Διαφημίσεις

Τα Τίρανα λειτουργώντας ως φερέφωνο και “frontman” Άγκυρας δηλώνουν ότι “Θα αντιδράσουν ενεργά σε περίπτωση που η Ελλάδα θα υποβάλει μονομερώς στα Ηνωμένα Έθνη τους χάρτες των θαλασσίων συνόρων με τις γειτονικές της χώρες” χωρίς να δευκρινίζουν τι είδους ενεργού αντίδρασης θα επιλέξουν. Μήπως … πόλεμο;

Ή θα τολμήσουν να ανακηρύξουν ΑΟΖ επάνω στην ελληνική διακινδυνεύοντας ακόμα και μια ένοπλη σύγκρουση με την Ελλάδα (αν, φυσικά, στην Αθήνα υπήρχε κυβέρνηση με “balls” που λένε και οι Αμερικανοί…)

Η αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» αναφέρεται σε επίσημες πηγές του υπουργείου Εξωτερικών οι οποίες φέρεται να είπαν πως «μέχρι στιγμής έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ελληνική πλευρά δεν έχει προχωρήσει σε ένα τέτοιο βήμα επίσημα. Εμείς θα εξετάσουμε με την δέουσα προσοχή το θέμα και θα κάνουμε την κίνηση μας τη στιγμή που η πρωτοβουλία αυτή θα υλοποιηθεί, πάντα προς το καλύτερο συμφέρον της Δημοκρατίας της Αλβανίας. Εμείς θα εξετάσουμε τα βήματα που θα ακολουθήσουμε μόνο για την περίπτωση που η Ελλάδα θα προχωρήσει σε μονομερή δήλωση στον ΟΗΕ».

Από το υπουργείο Εξωτερικών (κύκλοι του οποίου ευθύνονται 100% για την δημοσιοποίηση των ελληνικών προθέσεων) δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη απάντηση, ούτε στον Α.Νταβούτογλου, ούτε στους Αλβανούς.

Είναι σαφέστατο ότι η Άγκυρα εργάζεται “κυκλωτικά” και μετά την Λιβύη και την ίδια την Τουρκία, ήρθε η Αλβανία που έχει δορυφοροποιηθεί πλήρως από την Τουρκία να το παίξει “τσαμπουκάς” στην Ελλάδα. Στην περίπτωση της Αλβανίας, υπάρχει και συγκεκριμένο ενδιαφέρον για περιοχές του Βορείου Ιονίου 100%, φυσικά εντός της ελληνικής ΑΟΖ, που είναι σφόδρα πιθανές να κρύβουν πετρελαιοφόρα πεδία στο υπέδαφος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ:H ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!”
  1. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟ@@@ΤΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΑ!!!ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

  2. Να πληθουνε μονο πρωτα γιατι αμα εχεις την κακια την τυχη να περασεις μονο απο διπλα τους λυγοθυμας . Αντε να χαθητε ζωα που θα σας φοβιθουμε κιολας . Λιγδιαρομαλακες . Ντροπη των βαλκανιων .

  3. ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ …… ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ. ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ… ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΛΕΩ. ΕΙΠΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!! ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ….. ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ Η ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑΖΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!!! ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ!!!!!!! ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!!!!!!!

  4. …Μία μοίρα Ελλήνων "αετών",ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΟΛΗ τήν Αλβανία,άς φροντίσουν οί Αλβανοί νά είναι προσεκτικοί μέ τήν Ελλάδα,διότι μπορεί εμάς νά μάς κυβερνούν ΠΡΟΔΟΤΕΣ,αλλά οί Ελληνες είναι Εθνος ΑΘΑΝΑΤΟ,ΑΤΙΘΑΣΟ καί ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ…

  5. ενας γερος θεος σχορεστον που ειχε πολεμησει ως φανταροςστο αλβανικο μετωπο το σαραντα μας ελεγε στο καφενειο οτι κατα την υποχωρηση του στρατου μας οταν κατεβηκαν οι γερμανοι οι αλβανοι εβγαιναν απο τα παραθυρα και πυροβολουσαν πισωπλατα τους ηρωες φανταρους μας που με πενιχρα μεσα και λιγο στρατο ειχαν συντρηψει τους καλα εξοπλισμενους και πολαπλασιους ιταλους φασιστες λιγο πριν και ετσι ειχαν κανει και καλο και στην αλβανια γιατι μεχρι ηταν μια αθλια τριτοκοσμικη αποικια της ιταλιας κι ομως το εκαναν αυτο απο αδικαιολογητο μισος προς τους γειτονες τους που τους βοηθησαν να απαλαγουν απο την φασιστικη κατοχη .οχι ολοι βεβαια αλλα και αυτοι οι λιγοι που τα εκαναν αυτα λερωσαν ολη την εικονα της χωρας τους. ωρα η αλβανικη ηγεσια φερεται σαν αυτους. δεν σκεφτεται οτι το συμφερον της ειναι με την ελλαδα και οτι υπαρχει μεγαλη συγγενεια των αλβανων με τους ελληνες και πανε και παραδιδουν τα συμφεροντα της χωρας τους στην βαρβαρη επεκτατικη δυναστευτικη σοβηνιστικη τουρκικη πολιτικη και πουλανε τους συγγενεις τους. φενεται ξεχασαν τι εχουν παθει κουρδοι αρμενιοι κυπριοι ποντιοι που ηταν και λαοι της τουρκιας αλλα θα δουν τι θα παθουν και ποσα δεινα θα τους φερουν αυτες οι κουμπαριες δεν καταλαβαν ακομα οτι οι αλβανοι ειναι πολυ λιγοτεροι απο τους κουρδους αρμενιους και αλλους λαους που σβηστηκαν απο το χαρτη απο την τουρκικη εθνικιστικη πολιτικη και οτι απο την στιγμη που θα δεθουν στο αρμα της τουρκιας το μελον μελον τους θα ειναι το ιδιο με αυτο των κουρδων και των αρμενιων τολμησουν να διαφοροποιηθουν η να διαφωνησουν και να ασκησουν καποια στιγμη ανεξαρτητη περηφανη πολιτικη οπως καμαρωνουν οτι εχουν . καποιοι αλβανοι υπερεθνικιστες πηγαν με κρις κραφτ κοντα στην ερικουσα και εβαλαν μια μες στην θαλασσα και κανανε λεει διακηριξη και διαφορα σκηνικα καραγκιζιλικια οτι εδω ειναι τα συνορα μας αλλα μολις εσκασε μυτη η φρεγατα μας τακαναν πανω τους βλεποντας την να πλησιαζει και ουτε χρειαστηκε να επεμβει και μονο με την θεα της ακομη τρεχουν . ας ευχηθουμε λοιπον να μην αφησει λοιπον η αλβανια την τυχη της στα χερια κυνδυνολογων και γραφικων υπερεθνικιστων γιατι πεζεται και το ευρωπαηκο της μελλον συν τοις αλλοις και οταν θα εχουν γεμισει οι τσεπες των αλλων λαων με ευρω αυτοι θα εχουν ακομη λεκια και τουρκικες λιρες και θα ειναι δυσεκατομοιριουχοι. η ελλαδα δεν πηρε τιποτα απο την αλβανια . αντιθετα η αλβανια εχει παρει το ελληνικο νησι σασων το οποιο ειναι στην αυλωνα και ειναι ελληνοκοβσυμφωνα με τις ισχυουσες συνθηκες ακομη και η μιση αλβανια ηταν ελληνικες αλισμονητες πατριδες και αυτο πρεπει να το κατεχουν και να το σεβονται και οχι να μας εχθρευονται αλλα καλα να παθουμε αφου τους υποστηριξαμε στο κοσοβο και βομβαρδιζαμε τους ομοδοξους σερβους την ημερα της παναγιας τωρα τους ανοιξαμε την ορεξη και θελουν να μας κανουν και μας κοσοβο.

  6. vlakies na fanatizoun ton kozmo oi albania me tin ellada poio polla mas enonoun para mas xorizoun gia pigenete mia volta sta tirana na deite ti filokseni einai stous ellines kai deite oti kai eki 8umizi mia mikri alli ellada..

  7. epitelous prepoi na kanoume polemo na mas fofounte oloi pleon prota tha katalavoume ta skopia se 6 ores tha kimatizi i galanileyki simea sto kentros ton skopion!!! meta tha valoume mesa sto xarti tis elladas k tin albania tin opoia tha tin paroume se 2 ores to poli kai meta an theli kanas p@stis as dilosei oti exi problima me ta sinora i ta xorika idata san kotes tha to boulosoun oi mogoloi giati meta erxetai i sira toys.alla gia na ginoun ayta ola mages prepi na exoume prothipourgo kai bouleytes me arxidia stis epomenes ekloges tha psifesete emena pios eimai ego? eimai enas apo esas eimai to paidi sas to eggonisas to anipsi sas o gytonas sas eimai enas aplos logikos antropos mesa sto plithos alla an tha valo ypopsifiotita oxi mono de tha mou dinate tin psifo sas alla tha me korodedate kai tha gelousate tha legate ella re pou kseri o giannis apo politiki!!!! alla anarotithite aytoi pou psifizate kseroun? ara prepi na vroume aynous anthropous pou agapoun tin patrida tous ne paidia me onira k idees!!!

  8. γιατι φασιστες και εθνικιστές ειναι ΜΟΝΟ οι ελληνες ! ολοι οι αλλοι οχι ! ρατσιστης δεν ειμαι αλλά ενα αστειακι να κανουν τους εχει παρει ο διαολος

  9. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΡΩΜΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΙΓΔΙΑΡΙΔΕΣ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΑΚΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *