Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:05 - 07/05/2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 6/5/2013

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Νετανιάχου κλητεύτηκε στην Κίνα, Εκκαθάριση της Cabal αρχίζει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Netanyahu πες ”αλεύρι”…το Κινέζο σε γυρεύει…

Ένας από τους κορυφαίους τρομοκράτες του κόσμου, ο λατρευτής του Σατανά και μαζικός δολοφόνος Benjamin Netanyahu του Ισραήλ έχει κληθεί στην Κίνα, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με αποδεικτικά στοιχεία για τη συμμετοχή του στη πυρηνική και τσουνάμι τρομοκρατική επίθεση στις 11 Μαρτίου 2011 εναντίον της Ιαπωνίας, σύμφωνα με Κινεζικές κυβερνητικές πηγές. Τα στοιχεία είναι μια κασέτα που έχει εγγραφεί από τηλεφώνημα προς τον τότε πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Naoto Kan στο οποίο ο Netanyahu ανοιχτά απείλησε να καταστρέψει το σύνολο των πυρηνικών αντιδραστήρων της Ιαπωνίας, αν ο Kan δεν διέταζε την Ιαπωνική κυβέρνηση για να αποσβέσει τις συμμετοχές του δημοσίου χρέους των ΗΠΑ, σύμφωνα με Ιαπωνική στρατιωτική υπηρεσία πηροφοριών.

Σε αντάλλαγμα για να περάσει αυτό το θέμα ”κάτω από το χαλί”, η συμμαχία των 180 εθνών BRICS θα απαιτούσε ένα τέλος σε όλες τις περαιτέρω πολεμοκάπηλες επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή. Οι Ισραηλινοί έκαναν χρήση μιας πυρηνικής βόμβας καταστροφέα-καταφυγίων ενάντια στη Συρία λίγο πριν η αναχώρηση του Netanyahu να ήταν μια μάταιη χειρονομία περιφρόνησης, καθώς η παγκόσμια καταστολή της Sabbatean σατανικής μαφίας ξεδιπλώνεται.

Η (γυναίκα;) Sara Thornton ένα εγκληματικό πιόνι.

Σε μια σχετική εξέλιξη, η Αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου και της Επιτροπής Εγκλήματος έχουν ανοίξει έρευνα για την Sara Thornton της Thames Valley αστυνομίας, ιδίως, όσον αφορά, μεταξύ άλλων, τη δολοφονία του ειδικού στα βιολογικά όπλα Dr. David Kelly. Αυτό αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης έρευνας της αστυνομίας στην σκοτεινή κλίκα (cabal) η οποία ξεγέλασε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σε συμμετοχή στην εισβολή στο Ιράκ.

Άρχισε η επιχείρηση ”Βρετανική σκούπα και φαράσι”.

Οι επικεφαλής της MI5, του τμήματος αντιτρομοκρατίας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου και των Ειδικών Δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν όλοι αφήσει τις θέσεις τους, σύμφωνα με μια πηγή της MI5. Αρκετοί δημοσιογράφοι επίσης έχουν συλληφθεί, είπε. Πολλοί μάρτυρες επί της ουσίας (στρατιωτικοί) έρχονται προς τα εμπρός για υποστήριξη έχοντας συνειδητοποιήσει πως η αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ενεργήσει εκτός των σωστών διαδικασιών σε πολλές περιπτώσεις, σύμφωνα με μια πηγή της MI5. «Η έμφαση θα είναι πλέον για τις εσωτερικές έρευνες της διαφθοράς στην αστυνομία και στις δημόσιες υπηρεσίες,» είπε η πηγή.

«Μη με περιμένετε για φαγητό, πάω φυλακή.»

Ο Γραμματέας Υπουργικού Συμβουλίου, Sir Jeremy Heywood, επικεφαλής της Δημόσιας Διοίκησης, θα βρεί επίσης και τη θέση του υπό στενό έλεγχο. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός Tony Blair έχει ήδη ερευνηθεί και έχει ουσιαστικά τραγουδήσει σαν ένα καναρίνι. Ο Tony Blair έχει ήδη εμπλέξει πολλούς ηγέτες της Ε.Ε., ως αποδέκτες δωροδοκιών σε αντάλλαγμα για να επιτραπεί στη Σοβιετική Ένωση η διαμόρφωση της Ε.Ε. ώστε να υποκαταστήσει σταδιακά την κυριαρχία των ευρωπαϊκών κρατών-εθνών.

« I see youuuuuuu!!! » ΓΙΑΒΟΛ ΧΕΡ ΣΑΟΥΡΟΝ…

Αυτό, βέβαια, είναι ένα προσχέδιο για τις έρευνες που θα φέρουν τελικά στη δικαιοσύνη τους δράστες της τρομοκρατικής 911 (11/9) και την επίθεση ελέγχου του νου κατά των ΗΠΑ. Οι τροχοί της δικαιοσύνης, θα κυλήσουν προς τον George Bush Jr., Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Frank Carlucci, Michael Chertoff και όλη τη φασιστική κλίκα (cabal) που πήρε τον έλεγχο των ΗΠΑ μετά τις νοθευμένες εκλογές του έτους 2000, σύμφωνα με πατριωτικές πηγές της CIA και του Πενταγώνου.

Πολύ σύντομα στους δέκτες σας…χωρίς Photoshop.

Το ερώτημα παραμένει πόσο βαθιά κάτω ”στην τρύπα του κουνελιού” θα οδηγηθεί το σύνολο της καταστολής για τους δράστες των 911, 311 και των σχετικών γεγονότων. Το πρόβλημα είναι συγκεντρωμένο στην κορυφή και είναι πολύ δύσκολο για στρατιωτικούς και επιβολείς του νόμου τύπους που έχουν συνηθίσει να λαμβάνουν εξ άνωθεν εντολές να αναλάβουν δράση εναντίον των “ανωτέρων” τους.

”Λαδάκι” για τη μηχανή…τα γνωστά του παλιού κόσμου.

Όταν έχετε ένα ανώτατο δικαστήριο που υποταγμένο δέχεται απειλές και εκφοβισμούς, το Κογκρέσο και τη Γερουσία, που έχουν ως επί το πλείστον δωροδοκηθεί και έναν πρόεδρο ο οποίος είναι μια μαριονέτα, στη συνέχεια το ”πέρασμα” μέσα από αυτούς δεν είναι μια ρεαλιστική επιλογή για την αντιμετώπιση της εγκληματικής και φασιστικής κατάληψης των ΗΠΑ.

«Δώστε το ΟΚ και μαζεύουμε όλους τους καλικάτζαρους»

Η κατανόησή μου είναι ότι οι Επιτελείο του Πενταγώνου είναι η καλύτερη ελπίδα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας των ΗΠΑ και της απελευθέρωσης του Αμερικανικού λαού. Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία δικαστική υπόθεση που θα διευθετήσει το πρόβλημα.
Αν ο Αμερικανικός λαός πρόκειται να απελευθερωθεί, ο στρατός πρέπει να αναλάβει προσωρινά τα βασικά κέντρα εξουσίας. Θα πρέπει να στείλει στρατεύματα για να καταλάβουν τα ακόλουθα σημεία: τα υποκαταστήματα του Federal Reserve Board, το Κογκρέσο, τη Γερουσία, το Λευκό Οίκο, το Ανώτατο Δικαστήριο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, το FBI, τη CIA, την NSA, τις μεγάλες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων.

«Πόθεν έσχες μπέημπυ;»

Μόλις γίνει αυτό, θα είναι μια αρκετά απλή δουλειά για να καταλάβουμε ποιος ήταν επιπλέον μέρος της φασιστικής κλίκας: ”ακολουθήστε τα χρήματα”. Όποιος ζει πολύ πέρα από το μισθό του και δεν μπορεί να εξηγήσει την πηγή των χρημάτων του θα πρέπει να αναστέλλεται εν αναμονή περαιτέρω έρευνας.

Μπιούτυφουλ….

Υπάρχει επίσης ανάγκη για την απομάκρυνση όλων των πολιτών ΗΠΑ / Ισραηλινής διπλής υπηκοότητας από οποιαδήποτε κυβερνητικά γραφεία. Διπλή πίστη και υπηρεσία στην κυβέρνηση σας δεν είναι συμβατά.
Οι τύποι του Πενταγώνου ορθώς επισημαίνουν το μάθημα της ιστορίας ότι ο στρατός δεν είναι καλός στη διεξαγωγή κυβερνήσεων, ο οποίος είναι και ο λόγος που δεν έχουν αναλάβει δράση ακόμα. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά, ο στρατός είναι πολύ καλός στην αποκατάσταση της τάξης και στη συνέχεια επιστρέφουν στους στρατώνες τους.

Οι ”Άγιοι” εισβολείς.

Οι στρατιωτικοί υπερηφανεύονται με βάση το γεγονός ότι ποτέ δεν παρενέβησαν στην κυβέρνηση από την ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ποτέ πριν στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών η χώρα δεν είχε κρυφά αναληφθεί από μια ξένη δύναμη.

Το ”προφητευμένο” Σιωνιστικό ”όνειρο” για τον πλανήτη…

Αυτό βέβαια μας φέρνει πίσω στο Ισραήλ. Το Ισραήλ ιδρύθηκε από τους Εβραίους που δολοφόνησαν άλλους Εβραίους, προκειμένου να τους αναγκάσουν να βγουν από την Ευρωπαϊκή πατρίδα τους ως μέρος ενός εγκληματικά παρανοϊκού σχεδίου για την εκτέλεση αρχαίων βιβλικών ”προφητειών”. Ακούγεται πολύ τραβηγμένο για εμάς τους κανονικούς ανθρώπους για να το κατανοήσουμε, αλλά η ιστορία καθιστά σαφές πως αυτό είναι ακριβώς το οποίο είναι σε εξέλιξη. Γι ‘αυτό δεν έχει υπάρξει λύση στο Παλαιστινιακό ζήτημα, παρά τις πάνω από 5 δεκαετίες ”ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις”. Η Ειρήνη θα απέτρεπε την προγραμματισμένη Αρμαγεδδώνα τους.

ΠΗΓΗ
ΚΕΙΜΕΝΟ: Benjamin Fulford
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 05/07/2013 @ 10:55 ΠΜ

    ….όπως υποστήριζες ότι αρχές του 2012 θα ξεκινήσουν οι συλλήψεις των ερπετοειδών και θα αποκατασταθεί ο πλανήτης…. και τελικά τίποτα δεν έγινε…όλοι είναι μία χαρά, ζουν και βασιλεύουν…

    ….όπως υποστήριζες ότι στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου, θα γίνουν ορατά τα σκάφη των εξωγήινων….

    "Πολύ σύντομα στους δέκτες σας…χωρίς Photoshop."… Ο Μπους στη φυλακή με την πορτοκαλί στολή… Οκ….

    Για να δούμε…

    Από όσα έχεις πει, τίποτα δεν έχει γίνει ως τώρα….

  2. Ανώνυμος 05/07/2013 @ 11:26 ΠΜ

    Και μετά ……εψηπνησες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*