Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:42 - 16/02/2013

Επανέρχεται ο Ομπάμα για τα όπλα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Επανέρχεται ο Ομπάμα για τα όπλα

Ο Ομπάμα αναφέρθηκε στην σφαγή του περασμένου Δεκεμβρίου στο δημοτικό σχολείο στο Νιουτάουν του Κονέκτικατ, όπου 20 παιδιά και έξι ενήλικες έχασαν τη ζωή τους. Η τραγωδία έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει μια πολύπλοκη εθνική συζήτηση για τη βία και για την πιθανότητα αυστηρότερων κανονισμών στην κατοχή και χρήση όπλων.

Ο Ομπάμα σημείωσε ότι πέρυσι στο Σικάγο έγιναν 443 δολοφονίες οι οποίος διεπράχθησαν με πυροβόλα όπλα. Από τα θύματα, 65 ήταν κάτω των 18 ετών κάτι που όπως είπε θεωρείται ισοδύναμο με μια τραγωδία σαν αυτή στο Νιουτάουν, κάθε τέσσερις μήνες.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών ζητά κάποια κοινή, λογική πρόταση για να είναι πιο δύσκολο στους εγκληματίες να πάρουν στα χέρια τους ένα όπλο», είπε ο Ομπάμα.

Ο αμερικανός πρόεδρος αναγνώρισε ότι η ιδιοκτησία στα όπλα είναι διαφορετική σε αστικές περιοχές από ότι είναι στις αγροτικές περιοχές, και είπε ότι η βελτίωση των συνθηκών στις διάφορες κοινότητας, στην εκπαίδευση και στις οικογένειες, θα βοηθούσε ώστε να μειωθεί η βία.

Νωρίτερα χθες, ο Ομπάμα τίμησε σε τελετή στο Λευκό Οίκο, 10 αμερικανούς πολίτες, μεταξύ των οποίων και οι έξι εκπαιδευτικοί που σκοτώθηκαν στο Νιουτάουν με το Μετάλλιο των Πολιτών, την υψηλότερη τιμή που μπορεί να λάβει ένα πολίτης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι έξι εκπαιδευτικοί τιμήθηκαν μετά θάνατον για την προστασία της ζωής των μαθητών του σχολείου. Οι υπόλοιποι τιμήθηκαν για την εθελοντική τους εργασία και την παροχή αρωγής σε πάσχοντες συμπολίτες τους.

Αρχική



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*