Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:40 - 17/10/2014

Εντοπίστηκαν επικίνδυνα ψάρια στην Κεφαλονιά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένα επικίνδυνο είδος ψαριού εντοπίστηκε στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, αλιείς εντόπισαν λαγοκέφαλους, ψάρια που είναι επικίνδυνο να καταναλωθούν.

Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι, πριν λίγες ημέρες στην Υπηρεσία μας επαγγελματίας αλιέας, απέστειλε δείγμα ψαριού το οποίο αλιεύθηκε στα δυτικά της Κεφαλονιάς. Το ψάρι αυτό αναγνωρίσθηκε και βρέθηκε ότι είναι το Lagocephalussceleratus. Το συγκεκριμένο είδος έχει νευροτοξίνες και είναι επικίνδυνο για κατανάλωση από τον άνθρωπο.

Ο λαγοκέφαλος έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στις ελληνικές θάλασσες, ανήκει στους οργανισμούς οι οποίοι προέρχονται από την Ερυθρά Θάλασσα και αποκαλούνται «Λεσσεψιανοί μετανάστες» και είναι ψάρι επικίνδυνο για κατανάλωση.

Το εν λόγω είδος έχει εξαπλωθεί στην Κρήτη και το ΝΑ Αιγαίο πέλαγος, ενώ υπήρχαν κάποιες αναφορές για την παρουσία του στο νότιο Ιόνιο πέλαγος.

Παρακαλούμε τους αλιείς και όλους τους καταναλωτές της περιοχής μας, να ενημερώνονται από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Αλιείας του νομού μας (τηλ. 26713-60572/3 & 60643) για οποιοδήποτε είδος αλιεύματος δεν αναγνωρίζουν. Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να καταναλώνονται άγνωστα είδη αλιευμάτων».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 10/17/2014 @ 1:13 ΜΜ

    Τρέμει και ο κουταλιανος με κατι τετοια

  2. Ανώνυμος 10/17/2014 @ 3:01 ΜΜ

    Ο λαγοκέφαλος (επιστημονική ονομασία: Lagocephalus sceleratus) είναι ψάρι που ζει κυρίως στον Ινδικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Μετά το 2003 εμφανίστηκε και στη Μεσόγειο, καθώς και στο Αιγαίο, ως λεσσεψιανός μετανάστης, μεταναστεύοντας δηλαδή από την Ερυθρά Θάλασσα μέσω της διώρυγας του Σουέζ στη Μεσόγειο. Η κατανάλωσή του, χωρίς να απομακρυνθούν πριν το μαγείρεμα μέρη του που περιέχουν τη δηλητηριώδη τοξίνη τετραδοτοξίνη, μπορεί να επιφέρει αναπνευστικές διαταραχές, ανεπάρκεια του κυκλοφορικού συστήματος, μυϊκή παράλυση και ακόμη και θάνατο.

  3. Ανώνυμος 10/17/2014 @ 5:36 ΜΜ

    το χασισι της θαλασσας χεχε

  4. Ανώνυμος 10/17/2014 @ 6:29 ΜΜ

    εχει κανει την εμφανιση του ηδη και στο λακωνικο κολπο εδω και καιρο.δεν εχει φυσικο εχθρο στα νερα μας και σαν ανατομια διαθετει 2 σειρες δοντια πολυ δυνατα και συμπαγη οπως του καρχαρια.κοβει δυχτια,και το βαρος του φτανει ως 5 κιλα.το τελευταιο δεν ειναι ασφαλης πληροφορια.

  5. Ανώνυμος 10/17/2014 @ 6:51 ΜΜ

    Ο γιος μου έπιασε ένα τον Αύγουστο στην Νότια Κρήτη, με άνα απλό καλάμι. Η Κρήτη έχει γεμίσει από λαγόψαρα τα οποία είναι άκρως επικίνδυνα.

    • Ανώνυμος 10/17/2014 @ 9:37 ΜΜ

      O άλλος από πάνω μας το παρουσίασε ως 5 κιλά και ότι μασάει σίδερα. Εσείς το πιάσατε με απλό καλάμι; Ωραίες πληροφορίες.

  6. Ανώνυμος 10/17/2014 @ 10:51 ΜΜ

    Ωραίος ρε φίλε με έκανες και γέλασα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*