Διαφημίσεις

ΣΠΑΡΤΗ. Επεισόδια σημάδεψαν τις κινητοποιήσεις των σπουδαστών του ΤΕΙ Σπάρτης. Ενώ οι σπουδαστές διαδήλωναν ειρηνικά αλλά δυναμικά στους κεντρικούς δρόμους της Σπάρτης σημειώθηκε επεισόδιο.

Την στιγμή που είχαν κλείσει τον κόμβο στη συμβολή Παλαιολόγου και Λυκούργου κι ενώ δεν είχαν περάσει 3 λεπτά οδηγός που βρισκόταν στο πρώτο ΙΧ του ρεύματος

της Κ Παλαιολόγου ζήτησε να ανοίξουν δίοδο για να περάσει. Οι σπουδαστές του είπαν να περιμένει για λίγο γιατί διαδηλώνουν για την υποβάθμιση του ΤΕΙ.

Όπως κατέγραψε το Notospress, αυτός κινήθηκε αμέσως με το όχημα προς τους σπουδαστές οι οποίοι αντέδρασαν και τον εμπόδισαν.

Ο οδηγός βγήκε από το όχημα κρατώντας μεταλλική ράβδο και κινήθηκε απειλητικά… κατά των σπουδαστών.

Πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε σπουδαστές των ακινητοποίησαν και ακολούθησε επεισόδιο κι ένταση που έληξε με την παρέμβαση της Αστυνομίας. Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 12:45.

Δείτε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Επεισόδια στο κέντρο της ΣΠΑΡΤΗΣ:Ανυπόμονος οδηγός αυτοκινήτου επιτέθηκε στους φοιτητές με σιδερένιο λοστό… Εικόνες Βίντεο”
  1. αν δεν καταλαβες τον πατησε με το αμαξι και λογω αντανακλαστικων πηδηξε στο αμαξι.τα ματια δεν τα χουμε για ομορφια.

  2. Η αληθεια ειναι οτι η συμπεριφορα των φοιτητων ειναι απαρεδεκτη, κανενα επιπεδο κανενα ηθος, εκεινοι επιτεθηκαν πρωτοι ο αλλος φοβηθηκε και βγηκε απο τομ αυτοκινητο με το σιδερο για εκφοβισμο, αλλα τι να πει κανεις το κρατος η τηλεοραση και οι γονεις τους τους εχουνε κανει ανεγκεφαλα τσογλανια σκετη απογοητευση πιο αχρηστη γενια απο αυτους δεν ειχε ποτε ο Ελληνικος λαος μου θυμισαν αγελη σκυλων.

  3. Κύριε 3:57, ο οδηγός βρήκε μπροστά του πεζούς και άρχισε να τους σπρώχνει με τον προφυλακτήρα!!!
    Όταν φοβάσαι δεν βγαίνεις με λοστό, κάθεσαι μέσα!!!

    Καταλαβαίνω οτι πληρώνεσαι για να γράφεις τέτοια σχόλια, αλλά το βίντεο είναι ξεκάθαρο…

  4. Θα τα πω λίγο σκληρά.
    Κάποιοι γονείς (σαν και αυτόν που βγήκε με τον λοστό) βγάλανε και μεγαλώσανε κάποια παιδιά (σαν και αυτά που ψάχνουν λόγο και αιτία να τη σκαπουλάρουν από το μάθημα).
    Αυτοί οι γονείς ζητάνε από αυτά τα παιδιά σεβασμό. Αυτόν τον σεβασμό που δεν μπορέσανε να εμφυτεύσουν σε αυτά τα παιδιά τους.
    Έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο σήμερα. Να βλέπεις νέους ανεγκέφαλους που περάσανε τα μαθητικά τους χρόνια στην καφετέρια και με το ζόρι καταφέρανε να εισαχθούν σε ένα ΤΕΙ. Αυτούς που ξέρουν μόνο να ζητάνε τα δικαιώματά τους χωρίς να υλοποιούν τις υποχρεώσεις τους, να πουλάνε τσαμπουκά σε ένα και μόνο ηλικιωμένο, να θέλουν μετά από την ξάπλα των μαθητικών τους σπουδών να έχουν ένα πτυχίο που θα βγάζει πολλά με λίγη προσφορά εργασίας.
    Έτσι φτάσαμε στο σημείο να έχουμε ηλικιωμένους χωρίς σύνεση και υπομονή, αυτούς που αρπάζουν ένα λοστό νομίζοντας ότι με αυτό θα καταφέρουν να διορθώσουν τα εκπαιδευτικά λάθη που κάνανε απέναντι σε αυτούς τους νέους (στα παιδιά τους).
    Ας αναλογιστούμε τι έχουμε κάνει και που έχουμε καταντήσει και ας ψάξουμε τρόπο να διορθώσουμε την κατάσταση. Αν αναρωτιέστε που είναι αυτός ο τρόπος ; Βρίσκεται κρυμμένος σε αυτό που έχει εμφυτεύσει ο θεός στον άνθρωπο. Τη συνείδησή μας (όση μας έχει απομείνει).

  5. Να συλληφθούν αμέσως οι Γραικύλοι και να πάνε μέσα για παρακώλυση συγκοινωνιών. Ο κάθε ψευτόμαγκας, τεμπέλης, αργόσχολος που τρώει τα λεφτά του μπαμπά κλείνει το δρόμο με το έτσι θέλω. Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει ρεζίληδες του πλανήτη.

  6. Που είναι ο γονιός να δει το καμάρι του, όταν είχε πιάσει το κεφάλι του ……(γονιού του) και να φωνάζει "Κάτσε κάτω !!! – Κάτσε κάτω !!!"
    Εύγε.

  7. Δεν μπορώ να καταλάβω τα σχόλια σας,εγω βλέπω μια μικρή ομάδα φοιτητών να έχει βγεί στο δρόμο για να διαδηλώσει κατά του σχεδίου Αθηνά (δεν είναι του παρόντος να το σχολιάσω),σαν μικρή ομάδα που είναι ανοίγεται σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης και κλείνει τους δρόμους για να κάνει κάπως αισθητή την παρουσία της και ίσως μαζέψει και άλλο κόσμο, τώρα στο προσκείμενο.Ο οδηγός βλέποντας ότι έχει να κάνει με δύο άντε τρία άτομα μπροστά του αποφασίζει σπρώχνοντας με τον προφυλακτήρα ,σιγα σιγα να περάσει αλλά αυτό δεν γίνεται δεκτό και δύο από τα παιδιά του το δείχνουνε με πράξεις,ο ένας ανεβαίνει στο καπό και ο άλλος χτυπώντας το καπό και φωνάζοντας ‘’τι κάνεις?-τι κάνεις?’’ ο οδηγός σας κλασικός τραμπούκος όπως φαίνεται και όχι γιατι φοβήθηκε πήρε ένα από τα ποιο συνηθισμένα πράγματα που έχουμε στο αυτοκίνητο το λοστό και κινήθηκε επιθετικά προς τα παιδιά που του έκλειναν το δρόμο με σκοπό μάλλον να τους φοβίσει και τους διαλύσει (βρε λες να είναι της κυβέρνησης?) αλλά ούτε αυτό του πέρασε αφού βρέθηκαν 2-3 φοιτητές που εναντιώθηκαν και ο ένας τον βούτηξε από το λαιμό (όπως και να το κάνουμε η βία φέρνει βία και τον οδηγό τον έτρωγε ο κωλαράκος του όπως λενε και στο χωριό μου) πιστεύω ότι μέχρι εδώ όλα καλα και μπαίνω σε αυτό που έκανε σε εμένα εντύπωση και δεν το σχολίασε κανείς.
    Με το που έρχεται η αστυνομία και τους χωρίζουν σαν κλασικός θρασύδειλος λέει στους αστυνομικούς ‘’τα στοιχεία αυτού με το κόκκινο πιάστε τον’’ (με ύφος, τώρα θα σε γαμήσω κωλοπαίδι) ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ (φυσικά, τα μπατσάκια λαγωνικά σκέτα,’’πάρτο τζακ’’)Ευτυχώς που ένα άλλο παλικάρι ξαναφέρνει στο προσκήνιο το λοστό και με το που καταλαβαίνει ότι υπάρχει και κάμερα τότε είναι που ο οδηγός προσπαθεί να την κοπανήσει αλλά πάλι δεν του περνάει. Οι φοιτητές επιμένουν και έχουν και το υλικό από την κάμερα (ευτυχώς ) , ο μπάτσος του ανοίγει δρόμο,οι φοιτητές επιμένουν και τελικά φτάνουμε στο δεύτερο ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ??? (και ρωτώ χρειάζεται?)
    Συμπέρασμα
    Εάν περπατάς μπορούν να σε προσάγουνε έχεις δεν έχεις ταυτότητα και να σε κρατήσουνε όση ώρα θέλουνε (δεν τους αρέσει η φάτσα σου)
    Εάν κουβαλάς λοστούς ή τσεκούρια θα πρέπει να σου κάνει κάποιος μήνυση για να ρωτήσουν το όνομα σου (κάποιον τους θυμίζεις ,βλέπεις όλα τα γουρούνια την ίδια φάτσα έχουν)
    Υπόθεση
    Εάν δεν υπήρχε κάμερα οι μπάτσοι με την προτροπή του οδηγού θα προσάγανε το παιδί με το κόκκινο μπουφάν και 2-3 άλλους που επιμένουν για τον λοστό, θα διέλυαν τους υπολοίπους και θα λέγανε για τους τραμπούκους τους φοιτητές που δεν σέβονται τίποτα(εδώ το λένε τώρα και εδώ μέσα)και για τον καημένο τον οδηγό που είδε το χάρο με τα μάτια του και τα κατάφερε με την έγκαιρη επέμβαση της ΕΛΛΑΣ

  8. Καλά δε βρέθηκαν δύο άνθρωποι ακόμα να πλακώσουν αυτούς τους ψευτόμαγκες; Σπάρτη σου λέει ο άλλος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *