Διαφημίσεις

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ:

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΙΕΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ. Η Ρ Θ Α Μ Ε !!!!

Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΘΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ.

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΣΑΣ ΓΗΣ, ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΣ ΥΜΝΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ.

ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.
ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΔΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΑΣ.

ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ.
ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΑΣΕΒΕΙΑ.
ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.
ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ, ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΜΑ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΝΟΙ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ***** AWAKENING
Ανοιχτή ομάδα

Υ.Γ. ΟΙ ΔΙΚΈΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΗΜΕΡΑ.. ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ.

..Οχι δεν είναι η 25η Μαρτίου.

ΕΡΕΥΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΕΛ-ΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ..”
  1. σέρφαρα και πάτησα στο γουγλε " ολύμπια μηνύματα 2013" για να δω τι μ#$#κια θα έχουν γράψει πάλι οι μασόνοι και βρήκα ότι έχει αναρτηθεί αυτό το "κείμενο" να το πεις και εδω…. τσ τσ τσ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *