Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:52 - 13/08/2014

Εντοπίστηκαν σε γνωστή οδοντόκρεμα καρκινογόνες ουσίες

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εντοπίστηκαν σε γνωστή οδοντόκρεμα καρκινογόνες ουσίες
Μια χημική ουσία που έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια των Αμερικανών κάθε μέρα, προέκυψε σε οδοντόκρεμα.


Η εταιρεία πίσω από την Colgate Total επιμένει ότι η ουσία τρικλοζάνη, η οποία χρησιμοποιείται κατά της ασθένειας των ούλων, είναι ασφαλής να χρησιμοποιηθεί, επειδή η οδοντόκρεμα εγκρίθηκε το 1997 από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Αλλά τα τοξικολογικά έγγραφα που χρησιμοποιήθηκαν από την FDA για να εγκρίνει την οδοντόκρεμα κυκλοφόρησαν μόλις στις αρχές του τρέχοντος έτους μετά από τη μήνυση που έκανε πέρυσι το Freedom of Information Act.

Η έκθεση 35 σελίδων, αποκαλύπτει ότι η FDA είχε ανησυχίες ότι η τρικλοζάνη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, αλλά η Colgate είπε ότι η χημική ουσία ήταν προβληματική μόνο σε μεγάλες δόσεις.

Ωστόσο, τα διαθέσιμα στοιχεία αυτή τη στιγμή καθώς και οι νεότερες μελέτες, δείχνουν ότι υπάρχουν πράγματι προβλήματα με τη χημική αυτή ουσία, όπως δείχνουν τα πειράματα σε ζώα.

«Τα άρθρα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, δημοσιεύθηκαν παράλληλα με νέα έρευνα σχετικά με την τρικλοζάνη και εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το εάν ο οργανισμός έκανε τη δέουσα επιμέλεια κατά την έγκριση 17 χρόνια πριν», ανέφεραν επιστήμονες στο Bloomberg.

Πηγή: newmoney

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 08/13/2014 @ 11:02 ΠΜ

    σοδουλα
    ολα τ'αλλα ειναι απλως οδοντοκρεμες

  2. Ανώνυμος 08/13/2014 @ 12:04 ΜΜ

    Η ουσία Τρικλοζάν είναι γνωστό από πολλά χρόνια οτι είναι καρκινογόνος. Αλλά και το φθόριο που περιέχεται σε όλες τις χημικές οδοντόκρεμες είναι επικίνδυνο. Στον Β΄Π.Π. εχρησιμοποιείτο από τους Γερμανούς στους φυλακισμένους, με αποτέλεσμα νωθρότητα, μειωμένη αντίληψη και σκέψη. Η Διεθνής Ακαδημία Στοματικής Ιατρικής και Τοξικολογίας, κατέταξε το φθόριο ως μη αποδεκτό οδοντικό φάρμακο, λόγω της υψηλής τοξικότητάς του.
    Φάρμακα που περιεείχαν φθόριο, αποσύρθηκαν εξάιτίας σοβαρών παρενεργειών όπως καρκίνο στήθους.
    Η επίδραση του φθορίου στα κόκκαλα είναι άμεση και οδηγεί σε οστεοπόρωση και αρθρίτιδα.Έρευνες έδειξαν οτι αν ένα παιδί καταναλώσει 50 m lοδοντόκρεμας που περιέχει φθόριο, μπορεί να πεθάνει.
    Ο Έλληνας γιατρός Ιωάννης Γιαμουγιάννης αποκαλούμενος ως Dr- Y ο οποίος διετέλεσε επιστημονικός διευθυντής της Δημόσιας Ομοσπονδιακής Υγείας (National Ηealth Federation) προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να αποτρέψει τον κόσμο από τη χρήση του φθορίου, γιατί ερεύνησε για πολλά χρόνια τις επιπτώσεις του0 και δεν φοβήθηκε να υποστηρίξει ανοιχτά τα επιστημονικά του ευρήματα, δηλώνοντας οτι η χρήση φθορίου προκαλεί καρκίνο, καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα και επιφέρει πολλές αρρώστιες.Επίσης εξέδωσε το 1983 το βιβλίο Fluoride The Aging Factor=Φθόριο Παράγοντας Γήρατος, και δημοσίοποίησε σε όλο τον κόσμο τις επιστημονικές του απόψεις.
    Τελευταία βλέπουμε το μάρκετινγκ των βιομηχανιών (που πριν αντιδρούσαν λυσσαλέα), να αλλάζει και η πριν δυνατή πολιτική του Fluoride να γίνεται τώρα Fluoride-Free και να προβάλλουν το νέο τους προίόν, στο κουτί του οποίου μάλιστα αναγράφεται με μεγάλα γράμματα η ένδειξη FLUORIDE-FREE, οδοντόκρεμα δηλαδή που είναι επίσημα "απαλλαγμένη" από το φθόριο.

  3. Ανώνυμος 08/13/2014 @ 12:35 ΜΜ

    re paidia ,breite kamia gkomena na tis t balete mesa sto stoma na mhn lete mlkies,n hremhsete ligo.epishma h iatrikh den kserei apo ti prokaleite o karkinos,ayto poy symbainei einai h aykshsh twn kytarwn prwima,me apotelesma tous gnwstous ogkoys(karkino
    )otan lete oti brhkan karkinogones oyseis dhladh t sto [poutso brhkan ,kati pou prokalei thn prwimh aykshsh twn kyttarwn ,ara kseroun kai t to prokalei.oti nane eiste

    • Ανώνυμος 08/13/2014 @ 2:20 ΜΜ

      Μπράβο, φίλε 3;35, γιατί οι "επιστημονικές" σου απόψεις και τα "αλάνθαστα" επιχειρήματα σου, που ακυρώνουν έρευνες και μελέτες πολλών ετών έρχονται να λύσουν τον γρίφο του καρκίνου.
      Αλλά το καλύτερο όλων είναι η "ευγενέστατη" προτροπή σου για την γκόμενα και αυτό που λες να της βάλουμε.
      Η δική μας προτροπή προς εσένα είναι να φροντίσεις να πάρεις μέρος σε επιστημονικά συνέδρια για να έχει την "τύχη" όλος ο κόσμος να μορφωθεί με τις απόψεις σου.

      • Ανώνυμος 08/13/2014 @ 7:26 ΜΜ

        paidi ths farmakobiomhxaneis se kobw esena,oso gia tis ereynes poy koinwpoioyntai sthn plhopshfia einai elegxomenes,eimai kata tou kserw genika alla mporw na pw m sigouria oti an h epeixhrhsh mou basizetai sto na yparxoun arrwstoi ,den tha bgalei sth mazikh paragwgh kati poy kanei eyrhtera kalo.alla se parakalw ,esy p ksereis t polla kai o nous s katebazei,ti einai oi karkinogones oysies ,mhkytes?bakthria?ioi?mhkoplasma?ti skata einai

        • Ανώνυμος 08/13/2014 @ 8:12 ΜΜ

          ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ GREEKLISH ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΟΒΑΡΑ

          • Ανώνυμος 08/15/2014 @ 6:23 ΠΜ

            exw kanei format ,kai den allazei apo ton pinaka elegxou se greek ,ma..ka gnhsie ellhne poy prodikazeis ta panta

  4. Ανώνυμος 08/13/2014 @ 1:38 ΜΜ

    http://www.healthyme.gr/a/products/1513-aloe-dent-triple-action-toothpaste-100ml
    μόνη καθαρή οδοντόκρεμα που χρησιμοποιώ άφοβα και μετά από πολύ ψάξιμο.

  5. Ανώνυμος 08/13/2014 @ 7:09 ΜΜ

    δεν βρισκω γκομενα

  6. Ανώνυμος 08/14/2014 @ 11:39 ΠΜ

    βρε καντε κανα κρυο μπανιο ρε νουμερα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*