Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:05 - 29/12/2011

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΤΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗ ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΕΣ ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΤΕ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΔΙΑΛΥΣΗ” ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ(;;;) ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ. “ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΑΡΑ ΜΕ ΦΤΥΝΕΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ”. 

ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ “Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ” ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟ – ΠΡΟΣΤΑΤΗ,ΤΗΝ ΚΙΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΡΑ ΠΛΕΟΝ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.


ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΜΑΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ.

ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΑΡΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ή ΕΝΕΡΓΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ (ΩΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΤΩΝ ΗΠΑ) ή ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΜΗΝ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Γ’-Π.Π ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΓΙΝΟΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΜΑΣΩΝΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. 


Η ΡΩΣΙΑ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΘΙΓΟΜΕΝΗ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ;

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΕAΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ “ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ”. ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ !


ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ, (ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ) ΚΑΙ ΣΥΝΑΨΗ ΙΣΧΥΡΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ-ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ.

Η ΡΩΣΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ. Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ή ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. Η ΡΩΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ.

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΝΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ. Η ΕΛΛΑΣ (ΟΛΗ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΕΙΝΑΙ / ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΙΣΧΥΣ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*