Διαφημίσεις

50 σχεδόν λαθρομετανάστες έχουν αποβιβαστεί από την Τουρκία , στο ακριτικό Καστελόριζο, τις τελευταίες τρεις ημέρες!…. Συγκεκριμένα προχτές έφτασαν στο νησί 14 Σύριοι και σήμερα άλλοι ….32 Αφγανοί.

Το μικρό ακριτικό νησί, δεν έχει τις υποδομές για να “υποδεχτεί” τόσους λαθρομετανάστες με τους περισσότερους από αυτούς να είναι χύμα στο δρόμο , ενώ άλλοι να κοιμούνται στα …γραφεία των αστυνομικών που έχει βγει από το αστυνομικό τμήμα! Ο Δήμαρχος κ.Αχλαδιώτης είναι σε πολύ δύσκολη θέση και μέσω του parapolitika.gr στέλνει μήνυμα “η κατάσταση είναι απελπιστική.

Τι θα φάνε και που θα κοιμηθούν αυτοί οι άνθρωποι; Δεν έχει το νησί τις υποδομές…” Παράλληλα υπάρχουν φόβοι πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και νέα “επιδρομή” από Τουρκία με τον Δήμαρχο να ζητά να μπει τέλος τώρα στην απελπιστική αυτή κατάσταση….

eglimatikotita.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο ““Επιδρομή” λαθρομεταναστών στο Καστελόριζο! Τεράστιο πρόβλημα στο νησί!!”
  1. λεφτα εχουν οι καστελοριζιοι . το σουβλακι κανει 2.50 οταν αλλου εχει 1.70. το τσαι εχει 2.50 ευρα .ενα σπιτι στον κεντρικο κανει 1000000 ευρα. αρα τι ειναι γιαυτους 50 στοματα παραπανω???

  2. Η εποίκιση συνεχίζεται και η κυβέρνηση φτιάχνει νομοσχέδια για αρωγή. Πρέπει να είσαι πολύ πρόβατο η χαζοαριστερούλης για μην καταλαβαίνεις τι γίνεται. Εχει πέσει πολύ χρήμα για την επίτευξη του σκοπού αυτού. Τώρα μην ρωτήσετε ποιός έχει το χρήμα στον πλανήτη όλοι το ξέρουμε αλλά μάλλον δεν βλέπουμε καθαρά ποιοί είναι οι ντόπιοι δοσίλογοι ή τουλάχιστον όλους. Μερικοί και οι πιό επικίνδυνοι κρύβονται πίσω από φιλοεργατικά αριστερά προσωπεία. Τώρα όσο για το Καστελόριζο η ιδέα των Τούρκων να το καταλάβουν χωρίς αντίσταση είναι πολύ έξυπνη.

  3. στο Καστελόριζο ο Α/
    ΓΕΕΘΑ με τον Α/ΓΕΣ και η τουρκία αποφάσισε να βγάλει βαρκάδα ένα ερευνητικό στη περιοχή κάτι μου λέει ότι και πίσω από την ξαφνική αυτή επιδρομή των μεταναστών είναι η τουρκία

  4. piso apo tin isvoli ton metanaston eine i idia i ellada
    ama den tous thelane den tha tous dehodousan
    distihos i ellada doulevi gia xena simferoda

  5. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ;
    ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek