Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:37 - 01/05/2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΣΤΑΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ… ΕΒΡΑΙΩΝ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ενώπιον ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών και των εκλογικών δεδομένων βρίσκεται το πολιτικό σύστημα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την πρώτη απόφαση που θα λάβει το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου για το εάν μπορούν να συμμετάσχουν ή όχι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στις επικείμενες εκλογές για δήμους και περιφέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC.gr θεωρείται πολύ πιθανόν να απαγορευθεί η συμμετοχή των κατηγορούμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές
Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC.gr θεωρείται πολύ πιθανόν, με βάσει τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, να απαγορευθεί η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, απόφαση που ενδέχεται να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Επίσης, υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες –περισσότερο από 85% αυτή τη στιγμή σύμφωνα με εμπειρότατο πολιτικό στέλεχος της ΝΔ- να απαγορευθεί η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής και της Εθνικής Αυγής (παρακλάδι της) στις ευρωεκλογές.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα τηλέφωνα έχουν…«πάρει φωτιά» και το ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ έντονο από το εξωτερικό. Από ΗΠΑ, Ισραήλ και Γερμανία υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, μέσω και των πρεσβειών τους στην Αθήνα, ώστε να πληροφορηθούν τι γίνεται, ενώ είναι αυτονόητο πως δεν θέλουν να ακούσουν για συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές. Τα μηνύματα έχουν φθάσει και στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης και η πίεση που ασκείται είναι μεγάλη.

Προβληματισμός στη ΝΔ για την απαγόρευση

Την ίδια στιγμή στη «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο υπουργικό συμβούλιο υπάρχει προβληματισμός κατά πόσο μια απαγορευτική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή θα επηρεάσει τα δεδομένα, θα πλήξει τη ΝΔ και θα εκδηλωθεί τιμωρητική ψήφος.

Στη «γαλάζια» ΚΟ και στο υπουργικό συμβούλιο υπάρχει προβληματισμός κατά πόσο μια απαγορευτική απόφαση για τη ΧΑ θα θα πλήξει τη ΝΔ και θα εκδηλωθεί τιμωρητική ψήφος
«Δεν θα ωφεληθούμε, αλλά αντίθετα θα χάσουμε» υποστηρίζουν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη που εύχονται να μην επαληθευτούν οι πληροφορίες περί απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είναι καταστροφική για τη ΝΔ, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις της υπόθεσης Μπαλτάκου.

Το TheTOC.gr έγκαιρα εδώ και τρεις μήνες, πρώτο ΜΜΕ απ’ όλα είχε αποκαλύψει το σχέδιο του πρωθυπουργικού επιτελείου για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Αυτό το σχέδιο πέρασε από…Συμπληγάδες και μεσολάβησαν πολλά στο ενδιάμεσο, αλλά με αυτό που ενδέχεται να συμβεί συνδέεται πλήρως. Βέβαια, υπήρξαν και απρόοπτα και το σχέδιο δεν πήγε σύμφωνα με τον αρχικό τους σχεδιασμό, καθώς προέκυψε και το θέμα Μπαλτάκου.

Από το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνουν άγνοια, όπως είναι λογικό, επί των κινήσεων της Δικαιοσύνης, ενώ ο Μάκης Βορίδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και εκ των βασικών εισηγητών, μαζί με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, της σκληρής γραμμής έως τέλους, τονίζει δημόσια πως δεν πρέπει κανείς να προκαταβάλλει τη δικαιοσύνη.

Από το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνουν άγνοια, όπως είναι λογικό, επί των κινήσεων της Δικαιοσύνης
Αυτονόητη και επιβεβλημένη κίνηση, καθώς η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει κατηγορίες –αν και αυτό θα γίνει όπως φαίνεται από τις ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής εδώ και μέρες- ότι επηρέασε και κατηύθυνε τη δικαιοσύνη.

Εν μέσω των φωνών της Χρυσής Αυγής για επίορκους δικαστές και για προειλημμένες αποφάσεις, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπάθησε και αυτός να δείξει ότι η κυβέρνηση είναι αμέτοχη… Δεν ήταν τυχαία η αναφορά του στην προχθεσινή συνέντευξή του ότι η Χ.Α. δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου. Ωστόσο έκανε λόγο για «δράση εγκληματικής οργάνωσης».

Εν μέσω των φωνών της ΧΑ για επίορκους δικαστές και προειλημμένες αποφάσεις, ο Ευ.Βενιζέλος προσπάθησε και αυτός να δείξει ότι η κυβέρνηση είναι αμέτοχη
«Δεν ασχολείται αυτή τη στιγμή η Δικαιοσύνη με το αν το κόμμα είναι νόμιμο ή είναι παράνομο, διότι δεν υπάρχει μηχανισμός στην Ελλάδα να κηρυχθεί εκτός νόμου ένα κόμμα, αλλά είναι εκτός νόμου μια εγκληματική οργάνωση», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και συνέχισε, προκαλώντας ποικίλα σχόλια: «Τώρα, εάν πει κάποιος ότι δε θα κατέβει η Χρυσή Αυγή αλλά θα κατέβει η Αργυρή Αυγή ή θα κατέβει η Εθνική Αυγή, δεν κερδίσουμε τίποτα, το πρόβλημα δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι έχουμε στις δημοσκοπήσεις ένα ποσοστό της κοινωνίας που αποδέχεται που ανέχεται που υποστηρίζει που ενθαρρύνει αυτές τις συμπεριφορές. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, είναι ένα μεγάλο θέμα για τη Δημοκρατία, είναι ένα μεγάλο θέμα για την κοινωνία».

Έως το Σάββατο η απόφαση για τους υποψήφιους της Χ.Α

Πολιτικοί παράγοντες αλλά και ανώτατοι δικαστικοί εκτιμούν ότι τουλάχιστον μία από τις δύο δικαστικές αποφάσεις θα είναι θετική. Αν είναι και οι δύο αρνητικές, τότε θα είναι σαν να αποδοκιμάζει ο Αρειος Πάγος τις πρωτοβουλίες διακεκριμένων ανακριτών και εισαγγελέων, που με διαδοχικές αποφάσεις τους έχουν ασκήσει διώξεις εναντίον του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος κι έχουν προφυλακίσει σχεδόν όλη την ηγεσία του.

Εως το προσεχές Σάββατο 3 Μαΐου, το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να έχει αποφασίσει αν οι συνδυασμοί της ΧΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι έγκυροι
Πάντως έως το προσεχές Σάββατο 3 Μαΐου, το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να έχει αποφασίσει αν οι συνδυασμοί είναι έγκυροι. Δηλαδή θα πρέπει να έχει αποφασίσει αν ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων, ο Ηλίας Παναγιώταρος την Περιφέρεια Αττικής ή ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Μια εβδομάδα αργότερα, την 11η Μαΐου το Α’ τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να αποφασίσει αν μπορούν να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή και η Εθνική Αυγή, η ιδρυτική διακήρυξη της οποίας παρουσιάστηκε σε συγκέντρωση της πρώτης στην Αθήνα.

Το ενδιαφέρον όμως στοιχείο είναι ότι και πρώην υπουργοί της ΝΔ, που είναι στην παρούσα Βουλή, στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, λένε ότι στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων χωρίς τελεσίδικη δικαστική απόφαση δεν μπορεί να επιβληθεί και υποστηρίζουν πως ακόμη και σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής να αποτελεί εγκληματική συμμορία, η εκπροσώπησή της στις ερχόμενες εκλογές δεν μπορεί να αποτραπεί βάσει του υφιστάμενου σημερινού νομικού πλαισίου.

Και αυτό που φοβούνται πολλοί στην Κ.Ο., κάτι που δεν κατανοούν στο στενό πρωθυπουργικό επιτελείο, είναι όπως λένε, ότι εάν απαγορευτεί η κάθοδος της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, η μάζα των εξοργισμένων οπαδών της θα κατευθυνθεί στις κάλπες με αυτούσια τιμωρητική διάθεση, υπεράνω μάλιστα ιδεολογικών φραγμών και αγκυλώσεων και άρα θα πάει προς ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι αυτό σημαίνει!

ΠΗΓΗ

http://www.thetoc.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (54)

  1. Αρα εχουν δικιο η δικαιοσυνη ειναι τυφλη και μονο οτι της
    λενε κανει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    • Ευστάθιος Μοσχοβίτης 05/02/2014 @ 10:05 ΜΜ

      ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΟΡΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ "ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ", ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ… ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ…

      ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ…

      ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ
      ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΟΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ;

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΩΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ;

      ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ (ΟΡΘΟΔΟΞΗ) ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

      ….

      ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
      ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
      (ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
      ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο)

  2. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 4:51 ΜΜ

    ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

  3. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 4:54 ΜΜ

    σιγα μην παει συριζα!!!πολυ θα θελατε!

    • Ανώνυμος 05/02/2014 @ 6:03 ΠΜ

      αυτο που λενε "καναμε την αναγκη μας, φιλοτιμο" !
      ειναι για γελια και για κλαμματα

  4. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 4:54 ΜΜ

    Και πολυ αργησαν εξω ο φασισμος εξω ο ναζισμος εξω ο ρατσισμος

  5. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 5:04 ΜΜ

    Καλα να τους κανει

  6. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 5:19 ΜΜ

    απ οτι φενεται τελικα κατι παραπανο γνωριζαν για μια φορα ακομα οι "φιλοι" μας οι ρωσοι και κανανε την προταση ασπιδα στον καραγκιοζομασωνο υποχειριο τσιπρα, ειναι μια τσουπρα αυτηηηηη 🙂 .. τωρα εμεινε να μας αποκαλυψετε και τι υπογραψαν τα μπουρδελογεννηματα πριν τους δωσουν τον πουλο τους οι εβραιοι 😉

  7. διαβασε το συγκεκριμενο κειμενο πριν το ποσταρεις!!!!!!!!!!!!!

  8. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 5:43 ΜΜ

    ΕΚΤΡΟΠΗ= ΕΞΕΓΕΡΣΗ !!!!!!

  9. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 5:59 ΜΜ

    Παμε για εμφυλιο.

    • Ανώνυμος 05/01/2014 @ 9:32 ΜΜ

      Εμφύλιος? για 5-6 αλήτες που αργούν να πανε φυλακή. Ε οχι βέβαια

      • Ανώνυμος 05/02/2014 @ 6:05 ΠΜ

        για τους αλλους τους αλητες που το παιζουν "δημοκρατικο τοξο" και οδηγουν την Ελλαδα στον Καιαδα, λεμε.

  10. βρε βρε βρε για κοιτα που τελικα ετσι οπως το πηγαν ΑΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ -ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ- με το εμποριο του εθνικισμου ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟ οι μεν εμπορευοντε τον εθνικισμο και οι αλλοι σπρωχνουν τον κοσμο να παει να ψωνιστει απο ενα καταστημα με ελληνικη ταμπελα ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ εχουν και 530000 σεκιουριτη πανοπλους για ησυχια στο μαντρι [δεν ηταν τυχαια η επιλογη του καινουργιου οπως λεει και η ελληνοφρενεια ]—-ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ— αλλα ετσι ειναι το εμποριο ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΙΚΟΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΊΔΗΤΟΙ

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΩΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟΝ –ΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ –και αναρωτιεμαι ΑΝ Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ* ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ *ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΡΑΦΕ ??????

  11. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 6:06 ΜΜ

    ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…..ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΑΖΕΙ !!!!!! ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΟΥΝ !!!!

    • Ανώνυμος 05/01/2014 @ 7:13 ΜΜ

      Αν είσαι ανήσυχος και δε σε πιάνουν οι αεροψεκασμοι δώσε διεύθυνση,όνομα ,τηλέφωνο να στείλουμε τούς άντρες με τα φλιτ!!!
      ΝΙΚΟΣ(πράκτορας από πόρτα σε πόρτα)

  12. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 6:31 ΜΜ

    γαμω το μουνι που σας πεταγε κολωεβραιοι γαμω τον ιεχωβα σας παλιοπουστηδες

  13. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 7:35 ΜΜ

    Τελικά στην Ελλάδα απο εδω και πέρα ,δεν θα υπάρχει δικαιοσύνη ανεξάρτητη,ολα θα πληρώνονται, και θα εκβιαζονται απο ανώτερες δύναμης, εκτός Ελλάδας,φανταστείτε τι θα μπορουν να κάνουν στον απλό πολιτη απο και περα,εδω στην Ελλάδα, θα τον ξεσκισουν ασύστολα, χωρίς να μπορεί να βγει το δίκαιο του,Με απλά λόγια ΚΟΛΟΜΒΊΑ

  14. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 7:47 ΜΜ

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΧΒΕ… ΤΟ ΡΟΣΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΝΤΙΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ………ΠΙΝΤΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ… ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟ ΠΟΛΥ……

  15. Ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραητικού Συμβουλίου (ΚΙΣ), μόλις χτες…
    http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1018:-l-r&catid=49:2009-05-11-09-28-23

    Και η αρχή της άμεσης υπακοής σήμερα.
    http://www.thetoc.gr/politiki/article/suriza-akrodeksia-strofi-tis-nd-i-summetoxi-pleuri-sto-psifodeltio-spiliwtopoulou

    Αν παρακολουθείτε τη σελίδα των πρώτων, καταλαβαίνετε και τις ξεκάθαρες εντολές που δίνονται.

  16. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 8:11 ΜΜ

    Ειναι λιγο πολυπλοκο….

    Με λιγα λογια….
    Αν οι δημοσκοπησεις τους λενε οτι η χα ειναι ψηλα… εκλογες … με Χα δυσκολο…

    Κατα την γνωμη μου.. Πρεπει να διασφαλιστει οτι το 51% θα παει σε κομματα που ελεγχουν …

    Αν δεν γινει αυτο παει αλλου η δουλεια… Απο την αλλη οι πολλαπλες υποψηφιοτητες απο νδ και παθοκ με ανεξαρτητους προσπαθουν να τραβηξουν κοσμο για να δουν τις πραγματικες υποτιθεμενες. ψηφους.

    Ο φοβος τους ειναι η εκδικηση μας
    ….
    Σε οποια περιπτωση.. μετα τις ευρωεκλογες σαμαρας δεν θα υπαρχει .. θα ερθει ο επομενος στρουμφ με σκοπο να ενωσει τα στρουμφακια των δημοτικων..
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΡΘΡΟΙΣΜΑΤΑ…

    ΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ..ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ!!!!!!

    Αλλωστε ο αντουαν εχασε το ταξιδακι.

    Ο χρονος του απο περυσι τον Σεπτεμβριο και μετα.. μονο μετρα σχεδια.. οχι φιλοελληνικα.

    Αδελφια ειτε το θελουμε ειτε οχι πρεπει να κανουμε τις πιο βουβες εκλογες … κατα τον ΣΚΟΥΤΑΡΗ…..
    Οταν σε ρωτουν τι θα ψηφισεις. … να λες Σαμαρα….
    Οταν ερθει η ωρα ομως… ριξε αυτο που θα τελειωσει και θα δικαιωσει την νεα Ελληνικη αρχη….
    ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ… ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΕΛΛΗΝΑ..

    Σαμαρα δαγκωτο λοιπον….

    Πρακτωρ…
    αν προλαβουν το δολλαριο…..

    • Ανώνυμος 05/01/2014 @ 11:55 ΜΜ

      Ποιες δημοσκοπήσεις ρε φιλαράκι ???
      Έχουν ρωτήσει ποτέ κανέναν για καμία δημοσκόπηση ???
      Εκεί που έχουν οδηγήσει τον κόσμο είναι σίγουρο ότι 40+% αποχή θα έχουμε για ακόμα μία φορά…. και ναι είναι πολύπλοκο…. γιατί αν δεν συνεχίσει αυτή η αφαίμαξη του λαού με ΝΔ+ΕΛΙΑ+ΠΟΤΑΜΙ+ΔΗΜΑΡ και κάνουν Συριζα με Χ.Α. στην αντιπολίτευση , τότε κλάφτα χαράλαμπε…. Κολυμπηθρόξυλο δεν θα αφήσουν…..

      • Ανώνυμος 05/02/2014 @ 9:00 ΠΜ

        Φιλε Ανωνημε 2 Μαΐου 2014 – 2:55 π.μ. αν ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ και εχουμε
        40% αποχη, τοτε θα δωσουμε το δικαιωμα στα λαμογια και τους βολεμενους ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΕΛΙΑ+ΠΟΤΑΜΙ+ΔΗΜΑΡ να ξανακανουν κυβερνηση και να συνεχισουν το καταστροφικο τους εργο………
        Γι'αυτο ολοι πρεπει να παμε να ψηφισουμε………….Το ποιον θα ψηφισουμε? Αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα………Εγω παντος προτεινω
        τον μοναδικο ΕΛΛΗΝΑ – ΠΑΤΡΙΩΤΗ – ΑΜΕΜΤΟ – κτλ….κτλ……Κυριο
        @#$%^&*&^%$#@….(Δυστυχως δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!????????).
        Καλη συνεχεια………………..

        4everpao13

    • Ανώνυμος 05/02/2014 @ 6:45 ΠΜ

      Αδελφε .. ας κανουμε αυτες τις εκλογες βουβες…

      Οι δημοσκοπησεις αφορουν και αυτο που εγραψα…ψες..ψε..
      Ολοκληρο τμημα υπαρχει που μας διαβαζει απο παντου…

      Οχι στην αποχη
      …….

      ολοι. σαμαρα δαγκωτο…

      ……
      Πρακτωρ….

      • Ανώνυμος 05/03/2014 @ 8:10 ΠΜ

        τους το χαλάς τώρα φιλαράκι….
        Το όλοι γρήγορα στο ελεύθερο διαδίκτυο είναι η τελευταία λέξη της μόδας….

  17. Που είσαι Χίτλερ να τους κάνεις ΣΑΠΟΥΝΙ.

  18. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 8:49 ΜΜ

    Η δημοσιογράφος πως τα γνωριζει όλα αυτά είναι σε ανοιχτη γραμη με τους εβραιους. Ρε τι εχει να γινει. Τα ψεματα που ελεγε ο Σαμαρας για να παρει την ψηφο του λαου δεν τους πειραζουν όμως αυτά είναι καλα και αγια.

  19. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 9:22 ΜΜ

    Η δικαιοσύνη άποτελεί προϋπόθεση τής έλευθερίας, δπως και ή έλευθέρωση άποτελεί προϋπόθεση τής δικαιοσύνης..Υποταγμενοι δικαστές οδηγουν σε εξεγερση. Ποιος την θελει πιο πολύ;

  20. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 9:38 ΜΜ

    Με την ορεξη θα μεινουν καποιοι . Η Χ.Α σαρωνει και ηρθε για να μεινει , ακομα κι αν χρειαστει ν αλλαζει καθε βδομαδα ονομα . Ακομα κι αν ολοι οι μπροσταρηδες μπουν φυλακη . Ακομα κι αν τους σκοτωσουν ολους . Η εγερση των Ελληνων αρχισε και δεν την σταματαει τιποτα . Χτυπηθειτε οσο θελετε και βγαλτε οση χολη μπορειτε . Το μονο που καταφερνετε , ειναι να δειχνετε ποιοι και τι πραγματικα ειστε . Περαστικα , αν και δυσκολο για καποιους .

  21. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 9:39 ΜΜ

    Πολιτειακή ανωμαλία;;;;;;;;
    Γαι να δούμε…

  22. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 9:54 ΜΜ

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.
    ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!!

  23. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 10:34 ΜΜ

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ . ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ? ΠΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΥΧΩΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ 4 ΗΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ? ΠΑΛΙ ΚΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ !!!!! ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ? ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ .

  24. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 11:00 ΜΜ

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ……..ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ……ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ……..

    Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ…..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ………Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΛΟΙ……ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ………ΟΤΙ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ………..

    Ο ΥΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…….ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ……ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ…….ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΘΕΟΙ…….ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ……ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ……ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ……Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ……ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ…..ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ……ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΘΕΟΙ……ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ…….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…….

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ……ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ…….ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ……ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…….ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ………ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΒΑΒΥΛΩΝΑ)…….ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ……..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…….ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ……….ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ…..ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ………ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ……….ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ…….ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ……ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ……ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ….ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ….ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ…….ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ…….Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ…….ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ………..ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ……ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…..ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ…..ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ……ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ…..ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ……..ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ…..ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ……

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ…..Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ……..ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ……ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ……ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ…….ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ……ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ….ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ…….ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ……ΑΚΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ….ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ……

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ……ΗΤΑΝ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΣ……ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ…..ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ……ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ……ΜΑΣ ΕΙΠΕ…..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΟΔΟΣ…….ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ…..ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΝΟΥ…..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΥ……ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….ΒΑΛΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ…..ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ……ΜΕΤΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΑΡΤΙΑ……ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ…..ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΜΑΡΤΙΕΣ……ΤΟΤΕ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ…..ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ……..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ…….ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ…..ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ….ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…..ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΓΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ……ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ……ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ……ΑΥΤΟ ΣΩΝΕΙ…..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ……ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ…..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ……ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ….ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ………..

  25. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 11:10 ΜΜ

    ΝΙΚΟΛΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΚΟ.ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!
    ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ SS

  26. Ανώνυμος 05/02/2014 @ 3:41 ΠΜ

    Εσείς αυτό καταλάβατε από το άρθρο? Το ότι έχει καταλυθεί το Σύνταγμα και κυβερνά η Νέα Τάξη δεν σας λέει τίποτα ? Νομίζετε οτι δεν σας αφορά το θέμα της Χ. Α. ? Δεν μπορείτε να δείτε πέρα από την μύτη σας ? Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τους αληθινούς φασίστες που σας διοικούν? Αν δεν θέλετε να χαθούμε σαν λαός "δείτε" πέρα από τις ταμπελίτσες ……..

  27. Ανώνυμος 05/02/2014 @ 5:10 ΠΜ

    ναι ερχεται ο συριζα και θα σωσει την ελλαδα παντως ολα τα κομματα θελουν μια σεβαση ηαληθεια ειναι αυτη αστε τον συριζα και την χρυση αυγη στον δρομοτους και ξυπνηστε ελληνες μην γινη και εδω στην ελλαδα κανενας εμφιλιος και τοτε την βαψαμε ολοι

  28. Ανώνυμος 05/02/2014 @ 5:11 ΠΜ

    Καλά είστε εσείς τα αριστεραλαλακισμένα εκτός από αγράμματα αλλά και άσχετα . πρώτος διαβάστε ιστορία για να μάθετε τις λαλακίες που κάνατε στον εμφύλιο πόλεμο εις βάρος ελλήνων ελληνίδων ανεξαρτήτου ηλικίας και για αυτό το λόγο δεν σας ψηφίζει ο ελληνικός λαός . Δεύτερον , έχετε καταντήσει περίγελος όλης της ευρώπης με τις κατασκηνώσεις νεολαίας που οργανώνεται και έχετε καταντήσει μικρά παιδάκια να χαιρετάνε με υψωμένη την δεξιά γροθιά σύμβολο του Στάλιν που κατέσφαξε τους ελληνες επί της δικτατορίας του και στο δόγμα του κόκκινου φασισμού σας .Τρίτον άντε δουλέψτε και λίγο που έχετε πλακωθεί και παίρνετε τα δήθεν με τιμιότητα και διάβασμα πτυχιάκια και μεταπτυχιακά για να μπείτε και να αράξετε τον κώλο σας στο Δημόσιο . τέταρτον , άντε βγάλτε τις κουκούλες από τα κοπρόσκυλα τους κολητούς σας τους δήθεν τρομοκράτες / επαναστάτες και βάλτε τους να πούνε συγνώμμη στον ελληνα και την ελληνιδα που εδώ και δεκαετίες τους έχουν κατακλέψει και καταστρέψει , κατά εντολή ξένων κέντρων , τις περιουσίες τους που δουλέψανε σκληρά για να τις αποκτήσουν . Και τελευταίο … όσο και να θελετε προδοτακια κοκκινα φασισταριά στις τωρινες εκλογες θα πάρετε τα @@@@@@@ μας . Και τώρα ας πιασουνε δουλειά το κοπρόσκυλα που ταιζετε τσάμπα και κάθονται σε μεγάλες αποθήκες πίσω από λαπτοπ με μόνη τους δουλειά , αν λέγετε αυτό δουλειά , για να κάνουν τρολλ σε ιστοσελίδες και σχόλια που σας αποκαλύπτουν … Αντε και στα γουναραδικα

  29. ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΚΟΣ" 05/02/2014 @ 7:00 ΠΜ

    ΒΡΕ-ΒΡΕ, ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!! ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΝΩ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ… ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΙΝΕ Κ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ", ΑΦΟΥ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ??? ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Κ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΗΣ… ΜΑ ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ… ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΑΥΤΟ??? ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΥΡΗΣΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ, ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ,ΒΡΕΕΕΕ… ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ… ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ {ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ,ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ} , ΧΑΣΚΟΓΕΛΩΝΤΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ… ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ… ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΟΓΙΜ… ΖΩΑ… ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ… ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ… ΠΕΡΙΦΑΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΩΦ… ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΜΕ, ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ, ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ.. ΕΥΓΕ ΜΑΣ.. ΚΑΙ Σ'ΑΝΩΤΕΡΑ..

  30. Ανώνυμος 05/02/2014 @ 7:01 ΠΜ

    2.10
    Άντε επιτέλους να έρθει ο Τσύριζα, να μας φέρει κι άλλα ταξικά αδέλφια, δεν αντέχω άλλο μακριά από τα ταξικά μου αδέλφια ρε παιδί μου, με πονάει που δεν έχουν μαζευτεί εδώ καμιά 10αριά εκατομμύρια!!!! Άντε, με το καλό να τους δεχτούμε!!!!!

  31. Ανώνυμος 05/02/2014 @ 8:09 ΠΜ

    Ποιοι θα μας σώσουν βρε; Οι συνεργάτες των Γερμανών, οι ρουφιάνοι γερμανοτσολιάδες;

  32. Δηλαδη για να καταλαβω το οτι η χρυση αυγη ειναι πολιτικος αντιπαλος της νεας δημοκρατιας σημαινει οτι δεν εχουν το ιδιο αφεντικο? Γιατι νομιζω οτι αυτο το λαθος το εχουν ξανακανει καποιοι στο παρελθον?

  33. Ανώνυμος 05/03/2014 @ 11:02 ΠΜ

    ΣΑΒΒΑΤΟ σήμερα ήδη (3-5-2014) …. τίποτα μέχρι στιγμής… κι όταν λέμε τίποτα, τίποτα γενικώς!
    Ούτε σεισμοί, ούτε λιμοί, ούτε καταποντισμοί, ούτε πόλεμος στη Συρία, ούτε εμφύλιος στην Ελλάδα, ούτε καν "πολιτειακή ανωμαλία"…. περιμένουμε τους "βαρβάρους" και αυτοί δεν έρχονται !
    "Τι θα απογίνουμε χωρίς αυτούς; Οι άνθρωποι αυτοί ήταν μια λύσις "

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*