Διαφημίσεις

Ο ειδικός ερευνητής, Frederick J. Pohl που μελέτησε τις επιγραφές και τις τοιχογραφίες στην εκκλησία στο δάσος του Cockaponset State Forest στο Νότιο Connectikut, κοντά στο χωριό Guiulford, αποφάνθηκε ότι η εκκλησία εκεί είναι χτισμένη από Έλληνες του Βυζαντίου το 480 μ.Χ περίπου.

Η εκκλησία που είναι σκαλισμένη σε πέτρα είναι στην Νότια Αμερική. Όλα τα παραπάνω φυσικά δεν συμβαδίζουν με την επίσημη ιστορία, μιας και με αυτή ο Χριστόφορος Κολόμβος ανακαλυψε την Αμερική το 1492.

Υ.Γ Πριν κάποιες ημέρες ο Χρονοταξιδιώτης στο κείμενο του ΣΥΡΙΑ
, είχε γράψει στα λατινικά σωτήριο έτος 1492. Μήπως γνώριζε κάτι; μήπως είδε κάτι; Η είδηση πάντως της αποκάλυψης αυτής της Ελληνικής εκκλησίας έγινε μόλις χτες…

EOE



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΤΟ 480 Μ.Χ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΠΗΓΕ Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ;”
  1. το βυζαντιο ειναι το πιο παρεξηγημενο κομματι της ελληνικης ιστοριας. ευτυχως υπαρχει και ο εοε και μαθαινουμε τιποτα σωστο.

  2. Η προσπάθεια να κρύψουν τα επιτεύγματα της ανάδελφης ελληνικής φυλής μόλις τελείωσε… και άρχισε η προσπάθεια του ενταφιασμού/ολοκληρωτικής εξαφάνισης οτιδήποτε Ελληνικού συμπεριλαμβανομένου και του έμψυχου υλικού.. Δεν θα συμβεί αν όλοι εμείς οι Έλληνες και Ελληνογενείς δεν τους το επιτρέψουμε. Μπορούμε να αντισταθούμε κρατώντας ψηλά το κεφάλι, αγνοώντας τις προκλήσεις τους, αντιμετωπίζοντας τους με θάρρος και απαξίωση.

  3. Α ναί;Εδώ βρήκαν Κινέζικο χάρτη 4.000 ετών που λέει πως πήγαν πρώτα οι Κινέζοι στην Αμέρικα!!!MOTHER HELLAS.

  4. ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΠΑΛΙ, ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!! ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ!!!
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ!!!!

  5. Εδω βρεθηκε στη Σελήνη και καλά όταν πήγαν οι Αμερικάνοι, σουβλατζιδικο, πλάκα μας κάνουν

  6. Και οι Βίκινγκς πήγαν πριν τον Κολόμβο αλλά οι ινστρούχτορες δεν σας το είπαν. Ε ρε λαμόγια και να είναι αλήθεια για τους Έλληνες. Πυρετό θα ανεβάσετε, alban boys.

  7. ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ?

    Μην pate μακρια .. τα τοπονυμια μιλανε…

    "POTOMAK" river => ποταμακι ?

    "NAVAJO" => ναυαγος ?

  8. http://www.orthodoxchristianity.net/forum/index.php?topic=22197.0

    η είδηση είναι τουλάχιστον 4 ετών, πχ από το 2009 όπως θα δείτε παραπάνω.

    Ορίστε και όλο το Pdf http://orthodoxinfo.com/general/connecticuts-5th-century-church.pdf

    Ενώ το περιοδικό στο οποίο πρωτοδημοσιεύτηκε είναι το http://www.ancientamerican.com/aa/index.php/back-issues Ancient America Volume 8, Issue 54

  9. ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ,
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ
    ΟΣΟ Κ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΑΣ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ.

    1. Ποιος θελει να εγκλωβισει;Ε;Υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν σε αγαλματα;χαχαχαχαχα σταματηστε θα τα κανω απο τα γελια

  10. ΑΚΡΙΒΟΣ!!!!!!!!!!!H ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ BYZANTIO H ΧΡΙΣΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ(ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΦΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΙΗΣΟΥΣ)Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Κ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΡΑΙΟΧΕΙΡΑΓΟΓΗΜΕΝΑ ΝΕΟΖΟ0ΜΠΙ!!!!!!!!!!!!!!

  11. σκεψου τι γελιο εμεισ κανουμε με εσασ εβραιωχειραγωγημενοι που φιλατε οικονεσα κ χερια τραγων!αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!

    1. Μαθε ορθογραφια βρε "ελληναρα" αγαλματολατρη!Χαχαχαχα ο ανορθογραφος.Ποτε θα ερθει ο Φοιβος ειπαμε;Ελα κανε με να γελασω κι αλλο αμορφωτο δωδεκαθειστακι

  12. ββαια ξεχναω πωσ πιστευεισ σε οτι σε εμαθε η μαμα σου με τα πετραχειλια και τουσ νονουσ που συμφωνα με ιστορικουσ ηταν ρουφιανοι του κρατουσ!!!!!!!!!καλα να παθετε!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. ειδεσ ποσο τρομπ@ εισε!!!!!!!δεν ειμε αυτο που αναφερεισ!!!!!και εμενα με βαφτισαν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΕ αλλα δεν φανατιζομε με ξενοφερτα και επιβαλομενα μεσα!!!αντε φιλα κανα χερι τραγου τωρα να σε συνχωρεσει!αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααααααα!!!α κα κανε κ 5-6 μετανιεσ να στρωσεισ!χεεχεχεχεχεχεχεχ!!!!!

    1. Χαχαχαχαχα ανορθογραφε που το παιζεις και πατριωταρος!Μαθε να γραφεις ελληνικα γιατι και οι αρχαιοι φιλοσοφοι θα γελανε που σε βλεπουν απο ψηλα.Σταματα να συνουσιαζεις την ωραιοτερη γλωσσα του κοσμου!Τελευταια φορα που σου απαντω αλλοδαπακι.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα

  14. http://www.zougla.gr/perierga/article/papas-aforizi-arkoudaki ελα παρε να χεισ να βλεπεισ χαλια!!!!!!το να μιλασ κ να γραφεισ καλα ελληνικα δεν εχει καμια απολυτοσ σημασια αν δεν σκεφταισε ελληνικα ΝΕΟελληνα!!!!!!!!!!!βλεπεισ δεν ειχαμε ολοι τα λεφτα του μπαμπακα να σπουδασουμε κ αλλοι επρεπε να ειμαστε στο μεροκαματο απο νωρισ!!!αντε την κυριακη τησ ορθοδοξιασ στην εκλησια να ακουσεισ τισ βρισιεσ που ριχνει ο παπασ στουσ ελληνεσ να δω ποσο ελληνασ θα νιωσεισ!!!αλλα βλεπεισ δεν καταλαβενετε γρι απο οσα λενε οι παπαδεσ!!!!σκλαβακια με πατεντα δηλαδη!!!ειπαμε κ εμεισ ειμαστε χριστιανοι αλλα οχι φανατισμενοι σαν γιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΔΙ!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *