσκάκη θα σε παρακαλέσω να σβηστεί, ( αν μπορείς φυσικά όπως έπραξε και άλλος διαχειριστής ) γιατί αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με ένα ρατσιστή που σκότωσε Τούρκους Μουσουλμάνους που βίαζαν την Ελλάδα το 1821 .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΙΡΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

  5. Ο Ξηρός είναι μια πρακτοράτζα και μισή. Όταν βόλευε το σύστημα "φορτώθηκε" την τρομοκρατία και πήγε δήθεν φυλακή. Όταν άρχισαν να βγαίνουν πληροφορίες για τις μίζες των Γερμανών "απελευθερώθηκε". Μόλις αρχήσαμε να μαθαίνουμε για τις μίζες των υποβρυχίων "τάισαν" και πάλι τον κόσμο με τα "σκατά" της δήθεν τρομοκρατίας. Ο χοντρός τυφλός "απειλεί" και πάλι. Δεν πας στον διάολο ρε Ξηρέ;

  6. διαβάζω τα σχόλια και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω.τον ότι θα καμάρωναν αυτόν τον άνθρωπο δεν το περιμενα ποτέ μου.μαλλον είμαστε πιο απελπισμένοι από όσο νόμιζα.παψτε να ψαχντετε ήρωες σε τετοιους ανθρώπους.αυτοι έχουν ένα ρόλο να παίξουν.γινετε εσείς ο ήρωας του εαυτού σας!!!!

  7. Η ΠΑΓΙΔΑ…………….

    ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ …………………

    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ…………….

    Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ……….ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ…………….

    Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΟ…………….

    ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ……..ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ…….ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ …………ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΕ Η ΑΓΑΠΗ……ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ……ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ……ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ……ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ…….ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΩΝ………

    ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ….ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…..ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ……….ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΙ……ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ……ΠΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ…………

    ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ……ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ……

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ……ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ……….

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ………ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ……

  8. Και αυτος στο κολπο ειναι ρε χαμενα,αυτοι τον αφησανε και του λενε τωρα τι θα πει για να ακουτε εσεις τα ηλιθια.

  9. (..) Όσο και αν οι πράκτορες των Φραγκογερμανών στην χώρα μας επιχειρούν να ταυτίσουν την δική μας φωνή με ψευτο-επαναστάτες ,με κατασκευασμένους ψευτο-φασίστες , κατασκευασμένους «τρομοκράτες» που ξαφνικά «αφήνονται» ελεύθεροι για να κάνουν «αντιμνημονιακή πολιτική» ώστε να συνδέσουν με την τρομοκρατία όσους είναι ενάντιοι στα μνημόνια και την πολιτική τους και ψευτο- διαχωρισμούς τύπου «δεξιάς –αριστεράς» για να αποπροσανατολίζουν τους Ρωμηούς και να τους διχάζουν προκειμένου μέσω του διαίρει και βασίλευε να διαιωνίζουν οι Φραγκογερμανοί την εξουσία στον τόπο μας , δεν θα καταφέρουν τίποτα …

    Δεν ζούμε την αρχή του Δ Ράιχ , αλλά το τέλος όλων των Ράιχ …..(..)

  10. Τώρα να πω οτι δε μου αρέσουν αυτά που λέει , ψέμματα θα πω….ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΑΛΟΥΣ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ…Α;ΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣ
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ…ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΚΑΚΚΑΛΑ…ΙΔΟΜΕΝ.

  11. για να σας πολεμήσω μέχρις εσχάτων….ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ…ΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΠΟΛΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ…ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ.

  12. Σωπα ρε, αυτος σκοτωσε 6 ανθρωπους …ΕΔΩ Ο ΣΤΟΥΡΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 6-000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΥΣ.

  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  14. Άξιος του μισθού του ο Ξηρός. Σήμερα βγήκε ο Πρετεντέρης και ο Καψής και "πουλούσαν" πολιτισμό. Τώρα που οι Γερμανοί θέλουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη που είναι θυμωμένη με τις γερμανικές εταιρείες που διέφθειραν τους πάντες "δραπέτευσε" ο υπέρβαρος τυφλός. Τυχαίο που το βίντεο είναι της ίδιας "λογικής" με τα "κατασκευασμένα" των "ηρώων" της Αλ Κάιντα; "Τυφλοσούρτης" έχει γίνει για όλες τις πρακτοράντζες των ΗΠΑ.

  15. BRE PALIOMALAKES ZOA OR8IA ANTI NA DEITE TI LEEI O AN8ROPOS POY RISKAREI TH ZOH TOY K TA LEEI, KA8OSASTE PISO APO TO LAPTOP KAI PAPAGALIZETE OI APLYTOI OI PRAKTORES KTL.. SKATA STA MYALA SAS ZOA DIPODA GIAYTO DEN PROKEITE NA DOYME ASPRI MERA OYTE SE 1800 XRONIA.

  16. ρε συ επαμιτη,στις επομενες εκλογες θα κατεβειτε παλι συνασπισμος με τον δεξιουλη αυτον τον υπνο,ξεχνω κ το ονομα του,μπας κ μπειτε στη βουλη??
    καηκατε στη προθερμανση φιλαρακο..αστο.
    θελετε να κανετε κ αναλυση,τρομαρα σας!!

  17. Καλώς το βλακόμουτρο που θα πάρει το αίμα μας πίσω! Που θα σηκώσει το λάβαρο της Επανάστασης και θα γίνει και ο νέος Βελουχιώτης άμα λάχει!
    Αλλά θα μου πεις, εδώ φτάσαμε να μας κυβερνάει ο -μέχρι πριν ελάχιστα χρόνια γραφική φιγούρα της τηλεόρασης- Άδωνις!
    Γιατί να μην είναι ο Ξηρός που θα μας σώσει;
    Αν δω και τη Ρούλα (αυτήν που ήταν ερωτευμένη με έναν Αλβανό και έκλαιγε στα κανάλια) υπουργό θα είναι όντως η επανάληψη της ιστορίας ως φάρσα !

    Τι τσιμπάτε βρε βούρλα; Τον Ξηρό περιμένατε να πει τα αυτονόητα για να χειροκροτήσετε;

    20 Ιανουαρίου 2014 – 3:32 μ.μ.
    20 Ιανουαρίου 2014 – 4:08 μ.μ.

    Μα φυσικά! ξέρουνε αυτοί τι γράφουνε, μέσα στο μυαλό σας είναι…. τυχαίο;
    Ε! μπορεί να είναι και τυχαίο γιατί στο δικό σας μυαλό δεν είναι και δύσκολο να "μπει" κανείς!

    20 Ιανουαρίου 2014 – 6:56 μ.μ.
    … και εσύ μην είσαι τόσο σίγουρος ότι δε θα καταφέρουν τίποτα, μια ματιά στα σχόλια θα σε πείσει περί του αντιθέτου!

  18. Χτυπα τους Ελληνες πολιτικους 2 φορες την μερα……κι αν δεν ξερεις το γιατι
    ……σιγουρα αυτοι ξερουν.
    Α …να μην ξεχασω.. και στην προκήρυξη οχι μαλακισμενες πολιτικες αναλυσεις….
    μονο δυο λεξουλες ….για παραδειγματισμο…..ολοι θα καταλαβουν.
    Σοβαρα τωρα,αυτο που με ανησυχει ειναι ο Ελληνικος λαος,αυτος με φοβιζει….
    και σιγουρα οχι…..ενας πενηνταρης …τρομοκρατης.
    Πολυ στυμμένο ρε παιδια ,η μηπως πολυ στημμενο ? anyway

  19. Ηρθε η ωρα να φανουνε χρησιμοι για αλλη μια φορα οι ηθοποιοι της 17Ν

    Μα καλα, πως μπορειτε και πιστευεται ακομα οτι αυτοι οι τυποι ηταν τρομοκρατες?

    Διαβαστε τη βιογραφια του Τσε για να δειτς αν ο Τσε θα εμπαινε σε διαδικασια να διαβαζει κειμενακια για να φοβησει!!!

    Απλα ηρθε η καταλληλη στγμη να ασχοληθουμε με κατι ΑΛΛΟ, να χτυπηθει ο συριζα, οπως και η ΧΑ και να αρχιζει ο κοσμακης να φοβαται!!!

    Αλλα… Δεν μασαμε πια… ελπιζω

  20. Γεια σου κυρ’ Εισαγγελέα
    με την Τζένη την ωραία.
    Στη δική σου αμαρτία
    είμαστε όλοι απαρτία.

    Ξάφνου εσείσθηκ’ η αυλαία
    φέραν τον εισαγγελέα
    και τον κάτσαν στο σκαμνί.
    Μες στο πάθος και την τρέλα
    μια παράξενη κοπέλλα
    του ‘χει αλλάξει τη ζωή.

    Γεια σου κυρ εισαγγελέα
    με την Τζένη την ωραία.
    Στον κυκλώνα είσαι σώος
    και στο κάτεργο αθώος.

    Γεια σου κυρ’ εισαγγελέα
    με την Τζένη την ωραία.
    Στη δική σου αμαρτία
    είμαστε όλοι απαρτία.

    Πάθαν πλάκα όλοι κι όλοι
    με το ρίσκο του μαργιόλη
    δεν είχε ματαγενεί.
    Ήτανε αυτή του δρόμου
    και αυτός ήταν του νόμου
    μα είχε απ’ το Θεό γραφτεί

    Γεια σου κυρ εισαγγελέα
    με την Τζένη την ωραία.
    Στον κυκλώνα είσαι σώος
    και στο κάτεργο αθώος.

    Γεια σου κυρ εισαγγελέα
    με την Τζένη την ωραία
    Στη δική σου αμαρτία
    είμαστε όλοι απαρτία

  21. Άνθρωπε αγάπα, τη φωτιά σταμάτα
    και τη δύναμή σου δώσ’ την στο φιλί σου

    Μια πεταλούδα αν θες να φτερουγίσει,
    μια ψυχή άνοιξε το κλουβί της
    Μια αργή ανάσα αν θες να ζωντανέψει,
    φίλε μου δώσ’ της απ’ την πνοή σου

    Άνθρωπε αγάπα, τη φωτιά σταμάτα
    και τη δύναμή σου δώσ’ την στο φιλί σου

    Τους φίλους σου αν θες να συναντήσεις,
    άνθρωπε μόνος σαν περπατήσεις
    Κι αν συμβουλή σε κάποιον θα ζητήσεις,
    φίλε μου μη σ’ απάντηση δώσεις

  22. There's a man who lives a life of danger,
    For everyone he meets, he stays a stranger
    With every move he makes, a bigger chance he takes,
    Odds are he won't live to see tomorrow

    Secret a-a-agent man,
    Secret a-a-agent man,
    They're giving you a number,
    And they take away your name

    Beware of those pretty faces you find,
    Cause a pretty face can hide an evil mind!
    Be careful what you say, cause you could give yourself away
    Odds are you won't live to see tomorrow!

    Secret a-a-agent man,
    Secret a-a-agent man,
    They're giving you a number
    And they take away your name

    Secret a-a-agent man,
    Secret a-a-agent man,
    They're giving you a number
    And they take away your name

    Chillin' on the Riviera one day,
    Lying on da Bombay at da next day
    Don't let the whole world slip, while kissin' persuasive lips
    Odds are you won't live to see tomorrow

    Secret agent man,
    Secret agent man,
    They're giving you a number
    And they take away your name!

  23. ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;
    17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΡΥΘΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ
    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΡΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

  24. Εγω παλι θα ξαναπω αυτο που λεω παντα. Ο καιρος θα δειξει. Ας μην βιαστουμε ουτε να κατηγορισουμε ουτε να στηριξουμε. Εν καιρω θα φανει και ο ρολος του Ξηρου και οι αληθινες του προθεσεις. Το οτι δραπετευσε παντως μετα απο τοσα χρονια στην δεδομενη χρονικη στιγμη για την χωρα με βαζει σε σκεψεις. Σε σκεψεις με βαζει και οτι δεν μπορουν να τον εντοπισουν αυτοι που ξερουν και ποτε ανασαναμε. Αλλα και παλι ειδωμεν….

    Ανυποτακτη

  25. PRAKTORAS TZEMIS BONT 007 AKOUS? O CHRISS THA MAS AERISEI TA MPALAKIA MAS….. RE CHRISS ANTE MESA KSANA FILAKI RE LEXRITI POU TO PAIZEIS EPANASTATIS. XORIS AITIA EISAI LEXRITAKOO AKOUS? DEN TSIMPAME PLEON OSES TROMOKRATIKES ENERGIES KAI AN KANEIS. GIAFTO ROUFA KANA AVGO LEO EGO KALITERA

  26. Τι να γ@μησεις ρε εφριγο που εισαι σαν τον εξωγαμο μικρο αδερφο του βενιζελου , πανηβλακα μογγολομορφε . Αντε να χαθεις κοπρια που σ εχουμε και σε καμαρωνουμε και σε ταιζουμε τσαμπα κι εσενα και το βρωμερο σοι σου .

  27. 21 Ιανουαρίου 2014 – 10:35 π.μ.

    χαχαχαχαχαχαχα όντως σαν το μικρό -εξώγαμο- αδελφό του Βενιζέλου είναι !!!!!!
    χαχαχαχαχαχα Πολύ πετυχημένο! θα διαδωθεί να ξέρεις……

  28. οσοι εδω μεσα λενε μπραβο στον ξηρο η απλα ειναι ανεγκεφαλα διποδα η πρακτορακια!!

  29. Ο Ξηρός είναι μια πρακτοράτζα και μισή. "ΚΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ"…ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΥΡΙΣΤΗ…ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ…ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΗΣΕΙ …ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ…ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΚΚΑΛΑ…ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ…ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ 6.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.. ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΟ…ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΧΙ ΔΕΞΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ…ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  30. Κακομοίρης είναι ο Ξηρός. Ένα ανθρωπάκι που άγνωστο για πιο αντάλλαγμα δέχθηκε να "φορτωθεί" τα εγκλήματα της 17Ν. Ο άνθρωπος ένας άχρηστος χοντρός ήταν. Εντελώς αγράμματος γενικώς. Πολιτικά και ιδεολογικά "αναλφάβητος". Φονικό "εργαλείο" τον είπαν στο Μέγκα. Έτσι βγαίνουν οι μισθοί τους από τα θαλασσοδάνεια των αφεντικών. Δαιμονοποιούν τους άχρηστους για να δικαιολογούν "μερίσματα" σωτήρων. Αν είχε στοιχειώδη ντροπή ο Ξηρός θα γυρνούσε πίσω στην φυλακή μόνο και μόνο γιατί δεν αξίζει τίποτε άλλο.

  31. Ο Ξηρός βγήκε έξι φορές μέχρι να καταλάβει ότι είναι καλύτερα "ελεύθερος". Τους "δούλεψε" έξι φορές για να "δραπετεύσει" την έβδομη.

  32. Ένας τρομοκράτης από την φύση του πρέπει να είναι απόλυτα πειθαρχημένος. Ο Ξηρός δεν μπορεί να ελέγχξει καν την βουλημία του. Ένας μπουχέσας ήταν και εξακολουθεί να είναι. Εκτός αν "φούλαρε" στην φυλακή και βγήκε για να "χέσει" το σύστημα. Έτσι πάω πάσο. Θα τα καταφέρει. Έκανε τις "πρόβες" του στην φυλακή και τώρα είναι έτοιμος. Αν "απασφαλίσει" την βάψαμε όλοι.

  33. Καραγκιόζη Ξηρέ παράτα την αμερικανική πρεσβεία και γύρνα στην φυλακή. Άσε τον κόσμο να "βλέπει" τους δοσίλογους μπας και τους τιμωρήσει κάποτε. Μέχρι πότε το παρακράτος θα χρησιμοποιεί τους φτωχομπινέδες της κοινωνίας; Άι στο διάολο παλιομαλάκα μπουχέσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *