Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:45 - 06/01/2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η μετατόπιση της παλίρροιας μπορεί να είναι ένα ανεπαίσθητο πράγμα στην αρχή, αλλά τελικά η αλλαγή γίνεται αναμφισβήτητη. Αυτό είναι που συμβαίνει τώρα με την οικογένεια της σκοτεινής κλίκας που κρυφά κυβερνά τη Δύση μέσω του ελέγχου της δημιουργίας και διανομής των χρημάτων. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τη δυνατότητα να ελέγχουν το μέλλον αυτού του πλανήτη και τώρα μόλις και μετά βίας παραμένουν προσκολλημένοι στην εξουσία. Το κλειδί για την ήττα τους ήταν η διάδοση της αλήθειας, γιατί η αλήθεια θα μας απελευθερώσει.

Ως ένα παράδειγμα για το είδος της αλήθειας που βγαίνει προς τα έξω, εδώ είναι ό,τι η υπηρεσία ΜΙ5 λέει για τον πρώην Πρωθυπουργό της Βρετανίας Τόνι Μπλερ: «Ο Μπλερ έλαβε την υπεράκτια (offshore) πληρωμή των 75 εκατ. ευρώ στο Μπελίζ (πρώην Βρετανική Ονδούρα) για την υπογραφή της ΕΕ Συνθήκης της Ρώμης. Σε όλα τα συμβαλλόμενα μέρη προσφέρθηκαν 50 εκατομμύρια Ευρώ, αλλά ο (Ιταλός Πρωθυπουργός) Μπερλουσκόνι ήταν προσβεβλημένος από το χαμηλό ποσό που θα μπορούσε να εξαγοράσει έναν Ιταλό Πρωθυπουργό, ώστε η πληρωμή πήγε μέχρι τα 75 εκατ. ευρώ.

Ο Μπλερ κατέβαλε τότε σχεδόν το ήμισυ του μεριδίου του σε offshore λογαριασμό της συζύγου του Cherie στο Η. Ansbacher στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους (British Virgin Islands)». Ο εξερχόμενος κυβερνήτης της Τράπεζας της Αγγλίας Σερ Mervyn King έχει επίσης έναν λογαριασμό (στο όνομα της μητέρας του) στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους με τον H . Ansbacher, αναφέρει επίσης η ΜΙ5.

Το Μπελίζ αποτελεί επίσης το κέντρο ενός μεγάλου μέρους του ξεπλύματος των ναρκω-χρημάτων στο Bain Capital (Βοστώνη) που συνδέεται με τον ηττημένο Αμερικανό προεδρικό υποψήφιο Mitt Romney, σύμφωνα με την MI5 και πηγές της CIA. Αυτό με τη σειρά του συνδέεται με την Ναζί παράταξη των Μπους και τη χρηματοδότησή τους στο ευρώ με κλεμμένο χρυσό της Ασίας.

Αυτό είναι το είδος των λεπτομερών πληροφοριών της εγκληματικής συμπεριφοράς που βγαίνουν προς τα έξω για ένα σύνολο δυτικών ηγετών αυτές τις μέρες και καμία ποσότητα δολοφονιών και τρομοκρατικών επιθέσεων μπορούν να βάλουν το ”τζίνι πίσω στο μπουκάλι”. Υπάρχουν ακόμα πολλές ξέφρενες μάχες που συνεχίζονται, όμως, και σαφώς η μάχη δεν έχει ακόμη τελειώσει. Είναι καιρός να εκμεταλλευτούμε την πρωτοβουλία.

Τα εμπόδια για ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα και την αρχή μιας μαζικής εκστρατείας για τον τερματισμό της φτώχειας, για να σταματήσει η καταστροφή του περιβάλλοντος και να απελευθερωθεί η ανθρωπότητα, έχουν χαρακτηριστεί πως είναι πολύ λίγοι γέροι, μερικοί από τους οποίους ισχυρίζονται ότι εργάζονται για εξώκοσμες οντότητες.

Πιο συγκεκριμένα, μπλοκαρίσματα έχουν συνδεθεί με τον Πάπα, τον Πρόεδρο Ομπάμα, και μια σειρά από απόκρυφες οργανώσεις που συνδέονται με τη λατρεία μιας οντότητας ποικιλοτρόπως γνωστή ως Βάαλ, Εωσφόρο, Σατανά, Μολώχ και μεταξύ άλλων ονομάτων. Ακούγεται πάρα πολύ παράξενο για να είναι αληθινό, αλλά το γεγονός είναι ότι τέτοιοι αποκρυφιστές έχουν καταλάβει τη δύναμη για να δημιουργήσουν τα χρήματα στη Δύση και τα έχουν χρησιμοποιήσει για να εκμεταλλευτούν τους ανθρώπους του κόσμου.

Η απογοήτευση με τον συνεχιζόμενο βιασμό της Αμερικής και τη στροφή της Ε.Ε. σε μια νέα Σοβιετική Ένωση έχει φθάσει σε ένα κρίσιμο σημείο και πολλοί θυμωμένοι άνθρωποι έχουν αρχίσει να δείχνουν με το δάχτυλο της επίπληξης τους Εβραίους.

«Ήρθε η ώρα να κυνηγήσουμε τους Εβραίους;» είναι αυτό που πολλοί ιδιαίτερα ισχυροί και επικίνδυνοι άνθρωποι ρωτούν. Σε απάντηση, η Κοινωνία του Λευκού Δράκου (White Dragon Society) παρουσίασε μια Χολιγουντιανή έκδοση του βιβλικού βιβλίου της Ρουθ σε ορισμένες από αυτές τις επικίνδυνες ομάδες, προκειμένου να παρέχουν κάποια ιστορική αναδρομή με τη διαφορά μεταξύ Εβραίων και προσκυνητών του Διαβόλου. Σε αυτήν την ιστορία, πιθανόν με βάση ένα πραγματικό ιστορικό γεγονός, μια γυναίκα με το όνομα Ρουθ από τη φυλή των Moab μετατρέπει στον Ιουδαϊσμό από εχθρούς τους, τη φυλή του Βενιαμίν.

Η Ρουθ παραδέχθηκε τη συμμετοχή της στη θυσία παιδιών ως μέρος της λατρείας του Μολώχ. Έχει συγχωρεθεί, ωστόσο, επειδή έκανε μια πλήρη ομολογία, ενώ μετατράπηκε και φάνηκε να μετανιώνει ειλικρινά για το ρόλο που έπαιξε στην θυσία των παιδιών. Για τους πιο αξιοπρεπείς, νομοταγείς ανθρώπους, η σκέψη της θυσίας παιδιών να συμβαίνει αυτή τη ημέρα και εποχή είναι τόσο τρομακτική που το μυαλό μπαίνει σε μια κατάσταση άρνησης. Όμως τα στοιχεία είναι συντριπτικά ότι ένα μεγάλο μέρος της δυτικής ελίτ όχι μόνο λατρεύει τον Μολώχ, ή το Σατανά, αλλά ότι στην πραγματικότητα πραγματοποιούν μαζικές θυσίες.

Η πρόσφατη δολοφονία των παιδιών στο Sandy Hook είναι ένα λαμπρό παράδειγμα μέσα στα πρόσωπά μας. Η επίσημη εκδοχή είναι ένα τέτοιο χάος αντιφάσεων που μόνο αυτοί που είναι μαστουρωμένοι από ασπαρτάμη στο καναπέ πραγματικά πιστεύουν ότι ένα μόνο αυτιστικό παιδί θα μπορούσε να έχει πραγματοποιήσει όλες αυτές τις δολοφονίες.

Οι πρόωρες ειδήσεις παραθέτουν μια αρχή που αργότερα αναφέρθηκε ως ”σκοτωμένος”, να περιγράφουν πολλούς οπλοφόρους άνδρες κλπ. Τα νεκρά παιδιά ποτέ δεν εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν τα πτώματά τους, ο Θεός ξέρει πού. Υπήρξαν τόσες πολύ καλές έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με αυτή τη ψεύτικη δολοφονική επιχείρηση από άλλους που αυτό το δολοφονικό περιστατικό δεν πρόκειται να θαφτεί.

Εδώ είναι όπου οι πραγματικοί Εβραίοι πρέπει να εμπλακούν. Πρέπει να αποκηρύξουν τους δολοφόνους των παιδιών που κρύβονται ανάμεσά τους ή αλλιώς κινδυνεύουν να εκδιωχθούν ως συνεργοί σε μαζική δολοφονία. Στην ιστορία της Ρουθ οι Εβραίοι δεν δίστασαν να σκοτώσουν τους Μωαβίτες, ακόμη και δεδομένου ότι συγχώρεσαν τη Ρουθ. Αυτό είναι που πρέπει να γίνει.

Σε αντίθετη περίπτωση, προετοιμαστείτε για το διωγμό που θα τερματίσει όλους τους διωγμούς. Εν τω μεταξύ, όσον αφορά το νέο οικονομικό σύστημα, υπήρχαν ξέφρενες προσπάθειες για να κλείσει μια συμφωνία πριν από το τέλος του 2012, αλλά η παρέμβαση του τελευταίου λεπτού από την σκοτεινή κλίκα (cabal) ανέβαλε την έναρξη του νέου συστήματος υποτίθεται μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Όσοι από εμάς έχουν ακολουθήσει αυτό το είδος των ειδήσεων είναι αηδιασμένοι και κουρασμένοι από το να ακούνε ότι ”τα λεφτά έρχονται”, και ότι οι καλές εποχές είναι ”στη γωνία”.

Ο ξαφνικός θάνατος του στρατηγού “Stormin Norman” Schwarzkopf, οι φημολογούμενοι θάνατοι 8 άλλων στρατηγών, οι πολλαπλές παθήσεις της Χίλαρι Κλίντον και άλλα σημάδια όλα δείχνουν ένα σοβαρό εξελισώμενο αγώνα. Τόσο το Ναυτικό Ειδησεογραφικό Γραφείο πληροφόρησης/παραπληροφόρησης όσο και η ιστοσελίδα Sorcha Faal και η ιστοσελίδα Debka της Μοσάντ, λένε πως ο Κλίντον και μερικοί στρατιωτικοί συμμετείχαν σε ένα μυστηριώδες αεροπορικό δυστύχημα. Και οι δύο ιστοσελίδες αναφέρουν τα ίδια πράγματα και σίγουρα κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει με τη Χίλαρι.

Σε άλλα σημεία της υψηλού επιπέδου αταξίας στην κορυφαία εξουσία της Δύσης, οι Μπούς εξακολουθούν να κρύβονται στο νοσοκομείο, ο Πάπας έχει επιζήσει ακόμη από μια απόπειρα δηλητηρίασης (σύμφωνα με πηγές της Ρ2) και ο Ομπάμα παραδέχεται δημόσια πως θα μπορούσε να απαλλαγεί από τα καθήκοντά του.

http://news.yahoo.com/

Δυτικοί πολεμοκάπηλοι επίσης συνεχίζουν αμείωτοι, σε πολλές χώρες, ακόμη και αν ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αποτραπεί. Αντίθετα στην Ασία, στη πρώην Μπους cabal ”χώρα απατεώνων” της Βόρειας Κορέας ο ηγέτης της Kim Jon-un κάνει εκκλήσεις για ειρήνη. Η παρούσα πρόσκληση είναι ευπρόσδεκτη από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Νότιας Κορέας. Στην Ιαπωνία, εν τω μεταξύ, μια σταθερά αντι-cabal κυβέρνηση κατάσχεσε τα ηνία της εξουσίας με την πλήρη υποστήριξη του στρατού, και αυτή επίσης, κάνει έκκληση για ειρήνη. Το ερώτημα παραμένει, ωστόσο, πότε οι εγκληματίες πολέμου τελικά θα απομακρυνθούν από την εξουσία στη Δύση.

Ως συνήθως, υπάρχουν πολύ καλά συγκεκριμένα πράγματα που συμβαίνουν και μας ζητείται να μην αναφέρουμε την παρούσα στιγμή. Ωστόσο, να είστε σίγουροι η τελική ήττα της σατανικής σκοτεινής κλίκας έχει γίνει μια μαθηματική βεβαιότητα.

http://lucas2012infos.wordpress.com

ΚΕΙΜΕΝΟ : Benjamin Fulford

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*