Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:29 - 07/08/2013

Ελλάδα,ψάρια πηδάνε έξω από την θάλασσα, είναι αυτό κάποιο σημάδι?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συνέβη στην Βάρκιζα πριν δυο μέρες ! Οι άνθρωποι σταμάτησαν να χορεύουν και άρχισαν να μαζεύουν ψάρια με γυμνά χέρια! Είναι ένα σημάδι κάποιου γεωλογικού φαινομενου που έρχεται?



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (34)

  1. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 9:35 ΠΜ

    Αυτό Νίκο συγκαταλέγετε στα λεγόμενα πρόδρομα σεισμικά φαινόμενα.
    Ίσως να οφείλετε στο σεισμό που έγινε σήμερα στην Αμφίκλεια 5,3.
    Προσωπικά νομίζω ότι αφορά αυτόν που θα γίνει αύριο στη Νότια Κρήτη… ή αυτόν που γίνει σε 7-10 μέρες στο ρήγμα της Ανατολίας.

    Μυτιληνίος 2

  2. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 9:37 ΠΜ

    ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΚΑΠΟΙΟ ΓΗΙΝΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ!

  3. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 9:38 ΠΜ

    η γεωλογικο φαινομενο για κατι που ερχεται η σημαδι θεου πως δεν θα αφησει τους Ελληνες

  4. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 9:44 ΠΜ

    Το τέλος είναι κοντά.

  5. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 9:45 ΠΜ

    Αυτο εγινε συμφωνα με τα λεγομενα απο τον πετερα μου
    2 ημερες πριν το μεγαλο σεισμο της Κεφαλονιας 1957?
    στον Αλιμο.
    Ν.Κ

  6. siga more pou einai geologiko fainomeno….den mporei diladi na einai mana ex ouranou;;;; ti sta komatia pia , pouthena den ipologizoume ton theo ;; apo ola prepei na ton vgaloume exo ;;

  7. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 9:58 ΠΜ

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΔΑΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑΧΩ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΚΑΙ 3 ΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΥς ΘΑΛΑΣΙΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΠΩς ΗΤΑΝΕ ΣΑΝ ΣΕΙΣΜΟς
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  8. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 10:13 ΠΜ

    …γιατι …υπαρχουν κυριε bloker και στη θαλασσα κατι…ψαρια ΜΕΓΑΛΑ και κυνηγουν τα
    ΜΙΚΡΑ κι αυτα προκειμενου να σωθουν προσπαθουν να ξεφυγουν με ταχυτητα προς ολες τις κατευθυνσεις.Δυστυχως γι αυτα μπροστα ειναι στερια.Για την ιστορια …τα μεγαλα ψαρια στη θαλασσα λεγονται ΓΟΥΦΑΡΙΑ
    ενω στη στερια λεγονται ΓΟΥΜΑΡΙΑ και δεν σε
    τρωνε για την επιβιωση…αλλα ΜΑΣ τρωνε για
    μεγαλυτερο πλουτισμο,αυτων και των οικογενειων τους.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΑΡΙΑ…!

    • Ανώνυμος 08/07/2013 @ 5:14 ΜΜ

      Σωστός ρε φίλε. Επί τέλους υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύει το μυαλό τους. Οι υπόλοιποι που σχολιάζετε είστε επιεικώς ντουρντουβακια

  9. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 10:46 ΠΜ

    Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ , ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΩΜΕ ΨΑΡΙΑ . ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ν ΑΓΟΡΑΣΕΙ . ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΕΒΑΙΑ , ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ…ΚΑΙ Σ ΟΠΟΙΟΝ "ΑΡΕΣΕΙ" .

  10. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 11:05 ΠΜ

    τα ψαρια πηδανε πολλες φορες απο το νερο οταν νοιωσουν οτι εχει δηλητηριαστει το νερο,συμβαινει και στα ενυδρεια οταν το νερο ειναι κακης ποιοτητας,καλη χωνεψη οσοι μαζεψανε και τα φαγανε

  11. o logismos mou mou leei oti tha ginei avrio seismos 8,3 r akrivos ekei pou tha einai o mytilineos 2.!!!den xero pou tha einai o m /2,alla ekei tha kanei seismo…loipon ante namaste kala na ton thimomaste!!!

  12. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 11:58 ΠΜ

    "Φίλε 2.24" αυτά δεν τα λέω έτσι.
    Είναι προβλέψεις του σεισμολόγου Ηλία Τσιάπα.
    http://www.tsiapas.gr

    Tώρα εαν δεν σου αρέσει ας πρόσεχες.
    Πάντως ο άνθρωπος πέφτει πάντα μέσα

    Μυτιληνίος 2

  13. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 12:00 ΜΜ

    εφαγαν τα ψοφιμια?

  14. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 12:17 ΜΜ

    Συμφωνώ με τον 7 Αυγούστου 2013 – 2:05 μ.μ.

    Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν είδα το βίντεο είναι οτι τα ψάρια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταναλωθούν.
    Δεν ξέρω τι τα οδήγησε σε αυτή την "ηρωική" έξοδο από την θάλασσα,αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα ασυνήθιστο φαινόμενο η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι οτι τα ψάρια είναι μολυσμένα.Ακόμη και να μην έχουν δηλητηριαστεί και έχουν χτυπηθεί από ένα ισχυρό γεωμαγνητικό φορτίο και αυτό τα κάνει επικίνδυνα προς βρώση.

    Ακόμη και σε περίπτωση που τα κυνηγούσαν μεγαλύτερα ψάρια και για να σωθούν βγήκαν στην στεριά,ο φόβος τους θα τους προκάλεσε το ίδιο πράγμα που γίνεται και στα ζώα όταν σφαχτούν με βίαιο και βασανιστικό τρόπο (έκριση τοξινών στο κρέας)

  15. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 12:42 ΜΜ

    Μια φορα ειδα και εγω να πηδανε τα ψαρια εξω απο το νερο! Ηταν στο καστελοριζο οταν ειχε γινει η εκλειψη ηλιου…. Μολις σκοτεινιασε εντελως απο την εκλειψη, τα ψαρια ολα αρχισαν να πηδανε προς τα εξω!! και ακουγονταν ενα βουητο απο ολο αυτο το σκηνικο!

  16. MALAKIES…ΝΥΧΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ…ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΡΗΧΑ…

  17. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΨΑΡΙΑ , ΟΠΩΣ ΓΟΠΠΕΣ , ΣΑΡΔΕΛΛΕΣ , ΣΑΦΡΙΔΙΑ , ΚΟΛΙΟΥΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ , ΝΑ ΠΙΔΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ… ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ , ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΨΑΡΙΑ ΣΕ ΣΕΙΣΜΟ…

  18. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 2:24 ΜΜ

    MPA DEN EFTEGE H EKLIPSIS;ITANE TOTE POU O GAP MAW DHLOSE AGAPH KAI LATRIA APO EKEI

  19. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 4:04 ΜΜ

    Κατά πάσα πιθανότητα τα κυνήγαγαν καλαμάρια ή κάποιο κοπάδι μεγαλύτερων ψαριών. Είσαι συνηθισμένο φαινόμενο.

  20. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 7:30 ΜΜ

    Πότε και που τραβήχτηκε το βίντεο? Σήμερα έγινε σεισμός 5,3 κοντά στην Αθηνα

  21. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 10:14 ΜΜ

    ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ

  22. Ανώνυμος 08/08/2013 @ 12:01 ΠΜ

    Αν κοιτάξετε λιγάκι επάνω…λέει 8/7/2013.
    Αν το ψάξετε λίγο περισσότερο, θα διαπιστώσετε ότι έχουν υπάρξει δεκάδες παρόμοια "φαινόμενα" στον πλανήτη, τα τελευταία χρόνια…
    Όταν βρίσκερται κανείς στο νερό κι αρχίζει ξαφνικά να ψήνεται, τι θα κάνει?… Θα μείνει να παίξει την HAARP(A)?…..

  23. ΤΟ ΚΛΑΜΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ????

  24. ΤΟ ΚΛΑΜΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ????

  25. Ανώνυμος 08/08/2013 @ 6:12 ΜΜ

    to pio pithanon na yphrxan psaria kinigi kai stin prospathiatous na ksefigoun vgikan stin steria!!!den yparxei kati to fovero kai tromero…eleos gatakia eleos!!!!!

  26. Ανώνυμος 08/08/2013 @ 6:44 ΜΜ

    …είναι ένα κοπάδι γαυροι…

  27. Ανώνυμος 08/08/2013 @ 10:34 ΜΜ

    Έκατσα και διάβασα σχεδόν όλα τα σχόλια για το πως και τι θα μπορούσε να προκαλέσει κάτι τέτοιο .

    Η περίπτωση του προσεισμού ,εφόσον εγινε κιόλας ήταν και είναι η πιο πιθανή..αλλά για να ισχύει κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να είχαν βγεί και σε άλλα σημεία πέρα της Βάρκιζας;(έχετε ακούσει για άλλα σημεία;)

    Να τα κυνήγησε κάτι μεγαλύτερο ή να τρομάξανε απο κάτι μου φαίνεται λογικό και δεν μπορώ να το ανατρέψω οπότε το κρατάω.

    Για γεωλογικό φαινόμενο σε συνάρτηση με μαγνητικα πεδία και τα σχετικά , θεωρώ πως πάλι θα έπρεπε να είχαν εμφανιστεί και σε άλλα σημεία.

    Για το ότι ενδεχομένως να ήταν μολυσμένα μάλλον και αυτό δεν είναι λογικό διότι ως άρρωστα δεν πιστεύω οτι θα είχαν τέτοια ενέργεια στο να πετάγονται ασταμάτητα πέρα δώθε, και εκτός αυτού ούτε θα είχαν τέτοια συνοχή…Θεωρώ οτι θα είχαν σπάσει μεταξύ τους και θα εβγαιναν με πιο αραιούς ρυθμούς αν δεν ξεβράζονταν ήδη νεκρά. Μάθαμε αν ξεβράστηκαν ψάρια την επομένη;

    Οπότε προσωπικά καταλήγω στο ότι πιο πιθανόν είναι να τα κυνήγησε ή να τα τρόμαξε κατι και (ίσως σε συνδυασμό και με το φώς) να εγλωβίστηκαν στα ρηχά μπροστά στην καφετέρια – bar.

    Βέβαια , θα μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Open mind

  28. Ανώνυμος 08/10/2013 @ 7:46 ΜΜ

    Ξεκολλάτε έχει 'κυνηγούς' μέσα και τα ψαράκια τρέχουν να σωθούν. Συχνό φαινόμενο, καμία σχέση με σεισμούς. Μην ψάχνετε παράξενα παντού

  29. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 9:38 ΠΜ

    ΣΑΝ ΨΑΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΚΥΝΙΓΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΑ ΨΑΡΙΑ Η ΓΟΦΑΡΙΑ Η ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΟΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΨΑΡΕΜΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΩ.ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΛΟΦΑΓΟΤΑ.

  30. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 7:25 ΜΜ

    Ηρεμηστε ρε παιδια,με το παραμικρο τρομαζετε τον κοσμο!Σαφριδια ειναι,και επειδη καποιο μεγαλυτερο ψαρι τα κυνηγησε,βγηκαν εξω και πηδουσαν στη στερια.Και εγω ψαρας ειμαι και το εχω δει αυτο πολλες φορες,Την μια μαλιστα πηδαγαν μες στην βαρκα,και τα ριχναμε παλι κατω,γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και απο τα νοστιμοτερα ψαρια.

  31. Χωρις να θελω να τρομαξω κανεναν,θα συμφωνησω με οσους ειπαν οτι ειναι προμυνημα σεισμου,ενδεχομενως και μεγαλου.
    Πολυ σωστα ειπε ενας φιλος ποιο πανω οτι το ιδιο ειχε συμβει και στην Κεφαλλονια το 1957.
    Μου το ειχε πει και εμενα ο πατερας μου αυτο.
    Εχει συμβει κι αλλη φορα μετα το 57 αλλα δυστηχως δε θυμαμαι που.Το εχω ακουσει αλλα μου διαφευγει το που….
    Και μια και μιλαμε για Βαρκιζα,ξερετε πως λεγονται τα 2-3 ξερονησια που βρισκονται αρκετα μεσα στην θαλασσα στην περιοχη της Βαρκιζας??Αλκυωνιδες νησοι…Τυχαιο??Οχι καθως εκει ειναι και το ρηγμα των Αλκυωνιδων αν δεν κανω λαθος. Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με….
    Οποτε αυτο που φοβαμαι ειναι μην ξυπνησει το ρηγμα των Αλκυονιδων.Ειναι το πλησιεστερο στην περιοχη που τα ψαρια βγηκαν απο την θαλασσα.Το οτι τα ψαρια βγηκαν απο τη θαλασσα ειναι πολυ κακο σημαδι…
    Και για οσους κοροϊδευουν:Και τον Νωε οταν εφτιαχνε την Κιβωτο τον κοροϊδευανε,ομως οταν εγινε ο κατακλυσμος εκλιπαρουσαν να μπουν μεσα……
    Εδω θα ειμαστε και θα δουμε οτι ειναι να γινει….

  32. Οι 3 αποσιωπημένες μέθοδοι πρόγνωσης σεισμών
    (http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com/ellhnika)
    http://youtu.be/KX5w43rkwCs
    Ο κύριος ερευνητής Σεισμολογίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, δρ Γεράσιμος Χουλιάρας, σε συνέντευξή του επισημαίνει ότι: "Στη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία, υπάρχουν αρκετές πετυχημένες προγνώσεις όλων των κατηγοριών άμεσης, βραχείας, μέσης και μακράς διάρκειας".
    http://www.zougla.gr/sismoiblog/article/prognosi-sismon-ke-antisismiki-prostasia
    Οι αλαζόνες μοιρολάτρες εμποδίζουν ΚΑΘΕ ΠΡΟΝΟΙΑ, για να μην παραδεχτούν ότι είναι και αυτοί υποψήφιοι άστεγοι σε περίπτωση όχι μόνο μεγάλων σεισμών στην περιοχή τους, αλλά και από έκρηξη σε ραδιενεργοκτόνο σταθμό σε άλλη χώρα, όπως συνέβη μετά τις εκρήξεις στη Φουκουσίμα το 2011, που ήδη έχουν ξεκινήσει να αποδεκατίζουν την Ιαπωνία…
    1. Η πιο εύκολη και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ μέθοδος πρόγνωσης (όπως προκύπτει από την έγκαιρη εκκένωση 1 εκ. κατοίκων του Χάιτσενκ στην Κίνα το 1975, αλλά και από την επίσης σωστή πρόβλεψη στο γειτονικό Τάνγκσαν την επόμενη χρονιά, που δεν ακολουθήθηκε από εκκένωση: 700.000 θύματα…), είναι η οπτική παρατήρηση μαζικής ηλεκτρικής διέγερσης ζώων – ατμόσφαιρας, η οποία συνοψίζεται εκπληκτικά στα ΔΩΡΕΑΝ βιβλία τού κορυφαίου Ιάπωνα φυσικού Μ. Ικέγια, τα οποία διατίθενται στο διαδίκτυο (http://motoji-ikeya.jpn.cx/quakesandpets/index.html), το ένα ΚΑΙ στα ελληνικά, από το οποίο συνοπτικά:
    Πρόδρομα φαινόμενα που συμβαίνουν αρκετές ώρες ή ημέρες πριν από τους σεισμούς
    Kίτρινος ουρανός ή κόκκινο φεγγάρι, σύννεφα ή ομίχλη, φώτα στην ατμόσφαιρα, που λόγω σύγχυσης με τα αεροπλάνα, αποκαλούνται “UFO”.
    Ζώα που φεύγουν από την περιοχή τού επικέντρου, ανήσυχα, ακόμα και μερικά που βγαίνουν ξαφνικά από χειμερία νάρκη. Στην Άκουιλα το 2009, οι βάτραχοι έφυγαν 5 μέρες πριν από το σεισμό, αλλά οι υπηρεσίες ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ, ενώ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ… Επτά από τους ανευθυνο-υπεύθυνους καταδικάστηκαν σε μεγάλες ποινές φυλάκισης.
    Φυτά που ανθίζουν εκτός εποχής ή κλείνουν τα φύλλα τους ή μαραίνονται.
    Ηλεκτρικές συσκευές δυσλειτουργούν, ανοιγοκλείνουν μόνες τους ή κάνουν περίεργους θορύβους.
    Ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα στη γη, υπόκωφοι θόρυβοι, ανύψωση στάθμης νερών.
    Αλλαγές στη θερμοκρασία πηγών/πηγαδιών.
    2. Τα τελευταία χρόνια τόσο από τη ΝΑΣΑ όσο και από άλλους σχετικούς φορείς, έχει ανακοινωθεί ότι δορυφόροι καταγράφουν έντονη φόρτιση της ιονόσφαιρας πριν από δυνατούς σεισμούς (ενδεικτικά: http://adsabs.harvard.edu/abs/2007AGUSMIN33A..03J), αλλά η παθολογική μοιρολατρεία δεν αφήνει ακόμα το μυαλό των αλαζόνων να καταλάβει ότι άλλη μια (αποτρέψιμη) συμφορά, όπως εκείνη των πολλαπλών εκρήξεων στη Φουκουσίμα το 2011, μπορεί να αφανίσει ΟΛΗ την ανθρωπότητα…
    3. Στο διεθνές συνέδριο Geocataclysm, προτάθηκε, παράλληλα με τις προαναφερόμενες μεθόδους, να γίνεται συνεχής μέτρηση της ηλεκτρικής φόρτισης των ρηγμάτων και των ηφαιστειακών κρατήρων, ώστε, σε περίπτωση επικίνδυνης αύξησής της, όχι μόνο να εκκενώνονται έγκαιρα οι γύρω περιοχές, αλλά να προλαβαίνουμε ακόμα και να εκφορτίζουμε τη περιοχή με γιγαντιαία αλεξικέραυνα περιμετρικά ρηγμάτων-κρατήρων, τα οποία ήδη επιμερίζουν τον γαλαξιακό ηλεκτρισμό στα αστικά κέντρα, γι΄ αυτό δε γίνονται επίκεντρα σεισμών. Όταν η φόρτιση γίνεται στη θάλασσα, τότε τα ψάρια εγκαταλείπουν την περιοχή, ενώ εκεί τα αλεξικέραυνα μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε πλωτήρες.

  33. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 10:29 ΜΜ

    Pedia erxete to telos..naafisoume tis malakies ke nabistepsoume to theo..aftos thamassiozi mono

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*