Διαφημίσεις

Το καθεστώς Ερντογάν φαίνεται να χάνει τον έλεγχο και να επιλέγει ακραίες μορφές βίας που δεν περιορίζονται μόνο στους δρόμους με το άγριο ξύλο από τους αστυνομικούς. “Εξαφανίζουν” διαδηλωτές οι αστυνομικές αρχές στην Τουρκία και η έγγραφη δήλωση της φωτογραφίας αυτό λέει επί της ουσίας!

Την δήλωση αυτή δίνουν οι αστυνομικοί σ΄ όλους όσους συλλαμβάνουν και στην οποία λέει ότι “τους ενημερώσαμε ότι μπορούν να ενημερώσουν τους συγγενείς τους για την σύλληψή τους αλλά αρνήθηκαν”!!! Θέλουν να μην έχουν καμία επαφή ακόμη και με τους συγγενείς τους οι οποίοι από την άλλη τρομοκρατημένοι ψάχνουν να βρουν τους δικούς τους!

Η κατάσταση στην Τουρκία δείχνει ότι ξεφεύγει πλέον. Όπως λένε οι πληροφορίες από ανθρώπους που βρίσκονται στην Τουρκία , στους δρόμους πλέον βρίσκονται …άπαντες. Κεμαλιστές, αριστεροί ,μειονότητες, ο Ερντογάν κατάφερε να δημιουργήσει ένα κοινωνικό μέτωπο εναντίον του το οποίο δείχνει πως μέρα με την μέρα αποκτά δυναμική.

Από την άλλη το καθεστώς εμφανίζεται προς το παρόν αμήχανο να αντιδράσει.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο ““Εξαφανίζουν” διαδηλωτές στην Τουρκία – Δείτε τι δήλωση τους βάζουν να υπογράψουν!”
  1. δηλαδη οι κεμαλιστες ειναι αριστεροι η οι αριστεροι ειναι κεμαλιστες;;; γι΄αυτο ολα τα μπασταρδακια ΣΟΡΟΣ Α.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΙΑ εχουν φαγωθει να βγουμε στους δρομους!!! γιατι σφαζουνε τα κωλληταρια τους, αλλα αυτοι δεν καινε την σημαια τους σαν τους δικους μας τους προδοτες!!!! η αριστερα τοσο καιρο που σφαζουνε στην συρια τα γυναικοπαιδα απο τουρκους δεν λεει κουβεντα!!! πολλα κωλλητιλικια ρε παιδι μου η αριστερα με τους τουρκους!!!!

    http://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/288–12-1935.html

  2. ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ'ΑΡΜΑΤΑ. ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΞΥΡΙΖΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.. ΠΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ… ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΑΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΣΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΗΔΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.. ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ … ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek