Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:30 - 07/11/2012

Επιστολή από το εγγύς μέλλον ….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μάλλον για να διαβάζεις αυτή την πληροφορία βρίσκεσαι ακριβώς στην στιγμή που το συμβόλαιο ανακωχής χιλιάδων  ετών με τους κρονιους έχει λήξει! Για να συμβαίνει αυτό σημαίνει ότι ο ΚΛΩΝΟΣ ανέλαβε εξουσία! Το σενάριο που θα κινηθεί η επόμενη μικρή κλίμακα χρόνου σου είναι πλέον συγκεκριμένο! Δεν μπορεί πια να αλλάξει παρά όλες όσες προσπάθειες έκανες εσύ και οι συνάνθρωποι σου! Οι οργανικές πύλες  είναι πλέον σε ετοιμότητα , δημιουργούν από ΣΗΜΕΡΑ ένα στρατό που δεν φαντάζεσαι! Ο ΚΛΩΝΟΣ θα τους προμηθεύσει τα πάντα ,όπλα ,οργάνωση ,όραμα!

Έχεις στα χέρια σου κάποια όπλα και εσύ άλλα θα πρέπει να βρεις σε βάθος την λειτουργιά τους !
Ο στόχος του ΚΛΩΝΟΥ είναι να δημιουργήσει την απαιτούμενη ενέργεια ώστε ο φύλακας της πύλης να δεχθεί το σπάσιμο της επόμενης σφραγίδας! Ο φύλακας ήδη ετοιμάζεται ψυχικά,σωματικά,πνευματικά για να δώσει την τελευταία μάχη! Είναι σίγουρο ότι ο ΚΛΩΝΟΣ θα επιλέξει την παγκόσμια σύρραξη γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να χειριστή τον όγκο ενέργειας που χρειάζεται για να φτάσει στην πύλη ! Χρειάζεται τον απόλυτο τρόμο για να περάσει στο πεδίο! Αν με ακούς ακόμα πέρασε σε μια νέα αντίληψη της πραγματικότητος σου σήμερα! Είναι ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστείς ! Ξεχνά ότι είχε να κάνει με την κοινωνική δομή ,ξέχνα τα πάντα απο τους ανθρώπινους νόμους και προετοιμάσου ψυχικά και σωματικά ώστε να καθυστερήσεις την είσοδο στην πύλη! Μάθε να αναγνωρίζεις τους άψυχους , μάθε να τους απομακρύνεις από την επιβολή της θέλησης τους στο ενεργειακό σου πεδίο ! Μάθε να νικάς τα συναισθήματα σου και τις επιθέσεις στην συναισθηματική σου γραμμή ,εμπόδισε τον φόβο να φωλιάσει μέσα στο dna σου!Να θυμάσαι μέχρι ώρας η πύλη δεν έχει πέσει ποτέ! Μέχρι ώρας είμαστε ανίκητοι και έτσι θα παραμείνουμε! Μην αφήσεις τις μικρές στιγμές να σε επηρεάσουν για την έκβαση όλου του αγώνα μέσα στο χρόνο!
Θα υπάρξουν άσχημες στιγμές , θα υπάρξουν “εικόνες” βαρβαρότητας ! Μην επιτρέψεις ποτέ στην ψυχή σου να νοιώσει ότι το ανθρώπινο γένος δεν έχει αξία! Δεν είναι άνθρωποι αυτοί που θα τα κάνουν αυτά ,δεν έχουν ψυχή!! Είσαι πολεμιστής με φως ψυχής γιατί ανήκεις στο ανθρώπινο είδος ,είσαι Ελληνας και έχεις μέσα σου την αρχική φωτιά ! Οι άλλοι δεν την έχουν,είναι υβρίδια!! Προστάτεψε την γαία , τα είδη της και το γένος σου! Η πύλη δεν θα πέσει ποτέ γιατί εσύ στάλθηκες εκεί να την προστατεύεις! Φρόντισε να αναγνωρίσεις τον φύλακα της πύλης και να του προσφέρεις την προστασία και την δύναμη σου !! Ήδη  είμαστε  μπροστά και σε περιμένουμε ,αυτο το μονοπάτι ομως πρεπει να το περπατήσεις μόνος σου ….Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*