Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:37 - 03/10/2013

Επειδή μάλλον το πάνε να κάνουν και εδώ το έγκλημα με τα αδέσποτα όπως στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θα σου δώσω ξανά αυτούσιο ένα άρθρο μου από της 17/07/2013 ..πιστεύοντας να αρχίσεις να κοιτάς τα πράγματα λίγο ποιο σοβαρά σιγά σιγά…

Ας μιλήσουμε για κάτι που δεν σου πρότεινε κανείς να κάνεις μέχρι σήμερα…

Παρατηρώ καθημερινά την εξέλιξη μας για να αντιληφθώ πότε πλησιάζουμε στην κρισιμη μάζα αφύπνισης ως λαός!

Κοιτάζω επισταμένα τη επιλέγουν να δημοσιεύουν μπλοκ που ανήκουν σε δημοσιογράφους (Συστημικους), μπλοκ που ανήκουν σε ελευθέρους μπλοκερς, κοιτάζω τα γκρουπ στο face , είτε τα αφυπνιστικά Ειτε αυτά που ανήκουν στην κλασική γωνία αντίληψης ….τα συστημικα όπως τα ονομάζω και αυτα.

Κοιτάζω τους ανθρώπους χρήστες και αναλύω μέσα από τα σχόλια τους αν υπάρχει κάποιο ψήγμα αντιληψεις της πραγματικότητας …όχι αυτής που έχουν ενορχηστρώσει οι μαέστροι του σύμπαντος άλλα ..την πραγματική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Είναι απίστευτα τα συμπεράσματα που βγαίνουν από κάποιες ειδήσεις και σχόλια …για παράδειγμα θα αναφέρω μια που είχα διαβάσει πριν καιρό …Οι καραμπίνες …έλεγε το άρθρο έχουν μεγάλη ζήτηση ..και δεν θυμάμαι το νούμερο άλλα ήταν 100δες χιλιάδες οι αγορές..!!

Αν με ρωτήσεις πως το είδα εγώ αυτό ,αν δηλαδή είδα σε αυτή την είδηση μια κίνηση μαζική αφύπνισης θα σου απαντήσω ΟΧΙ με κεφαλαία !

Θα μπορούσα να αρχίζω να έχω μια αισιοδοξία αν άκουγα από αύριο ότι η υιοθεσία αδέσποτων σκύλων ξεκίνησε να έχει μεγάλη ζήτηση!!!!

Ας το αναλύσουμε λίγο το θέμα…έχεις μέσα στην πόλη σου 400.000 όπλα που ανήκουν σε αλλοδαπούς ..παράνομα όπλα !!

Έχεις μια αύξηση εγκληματικότητας κατά δεν θυμάμαι και εγώ πόσες μονάδες εξαιτίας των αλλοδαπών!!

Έχεις μια παγκόσμια νέα τάξη που θέλει να σε κυριαρχήσει απόλυτα ..όχι οικονομικά ,όχι κρατικά ,όχι από τον ορυκτό πλούτο (όλα αυτά είναι τα απλά σεναριακια).!!…Θέλει την Υποταγή σου…την απόλυτη Υποταγή σου!

Έχεις τις τράπεζες που ανα πάσα στιγμή θα σου κλέψουν και το παντελόνι και συνάμα έχεις την δικαιολογία που να τα πάρω τα λεφτά …να με ληστέψουν στο σπίτι? (Για αυτό και ίσως τα περισσότερα αστυνομικά δελτία στην σημερινή εποχή μπορεί να είναι και κρυφών και άγνωστων υπηρεσιών αποστολές)

Άκουσε με λίγο , ο Σκύλος είναι ένα είδος φυλής που εδώ και 100αδες χιλιάδες χρόνια επέλεξε να είναι σύμμαχος σου !

Δεν θέλω να το πάω στην άλλη μυστική ιστορία της ανθρωπότητας και να σου μιλήσω για κυνοκέφαλους συμμάχους , ούτε να ξεκινήσω τώρα να σε πείσω για τον συμπαντικο πόλεμο ..που οι μόνοι που είναι πιο κοντά μας για συμμαχία αυτή την στιγμή είναι η φυλή τον κυνοκέφαλων!! Ούτε να αναφέρω το δώρο τους για προστασία…όλα αυτά μπορεί να σε κάνουν να μην αποδεχθείς την πληροφορία που θέλω να σου δώσω !

Ο Σκύλος είναι ένα ον ίσως το μοναδικό ον στο ζωικό βασίλειο που μπορεί να θυσιαστεί για να σε προστατέψει !!

Έτσι δημιουργήθηκε , με αυτή την εντολή!!

Ο Σκύλος είναι ένα ον που έχει ιδιαίτερη ικανότητα να αντιλαμβάνεται από μεγάλη απόσταση τους άψυχους!! αυτούς που έχουν μόνο κουφάρι,κέλυφος!!

Μην με κάνεις να ακουστω ρατσιστής με το να σου θυμίσω τι κάνουν τα σκυλιά σε μερικούς αλλοδαπούς!!

Ούτε να σου θυμίσω ποιοι λαοί τρώνε τα σκυλιά ,ούτε να σου εξηγήσω γιατί η νέα τάξη πραγμάτων μέρα με την μέρα θα κάνει το θέμα κατοικίδιου να είναι όλο και ποιο δύσκολο!

Πάμε πάλι στον φίλιο και σύμμαχο μας που σε αυτή την πραγματικότητα έχει υπάρξει για να μας προστατεύει…ένας Σκύλος μέσου βάρους 22-27 κιλά είναι πολύ ποιο επικίνδυνος από μια καραμπίνα ..μιας και έχει αλάνθαστο ένστικτο και δεν σου αποφέρει νομικές ευθύνες …τουλάχιστον όχι τέτοιες ώστε να σου στερηθεί η Ελευθερία ..όπως πχ με μια καραμπίνα!

Ένα αδέσποτο που θα το σώσεις από την ευθανασία και θα τους δώσεις αγάπη θα είναι ένα από τα καλύτερα όπλα Άμυνας σου σε περίπτωση πτώσης του κοινωνικού ιστού και πλιάτσικου!

Είναι τσάμπα να πάρεις ένα αδέσποτο …ενώ μια καραμπίνα κοστίζει από 400-1000 !! Το δηλώνεις και το αδέσποτο αλλα δεν σταμπάρεσαι και ελέγχεσαι όπως να δηλώσεις μια καραμπίνα !!

Μπορείς να το ταΐσεις με αποφάγια σου δεν σου κοστίζει …μπορείς να έχεις φαγητό από αυτά που πετάνε τα μαγαζιά …δεν κοστίζει!!

Stranger ..Αρχισε να μπαινεις στο τριπακι που προσπαθω καιρο να σε βαλω ..δεν θα βγεις ποτε χαμενος με τον ενα η τον αλλο τροπο!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (41)

  1. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 9:43 ΜΜ

    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Σωστό το μύνημα πλην όμως έχω διαμέρισμα…σκέψου να βάλω 20κιλά ζώο μέσα…αυτό θα περάσει μαύρη ζωή.

  2. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 9:51 ΜΜ

    ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΝΕ …ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ . ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΑΡΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ : ΣΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ , ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ . ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ . ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ , ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ , ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ , ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .

  3. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 10:01 ΜΜ

    "Ο Σκύλος είναι ένα ον ίσως το μοναδικό ον στο ζωικό βασίλειο που μπορεί να θυσιαστεί για να σε προστατέψει !!"

    Συμφωνώ 100%!!!

    Τα τελευταία 20 χρόνια απολαμβάνω την αφοσίωση, την ανιδιοτελή φιλία, και την προστασία των υπέροχων αυτών πλασμάτων!!!

    Είναι εμπειρία ζωής, και μόνον εάν τη ζήσει κάποιος μπορεί να καταλάβει την αξία της!!!

    Παρακαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να εμποδίσουμε τα καθίκια να πετύχουν τους σιχαμένους στόχους τους…

    Απόστολος

  4. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 10:25 ΜΜ

    Με αλβανους σιγουρα το κανουν το εχω δει.Οι αλβανοι ειναι αψυχοι? Μερικοι εχω ακουσει να λενε επειδη ειναι αβαπτιστοι αγριευουν τα σκυλια.shape shifters δεν ξερω αν εχουμε πολλους ηδη εδω αλλα οσοι εχουν παει στα χαρβαντ κλπ και εχουν μυηθει στα κολπα τους εχω διαβασει πως γινονται αψυχοι και καταλαμβανονται απο οντοτητες καπως ετσι παει το πραγμα.Ισχυει δηλ και για ταπρωτοπαληκαρα μας?

    Χρηστος

  5. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 10:32 ΜΜ

    Σπαρτακε παρε γατα χωραει παντου.ειχα και σκυλο παλια και γατα πιο παλια τωρα παλι γατα.ειναι οικονομικη και είναι ενα τακ πιο κατω απ'το σκύλο.δεν σε προστατεύει από πλιάτσικο αλλά κανει όλα τα υπόλοιπα…

  6. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 10:32 ΜΜ

    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    STRANGER……
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ
    ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ.
    ΠΡΑΤΕΙΣ ΩΣ ΛΙΘΟΣ ΦΩΤΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ (ΤΩΝ ΕΜΨΥΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΨΥΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΕΥΓΕ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  7. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 10:37 ΜΜ

    Οταν στοχευσες ρουμανια…..
    η ρουμανια ειναι φιλη με την ρωσια …
    και οι δυο χωρες απο κοινου φερνουν προβλημα στον υκουμενισμο…και στον παπα….μαλιστα εκαναν και κοινη ανακοινωση…..
    εχει και απο κει. κατι που μπορει να συνδεθει με την εμφανιση της στο πεδιο…..
    ισως…

  8. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 10:48 ΜΜ

    Αγαπητέ Stranger, σε διαβάζω και σε παρακολουθώ καιρό τώρα, άλλοτε με σκεπτικισμό, άλλοτε με απόλυτη συγκατάνευση στα γραφόμενα και λεγόμενά σου. Η πιο πάνω ανάρτησή σου, είναι για μένα μία από τις σημαντικότερες που έχεις 'ανεβάσει' μέχρι τώρα και με συγκίνησε ιδιαίτερα. Στο σπίτι μας έχουμε 3 γατούλες -τις μαζέψαμε από τον δρόμο- και 3 πανέμορφα σκυλάκια. Είναι μέλη της οικογένειας και μας έχουνε
    δώσει μέχρι τώρα τόση αγάπη, πίστη, εμπιστοσύνη, ευτυχία και απόλυτη χαρά, που μπορώ να πω ότι κανένα μα κανένα ανθρώπινο δίποδο δεν μας έχει προσφέρει. Εγώ προσωπικά θ΄αγωνιστώ μέχρι φυλάκισης, σε περίπτωση που τολμήσουνε ποτέ να πειράξουνε -για το ελληνικό..μπουρδελοκράτος λέω- ή να αγγίξουν έστω και μία …τρίχα από την .. γούνα τους. Τα ζώα, είναι η μόνη μας ελπίδα για κάτι καλύτερο. Ίσως σε αυτά αξίζει να κληρονομήσουνε αυτόν τον όμορφο πλανήτη, που εμείς έχουμε καταστρέψει. Πάντως, σε ευχαριστώ για το άρθρο σου. Νά 'σαι καλά!

  9. Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!!! 1000000000%

  10. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 11:13 ΜΜ

    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ο μυθος πως ο σκυλος θελει να εχει ενα γηπεδο για να ζει καλα , δεν υπαρχει . Οσο χωρο και να εχεις , αυτος θα ερθει και θα κουλουριαστει διπλα σου . Αυτο που θελει ειναι καθαριοτητα , προσοχη , οσο το δυνατο πιο συγκεκριμενη ωρα βολτας , φαγητο , νερο οποσδηποτε , πολλα μπραβο και χαδια-αφου βεβαια του μαθεις απο μικρο τι μπορει να κανει-και να του μιλας . Πανω απ ολα ομως , θα πρεπει να εισαι σιγουρος οτι το θες , παρεα με τα παραπανω γιατι ειναι εγκλημα μετα αν το βαρεθεις , να το πετας στο δρομο ενω το εχεις μαθει να ζει αλλιως . Για οσο ζει , θα εχεις διπλα σου ενα μωρο που η αγαπη του για σενα και η αφοσιωση του , ειναι απεριγραπτη . Ειχα πριν χρονια ενα σκυλο -τον πρωτο μου- που ενω πεθαινε , περασε καποιος απ εξω και σηκωθηκε μισοπεθαμενος και του γαυγιζε , οσο μπορουσε . Ειναι αδικος ο τροπος που φερομαστε στα ζωα και θα πληρωσουμε καποια στιγμη γι αυτο .

  11. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 12:10 ΠΜ

    Στη ρουμανια κανανε μεγαλο εγκλημα και παρακαλαω καθε μερα να πανε ολο και περισσοτεροι να σωσουν καποια απ' τον βασανιστικο θανατο απ' οσο ειδα στο νετ υοθετησαν ορισμενα σκυλακιαΕλληνες που βρισκονταν εκει. Προσωπικα εκλαιγα. Μεγαλωσα με σκυλο στο σπιτι, οταν εμεινα μονη πηρα ενα αδεσποτο και πρεπει να ειχε φαει πολυ ξυλο, ηταν τοσο φοβισμενο που για να κερδισω την εμπιστοσυνη του μου πηρε καιρο.Ειναι τρομερος φυλακας αν και λιγο με απασχολει αυτο μπροστα στις χαρουλες που μου κανει οταν μπαινω σπιτι,την αφοσιωση που μου δειχνει ,την αγαπη που δινει χωρις ζηταει τιποτα.Αυτοι που βλαπτουν ζωακια ειτε ειναι σκυλος ειτε γατα ο θεος να τους κανει να μετανοιωσουν πικρα με βασανιστικο θανατο ,το ευχομαι ολοψυχα.

  12. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 12:15 ΠΜ

    ..Ρε παιδια εχω εχω ενα σκυλι ρατσας ενα αδεσποτακι κ στην πεθερα βρηκα κ εδωσα αλλα δυο…σχεδον καθε μερα τα τελευταια χρονια στο καταστημα που διατηρω(αναψυκτηριο) ερχοταν ενα σκυλακι την μια ενα γατακι την αλλη μεχρι κ ενα περιστερι ρατσας ηρθε….Ολα "επισκευτηκαν" τον γιατρο ταιστηκανε κ συνεχισανε το ταξιδι τους…τον τελευταιο χρονο αυτο το φαινομενο εχει εντατικοποιηθει σε τετοιο βαθμο που εχω βρει κ εχω δωσει για υιοθεσια τουλαχιστον 3 σκυλια κ 2γατες…το κοστος τον μηνα για φαγακι κ τροφη εινΑι περιπου εκατο ευρω.μηδαμηνο μονο κ μονο για αυτο που κερδιζω ξεροντας οτι τα βοηθαω…εκει που θελω να καταληξω ομως ειναι οτι απο την στιγμη που ασχοληθηκα πιο εντατικα κ αρχισα βα υπολογιζω κ στα εξοδα μου το κοστος τον ζωντανων η δουλεια ανεβηκε κατακορυφα λες κ κ καποιος με ανταμιβει για αυτο που κανω….

  13. Θα παρακαλουσα να σκεφθειτε το ενδεχομενο να αξιζουν τετοιας αγαπης ολα τα ζωντανα και οχι μονο τα σκυλακια…
    Διαβαστε για τα οφελοι της ακρεοφαγιας για εσας τους ιδιους αλλά κυριως για να δηλωσετε εμπρακτως την αγαπη σας προς ολα τα ζωντανα..

  14. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 4:30 ΠΜ

    Έχω σκύλο κ 3γατες τα έχω σαν τα παιδια μου!
    ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!
    οποίος δεν αγάπαει τα ζώα δεν εχει ψυχή ΝΓ

  15. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 5:06 ΠΜ

    Ο σκυλος είναι φύλακας 100/
    Δεν χρειάζεται να είναι μεγσλοσωμος αρκεί το βράδυ να είναι μέσα στο Σπιτι . Είναι Συναγερμος !!!! Η αγάπη του η πίστη του κ η ευτυχία που περνει αυτός που εχει ζώα είναι ανεκτίμητη !!!!!!!!!!!!!!! ΝΓ

  16. Δυστυχώς η λέξη κτηνωδία είναι όρος που απευθύνεται αποκλειστικά σε ανθρώπους. Μεγάλωσα με ζωάκια, έζησα και ζω μαζί τους συνεχώς και είναι η πρώτη φορά που έχω μόνον ένα σκύλο και μία γάτα. Ζώα εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα. Εισπράττω καθημερινά τόννους αγάπης και ευγνωμοσύνης και το ανταποδίδω συνεχώς. Ακόμα και αυτή την ευλογία προσπαθούν να μας την πάρουν δολοφονώντας τα.

  17. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 5:40 ΠΜ

    μετα απο αυτο περιμεντε και φορολογηση στα σκυλια που εχουμε στα σπιτια μας δηθεν για το καλο μας.

    .. ΚΟΜΑΝΤΟ ..

  18. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 6:34 ΠΜ

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΟΠΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΟΒΟ ΟΧΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΟ 1.37 ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ Η ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ''ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ'' ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΛΠ jiannhs kozani

  19. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 6:47 ΠΜ

    Οι σκυλοι σαν ζωα ναι συμφονω πωσ ειναι το καλητερο ειδοσ αμυνας σημερα….θα σε προστατεψουν συμβατικα αλλα και υπερβατικα λογο τησ αντιλιψης που εχουν…..δεν πρεπει ομωσ να γινετε συνχιση αναμεσα στα ζωακια αυτα και στην φυλη των κυνοκεφαλων Στρειντζερ…..αγγιζει τα ορια τησ υβρης πρως την ιδια την αξια της ζωης….ναι υπηρξαν συμαχοι μας απο το γενος αυτο…αλλα αυτοι και οι πραξεις τους υστερουν μπροστα στην κτινοδια που μασ εδειξε αυτο το γενος καποτε……ειμαι συγουρος πωσ το γνωριζεις αυτο…..και τελος φιλε μου…..καλο θα ηταν να ανιξεις ενα νεο αρθρο αφου ετσι το ανεφερες…..και να εξιγισεις για αυτους που γνωριζουν…δοξα την Ζωη….ειναι αρκετοι σημερα…..με βαση ποια στοιχεια σου πιστευεις πως ειναι αυτοι οι που ειναι ποιο κοντα μας σαν σημαχοι….!!!

  20. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 7:49 ΠΜ

    Παραξενε εγω θα σου ζητησω οπως ειχα κανει και στην πρωτη αναρτηση να μιλησεις περισσοτερο για το θεμα . Ποιο βαθια , πιο ουσιαστικα , πιο " μεταφυσικα " αν θες . Μη φοβασαι και δεν προκειται να χαθει ο σκοπος απο μια πιο βαθια αναλυση του θεματος , απλα γιατι ο αφυπνησμενος ξερει εστω και διαισθητικα πως πρεπει να πραξει στο θεμα . Γραψε για τους αρχαιους δεσμους μας , γραψε για τα χαλκινα κολαρα , κανε αυτους που νιαζονται να ξερουν γιατι , τι " θυμουνται " και γιατι και ασε τους αλλους . Οποιος το χει μεσα του , το χει . Καλο ειναι να τον βοηθησεις να ξερει και γιατι ποναει κι αγωνιζεται για ενα λογο παραπανω οπως ειναι η φροντιδα κι η αγαπη στα ζωα . Μονο δυναμη θα δωσεις και τη βεβαιοτητα πως κανουν το σωστο κι ας τους σνομπαρουν καποιοι .

  21. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 8:13 ΠΜ

    3.15 εχεις απολυτο δικιο σε αυτο . Το ιδιο ακριβως συμβαινει και σε μενα . Μενω σε μια μικρη πολη , σε μια μικρη μονοκατικια 70τμ με αυλη , αλλα τα σκυλια μου -και απαντω στο ΣΠΑΡΤΑΚΟ- οταν εγω ειμαι σπιτι , ερχονται και ξαπλωνουν κοντα μου . Ουτε που τα νοιαζει ο χωρος . Ειχα ενα ελληνικο ποιμενικο θηλυκο , μεχρι που η μοιρα με εβγαλε μπροστα σε μια φολιασμενη μανα με εξι μωρα γυρω της . Τι μπορουσα να κανω ; Να γυρισω το βλεμα και να φυγω ;Την πηγα στο γιατρο , εγινε καλα και αφου τελειωσε ο θηλασμος μπορεσα μετα απο πολυ κοπο να δωσω τη μανα και δυο απο τα εξι κουταβια . Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να τα δωσω αν δεν ημουν απολυτα σιγουρη οτι θα τα προσεχουν . Ετσι μας εμειναν τα τεσσερα μικρα και η κανονικη η ελληνιδα . Δεν περασαν 2-3 μερες και πανω σε μια στροφη , σε ενα καδο σκουπιδιων , βρηκα αλλο ενα μωρο σε μαυρο χαλι . Δεν το σκεφτηκα λεπτο , την πηρα στην αγκαλια μου και της ειπα παμε σπιτι μας , παρ ολο που ειχα ηδη πολυ σοβαρο προβλημα με τον αντρα μου για το θεμα . Εκεινος μολις την ειδε τη λατρεψε κι ετσι τωρα εχουμε μια μεγαλη οικογενεια που συμπεριλαμβανει και 5 σκυλους και καμια 20αρια γατες που δεν τους εχει λειψει κυριολεκτικα τιποτα ( φαρμακα , εμβολια , ξηρα τροφη αποκλειστικα , αμπουλες …) , παρ ολο που εχουμε κι εμεις απολυσεις και οικονομικα στιμωγματα . Πρωτα τα ζωα που ο Θεος μας ανεθεσαι να προστατευουμε-γιατι δικο μας δεν ειναι τιποτα-και μετα εμεις . ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΗΣ . ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ .

  22. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 8:38 ΠΜ

    NIKO[πρωτη φορα σε αποκαλω ετσι] απο σημερα αισθανωμαι ποιο κοντα σε αυτα που προσπαθεις να μεταδωσεις,με μεγαλητερη εμπιστοσινη στην κρηση σου.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ. Αλλα και τα σχολια των αναγνωστων συμπληρωνουν αυτο το αριστουργημα. ΔΕΝ ειναι τοσο η γραφη οσο το ευχαριστο συναισθημα που σου αφηνει,το συν/μα της ελπιδας για το μελλον.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…..ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ [ΓΟΝΕΙΣ] ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ…=ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.Εχω τρια σκυλακια και τρια γατακια μεσα στο σπιτι και δεκα σκυλακια εικοσι γατακια εκτος σπιτιου και ο αριθμος μαλλον θα αυξανεται[και ναι θα το πω και εγω αυτο=οσο βοηθαω τα πλασματα αυτα ΚΑΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ και μενα να επιβιωνω……..

  23. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 8:48 ΠΜ

    Προσυπογραφω εμφατικα την αναρτηση σου stranger,και συναμα θα πω οτι ειναι και μεγαλη προσφορα για το κοινο που σε διαβαζει.Εχω 5 χρονια συμβιωσης με ενα αδεσποτακι και μονο χαρα και ευτυχια εχω να θυμαμαι απο αυτην(ειναι θυληκη).
    Συνολικα απο τα αρθρα σου μεχρι τωρα διδασκομαι αλλα εχω και μια μεγαλη ενσταση.Τελευταια επεσα σε καποια αρθρα σου σχετικα με τον χρυσο και ακριβως εδω ειναι και η ενσταση μου.(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΚΤΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ) Και εξηγουμαι,θα επιθυμουσα να ανοιγες θεματολογια με αντικειμενο την εκμαθηση ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ(κατα την αποψη μου αυτο ειναι πραγματικος χρυσος).
    Με δεδομενο τα επερχομενα γεγονοτα ,ο συνδυασμος οξυνσης του πνευματος (αρχαια ελληνικα) και επαυξησης των αρετων της ψυχης(χαρακτηριστικο παραδειγμα το παραπανω αρθρο σου για τα σκυλια) θωρακιζουν τον ανθρωπο με αντισυστιμικη συνειδηση.
    Υ.Γ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ,ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

  24. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 8:50 ΠΜ

    μην ξεχναμαι οτι το ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΟ….
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΟΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΓΥΟ ΜΟΥ….
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΟ

  25. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 9:23 ΠΜ

    αδελφια ετσι οπως τα σφαζουνε οι πακιστανοι δεν υπαρχει αδεσποτο στην ελλαδα..κ δεν το λεω με χιουμορ..στον ασπροπυργο μενιδι κ σε γειτονιες της αθηνας λουτσα κορωπι τα εχουνε σφαξει τα καημενα…κωλοφαρα…να ξερετε αν πεινασουν οι περισσοτεροι εχουν φαει κ ανθρωπο σκεφτειτε σε μια χρεωκοπια με κλειστα τα σουπερ μαρκετ τι θα γινει….ενας απο εσας

  26. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 9:34 ΠΜ

    ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΕΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΒΟΛΑ…

  27. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 9:42 ΠΜ

    Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΗ , ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥ…
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΖΩΩΝ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ STRANGER ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….ΒΛΕΠΩ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ….ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ….
    ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ…ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ….
    ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…..

    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ …
    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ….ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…
    ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΜΑ….
    ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?????????????????????????????

  28. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 9:45 ΠΜ

    Σε περίπτωση πλιάτσικου και γενικού χαμού θα του δώσουν μία με ένα όπλο στο κεφάλι και τέλος και σένα επίσης, δεν θάρθουνε άοπλοι να μπουν να σε κλέψουν. Αλλά δεν τον έχεις για αυτό το σκύλο. Τον έχεις για όλους τους λόγους που αναφέρει ο Stranger.

    ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΖΩ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (και το μυαλό) ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΚΟΤΩΝΩ!

  29. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 9:52 ΠΜ

    Να έχετε υπόψη, πως και η γάτα έχει εξαιρετικές ικανότητες και ιδιότητες και είναι πολύ χρήσιμη και αυτή.
    Επιπλέον, ποιός σας είπε ότι αν η γάτα επιτεθεί δε σκοτώνει;
    Βασικά, αν η γάτα επιτεθεί δε θα προλάβεις να τη δεις γιατί επιτίθεται στα μάτια……
    και ναι, αν την έχετε κατοικίδιο (σταθερά μέσα στο σπίτι) και έχετε αναπτύξει σχέση, στην αρχή (τα πρώτα λεπτά) θα κρυφτεί και σε ανύποπτη στιγμή θα πεταχτεί εναντίον αυτού που νιώθει κίνδυνο ή που σας έχει αρπάξει και σας επιτίθεται.

    Επιπλέον η τριβή με το κορμί της έχει θεραπευτικές ιδιότητες (και το ξέρει η ίδια ότι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη το άγγιγμα της) ενώ προσέχετε που επιμένει να "ζυμώνει" με τα χεράκια της πάνω σας (στο σώμα σας) γιατί κατά 90% εκεί υπάρχει πρόβλημα υγείας. (Εμένα μου ανίχνευσε γυναικολογικό στην κοιλιά!!! ήξερα για αυτήν την ιδιότητα της γάτας και πήγα και έκανα εξέταση εκεί που επέμενε)

    Κάποια που δίνει τη ζωή της και για τη γάτα και για το σκύλο και για όλα τα ζώα ακόμα και φίδια (είναι τα παιδιά της μάνας γης)
    (εκτός ποντίκια μόνο για κακό είναι αυτά εδώ)

  30. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 2:35 ΜΜ

    Τα ζωάκια γιορτάζουν σήμερα. Αυτό που γίνεται στη Ρουμανία είναι ντροπή και αίσχος. Εδώ να μην το αφήσουμε να γίνει, ούτε και αυτά που ετοιμάζονται από την ΕΛΙΤ, το Σύμπαν είναι με το μέρος ΜΑΣ, θα μας βοηθήσει.

  31. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 2:46 ΜΜ

    πολυ καλη προσέγγιση του θεματος stranger. Aυτο το blog ειναι η οαση της εναλλακτικής ενημερωσης. συγχαρητήρια και για την ευαισθησια με την οποια προσεγγισες το θεμα

  32. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  33. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 5:39 ΜΜ

    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ
    http://www.katohika.gr/2013/10/milontas-ston-eayto-mou.html ΣΤΙΣ
    3 Οκτωβρίου 2013 – 3:03 μ.μ.

    ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΤΙ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ) ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΠΟΡΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ…
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ MICHIGAN;
    ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ; ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ (ΛΕΙΠΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ).

    ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ Η (ΔΙΑΖ) Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ''ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ''
    ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/10/tik-tak-tik-tak-sikoste-tous-katreftes.html ΟΠΩΣ:
    Ανώνυμοςείπε…
    http://www.wilx.com/home/headlines/Deadly-Dog-Virus-Appears-in-Michigan-226332001.html
    4 Οκτωβρίου 2013 – 1:51 π.μ.
    Ανώνυμοςείπε…
    Ιός γρίππης?Και δεν είναι μόνο για τους σκύλους…λειτουργει αμφιδρομα κατα τα φαινομενα, από άνθρωπο στο σκύλο (ποιός ξέρει αν δεν ισχύει και απο σκύλο σε ανθρωπο) και δεν αντιδρα στις συνηθισμένες αντιβιωτικές αγωγες….
    4 Οκτωβρίου 2013 – 1:55 π.μ.
    ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΥΛΟΥ/ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ;
    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΣΠΑΡΤΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.
    ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΝΟΣ ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.
    Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ (ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ – ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ).
    ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΦΟΒΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΝ ΗΜΟΥΝ/ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Ο STRANGER ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ
    ΣΗΜΑΔΙΑ/ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  34. Κι όπως τα παρατηρώ κάποιες μέρες τα πράγματα, πέραν της μανίας ροής όπως είχαμε ξαναπεί σε άλλη ανάρτηση, στο τέλος η Ρουμανία θα πληρώσει με πολύ σοβαρό τίμημα την θυσία που επέτρεψε. Αλλά είπαμε, στο σύμπαν τα πάντα επιστρέφονται.

  35. Προς ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ..
    Πιστευω πως βγαζεις λαθος συμπερασμα,ως προς το αν νομιζουμε οτι αυτα που γραφεις δεν εχουν αξια.
    Και μονο που κανεις τετοια προσπαθεια για ενημερωση ειναι αξιο λογου,ασχετως αν εχεις παντα δικιο ή οχι..(προσωπικα βλεπω να πεφτεις μεσα στις ερμηνειες σου).
    Γι αυτο συνεχισε!

  36. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 9:29 ΜΜ

    ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΗ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ jiannhs kozani

  37. Προς jiannhs kozani 12:29
    Δεν φορτώνω τίποτε σε κανέναν. Έτσι λειτουργεί αυτή η πραγματικότητα δυστυχώς. Έχεις την εντύπωση ότι σε ένα μεγάλο κακό που θα συμβεί οπουδήποτε και θα υπάρχουν θύματα κάποιος θα τα έχει φορτώσει σε αυτά τα θύματα? ΟΧΙ. Αυτά που οι σημερινοί έπαρχοι της γης δημιουργούν, αυτά στοχεύουν σε ανθρώπινα θύματα. Σίγουρα δεν είμαι εγώ που εύχομαι τον θάνατο ή την τιμωρία κανενός ανθρώπου.

  38. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 9:34 ΠΜ

    οι γατες ειναι καλυτερες ρε. ουστ κοπροσκυλα

  39. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 6:40 ΜΜ

    Δυο σκυλια, ενας γατος πενταψυχος, τεσσερα παιδια,μια γυναικα καιιιι ψαχνω για ………..δικανο!!!
    Άπανωτους.
    Δημητρης

  40. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 10:47 ΠΜ

    5 Οκτωβρίου 2013 – 12:29 π.μ.

    Ναι, όμως jianni έχω την εντύπωση ότι, εκείνος που μπορούσε να κάνει κάτι και δεν έκανε ίσως την πληρώσει πολύ περισσότερο από όλους.
    Και κανονικά το δίκαιο αυτό θα ήταν.
    Ποιοί από το λαό έτρεξαν να σώσουν ζώα; γιατί ενώ μπορούσαν να κάνουν κάτι σαν λαός συνολικά ή σαν άτομα δεν το έκαναν;

    Θεωρώ ότι η γνώση είναι δύναμη μεγάλη από μόνη της και έχω παρατηρήσει πως όποιος έχει γνώση και δεν τη χρησιμοποιεί όπως θα έπρεπε την πληρώνει στη ζωή (από τη Νέμεση; από αλλού;) πολύ περισσότερο από τον οποιονδήποτε που έπραξε λάθος γιατί δεν ήξερε.
    Πιο πολύ απο αυτόν που αποφάσισε.

    5 Οκτωβρίου 2013 – 12:34 μ.μ.
    Καλά……….. το δικό σου θέμα θέλει ψυχίατρο, δε λύνεται στα σχόλια ενός blog

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*