Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:15 - 20/02/2012

Επικεφαλής ρωσικών ΕΕ: “Προγραμματίζουν επίθεση κατά του Ιράν αυτό το καλοκαίρι”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εφημερίδα Pravda
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ρωσίας, Nikolai Makarov, σε προχθεσινή συνέντευξή του στο δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι Russia Today προειδοποίησε ότι είναι πολύ πιθανή μια επίθεση εναντίον του Ιράν αυτό το καλοκαίρι. Αναφερόμενος στις εντάσεις που δημιουργήθηκαν με αφορμή το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, ο Makarov τόνισε ότι η Δύση, και ειδικά οι ένοπλες δυνάμεις της Ουάσιγκτον και του Τελ Αβίβ, ετοιμάζουν πολεμική επιχείρηση εναντίον των Ιρανών τον Απρίλιο ή το αργότερο τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.



Το επιχείρημα που χρησιμοποιείται για την σχεδιαζόμενη επίθεση, το οποίο η Τεχεράνη θεωρεί τεχνητό και εσκεμμένο, ώστε να δικαιολογηθεί ένας μελλοντικός πόλεμος, σχετίζεται με την υποτιθέμενη προσπάθεια του Ιράν να αναπτύξει πυρηνικό πρόγραμμα με στρατιωτικές βλέψεις.

Ωστόσο, το Ιράν υπερασπίζεται το δικαίωμά του να χρησιμοποιήσει την ατομική ενέργεια για ειρηνικούς σκοπούς και για την παραγωγή καυσίμων για τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του.

“Σε αυτή την στάση η Δύση αντιδρά με πολεμική διάθεση και μονομερείς κυρώσεις κατά του ιρανικού κράτους, κάθε φορά που αυτό αναφέρεται σε νέα προγράμματα για την ανάπτυξη της ατομικής ενέργειας στο έδαφός του και επαναλαμβάνει ότι τα προγράμματα αυτά έχουν ειρηνικό χαρακτήρα” , δήλωσε ο επικεφαλής των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Makarov επανέλαβε ότι το Ιράν έγινε στόχος “κυβερνοεπιθέσεων” (μέσω υπολογιστών), ενώ πολλοί από τους επιστήμονες του έπεσαν θύματα θανατηφόρων επιθέσεων, για τις οποίες η Τεχεράνη θεωρεί υπεύθυνες την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών Μοσάντ.

Ο αξιωματούχος των ρωσικών Ε.Ε. υπενθύμισε, επίσης, ότι πριν από μερικούς μήνες οι ιρανικές αρχές κατέσχεσαν ένα μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ.

Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποστείλει μεγάλη ναυτική δύναμη στον Περσικό Κόλπο και στα στενά του Ορμούζ, ενώ το Τελ Αβίβ κατηγορεί το Ιράν ότι βρίσκεται πίσω από τις φερόμενες απόπειρες ορανωμένων επιθέσεων στις πρεσβείες του Ισραήλ στην Τιφλίδα και το Νέο Δελχί.

Τέλος, ο Μakarov υπογράμμισε ότι ο ρωσικός στρατός κρίνει ότι το ξέσπασμα της σύγκρουσης με το Ιράν θα μπορούσε να εξαπλωθεί, μέσω ενός φαινομένου ντόμινο, σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, με απρόβλεπτες συνέπειες, και δεν απέκλεισε την πιθανότητα να εξελιχθεί σε μια αντιπαράθεση παγκοσμίων διαστάσεων.

Πηγή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*