Διαφημίσεις

Αναδημοσίευση απο 31/08/2013

ΔΕν μπορούσα να δω από τον καπνό των τσιγάρων και το χαμηλό φωτισμό της τσόχας .

Που και που ξεπρόβαλε μέσα στην ομίχλη κάποιος πανέμορφος κώλος κουνιστός λυγιστός από κάποια σερβιτόρα που μετέφερε την τροφοδοσία στα στομάχια των μπεκρηδων!

Ποιο μακριά άκουγα την φωνή του Χουάν να λέει ιστορίες για τα κατορθώματα του στον πόλεμο των πόλεων που είχε ξαφνικά ξεκινήσει πριν 5 χρόνια !

Μέσα σε αυτή την αποπνικτική ατμόσφαιρα είχα ξεχάσει τον λόγο που βρισκόμουν στην λέσχη του μπανοβιτς . Έψαχνα τον Κάρλος να μου δώσει νέες συντεταγμένες !

Στην μπάρα μια μελαχρινή λικνιζόταν σαν γάτα που θέλει να την αφήσεις ελεύθερη στον κήπο! Ένα ποτό κοντά σε μια γάτα με ανάγκες απελευθέρωσης σκέφθηκα ότι θα με βοηθούσε να κρατήσω το ηθικό μου σε εγρήγορση !

Δεν είχα προλάβει ακόμα να πάρω θέση βολής κοντά στο μπαρ όταν ένα χέρι με τράβηξε από τον ώμο προς τα πίσω..

Κάρλος : Τι κάνεις ;

Chronir …Είπα να πιω ένα ποτό μέχρι να έρθεις ..

Κάρλος…Ψύχραιμο σε βρίσκω τέτοιες ώρες ..είπε και κοίταξε λοξά την μελαχρινή γάτα!

Chronir …Δεν νομίζω ότι η δική μου ψυχολογία μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα ..

Κάρλος..τι ήρθες να μου πεις?

Chronir …Με πολύ απλά λόγια θα στο πω ….Ανακοίνωσε επίθεση ..και είμαι εδώ για συντεταγμένες !

Κάρλος…Έδωσε και χρονικό περιθώριο ημερομηνία?

Chronir ..ναι ..σε 48 ώρες δικό μας χρόνο!

Κάρλος…Δεν θα επιτεθεί;

Chronir ..Τι? Μα σου λέω το ανακοίνωσε όλος ο πλανήτης προετοιμάζεται …απλά δίνεις συντεταγμένες και την κάνω από εδώ!!

Κάρλος..Δεν σου δίνω τίποτα δεν θα επιτεθεί ! Θα αλλάξει στην μέση …θα το ακυρώσει … θα στήσει κάτι άλλο δε ξερέ τι άλλα δεν θα επιτεθεί!!

Chronir ..Κάρλος είσαι καλά τι είναι αυτά που λες;

Κάρλος..Είναι όλα αυτά που λέω που κάνουν τους αρχηγούς να σου λένε να έρχεσαι να με βρίσκεις σε τρύπες σαν και αυτή μικρέ ! Δεν θα επιτεθεί …γυρνα πες τους ότι δεν δίνουμε συντεταγμένες για καμία ενέργεια …και πες ακριβώς αυτό….ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΑ!

Chronir ..Δεν καταλαβαίνω … τι εννοείς!

Κάρλος…Δεν χρειάζεται να καταλαβαίνεις …

Chronir …Κοίτα εγώ ήρθα να πάρω συντεταγμένες δεν μπορώ να γυρίσω πίσω και να λέω γρίφους …αν θες επικοινώνησε τώρα εσύ και πες τους τα !

Κάρλος…Εννοιολογική τοποθεσία …. Εμφάνιση,παρουσίαση , μετατόπιση, αναβολή ,σύγκρουση ,πτώση, ανταλλαγή , απειλή , ανταλλαγή απειλών , δέσμευση , στόχευση εγκλωβισμός , εκβιασμός,ευφρατης,νερο,χτυπημα αλλου!

Chronir …ΤΙ;

Κάρλος..Περιμετρικές τοποθεσίες , τρομοκρατικό , στημένο , οικονομικό ,πτώση , απόσυρση κεφαλαίου, δίκη,σύλληψη ,μυστικό,φόβος αποκάλυψης, συλλήψεις , μαρτυρία ,αποκάλυψη στοιχείων !

Chronir …….

Κάρλος…Κεντρική στόχευση …. απόπειρα , εξαγορά , τουφεκιον, στόχος, θάνατος , απαγωγή, μοίρα ,ειμαρμένη ,θαύμα , ένας στρατιώτης , ένας παπάς , ένα σημάδι !

Είσαι έτοιμος !

Chronir …Αυτά είναι οι συντεταγμένες μου;

Κάρλος.. Ναι άλλα θα πρέπει να βρεις και όλους τους άλλους αόρατους να συμπληρώσουν τις λέξεις για να αρχίσετε να βγάζετε νόημα !

Chronir …Οι χρόνοι ,οι τοποθεσίες ,το πεδίο;

Κάρλος…Αυτή την φορά θα δουλέψει ανάποδα , πρώτα το γεγονός μετά ο χρόνος ,μετα η τοποθεσία

Chronir ..Πως είναι δυνατόν να δουλέψει έτσι; αν γίνει το γεγονός τότε γνωρίζουν και την τοποθεσία και τον χρόνο ..πως θα είμαστε πρώτοι κει ;

Κάρλος…ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ? ΑΝ ΧΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ …. ΠΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ …ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ? …ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΒΗΣΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ …ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ!

Ακου μικρέ υπάρχουν και γεγονότα που συμβαίνουν στο πνεύμα μας και είναι τα πιο δυνατά γεγονότα , θα προλάβεις να είσαι πρώτος από το σημάδι που θα δεις πάνω του!!

…Σε ένα παράλληλο σύμπαν μια συζήτηση που είχα σε μια εβδομάδα από σήμερα …φιλε stranger σώσε αυτό το γραμμα κοντά στο κουτί μου με τα πούρα …δεν γνωρίζω όταν γυρίσω τι ακριβώς θα είμαι !!

Stranger



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

85 σχόλια στο “Εντωμεταξυ Σε ένα παράλληλο σύμπαν …”
  1. Κι εγω με τον Καρλος ειμαι . Δε θα χτυπησει . Επεσε στη φακα , ειναι σε αδιεξοδο . Οτι και να κανει , την εχει πατησει . Τελειωσε αυτος .

  2. Δεν θα γίνει το χτύπημα στη Συρία κάτι άλλο θα συμβεί! Κάποια καταστροφή στην Αμερική; Αν αυτό εννοείς … θα πρέπει να γίνει πολύ σύντομα….μετράμε ώρες;

  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΟΧΙ.ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΖΩΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ.ΙΣΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΞ.ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΡΟΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ….

  4. 5-6/9 εγινε η "κουβεντουλα",αρα το επωμενο ΠΣΚ , θα ξερουμε . ΥΓ. σας τα χωνει αγρια ο Καρλος ε ; Γι αυτο εσυ μετα τα χωνεις σε μας . Αληθεια , ποσο καιρο εχεις να πεις " ξυπνατε γιδια " .

  5. Τρία διαφορετικά γεγονότα θα συμβούν; Εννοιολογική τοποθεσία, περιμετρική τοποθεσία,κεντρική στόχευση όλα αυτά είναι ένα; ή τρία διαφορετικά γεγονότα που θα συμβούν σε διαφορετικά μέρη αλλά θα επηρεάσουν το ένα το άλλο; Αχ και δε μπορώ τις σπαζοκεφαλιές!!!!!

  6. Στη Συρία θα χτυπήσουν ξαφνικά, όταν δε θα το περιμένει κανείς. Προσωπική μου γνώμη.

  7. Δεν θα επιτεθεί …γυρνα πες τους ότι δεν δίνουμε συντεταγμένες για καμία ενέργεια …και πες ακριβώς αυτό….ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΑ!

    Το λέει καθαρά ρε παιδιά ποιος είναι αυτός που θα έκανε επίθεση;
    Ο Ομπάμα και τώρα ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΑ!
    το λέει για τον Ομπάμα.
    Άρα θα δεχθεί επίθεση ο Ομπάμα.
    Strager πλησίασα καθόλου;

  8. Και εγώ αυτό κατάλαβα …. Ομως στόχος είναι ο Ομπάμα ή αυτό που αντιπροσωπεύει , η Αμερική μήπως είναι πλέον ο στόχος; Αν συμβεί κάτι στον Ομπάμα γιατί να σταματήσει η επίθεση στη Συρία , αν όμως συμβεί ένα τρομοκρατικό χτύπημα μεγάλο ή μια φυσική (τεχνητά φτιαγμένη) καταστροφή….ο Ομπάμα έχει πέσει σε παγίδα….δεν του βγήκε όπως ήθελε αυτό με τη Συρία κάποιο τρόπο πρέπει να βρει να το σταματήσει χωρίς να γελοιοποιηθεί….Πάντως οτι είναι να γίνει θα γίνει πολύ σύντομα …..

  9. Αποσυρση κεφαλαιου…ολα τα γεγονοτα με τη σειρα..μετα πολεμος…Stranger σε παρακολουθουμε καθημερινα και ας μας λενε γραφικους….συνεχισε!!!

  10. Μετατοπιση στοχευσης παγκοσμιου ενδιαφεροντος με αλλο περιφερειακο γεγονος αναβολη επιθεσης
    Στημενο τρομοκρατικο Tουρκια, κλεισιμο φραγμα Ευφρατη ροης νερου προς Συρια Ανταλλαγη απειλων μεταξυ Ελλαδας Τουρκιας
    Αποσυρση κεφαλαιου Ελλαδα
    πτωση κυβερνησης συλληψεις δικες αποκαλυψεις.

    Καλημερα Stangers

    ΥΓ: το να μην σκεφτεσαι συνηθισμενα δηλαδη γραμμικα και να κανεις τις δικες σου ερευνες /συσχετισμους χωρις να γινεσαι γιδι ή προβατο το οποιο μασσαει το κουτοχορτο της παραπληροφορησης και της πλυσης εγκεφαλου που το ταϊζουν καθημερινα, το συστημα και τα μεσα μαζικης εξαπατησης, αυτο και μονο εκ προοιμιου σε καθιστα ως "παραξενο" ή "stranger" αναμεσα στους αλλους. Μιλας για chemtrais ,φθοριο, echelon, παγκοσμια κυβερνηση κι αντιμετωπιζεις ανθρωπους που σε κοιταζουν με το βλεμμα της πλανεμενης αγελαδας παραγωγης που ενω την αρμεγουν ανελεητα καθημερινα και η μοιρα της ειναι να γινει μπιφτεκια και παϊδακια στα καρβουνα σε χρονο dt αυτη νομιζει οτι ειναι το επικεντρο του συμπαντος ή στην καλυτερη αγνοει παντελως οτι η μοιρα της εχει προκαθοριστει πριν καν την γεννηση της…..

  11. Εαν το πνευμα δεν μπορη να .εινε ελευθερο….και ειμσστε εγκλωβισμενοι στην διαχηρηση χρονου γεγονοτων καταστασεων και οπως φενεται απο αυτα που μας δειχνης εινε σχεδον ακατορθωτο. Να ξεφυγουμε…….ποιος ο λογος να γιενιομαστε και να πεθενουμε σε τι αποσκοπη αυτη η διαδικασια οταν καταριπτοντε τα παντα και ο ελενχος της οντοτητας μας διαχειριζετε απο τα κεφια αυτων!!!!τι στα κοματια παριστανουμε τοτε τα κουκλακια για να παιζουνε…..και ο.θεος ….τι εινε και αυτος …….δημιουργημα τους…..

  12. Αυτά που ήξεραν οι σκατόψυχοι να τα ξεχάσουν. Ο Κόσμος και ο κόσμος αλλάζουν. Οσες ζωές κι αν χρειαστούν ο πλανήτης θα ξεβρωμίσει.

  13. συμφωνω,και εγω που τον ειδα,καπως παει να το αλλαξει το παιχνιδακι.Αλλα δεν νομιζω οτι πιαστηκε σε καμμια φακα.κατι αλλο παιζει.Αυτο με την Αγγλια τι σας λεει??ειναι δυνατον η Αγγλια ξαφνικα να κανει πισω?περιεργα πραγματα!Μπας και δεν ειχε σκοπο να κανει τιποτα απο την αρχη,και ηταν και αυτο ενα καλοστημενο σχεδιο??γιατι ομως?μηπως ετοιμαζουν κατι αλλο,μη αναμενομενο?μεγαλυτερο σοκ και δεος?
    ΑΣΤΕΡΙ

  14. ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ "Ο",ΟΛΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ….

    ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ (ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ) ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΕΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ (ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ).

  15. "ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΑ!"

    "Τα γεγονότα θα αρχίσουν όταν πεθάνει αυτός που το όνομά του αρχίζει από "Ο".

    λέτε;

  16. Η επιθεση θα γινει. Ολα ξεκινουν ολα ειναι στημενα και λειπει η ωρα του τρελου. Ο τρελος θα χτυπησει και ολοι οσοι ειπαν οχι θα τρεξουν. Το μισος θα γινει γιγαντας. Οι ευλογημενοι μιλησαν.

    Μολις ξεκινησει εκει ας ετοιμαστουμε και εδω για τους φιλους μας.

    Πρακτωρ

  17. όταν πεθάνει αυτός που το όνομα του αρχίζει από Ο , τότε τα γεγονότα θα τρέχουν τόσο γρήγορα, που οι δημοσιογράφοι δεν θα τα προλαβαίνουν….

  18. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ 9 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ….Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ILLUMINATI? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ?????????

  19. sorry gia ta greeklish den grafei alliws to marafeti!!!

    MHN KSEXNAME THN PROHGOUMENH EUDOMADA POU EKLEISE TIS PRESBEIES GIA NA PROFULAXTEI KAI KALA APO TROMOKRATIKO XTUPHMA!!!

    MHPWS PAIKSOUN KAI ME AUTO TO GEGONOS???

    SIGOURA KATI THA GINEI STHN AMERIKH ME TON OMPAMIA,DEN THELEI NA AKYRWSEI THN EPITHESH!!!

    ELENXEI TA PANTA!!!

    NA TO GIGANTWSEI THELEI…………..NA TO KANEI PAGOSMIO!!!

  20. Αν χτυπησει χαθηκε . Αν δεν χτυπησει , παει χαμενος . Ισως τιμης ενεκεν , να του δωθηκε η δυνατοτητα να διαλεξει πως θα "φυγει" . Ισως ετσι να ειχε προγραμματιστει να γινει απο τη στιγμη της κατασκευης του . Απο το κακο , παντα προτιμουν το μεγαλυτερο κακο . Εχουν κι αυτοι τα προβληματα τους…

  21. "…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ." . Υπαρχουν αραγε και γεγονοτα που μας συμβαινουν σε ενα η περισσοτερα παραλληλα συμπαντα που επειρεαζουν την εδω παρουσια μας ; Ζουμε κι αλλου οπως ακριβως κι εδω με τη διαφορα οτι καπου αλλου κανουμε μια διαφορετικη επιλογη για το ιδιο θεμα , η ζουμε εντελως διαφορετικα , αλλου τις επιθυμιες κι αλλου τους εφιαλτες μας ; Οταν νιωθουμε ανεξηγητη χαρα η λυπη κλπ , εχει να κανει και με αυτο ; Με τη συνδεση μας ;

  22. σε παρακολουθαω τοσο καιρο οχι οτι αμφιβαλω αλλα και δεν σε πιστευω αλλα οτι ειναι να πης πεστω με απλα λογια να το καταλαβαινη και η γιαγιουλα και οχι ολο μυστηριο σαν την πυθια. θα σου δωσω μια συμβουλη αμα θες πεταξε την η μπεσ στον κοπο να την σκεφτης αν και αμφιβαλω διοτι η πυθια δεν δεχοτανε συμβουλες. οσο η απληστια και οσο το ζωωδες ενστικτο κυριαρχη στο διανοητικο ζωο που καταχρηστικα λεγεται ανθρωπος[ νους] εσυ και οι αλλοι λεγεται τα τρελα σας.

  23. καλησπερα…νομιζω πως πρεπει να αφησουμε ανοιχτα τα μυαλα μας…απο Ο ειναι και ο Οτσαλαν, οχι μονο ο Ομπαμα…
    δεν εχω κατι στο μυαλο μου, απλα το αναφερω!

  24. Νομίζω ότι η όλη φάση έχει να κάνει με το τι θα γίνει με την FED !!!
    Όλα τα παιχνίδια στον πλανήτη πάιχτηκαν και παίζονται επειδή "κάποιοι" μπορούν να τυπώνουν ανεξέλεγκτα χρήμα.
    Αν αυτό, κατάφεραν "κάποιοι" να το σταματήσουν (και μένει η ανακοίνωση !!!! ), τότε θα πρέπει να υπάρξει ένα ΜΕΓΑΛΟ γεγονός
    για να καλύψει την είδηση της παγκόσμιας χρεωκοπίας της FED και άρα και όσων έχουν σχέση με αυτή και επομένως και των ΗΠΑ.
    Σε άρθρο των ΚΝ, αναφέρεται ότι επίκειται ανακοίνωση κατά τις
    16-17 Σεπτεμβρίου…………
    Άποψή μου…
    Αν η ανακοίνωση είναι του τύπου "κύριοι επτωχεύσαμε" τότε θα έχουμε πολύ μεγάλα γεγονότα παγκοσμίως, γιατί οι οικονομίες που πλήττονται είναι ουκ ολίγες αλλά και πολυπληθής (Βραζιλία, Ινδία αλλά ……..και ΚΙΝΑ)
    Αν η ανακοίνωση είναι του τύπου "έχουμε πρόβλημα …αλλά εντάξει τα βρήκαμε "με αυτούς που πρέπει και θα κάνουμε ότι πρέπει (δηλαδή ότι μας πουν)"
    τότε ίσως και να μην ξαναέχουμε ΠΟΛΕΜΟ σε όλο τον πλανήτη, σύντομα !!!!!
    Θα μου πείτε …μα το σχέδιο του έξω από δω…….
    Δεν έχει μόνο αυτός σχέδια ………..
    …Και ο Δίας κάποτε παρασυρμένος από τον "έξω από δω" θέλησε να κάνει και άλλο κατακλυσμό να ξανακαταστρέψει τον πλανήτη…
    αλλά είχε υπολογίσει χωρίς τον Απόλλωνα….!
    Κάπως έτσι νόμίζω πως έχει και τώρα το σενάριο, απλά με διαφορετική πλοκή.

  25. Αφήσανε ποτέ οι έμποροι όπλων να μην γίνει πόλεμος.?Αν δεν τον κάνει ο ομπάμα θα τον φάνε. Οπως φάγανε και τον κένεντι. Μπορει να θέλουνε να γίνει και παγκόσμιος αλλα πλέον τα πλήθη αντιδρούν.Υπάρχει πληροφορηση πια και χαλανε τα σχεδια των λίγων.

  26. αν απο παιδια διδασκομασταν την εννοια της πραγματικης ελευθεριας τοτε ολα θα τα βλεπαμε με αλλο ματι .στην σπαρτη που ηξεραν την εννοια αυτη οι μαναδες διδασκαν τα παιδια τους αφου σαν ανθρωπος και να επεφτες στο γκρεμο δεν θα γινοταν τιποτα τωρα σε αυτο το χωροχρονο εισαι υποχρεομενος να εκπαιδευτης να γυμναστης ετσι ωστε και στον γκρεμο να πεσης να μην παθης τιποτα γιατι εισαι ελευθερη ενεργεια΄. στη γη υπαρχουν οι παλιοι δρακοι οι αποστατες σε στοες και επαιζαν σε αυτο το πεδιο του χωροχρονου τωρα καθησε στο τραπεζι της τσοχας και οι αντιπροσωποι της δημιουργιας τωρα οι επικυριαρχοι του χωροχρονου γης πρεπει να κανουν κινηση και να μετρουν αντιδρασεις .οι προεγκρισεις αντιδρασεων γινονται παντα στους παλιους συμμαχους των αντιπροσωπων .εδω λοιπον προσπαθησαν αυτες τις ημερες οι αποστατες να κανουν γεγονοτα (λεωφορειο που πηρε φωτια αλλα δεν εγινε τιποτα με σεισμους που δεν καθησαν και με πλοια που ξαφνικαν χαλασαν ]ειχαν προαναγγειλη ομως την επιθεση οποτε το σχεδιο παει τυφλα γιατι δεν εχουν ενδειξεις αντιδρασης βγηκε και αυτο οτι το 9% λεει οχι στην επιθεση και οτι η FED βρηκε ελειμα 9 τρις η 19 τρις οποτε η παρτιδα χανεται και πρεπει οι αποστατες να πλοφαρουν αλλαζοντας το τροπο παιξιματος ηδεμη οσοι ειναι καλοδιομενοι εχουν ειδη στοχευτοι οτι εχασαν την παρτιδα καθε παρτιδα κρατα περιπου 900 χρονια η 9 περιπου βδομαδες η 9 περιπου μερεςκαι στην τετραγωνικη ριζα του 9 δηλ το 3 εχουμε το παιξιμο του παιχτη .πολλες φορες φωναζει ο νικος οτι αμα οι ελευθεροι σκεπτομενοι μαζευτουν το αποτρεπουν ναι λοιπον χρηαζεται το 3 % τοις μαζας ενεργειας για να αλλαξη . τωρα λοιπον να φοβασαι το θεριο οταν ξεψυχα ετσι ο καλοδιομενος παιχτης τους χανει τα παιζει ολα για ολα γινεται τρελος παρολα που εχει θωρακιστη η χωρα μας τα ντοπια καλοδιομενα παιδια μην αλλαζοντα αφεντικα η τουλαχιστον να ειναι ουδετεροι πηραν θεση διχως εμας αφου τους εχουμε δοση με ψυφο την υποδουλοση μας συμαχησαν δε με το ισραηλ ξεχνοντα το 87 οτι ο ασαντ της συριας πατερασ του σημερινου προεδρου ειπε στα πλαισια συμμαχιας οτι ενας τουρκος στρατιωτης πατηση στην ελλαδα πατα και στη συρια ετσι λοιπον θα εχουμε τουλαχιστο μικρης εντασης γεγονος στην ελλαδα εαν εστω το πανω του 3% καταλαβη μπορη να γινη κατι καλλιτερο ' στο διποδο καλου κακου αγπης μισους κλπ θα δημιουργηθη γεγονος ετσι ωστε η κοινη γνωμη που αποριπτη τωρα να εναντιωθη και να παρη θεση υπερ των αποστατων αναμενεται το γεγονος η προπαγαδα και ο στοχος

  27. Προς ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 2:04
    Σε παρακαλώ βάζε σημεία στίξης και κεφαλαία γράμματα στο πρώτο γράμμα της πρότασης. Είναι πολύ δύσκολο να παρακαολουθήσει κάποιος τα γραφόμενά σου.

  28. Ένας "τρομοκράτης"και ένα χρονοταξιδιώτης… Δώσε μου τις συντεταγμένες να την κάνω στα γρήγορα από εδώ…
    Περιμετρικές τοποθεσίες, ένα τρομοκρατικό χτύπημα και μία προπαγάνδα… ειμαρμένη, ένα στρατιώτης, ένας παπάς, ένα σημάδι.
    Και το κλειδί.. Πρώτα το γεγονός, μετά ο χρόνος μετά η τοποθεσία..
    Ποιός από μας θα έβλεπε τον σεισμό στην Αλάσκα αν δεν έπεφτε μέσα στα χρονικά περιθώρια? Κανείς.
    Κεντρική στόχευση… Γεγονότα που ξεκινούν με μεγάλη ταχύτητα λοιπόν. Το χτύπημα περιμετρικά της περιοχής του Ευφράτη.
    Δεν πιστεύω ότι ο ΙΔΙΟΣ (Συντεταγμένη είναι ο ίδιος) είναι ο Ομπάμα. Έτσι καταλαβαίνω.
    Και σε ένα σχόλιο από εχθές ρώτησα: Εμένα γιατί με ανησυχεί το επόμενο μπαλάκι?… Μάλλον τελικά τα vibes ήταν σωστά.

  29. 4:20 π.μ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ

    ΕΠΕΣΕΣ ΠΟΛΛΗ ΚΟΝΤΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ

    —ΣΟΡΕΘΥΕΛΕ—

  30. Συμφωνόντας με τον 2:04 αλλά και τον stranger,
    θα προσπαθήσω να προσθέσω ολίγον ποιητικά :

    Σε αυτή την φούσκα, το κοσμικό αυγό,(Ηλιακό σύστημα)
    αλλά και την Νεφελοκοκκυγία του Αριστοφάνη (Γη)
    όπου συμπαντικές αρχές κυριαρχούν
    κουμάντο κάνει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ……..
    Σ' αυτό το ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙ,
    κάποιας ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ,
    τον πρώτο λόγο έχει ο ΛΟΓΟΣ(λογισμός)
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η Α Π Ο Φ Α Σ Η !!!!!

    Είπαν οι σοφοί……αλλά και ο Ιησούς
    "Ζήτα για να πάρεις" !!!!!!

    Όταν σου έχουν μάθει να ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ Π Ο Τ Ε !!!
    τότε με αυτόν τον τρόπο καταργείται αυτή
    η βασικότατη αρχή λειτουργίας, που τέθηκε
    από αυτούς που αρχικά έφτιαξαν την "φούσκα".

    Το "ζήτα" δεν είναι υλικό ……..
    είναι ΓΝΩΣΤΙΚΟ, που ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ ανώτερο
    και ουσιωδέστερο….
    ή και ΕΣΧΑΤΩΣ παρεμβατικό ….
    όταν τα πράγματα έχουν γίνει "μαντάρα" (όπως τώρα)

    Η ασφάλεια που παρέχει η "φούσκα" στην υπόλοιπη Δημιουργία
    αφήνει το περιθώριο στους "επιβλέποντες" να κάνουν "το κοροϊδο", ακόμη και όταν βλέπουν ΑΙΣΧΗ, μια και έχουν δώσει
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ, στο "πείραμα" να αντιμετωπίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ,
    και κάθε λογής "ιούς" και "μικρόβια"……
    Εδώ τώρα, το "πείραμα" έχει να αντιμετωπίσει μια πιο "σοφιστικέ" απειλή…..την προσπάθεια μετατροπή του αρχικού του κώδικα δηλαδή μια πιθανή DNAική ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ !!!!

    Τρόποι αντίστασης κατά την άποψη μου:

    -"Ζήτα για να πάρεις" (από τους "επιβλέποντες") με πνευματική επίκληση ….κάποιοι το λένε προσευχή,
    Σε αυτό το σημείο, σημαντικό είναι να στέλνεις αν είναι δυνατόν και ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ…..(όχι δεν είναι αστειο)
    για παράδειγμα :
    είμαι ο/η την (πόλη …..), από τον χώρο Ελλάς, του πλανήτη Γαία, του ηλιακού συστήματος Ιαφώντος, του ηλιακού συστήματος της Αλκυόνης, του αστερισμού των Πλειάδων και ζητάω βοήθεια για …. (αναφέρεται πάντα σκοπός μεμονωμένα ή και συνολικά συμφωνημένος καλύτερα)…..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ !!!!

    -"Προσπάθεια ανάκλησης ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ", ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΜΑΣ, μέσα από την επικοινωνία με το εαυτό μας καιτην διευρένηση που ο καθένας μπορεί να κάνει ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ (του παράλληλου σύμπαντος πιθανόν)

    -"Αντιμετώπιση του προγράμματος που λέγεται ΦΟΒΟΣ, με το antivirus, που λέγεται Υπερσυνείδητο ή αν θέλετε ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, με την συνεύρεση, συζήτηση, αμοιβαίο προβληματισμό και αλληλοβοήθεια (καλή ώρα όπως εδώ μέσα…..για αρχή)

    Πιθανότατα "αυτοί" που πάνε να καταστρέψουν το "καινουργιο πειραματικό είδος" έχουν δώσει τέλεια ευκαιρία στους "παρατηρητές – ελεγκτές" που διασφαλίζουν την ασφάλεια γύρω από το πείιραμα, να ελέγξουν την πρόοδου του βελτιωμένου "πειραματικού είδους" και το αν μπορεί αυτό, να πάρει την έγκριση δονητικής ανόδου και να βγεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ…

    Οφείλουμε να το παλέψουμε σε όλα τα επίπεδα ……

  31. Ο Ομπαμα αυτη τη στιγμη , δειχνει μονος με μονο συμμαχο τη Γαλλια . Ολοι οι αλλοι μεγαλοι κανουν πισω η ειναι απο την αρχη απεναντι . Σαν "γνησιος δημοκρατης" λοιπον και σεβομενος τοσο τους "συμμαχους" , οσο και το λαο του που κι αυτος δεν θελει , κανει πισω , αποθεωνεται απο ολους για το "μεγαλειο" της ψυχης και την ανωτεροτητα του και ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ . Συρια και Ιραν προειδοποιουν-και καλα κανουν-πως αν χτυπηθουν θα χτυπησουν οπου και οπως μπορουν . Οι υπανθρωποι που αυτη τη στιγμη κυβερνουν τη χωρα μας , ειπαν πριν απο ολους ΝΑΙ . Ολα τα μεσα απο χτες μας μιλανε για απειλες που δεχομαστε και για επικειμενο τρομοκρατικο χτυπημα σε οικονομικο στοχο και για το κακο Ιραν που μας απειλει κλπ . ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ "ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ" ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΜΦΤΩΧΟ , ΑΝΗΜΠΟΡΟ , "ΙΣΤΟΡΙΚΑ" ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" Ε ; ΥΓ. Μην τρομαζετε , ας πουμε πως ειδα ενα ονειρο . Απο αυριο θα σκεπαζομαι και θα τρωω ελαφρα .

  32. προς Littlepartofsoul 2.37μ.μ
    είναι όντως ενοχλητικό αυτο που κάνετε κάθε φορά …….!!!!
    μια για την ορθογραφία μια για αγγλικά !!
    καποιος θέλει να γράψει γρηγορα την σκεψη του και δεν θα δώσει και πολύ σημασία στην ορθογραφία καποιος άλλος ισως να μην ξέρει ορθ/φια !!!!μήπως γραφουμε εκθεση ??? τις αποψεις μας καταθέτουμε !!!!
    Μήπως αν σας γραψει καποιος την λεξη "γεγονος",εσεις θα διαβασετε τη λέξη "γέγονος" ή "γεγόνος"……ή αν σας γράψει την λέξη "παιδια",εσεις να διαβασετε "παίδια" ?????.Αν σας δυσκολευει τόσο πολύ μαλλον εσεις έχετε το πρόβλημα…Η κάθε ελληνική λέξη είναι μοναδική και σημαινει αυτο που σημαινει.
    Ελεος !!!!!! Kαι οσον αναφορά τα Αγγλικά καποιοι γραφουν απο κινητό !!!!!!!!!
    Είναι "μαρτήριο",το ξέρω,αλλα δεν μπορείτε να τα έχετε ολα υπο έλεχγο….. Γράψτε την γνώμη σας και αφήστε τα μαθήματα…

  33. έχεις απόλυτο δίκιο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου έτσι ακριβωος είναι όπως τα λες!!!Αγαπητέ φίλε κάπου στο Facebook κυκλοφορεί ένας τύπος και αυτός ξέρει λέει τον κώδικα των Ελλήνων Αθανάτων μήπως να το ψάξετε το θέμα και να αποκωδικοποιήσετε το κώδικα των Ελλήνων Αθανάτων.Φυσικά μόνο οι Έλληνες Απολλονιοι μπορούν να γίνουν αθάνατοι και όχι τα ερπετά και όχι τα πρακτοράκια και τα παιδάκια με της φουστίτσες και τα γυαλάκια τα κλασικά νερτς των στοών 33ου βαθμού.Παντός αν τελικά αποκωδικοποιηθεί ο κωδικας των αθανατων τότε στα παπάρια μας και τα πεδία και τα παράθυρα και οι χρονοπιλές και όλες αυτές οι παπαριές,Ο πόλεμος είναι στο μυαλό και στην φαντασιοπληξία του καθενός.

  34. Δε μας κανεις ενα ωραιο θεματακι για τους Χρονιρ οπως εσυ το αντιλαμβανεσαι και το γνωριζεις το ολο θεμα , να παμε και λιγο πιο περα καποια στιγμη ; Παρατηρητες , Αορατοι , Μαυροφορεμενοι , Χρονιρ , παραλληλα συμπαντα , Πληροφοριοδωτες …βαλε μας λιγο εκει στις εσχατιες που γυριζεις και στις "κακες" παρεες που κανεις . Που ξερεις ισως καπου εκει μεσα καποιοι να βρουνε το κλειδι . Το κατα δυναμη , δεν ειναι αναγκη να πεσουνε παλι μπινελικια .

  35. Φιλε 3.25 και φιλε νικο σωστα βαλατε τα θεματα και ετσι ειναι.Ας αναρωτηθουμε γιατι οι φιλοσοφοι της λογικης δηλαδη του λογου της αρχης ολοι μα ολοι σε αυτο τον τοπο γη κακουργηθηκαν? Γιατι αυτοι διδασκαν το ζητασ απ την αρχη του ΕΝ .Εδω ομως σε αυτο το χωροχρονο χρειαζεται το ΣΥΛΛΟΓΕΙΝ. εαν οι μαθητες του χριστου που ειχαν διδαχτη τον λογο μπορουσαν και ομου περνουσαν στην ιδια αρχη του ΕΝ και εκφεραν και αυτοι τον λογο θα υπηρξε συνλλογισμος και θα ηταν ολα εκβατα .Το ιδιο εγινε και με τον σωκρατη ,κατοπιν ο πλατων το καταλαβε και ακομη με την πλατωνικη αρχει εκπαιδευεται το συστημα στη γη , Με τον αριστοτελη που γρηγορα ο αλεξανδρος συλλογικευτηκε με τον δασκαλο του ολοι γνωριζουμε την εκβαση του μεγα .Αυτο οι ελληνες το εχουν μεσα τους το γνωριζουν για αυτο και αρεσκονται στις επισκεψεις [καφενεια γιορτες ταβερνακια εκδρομες ] εστω και υποβιβασμενο αλλα η σπιθα υπαρχη και μπορη να αναψη η φωτια. Αυτο αν δητε χτυπουν με την δηθεν κριση την αποξενωση ετσι ωστε να επερχεται ο φοβος η ανσφαλεια περνας σε αλλη συχνοτητα και διαλυεσαι. Ο νικος ανεβασε αρθρα παμπολλα πανω στις συχνοτητες.Το συνδιαλεγεσται ως ιδιον των ελληνων εγινε μαζικη συγκετρωση αλλα με πιο κεντρο αραγες ? ΠΡΕΠΕΙπαλι να γινουν μικρες εστιες συνδιαλαγης για να δωσουμε στιγμα στους παρατηρητες με αλλαγης της συχνοτητας μας οτι εδω ειναι οι συμαχοι σας απο παλια συλλογικευτηκαμε μετα λεγομενα του σωκρατη και του χριστου [αλλο ιησους] και τις πραξεις του λογου που εξεφρασε ο αλεξανδρος ,ο οδυσσεας. Οι παρατηρητες ειναι εδω ζητουν την συλλογικοτητα μας για να δρασουν [η λογικη ειναι ευκολη για τον καθενα η συλλογικη δηλαδη ολοι να ξεδιψουν απο το λογο του ΕΝ μονο δυο φορες εχει γινη στη γη και απο πολυ ψηλες οντοτητες] καλουμαστε τωρα στην τριτη και καλως η κακως την σπιθα την εχουν οι παλιοι συμμαχοι των επιστατων που μας εχουν δοση τα θερινα ανακτορα τους με περιπο 5000 πυλες προστασιας του τοπου τους

  36. Pandora 4:16
    Μια χαρά τα γράφεις στο δικό σου μήνυμα και κατάλαβα και δεν κουράστηκα να καταλάβω. Αν διάβασες σωστά, μίλησα για σημεία στίξης που διευκολύνουν στο πού αρχίζει και πού τελειώνει μία πρόταση και ένα ρημάδι Κεφαλαίο γράμμα στην πρόταση που αρχίζει. Ούτε για ορθογραφία ούτε καν για το greeklish μίλησα. Που μιας και το έθιξες το greeklish δεν είναι Ελληνικά και δεν βοηθάει κανέναν να υποστηρίζουμε αυτούς που θέλουν να αλλοτριώσουν κι άλλο την γλώσσα μας. Και για ποιόν έλεγχο τελικά μιλάς? Ποιός έκανε έλεγχο και σε ποιόν? Παράκληση ανθρώπινη ήταν… Αν δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Επίσης απ' όσο γνωρίζω τα κινητά έχουν και ελληνικούς χαρακτήρες… Σ΄ευχαριστώ πάντως που μου έδωσες την ευκαιρία να το ξεδιαλύνουμε για όσους δεν είχαν αντιληφθεί τί έλεγα.

  37. pandora 31 Αυγούστου 2013 – 4:16 μ.μ.

    Συμφωνώ απόλυτα!

    Αχ αυτοί οι μορφωμένοι πόσο υποφέρουν με τους ανορθόγραφους πια.
    Τους βγαίνουν τα μάτια!
    Και που να βρουν όμοιους με αυτούς που είναι τόσο μοναδικοί!

  38. Αλλος ένας εμπλεκόμενος που το όνομά του αρχίζει απο Ο είναι κι ο Ολλάντ και είναι και κουτόφραγκος. Πολλά Ο μας έπεσαν μαζί και χάσαμε τη μπάλα.Η ουσία όμως είναι αλλού. Δε ξέρω τι θα γίνει και πότε, αυτό που ξέρω είναι ότι η Ελλάς πρέπει να μείνει ουδέτερη τη συγκεκριμένη στιγμή και οχι να τρέχουν οι Σαμαροβενιζέλοι να μιλούν για χτυπήματα κατά των Σύριων. Δείτε ποιές χώρες έχουν τοποθετηθεί ανοιχτά υπέρ της επίθεσης και θα καταλάβετε πολλά. Αμερική, Γαλλία , Αλβανία, Κόσσοβο, Τουρκία και οι Σαμαροβενιζέλοι…

  39. Ποιος ήταν αυτός που είχε πει ότι η ειρωνεία είναι αποδεικτικό βλακείας ? Δίκηο είχε. Όταν δεν καταλαβαίνεις τί σου λένε ειρωνεύεσαι για να καλύψεις το κενό αντίληψης..
    Ας είναι. Εγώ έκανα λάθος κι εσείς είστε σωστοί. Γράφετε όπως θέλετε. Κι όσοι καταλάβουν, κατάλαβαν.

    1. Δεν απαντας στην ειρωνια ετσι.ειμαι και γω καθετος στην σωστη χρηση του λογου.οπλο ειναι και αυτος.θελει σεβασμο και σωστο χειρισμο.τον ανθρωπο που ειρωνευεται περι μορφωσεως τόν παραπεμπω στον ριτσο.
      Μανος.

  40. oxi file na mhn meinoyme oydeteroi ston polemo ayto ths masonias apo thn mia amerikh israhl toyrkia gallia organa toy anthxrhstoy kai apo thn allh syria iran kina rosia organa toy ueoy opos kai sthn eyloghmenh serbia etsh kai tora eimaste me ta aderfiamas toys syrioys paraxene ths dhloshs toy megaloy tsaroy toy ueoy den ua sxoliashs;;;poy eipe oth to aytonohto ta xhmhka ta rixane oi kanibaloi antartes eisai oydeteros;an den sfaxoyne syria iran ua stenaxorhuhs fantazome afoy eyloghs oles ths epiueshs ton sionhston amerikanoebreon ton ompama den ton skotonoyne ton otsalan pezete otan analabh stratos sthn toyrkia to xanuo eyloghmeno genos eine edo paraxene amfibalhs;

  41. Kαλησπέρες στρεϊντζεροπαράξενε-άγνωστε, καλησπέρες σε όλους. Την διάβασα την ανάρτηση το πρωϊ, και την άφησα στο πίσω μέρος του μυαλού μου,να τη δουλεύει. Συμφωνώ με όσα λέτε, και βλέπω και γώ ότι γύρω απ τη Συρία υπάρχει το "μπαγκραουντ", η μαγιά για να γίνει τζέρτζελο, εμείς, η τουρκία, η κύπρος. Βλέπω και "κινητικότητα" στις εφημερίδες για "τρομοκρατικά χτυπήματα" εδώ. Μήπως βγήκαν τα λαγουδάκια για να προλειάνουν το έδαφος; Ενδιαφέρον το σχόλιο της φίλης σχολιάστριας για το Ο του ονόματος του Οτσαλάν. Δεν το χα σκεφθεί. Αποτέλεσμα αυτού που λέτε για συζήτηση και διάλογο. Ομολογώ οι λεχρίτες με τα υβριστικά σχόλια δεν μου λείπουν, αλλά ρε παιδιά κατανόηση με τη στίξη και την ορθογραφία των άλλων. Οι σκέψεις μετρούν και η ανταλλαγή ιδεών, να μη κάνουμε και γουϊτσχαντ να πούμε. Συνεχίζουμε stranger, το ρολόϊ τρέχει, χάνουμε με μερικά γκολάκια, έχουμε τραυματισμένους στον πάγκο, που όμως (επαν)εκπαιδεύονται, ΈΧΕΙΣ την μπάλα, ΚΑΝΕ παιχνίδι…X(ρήστος).

  42. Μπορεί να " ειρωνεύεσαι" επίσης και κάποιον που χωρίς να γνωρίζει τον τρόπο που σκέφτεται,προσπαθεί να σου πουλήσει πνεύμα
    Αυτό δεν είναι άμυνα,είναι υγιείς τρόπος έκφρασης,απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να σε διαμορφώσουν σύμφωνα με τα δικά τους πιστεύω.(με ευγενικό τρόπο βέβαια)!!
    Αααα και αυτός o κάποιος είπε ότι o
    εγωισμός είναι αποδεικτικό βλακείας!!!

  43. αυτος που το ονομα του θα αρχισει απο Ο ειναι ο Οσαμα μπιν λαντεν και τα γεγονοτα τρεχουν ηδη καλησπερες σε ολους.

  44. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 28 Αυγούστου 2013 – 11:24 μ.μ. ΣΤΟ ''Σου έχω μιλήσει για ένα παράθυρο επικίνδυνο'' http://www.katohika.gr/2013/08/soy-exv-milhsei-gia-ena-epikindino-parathiro.html

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΗΣΥΧΙΑ ΤΩΡΑ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    Η ΑΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ…. ΣΣΣΣΣΣΣΣ…. Η ΘΥΣΙΑ ΑΝΕΦΙΚΤΗ – ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΗΣΥΧΙΑ –
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ (ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ)- (ΑΤΗ) ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ – ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ…. Η ΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ…..
    ΗΣΥΧΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΣΣΣΣΣΣΣ.
    Η ΚΟΙΛΑΔΑ ……. ΤΗΣ …….. ΑΒΛΑΒΗΣ (Είναι ακόμα) η «ασφαλής», κοιλάδα «unhard», –
    ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΥΝΟ (Ι) ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ.
    ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΚΟΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΄΄΄ΑΛΛΟΥ ΄΄΄ (Η ΑΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ, ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΈΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α-ΝΟΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΤΙΣΙΣ.
    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ – ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ (28 Αυγούστου 2013) ΕΝΑ ΜΟΤΙΒΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ……..
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕΙ;
    ΠΟΙΟΥΣ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι άνθρωποι που κατοικούν στην κοιλάδα (ιδιαίτερα οι Πέρσες), λένε πάντα τα πράγματα όπως: "2Live 'n' die πεθαίνουν (ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΣΙΑ; ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΓΚΑΗ ΤΟΥ 1996 ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ; ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ; ΝΑΙ – ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΗΣΥΧΙΑ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΒΟΙΩΤΙΑ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ——————————————————-
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΤΗ – ΝΕΜΕΣΙΣ – ΤΙΣΙΣ , (ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ)
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ : ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΕ – ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΗΣΥΧΙΑ – Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ (ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ) – (ΑΤΗ) ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ – ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΥΝΟ (Ι) ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ – ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ (28 Αυγούστου 2013) ΕΝΑ ΜΟΤΙΒΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ……..
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕΙ;
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΓΚΑΗ ΤΟΥ 1996 ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ;
    ΕΡΩΤΗΣΗ : ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΝΑΙ – ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΗΣΥΧΙΑ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΤΕΛΟΣ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  45. Προς "ενας που βλεπει"…Μας ισοπεδωσες τελειως!Δεν καταλαβα και πολλα,ας εξηγησει καποιος!Λοιπον,ΑΤΗ,αυτο που συμβαινει τωρα,η επιθεση στη Συρια?Το λαθος που θα φερει την οργη των θεων,(ΝΕΜΕΣΙΣ),και την τιμωρια?(ΤΙΣΙΣ).Το Ιερο βουνο,ο Παρνασσος-Δελφοι?(φθιωτιδα,βοιωτια).ΣΑΓΚΑΗ 1996???Πολυ μπερδεμα.!
    ΑΣΤΕΡΙ

  46. Μετα τις σημερινες δημοσιευσεις νομιζω οτι αν διαβασουμε τις συντεταγμενες ακριβώς ανάποδα αλλαζει το πράγμα …πφφ τι το ηθελα το stranger voice καλα δεν κοιμομουνα ?!?

  47. φιλε ανωνυμε 6.53μ.μ. νομιζω πως το stranger voice ειναι το κερασακι στην τουρτα. Εσυ κοιμοσουν καλα πριν? Εγω και κατι αλλοι που ξερω εχουμε κατι χρονια που δεν κοιμομαστε καλα και ειδικα τωρα τελευταια θα βαρεσουμε ρεκορ αυπνιας.Προτιμαω ομως ετσι παρα να κοιμαμαι τον υπνο του δικαιου και να μου ρθει αποτομα οπως θα ερθει δυστυχως σε πολλους.Μην μασας. Το stranger voice το θεωρω κομματι που αξιζει ειλικρινα να διαβαζεται και να μελεταται πολυ συχνα και σταθερα.

  48. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ …….
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΗΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ – ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ (Α' ΤΑΞΕΩΣ) ΠΡΟΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 17 Αυγούστου 2013 – 1:55 π.μ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/pote-tha-ksipnisete-re-sas-skotonoun.html
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ :
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ -ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΘΑΝΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ – ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ.
    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
    17 Αυγούστου 2013 – 1:55 π.μ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (Α' ΤΑΞΕΩΣ) (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ – ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ) Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ) ΑΠΟ ΤΙΣ 17/8/2013 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ – ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΣΤΙΣ 28/8/2013 ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ (ΛΟΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗ (Α' ΤΑΞΕΩΣ) ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΣΤΙΣ 16 Αυγούστου 2013 – 12:40 π.μ http://www.katohika.gr/2013/08/mia-fantastiki-istoria.html ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ – (ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η (ΓΙΑ ΕΣΑΣ) ΥΠΟΠΤΗ ΗΣΥΧΙΑ (ΚΑΘ-ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ (ΑΜΕΡΙΤΑΝ-ΩΝ) (Ο-ΜΠΑΜΜΑ) ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΓΓΛΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΡΩΣΩΝ Κ(Σ)ΙΝΕΖΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΓΑΛΛΩΝ ΚΛΠ) ΑΠΟ 28/8/2013 ΕΩΣ 02/09/2013 (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ Τ' Ι΄ ΤΑΞΗΣ)
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2 : ΣΗΜΑΤΩΡΕ ΕΥΓΕ – ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ – ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ – ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟ. Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΡΜΑ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΕΙΣ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  49. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ …….
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΣΤΟ katohika.gr ΑΦΗΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΛΟΓΟ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ: ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΗ – ΑΛΗΘΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ – ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΑ ΣΑΣ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ – ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ – ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΟΥΜΕ.
    ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΠΩΣ : Προς "ενας που βλεπει"…Μας ισοπεδωσες τελειως!Δεν καταλαβα και πολλα,ας εξηγησει καποιος!Λοιπον,ΑΤΗ,αυτο που συμβαινει τωρα,η επιθεση στη Συρια?Το λαθος που θα φερει την οργη των θεων,(ΝΕΜΕΣΙΣ),και την τιμωρια?(ΤΙΣΙΣ).
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΛΕΞΗ.
    ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΥΒΡΙΣ – ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ) ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΟΗΣΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ) ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (Α' ΤΑΞΕΩΣ) ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ (ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ Τ' Ι΄ ΤΑΞΗΣ) ΕΝΕΠΛΑΚΗ Η ΑΤΗ (ΥΠΑΡΚΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ) (ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΑΦΟΣ ΘΕΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ) ΘΟΛΩΣΕ (ΤΥΦΛΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΥ) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ – ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ.
    ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ (ΑΠΟ 28 Αυγούστου 2013) ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ Α-ΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΣΗΜΑΤΟΡΟΣ).
    ΑΣΤΕΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ : Το Ιερο βουνο,ο Παρνασσος-Δελφοι?(φθιωτιδα,βοιωτια).ΣΑΓΚΑΗ 1996???Πολυ μπερδεμα.!
    ΒΟΗΘΩ:
    Α) ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΥΝΟ (Ι) ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ – ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ (Ι) ΑΠΟ ΤΙΣ 28/8/2013 ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ (ΝΟΤΙΑ) – ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (Ι) – ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ 243 Ίδη (243 Ida) ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    Β) ΨΑΞΕ ΤΙ ΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΤΟΥ 1996
    ΤΕΛΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (Α' ΤΑΞΕΩΣ) ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ – ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΘΑΝΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ.
    1η : ΥΒΡΙΣ ΥΠΟ ΝΕΜΕΣΙΝ ΔΙΑΤΕΛΕΙ
    2η : ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)
    ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΕΓΩ – ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ; AN ΝΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ – ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΚΟΜΑ; ΕΡΩΤΩ;
    3η : ΔΙΟΣ ΕΛΞΟΜΕΝ ΧΑΟΣ ΙΠΤΑΤΑΙ
    ΤΕΛΟΣ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  50. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Κ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ (Κ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ)ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ

  51. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΜΠΗΚΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΙΣ 3/9/2013 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ.
    Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ (ΒΛΕΠΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 28 Αυγούστου 2013 – 11:24 μ.μ. ΣΤΟ ''Σου έχω μιλήσει για ένα παράθυρο επικίνδυνο'' http://www.katohika.gr/2013/08/soy-exv-milhsei-gia-ena-epikindino-parathiro.html)
    (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ) ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΠΕΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 1817 ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΣΑ (ΛΟΓΩ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ – ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΑΞΕΩΣ Α΄- ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ)
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ (10 ΕΩΣ 12) ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΚΥΝΔΥΝΟΥ ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ : ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ – ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΥΒΙΚΟ – ΣΑΡΩΝΙΚΟ – ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ.
    ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ (ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΝ ΑΠΟ 28/8/2013) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3/9/2013) ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ Α-ΝΟΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ (ΗΔΗ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ) ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΕΔΩ (εκτοξεύσεις βλημάτων Anchor; cruise ; ΣΤΙΣ 3/9/2013 ΩΡΑ 09:15) ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ ΕΚΕΙ (…………) – ΚΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΕΔΩ (………. ) ΤΑ ΚΙΝΩ ΕΚΕΙ (………. )
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΥΜΑ (ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ) ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ (ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ – ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΙΒΟ ΠΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ) ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1881 ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΛΑΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ 6,4 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ΡΙΧΤΕΡ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ – ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ (ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ) ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΟΥ STRANGER ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/mia-fantastiki-istoria.html
    ΟΠΩΣ : Δεν γίνεται έχουν ρίξει λοκαρισμα στο 818 …κατεβαίνει με τόννους δύναμη …..είναι συνδυαστικό με αρχέτυπα …και δυστυχώς ενισχυμένο με κάτι που δεν έχουμε δει …κάτι μας έχει ξεφύγει!! ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ..
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
    ΕΔΟΘΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ – ΠΟΛΕΜΟΥ (ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΠΙΘΑΝΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ) ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΟΙΝΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ – ΚΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ) ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.
    ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΩ ΤΩΡΑ :
    ΓΗΣ ΤΕ ΑΛΜΥΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΓΡΙΟΝ ΜΟΧΛΕΥΤΗ
    ΜΗΝΙΣΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ ΤΑΣ ΑΣΕΒΟΥΣΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΛΥΜΗΝΕΣΘΑΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ;
    ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ 24 ΚΑΙ 25 – ΚΑΤΑ 27 ΚΑΙ 29;
    ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΕΡΩΤΩ; ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ;
    ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ….ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ….
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΩΑΣ (Τ + ΡΟΗ;) (ΕΦΡΑΤΗΣ; ΤΟΥΡΚΙΑ; ΣΥΡΙΑ; ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΤΑΥΡΟ (Τ+ΑΥΡΟΣ;) (ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ;) (ΘΝΗΣΚΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ;) ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ (Τ+ΕΡΩΣ;) (ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΟ;) (ΠΟΝΟΣ;) (ΘΛΙΨΗ;) (ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΣΜΑ;) ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑΥ (ΚΑΡΦΙ;) (ΣΗΜΑΔΙ;) (ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ;).
    ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ – ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΘΑΝΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΩΤΑ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  52. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΝΑΤΑ… ΝΑΤΑ…. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ («Le Monde»).
    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ:
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ LE MONDE ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ 9 ΡΙΧΤΕΡ (ΚΑΙ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 – Έντονη ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας «Le Monde», το οποίο προβλέπει μεγάλους σεισμούς μελλοντικά στην Ευρώπη γενικά και συγκεκριμένα και στη χώρα μας. Σε επιστημονικό άρθρο με τίτλο «Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη», παρουσιάζεται έρευνα 50 σεισμολόγων και μηχανικών, στην οποία αναλύονται χάρτες με όλες τις σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης και εξετάζονται τα ενδεχόμενα μεγάλων σεισμών. Τα στοιχεία που παρουσιάζονται, συλλέχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος SHARE (Seismic Hazard Harmonization in Europe) και ως περιοχές σημαντικού κινδύνου χαρακτηρίζονται η Ελλάδα, η Τουρκία και η Ιταλία.
    Οι τρεις χώρες, σύμφωνα με την έρευνα, κινδυνεύουν να βιώσουν τις συνέπειες σεισμών της τάξης των 9 βαθμών Ρίχτερ, γεγονός που όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς θα είναι καταστροφικό για ανθρώπους και υποδομές. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, πως η μελέτη μιλά για σεισμούς ανάλογους με εκείνον που προκάλεσε το Μάρτιο του 2011 τις καταστροφές της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία και το πολύνεκρο τσουνάμι, κάτι που αυξάνει την αγωνία.
    ΑΡΑ ΑΡΠΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
    ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ – Stranger) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3/9/2013) ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΤΙΣ 28/8/2013 ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΝΙΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ – ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ 28/8/2013 ΕΔΟΘΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΟΝΙΜΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ – ΠΟΛΕΜΟΥ (Α' ΤΑΞΕΩΣ) ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ) ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ…… ΚΑΙ ΝΑ Η ΕΚΠΛΗΞΗ……. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΕΙΣΜΟΙ 6,2 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ΡΙΧΤΕΡ (12 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας) ΚΑΙ 6,5 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ΡΙΧΤΕΡ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (ΑΡΧΕΤΥΠΟ – ΜΟΤΙΒΟ) ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΠΟΥ;
    ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ – ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΘΕΣΗ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ (ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ Α-ΝΟΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ)

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  53. SOS….ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…..SOS………ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ…….Ο ΠΟΛΕΜΟΣ(ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ) ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…..ΑΦΟΥ ΣΤΕΡΕΨΕΙ Ο ΕΥΦΡΑΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…..ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ…..ΘΑ……ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ……..Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…….ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…….ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΤΕ…..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ…….ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ……ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ……ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ……ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ……ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ……ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ…..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ……ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ……ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ……(ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ…….ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ……ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ……..ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΘΕΟΣ….ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ…..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ……..2050……….ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ)…..ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ………ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ……ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…….ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΝΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΝ(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ)….ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΜΩΣ…ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ……..ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΙ….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ….ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ….ΟΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΣ……ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ….ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ……ΟΜΩΣ……ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΕΣ….ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ…….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ…………ΘΑΥΜΑΤΑ…..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ

  54. Οσοι εστω τα διαβαζουμε κανουμε αμυνα? Αλλαζουμε τιποτα? Χρονια τωρα ειμαι αντισυστηματικος και απλα διαβαζω τα αντισυστηματικα αρθρα και παω σε ενεργειακους τοπους μπας και γινει κανα ρεσταρτ στον εγκεφαλο.Τουλαχιστον αυτη τη στιγμη μπορω να πω πως ανοικω στην τριτη δυναμη και ειμαι σε σιγη ασυρματου.

    Χρηστος Μ.

  55. Εγώ θα κρατήσω τα : μοίρα,ειμαρμένη ,θαύμα, ένα σημάδι !
    Είναι αυτά που θα δούμε λίαν συντόμως και ας κρατήσουμε το βλέμμα μας ψηλά ….. Από εκεί θα έρθει η απάντηση, εκεί όπου εστάλη και η επίκληση.

  56. exete sthn akrh toy myalou sas kai thn Italia……..h amerikh allwste exei vrei tropous na balwnei proypolgismous…….thn tromokratia kai thn prostasia twn politwn ths…….

  57. Ρε παιδία για να είμαι ειλικρινής, δεν τα πάω καλά με τους γρίφους. Όμως ένα πράγμα έχω καταλάβει όλο αυτόν τον καιρό. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως πολύ καλά ξέρουμε όλοι θέλει την μείωση του πληθυσμού. Για να διατηρηθεί το σύστημά τους, το οποίο καταρρέει πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός (λιγότερος πληθυσμός, ευκολότερος έλεγχος…έτσι πιστεύουν αυτοί…γιατί εγώ διαφωνώ). 'Εβαλαν λοιπόν τον Ομπάμια να ξεκινήσει την ιστορία με τη Συρία να μπλέξει λίγο πολύ τους πάντες και να πάμε σε ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Τελικά από ότι φάνηκε κάπου πρέπει να σκάλωσε η δουλειά και δεν τους βγήκε. Τώρα που σκάλωσε, γιατί σκάλωσε και πώς σκάλωσε δεν ξέρω. Γιατί αν ήταν θα είχε χτυπήσει στη Συρία…στη βράση κολλάει το σίδερο. Αλλά ρε παιδιά, οκ δεν τους βγήκε ο πόλεμος και θέλουν απελπισμένα να μειώσουν τον πληθυσμό….τεχνολογία έχουν…και ποιός μου λέει εμένα ότι δεν θα ρίξουν μια μέρα ένα ιο που δεν θα αφήσει κανέναν όρθιο. Πιο απλό δεν είναι για αυτούς; Γιατί ρε παιδιά κάτι δεν μου κολλάει;

  58. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΟΛΛΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ/ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ
    ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
    ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ)
    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑΔΙ / ΚΛΕΙΔΙ/
    ΤΡΙΠΛΟ ΣΜΗΝΟΣ ΣΕΙΣΜΩΝ ΝΟΤΙΩΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ/ΜΟΝΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ/ ΕΓΕΝΕΤΟ.
    ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ…
    ΟΤΑΝ ΟΝ ΚΑΤΕΧΕΙ Α' ΤΑΞΗΣ ΓΝΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ – ΠΡΟΒΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΜΑΖΩΝ Κ….(ΛΕΙΠΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ) ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥ ΟΝΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝ ΩΣΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΛΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ).
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ Α΄ ΓΝΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΜΑΖΩΝ Α…(ΛΕΙΠΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ)

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΘΕΑΤΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΘΕΑΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΑ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ/Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ Ο Ο-ΜΠΑΜ-Α,
    ΤΟΤΕ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΗΧΗΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  59. συ που βλεπεις , πως τα καταφερνεις κι ολο εμποδιζεις σεισμους ,πολεμους .λοιμους κτλ…. Ευτυχως που εχουμε κ σενα κ το συμπαν λειτουργει ακομα !!!

  60. —- ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ —-

    ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ
    ΠΡΟΣ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ/Ο ΠΕΡΙΠΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ/
    Ο ΥΠΕΡ ΙΩΝΩΝ
    ΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΚΑΤΑΣΤΟΦΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΝ ΠΛΑΝΗΤΑ ΔΑ
    ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΙΝ

    ΣΤΟΧΕΥΣΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ
    ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ ΘΕΑΤΟΣ/ΑΘΕΑΤΟΣ=ΘΕΑΤΟΣΧ2
    ΕΠΙΜΑΧΟΣ ΘΕΣΙΣ
    ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ/ΘΕΑΤΟ/ΑΘΕΑΤΟ/ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΗΛΙΟΥ/ΗΛΙΟΝ
    ΘΕΑΤΟ ΣΥΜΒΑΝΧ1/ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ Χ1 ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΣΩ ΟΡΟΣX3MOONLESSMOUNTAINSΤΟTANEYSEAMOUNTSΤΟPIONEERSEAMOUNTCALIFORNIA/MAJORFULTLINEOREGONOURAGON+HOOD+WASHINGTON/ΕΤΟΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ 1900 ΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙΣΙΣ 22 ΜΑΙΟΥ ΕΣΩ ΟΡΟΣΧ3 ΚΑΤΑ3/6/12/15-16/18 ΠΟΛΥΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΛΗΡΗΣ.
    ΘΕΑΤΟ ΣΥΜΒΑΝΧ2/ΠΥΛΗ/ΔΥΣΗ/WYOMINGSEAMOUNTTOHODGONSEAMOUNTTOATLANTISIISEAMOUNTTOBEARSEAMOUNTINRYANCANYONINHUDSONVALLEYINWILMINGTONVALLEY/ΕΤΟΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ 1900 ΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙΣΙΣ 22 ΜΑΙΟΥ ΕΣΩ ΟΡΟΣΧ4 ΚΑΤΑ3/6/12/15-16/18 ΠΟΛΥΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΛΗΡΗΣ.
    ΣΥΜΒΑΝ ΑΝΕΥ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ/ΤΙΣΕΩΣ
    ΑΘΕΑΤΟ ΣΥΜΒΑΝΧ3/ΘΕΑΤΟ-ΑΘΕΑΤΟ/ΣΙΝ/ΑΡΧΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ
    ΑΘΕΑΤΟ ΣΥΜΒΑΝΧ4/ΘΕΑΤΟ-ΑΘΕΑΤΟ/ΑΣΜΟΝΤΑΙ/ΣΠΟΡΑ ΑΕΡΟΣ
    ΑΘΕΑΤΟ ΣΥΜΒΑΝΧ5/ΘΕΑΤΟ-ΑΘΕΑΤΟ/ΒΑΑΛ/ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΠΡΟΣ ΛΙΛΙΘ

    ΠΕΡΑΣ ΕΠΙΚΛΙΣΕΩΣ

    ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΥΨΙΣΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ :
    NEW YORK
    PENNSYLVANIA / Philadelphia
    MARYLAND
    DELAWARE
    WASHINGTON D.C.
    VIRGINIA
    WEST VIRGINIA
    NORTH CAROLINA
    SOUTH CAROLINA
    FLORIDA
    WYOMING (ΚΛΕΙΔΙ ΕΓΕΝΕΤΟ/ ΤΡΙΠΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΕΓΕΝΕΤΟ/ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΕ ΣΜΗΝΟΣ)
    CALIFORNIA (341 CALIFORNIA/ΑΛΒΕΔΟ ΥΨΗΛΟ/ΛΙΘΟΣ S/ΛΙΘΩΔΗΣ/ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ)
    OREGON/OURAGON/…………….. /+ WASHINGTON.
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.
    ΑΠΟ 1/10/2013 ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ 11/2013.
    ΜΕ 3/10/2013 ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝ
    ΜΕ 6/10/2013 ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝ
    ΜΕ 12/10/2013
    ΜΕ 15-16/10/2013 ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝ
    ΜΕ 18/10/2013
    ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕΙΣΜΟΣ (ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ/ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ) ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΤΕΛΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ / Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ – ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ , ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΙΔΗ , ΣΤΟ ΛΥΒΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΙΔΗ ,
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΙΔΗ 243 Ida ΜΕ ΤΟΝ (243) Ίδη I ΔΑΚΤΥΛΟΣ , ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ISON
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ GJ 1214b ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ 341 CALIFORNIA.

    ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ…..
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ….

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  61. Stranger αν μπορείς…Είπα βγαίνει νόημα λιγάκι ,το ψιλοκατάλαβα αλλά θέλω να με βοηθήσεις λίγο. Σε να δωμάτιο γεμάτο καπνούς σημαίνει χρειαζόμαστε μια συν… να σώσ… την ανθρωπότητα. ΝΤΙΝΑ

  62. Η μ… Φύσ… θα θελ… να δώ… στον κόσ… ένα τρομακ…ξύπν… ΚΑΙ εδώ λίγη βοήθεια? ΝΤΙΝΑ

  63. Περίμενα μια απάντηση φίλε! Είσαι στην θέση να ανοίξεις συζήτηση μαζί μου stranger? Εγώ δεν φοβάμαι, εσύ? ΝΤΙΝΑ

  64. 1.ΑΤΗΙΝΑ ( ΥΠΑΡΚΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ) 2.Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 3.ΕΝΤΟΛΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ 4.ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 5.ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΝΕΜΕΣΗ 6.ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Η ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ . ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ Η ΝΕΜΕΣΗ ΜΑ ΤΟΝ ΑΣΜΟΔΑΙΟ, ΤΟΝ ΒΑΑΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

  65. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ Maria Vaia 1 Οκτωβρίου 2013 – 10:28 μ.μ
    Η ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ/Ο ΠΕΡΙΠΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ/ Ο ΥΠΕΡ ΙΩΝΩΝ.
    ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ;
    1) ΝΕΜΕΣΙΣ
    ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
    (ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΝΕΜΕΣΗ ΣΕ ΤΙΣΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ)
    ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ
    (ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ)
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΩΡΑ;
    ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ Η ΑΤΗ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΣΙΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

    2) Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ
    ΄΄ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΙΝ΄΄
    ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙ/ΩΝ/ΩΝ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ/ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΕΙ/ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΟΧΘΗΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥ ΣΙΝ ΣΙΝΗ ΣΕΝΤΑ΄Ι.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΄΄ΣΥΜΒΑΝ ΑΝΕΥ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ/ΤΙΣΕΩΣ΄΄
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ ΑΠΕΘΑΝΤΟ ΣΙΝ ΣΙΝΗ ΣΕΝΤΑ΄Ι΄ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΜΟΝΤΑ΄Ι΄ ΚΑΙ ΒΑΑΛ.
    (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ)
    Ο ΣΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ .
    Ο ΑΣΜΟΝΤΑ΄Ι΄ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ.
    Ο ΒΑΑΛ (ΒΑΛΑΛ – ΒΟΩΤΗ E' ΑΛΛΑΛ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΡΠΑΓΕΑΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΘΕΑΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΦΥΣΙΚΟ/ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΙΛΙΘ/ΛΙΛΙΘΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ;
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΤΤΑΡΑ ΥΓΙΗ ΕΝΟΣ ΥΓΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
    ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΟΠΩΣ 31 Αυγούστου 2013 – 3:25 μ.μ.
    Τρόποι αντίστασης κατά την άποψη μου:
    -"Ζήτα για να πάρεις" (από τους "επιβλέποντες") με πνευματική επίκληση ….κάποιοι το λένε προσευχή,
    Σε αυτό το σημείο, σημαντικό είναι να στέλνεις αν είναι δυνατόν και ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ…..(όχι δεν είναι αστειο)
    για παράδειγμα :
    είμαι ο/η την (πόλη …..), από τον χώρο Ελλάς, του πλανήτη Γαία, του ηλιακού συστήματος Ιαφώντος, του ηλιακού συστήματος της Αλκυόνης, του αστερισμού των Πλειάδων και ζητάω βοήθεια για …. (αναφέρεται πάντα σκοπός μεμονωμένα ή και συνολικά συμφωνημένος καλύτερα)…..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ !!!!
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ…..
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΕΙΠΕΣ ΄΄ΜΑ ΤΟΝ ΑΣΜΟΔΑΙΟ΄΄
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;
    ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ…
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΩΝ;
    72 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ; / ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ; /ΚΑΨΕ ΣΥΚΩΤΙ ΝΕΦΡΟ ΨΑΡΙΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  66. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ: ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΜΟΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ – ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Η ΜΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΙΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΜΑ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ.

  67. ΠΡΟΣ "ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ"
    ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
    Η ΛΙΛΙΘ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΩΣ "ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΕΛΗΝΗ" ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΤΙΛΠΝΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΡΑΜΑ ΤΙΤΑΝΙΟΥ..ΔΙΧΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗΣ ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΦΥΣΙΚΟ-ΤΕΧΝΗΤΗ ΣΕΛΗΝΗ-ΛΕΒΑΝ.

  68. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ 19 Οκτωβρίου 2013 – 3:08 π.μ.
    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ….ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΟΤΙ….

    ΄΄ ΜΗΠΩΣ Η ΣΕΛΗΝΗ ΛΕΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΛΙΛΙΘ ; ΄΄

    ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ..
    http://en.wikipedia.org/wiki/Lilith_%28hypothetical_moon%29#Lilith

    Η ΛΙΛΙΘ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ/ΛΕΒΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΣΗ ΑΚΤΙΝΑ ΤΡΟΧΙΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΤΡΟΧΙΑΣ ΓΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΓΩΝΙΑΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ…
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ (ΜΝΗΜΗ) ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ/ΛΕΒΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΄΄ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΛΙΛΙΘ΄΄ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ "ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΕΛΗΝΗ" ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ…
    ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek