Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:52 - 08/06/2013

Ελληνοτουρκικές ζυμώσεις στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Αλ. Παπαχελάς, ο Οδ. Κυριακόπουλος και οι έξι Τούρκοι που μετέχουν στην κρυφή σύνοδο

Για μια ακόμα χρονιά, η οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία αλλά και οι κυοφορούμενες γεωπολιτικές αλλαγές στην ευρύτερη περιοχή απασχολεί τα μέλη της «Λέσχης Μπίλντεμπεργκ» και τους δόκιμους προσκεκλημένους της.

Από την Πέμπτη, τα μέλη αυτής της μυστικής αδελφότητας βρίσκονται στη Βρετανία και έως αύριο θα απεργάζονται όσα τους εξυπηρετούν για να προωθήσουν τους σκοπούς τους. Υπό όρους απόλυτης μυστικότητας εξετάζονται τα προβλήματα του κόσμου είναι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η πιθανότητα κοινωνικών εντάσεων αλλά και οι εξελίξεις στη Νοτιο-ανατολική Ευρώπη με σημείο αναφοράς τις διαδηλώσεις στη γειτονική Τουρκία καθώς και το σθένος που επιδεικνύει ο πρόεδρος κ. Μπασάρ Αλ Άσαντ έναντι στις ορδές των μισθοφόρων ισλαμιστών που βαφτίστηκαν ως «αντάρτες» για να βυθίσουν τη Συρία στο χάος του αίματος.

Όπως λένε έγκυρες πηγές, δεν είναι τυχαίο ο θόρυβος για τα λάθη που έχουν γίνει στο «ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης» από την κρίση. Τυχαίες επίσης δεν είναι οι χθεσινές αιχμές της τουρκικής ηγεσίας για την κριτική που δέχεται σχετικώς με τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζει τα επεισόδια και τις λαϊκές αντιδράσεις.

Αίσθηση προκαλεί επίσης ότι στη μυστική σύνοδο στο ξενοδοχείο “Grove”, στο Γουάτφορντ, συμμετέχουν από την Ελλάδα ο δημοσιογράφος κ. Αλέξης Παπαχελάς αλλά και ο επιχειρηματίας κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος. Ταυτοχρόνως μαζί τους από την τουρκική πλευρά, στη συνεδρίαση της Μπίλντεμπεργκ παίρνουν μέρος ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Ερντογάν κ. Αλή Μπαμπατσάν, η δραστήρια αρθρογράφος της «Μιλλιέτ» κ. Ασλή Αϊντίντασμπας, ο λέκτορας του πανεπιστημίου Καντίρ Χας (και αρθρογράφος της «Χαμπερτούρκ») κ. Σολί Οζέλ, ο βουλευτής του (αντιπολιτευτικού) Ρεπομπλικανικού Κόμματος κ. Σαφάκ Παβέη, ο παλιός υποστηρικτής της ελληνοτουρκικής φιλίας, ο ισχυρός άνδρας του ομώνυμου Ομίλου κ. Μουσταφά Κοτς, καθώς και ο εκπρόσωπος του αντίπαλου ομίλου («Σαμπαντζή») κ. Χαλούκ Ντιντσέρ.

Αυτή η ελληνοτουρκική ομάδα αναμένεται να εστιάσει το ενδιαφέρον της «Λέσχης Μπίλντεμπεργκ» και θα δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής σε όσα δρομολογούνται σε περιφερειακό επίπεδο. Άλλωστε παρών θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο αειθαλής κ. Χένρυ Κίσσινγκερ, ο οποίος έχει συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις που έχουν πλήξει τον Ελληνισμό από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 με επίκεντρο την Κύπρο, την ελληνική γλώσσα, το ορθόδοξο φρόνημα των Ελλήνων αλλά και τις παραδοσιακές δομές (την οικογένεια και την παιδεία). Ανάλογες εξελίξεις δρομολογούνται κατ’ αρχήν για την Τουρκία και στη συνέχεια για τη Μέση Ανατολή, λένε εκείνοι που ξέρουν καλά ποια είναι τα θέματα στην ατζέντα.

Πώς συστάθηκε η λέσχη Bilderberg

Η Λέσχη ή Ομάδα Bilderberg συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1956 στο Ξενοδοχείο Bilderberg λίγο έξω από το Άρνεμ της Ολλανδίας, μια συμβολική περιοχή, αφού εκεί είχαν λάβει χώρα μια από τις πιο ιστορικές μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Προφανώς και το όνομά της το έλαβε από το εν λόγω ξενοδοχείο και όχι από κάποιο από τα αρχικά της μέλη, όπως πολύς κόσμος νομίζει. Δεν υπάρχει, δηλαδή, κάποια ισχυρή οικογένεια Bilderberg που βρίσκεται πίσω από τις ετήσιες συσκέψεις.

Αυτό που υπάρχει, όμως, είναι μια ομάδα περίπου 130 ατόμων, πολλά εκ των οποίων είναι ισόβια μέλη της, όλοι τους αρχηγοί κρατών ή πολιτικοί σε υψηλές θέσεις, τραπεζίτες και επιχειρηματίες. Ο σκοπός της πρώτης σύσκεψης του 1956 ήταν να συζητηθεί το πρόβλημα της ανάπτυξης ενός αντι-αμερικανισμού την δεκαετία του ’50 στην Δυτική Ευρώπη και να βρεθούν λύσεις αντιμετώπισής του. Ηγέτες δυτικοευρωπαϊκών χωρών ή εκπρόσωποί τους συναντήθηκαν στο Άρνεμ και τα αποτελέσματα των συζητήσεών τους θεωρήθηκαν τόσο επιτυχή, ώστε αποφάσισαν να καλούν την άτυπη Λέσχη Bilderberg (που πλέον είχε αποκτήσει και όνομα) σε μια ετήσια σύσκεψη, κάθε φορά και σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ενώ κάθε 4 χρόνια θα μετακόμιζε στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ ή τον Καναδά.

Επτασφράγιστο μυστικό οι αποφάσεις της Λέσχης

Το τι συζητείται στην ετήσια σύσκεψη της Λέσχης Bilderberg είναι μυστικό. Ακόμη και τα πρακτικά που τηρούνται δεν περιέχουν τα ονόματα των ομιλητών πριν από κάθε πρόταση. Ωστόσο, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς από την σύνθεση της ομάδας και από την παραδοχή των μελών της ότι στο τέλος πάντοτε καταλήγουν σε μια κοινή απόφαση για δράση, ότι όσα λέγονται στις αίθουσες των πολυτελών ξενοδοχείων που επιλέγονται κάθε έτος είναι προς όφελος των επιχειρήσεων που αποτελούν μόνιμα μέλη της Λέσχης –και, βεβαίως, όσων κλάδων και συνεργατών εκπροσωπεύουν αυτές. Και ότι τις αποφάσεις που λαμβάνονται, καλούνται να τις εφαρμόσουν τα πολιτικά στελέχη που προσκαλούνται.

Δείτε ΕΔΩ την πλήρη λίστα των καλεσμένων για το 2013

http://www.newsbomb.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 06/08/2013 @ 1:24 ΜΜ

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ………ΑΜΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ…..ΔΩΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…..ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ……ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…..ΓΙΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ…..ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ…..ΔΩΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ…..ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ…..Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ….ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ(ΚΛΕΨΕΙΣ) ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΡΙΤΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ….ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ

  2. Ανώνυμος 06/08/2013 @ 2:08 ΜΜ

    4.24
    Δηλαδή σφάξε με πασά μου να αγιάσω.
    Αν ακολουθούσαμε την συμβουλή σου ακόμα γιουσουφάκια στην Οθωμανική αυτοκρατορία θα είμασταν.
    Εσένα όταν μπούν κλέφτες σπίτι σου κάτσε να σου βιάσουν την γυναίκα και τα παιδιά σου. Μετά περίμενε την θεία δικαιοσύνη.

  3. Ανώνυμος 06/08/2013 @ 2:35 ΜΜ

    Διαφωνώ φίλε 4:24. ''Συν Αθηνά και χείρα κίνει'' έλεγαν οι πρόγονοί μας. Η δικαιοσύνη του Θεού θα έλθει μέσα απ' τα δικά μας χέρια. Η απάθεια ποτέ δεν ευνόησε τον απαθή.

  4. Ανώνυμος 06/08/2013 @ 2:36 ΜΜ

    ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ??

  5. Ανώνυμος 06/08/2013 @ 8:30 ΜΜ

    ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤ ΤΗΝ ΕΤΑΙΣΙΑ ΠΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ

  6. Ανώνυμος 06/08/2013 @ 10:18 ΜΜ

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ……ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ…..ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ…..ΔΩΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ…..ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ……ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ….ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ……ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ…..ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ….ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ…..Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ……ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…..ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

  7. Ανώνυμος 06/10/2013 @ 11:47 ΜΜ

    1.18 δηλαδη οπως μας τα λες εσυ θα πρεπει να δεχτουμε να παρουμε και το χαραγμα γιατι αν δεν δεχτουμε θα ειναι αντισταση κι ετσι δεν αφηνουμε το θεμα στο Θεο . Μηπως οι γραφες μας λενε το αντιθετο ; Μηπως ο ιδιος ο Χριστος μας ειπε να μη φοβομαστε το θανατο αλλα το μετα ; Οχι να τον επιδιωκουμε αλλα να μην τον φοβομαστε .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*