Διαφημίσεις

Τις επόμενες μέρες, μπορεί και ώρες, η κυβέρνηση θα αναγγείλει το κλείσιμο της ΕΥΔΑΠ και την –τουλάχιστον- τρίμηνη διακοπή παροχής υπηρεσιών της.

Η απόφαση της κυβέρνησης λήφθηκε προκειμένου να εξυγιανθεί η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας, καθώς απασχολείται υπεράριθμο για τις ανάγκες του προσωπικό. Σκοπός της κυβέρνησης λοιπόν είναι από τους 3.000 περίπου εργαζομένους που απασχολούνται αυτό τον καιρό στην ΕΥΔΑΠ, να εργάζονται στην καινούργια Εταιρεία περίπου 700 υπάλληλοι.

Την περίοδο που η ΕΥΔΑΠ δεν θα λειτουργεί, οι περίπου 4.300.000 πελάτες της, μέσα από τις 2.020.000 συνδέσεις της, θα πρέπει να εξυπηρετούνται… όπως μπορούν! Η καινούργια Εταιρεία όμως, που θα συσταθεί με την επωνυμία Ανεξάρτητη Νέα Εταιρεία Ύδρευσης (ΑΝΕΥ) θα παρέχει… γάργαρο νερό στους καταναλωτές. Να σημειωθεί ότι την περίοδο ανασύστασης της καινούργιας εταιρείας οι καταναλωτές θα γλιτώσουν από το πάγιο τέλος που πληρώνουν στην ΕΥΔΑΠ.

Σημείωση 1η: η «είδηση» αυτή είναι φανταστική. Ίσως όμως, σε λίγο καιρό… να αποδειχθεί αληθινή!

Σημείωση 2η: το νερό είναι πηγή ζωής. Το ίδιο όμως, και ο Πολιτισμός, τον οποίο όφειλε να παρέχει η ΕΡΤ!

Σημείωση 3η: όταν καίνε το σπίτι του διπλανού σου και εσύ αδιαφορείς, τότε εύκολα θα μπουν να κάψουν και το δικό σου!

Γρηγόρης Μελάς



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο ““ΕΚΤΑΚΤΟ – Κλείνει η ΕΥΔΑΠ – Χωρίς νερό για τρεις μήνες””
  1. MA KAMIA ΣΧΕΣΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ, Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ.

  2. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ-ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ-ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ . ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΗΞΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ . ΕΠΕΞΕ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑ ΕΡΤ ΕΠΕΦΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ , ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΕΣ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΙΤΩΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ; ΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΕΙ ΞΥΠΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΝΑΕΙ ΥΠΝΟΣΤΕΝΤΟΝ .

  3. κυριε γρηγορη το σπιτι της ερτ καιγεται γιατι οντως την ερτ την βλεπανε σαν σπιτι τους και κανανε οτι θελανε ολοι εκει μεσα!!!

    http://www.eglimatikotita.gr/2013/06/blog-post_5448.html

    αντι να το βλεπουν αυτοι οτι ειναι φιλοξενουμενοι εκει απο τον ελληνικο λαο,βλεπαν την ερτ σαν τσιφλικι τους οπως ο κυριος καλφαγιαννης που ειναι υποδικος
    και οι αλλοι φιλοξενουμενοι αντι να το καθαρισουν αυτο το σπιτι το βρομιζαν περισσοτερο
    τελος
    οταν οι φιλοξενουμενοι ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ εχουνε καθαρα τα σπιτια τοτε και ο ελληνικος λαος θα τους βοηθησει να τα κρατησουν με νυχια και με δοντια!!!!!

  4. @konstantinos
    κριμα, πόσο πιο αργα θα παει για να το καταλαβουμε ΟΛΟΙ. Όταν διαμαρτυρόμαστε και διαδηλώνουμε δεν το κάνουμε κατά περίσταση μόνο για τους εργαζόμενους του Μετρο ή τους καθηγητές ή τους ναυτεργάτες ή τη χαλυβουργική ή την ΕΡΤ. Το κάνουμε γαι αόλους αυτούς και για όλους τους υπόλοιπους.
    Σκέψου ακόμα αν θέλεις να ζεις σε ένα πολίτευμα με τη Βουλή σε αφασία, σε αχρηστία, που κυβερνά με "αποφασίζομεν και διατάσομεν", συγνώμη με Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου ήθεκα να πω.
    Αποφάσισε

  5. Σε όλες τις ΔΕΥΑ-δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης της χώρας έχει έρθει απόφαση ότι μέχρι το 2016 θα πρέπει να έχουν ιδιωτικοποιηθεί και όχι συγχωνευθεί στους εκάστοτε δήμους των περιοχών τους.

  6. aman mwre me tin ert pia….ena bourd@@@@lo kai miso itan kai to plirwnoume davatziliki…stamatiste na diamorfwnete apopseis pia…vgeste eksw sto dromo na deite ti apopsi exei o kosmakis….to oti exoun mazeftei oi gnwstei kapileftes pame-syriza-kke kai poloi alloi tixarpastoi stin mesogeiwn den simenei oti ekproswpoun tin koini gnwmi.eleos pia.komatoskila twn men kai twn de itan..einai..kai tha einai oloi ekei mesa anekseretws.

  7. ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕ ΧΑΛΑΛΙΣΕ Η "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΤΗΛΕΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΝΕΡΓΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΗΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΕ ΚΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ , ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ…Ο ΜΙΣΤΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ…ΕΛΑΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΑΤΖΑ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΗΞΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ . ΤΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ . ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ , ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ .

  8. Δηλαδή αν μου πέσει το τζόκερ να αγοράσω τη δημοτική ύδρευση της περιοχής μου να με προσκυνάτε! Γουστάρω!!!

  9. Φιλε αργησες 30 χρονια.Τωρα που τη κλεισαν φοβεριζεις μπας και γινει κατι.

    Δυστιχως ειναι εδω η λυπητερη ….. για ολους

  10. Είσαι πολύ Μ@Λ@Κ@Σ ! ! ! Μου συγκρίνεις την ΕΡΤ με το νερό. .Πού ήτανε όλοι αυτοί,ρε μεγάλε,όταν Αυτοκτονούσε ο Κοσμάκης ;;; ΒΛΑΚΑ . . . Ε,ΒΛΑΚΑ ! ! !

  11. ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΓΑΘΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΡΙΣΟΥΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.ΡΙΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *