Διαφημίσεις

Αυτή την ώρα γίνεται η κηδεία του 19χρονου που έπεσε από το τρόλεϊ το βράδυ της Τρίτης (13/8). Περίπου 150-200 φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν στην Παναγή Τσαλδάρη, στο Περιστέρι, στο σημείο, όπου ο αδικοχαμένος Θανάσης βρήκε τραγικό θάνατο.

Στις 16.25 άρχισαν πορεία προς το νεκροταφείο του Περιστερίου, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. Περίπου στις 16.45, υπήρξε ένταση όταν είδαν ένα λεωφορείο στη διασταύρωση Θηβών και Παναγή Τσαλδάρη, στο οποίο και επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια.

Οι επιβάτες και ο οδηγός βγήκαν έντρομοι από το λεωφορείο, που στη συνέχεια το έσπασαν και έγραψαν πάνω συνθήμα τα και τη λέξη “δολοφόνοι”.

stoxos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ… ΕΣΠΑΣΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗ…”
  1. ο ελεγκτης+οδηγος λειτουργησαν σαν ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του πολιτικου συστηματος του σαμαρικου/βενιζελακου(στουρναρια) .
    Δεν διστασαν να σκοτωσουν για να μην χασουν το 10% μπαξιση του μισθου τους
    Αυτοι ειναι οι ελληνες
    εμεις συνεχιζουμε να θελουμε να αφυπνησουμε την συλλογικη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχη των ΕΛΛΗΝΩΝ αφηνοντας τους ελληνες στους σαμαρικους στους βενιζελακους και στα στουρναρια
    αγαπητοι συνσχολιαστες μου δεν νομιζεται οτι ολα αυτα μιλουν απο μονα τους για το οικτρο τελος που θα εχει η γερμανοδουλη κυβερνηση τους…………
    εκτος απο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥΣ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ παρουσια σε αυτον τον πλανητη ειχε και ΟΡΕΣΤΙΔΕΣ που σκοτωσαν ακομη και μανα και εραστη για την τιμη του πατερα τους
    Αν συνεχιστη η ανοχη σε αυτο το ελληνικο κρατος να σκοτωνει τα ιδια τα παιδια του σε λιγο δεν θα υπαρχει ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΑΣ
    γιαυτο ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ οπως μπορουμε στην δουλεια μας με λευκη αργηωαπεργεια και ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ελληνας ελεγκτης+οδηγος

  2. Μπορεις να πεις το χειροτερο πραγμα με τον καλυτερο τροπο και να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα , και το καλυτερο πραγμα με το χειροτερο τροπο , φτιαχνοντας μια τραγωδια . Οι εξερεσεις απλως επιβεβαιωνουν τον κανονα .

  3. πόσο διαφορετικά ακούγονται τώρα, αυτά τα λόγια…..
    κανε ότι μπορεις Νικο..ότι μπορείς.

  4. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΤΟΣΟ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΣΤΑΡΟΙ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ…

    ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ!!!

    ΟΤΑΝ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΗΖΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ… ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΚΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ… ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ!!

    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ, ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΔΟΧΕΙΑ!!! 40 ΕΤΗ ΤΩΡΑ…

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΨΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ… ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΗΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΟΥ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ…. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ!! ΟΜΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (;) ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΗΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΕΤΗ!! Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.

    Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΗΓΕ ΩΣ ΙΚΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΥΡΙΚΗ (ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ – ΣΤΑΥΡΟΥ)…

    Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ Η Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΩΔΟΙ… ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ… ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ… ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟΠΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΝ.

    ΑΥΤΑ.

  5. Μην τους επιτρέπετε να μας επιβάλλουν σε περαιτέρω κοινωνικό αυτοματισμό. Εννοείται ότι οι υπάλληλοι φέρθηκαν σαν γενίτσαροι αλλά μήν το γενικεύσουμε, πρέπει να ενωθούμε ενάντια στο πολιτικό σύστημα το οποίο αριστερώθεν και δεξιώθεν μας δολοφονεί.

    Έξω από Ε.Ε και Ευρώ, Διαγραφή δανείων, Νέα Συντακτική Εθνοσυνέλευση, Κρεμάλες στους προδότες.

    Εθνική ανεξαρτησία, Λαϊκή κυριαρχία

  6. Εγινε ενας καταφορος φονος. Ο οδηγος και το αλλο το καθαρμα ο ελεγκτης επρεπε να σταματησουν στη σταση και να απετησουν να βγει εξω ο ατυχος νεος, καλοντας μαλιστα και την αστυνομια αν δεν κατεβαινε ο νεος. Ετσι θα εληγε ομορφα και ωραια το συμβαν. Αυτα τα καθαρματα ομως επελεξαν τη βια και τον εγκλωβισμο του ατυχου νεου και τη επιβολη του προστιμου για το μπαξισι του 10%. Πανω στη βια και στην κακια τους πεταξαν εξω βιαια το νεαρο ενω ειχε το ατυχο παλλικαρι πλατη στην πορτα. Αυτο συμπαιρενω εγω απο αυτα που λεγουν οι αυτοπτες μαρτυρες . Εαν αυτο δεν συνιστα σωρεια αδικηματων κατα των δικαιωματων του επιβατη και την τελικα καταφορη δολοφονια του δεκαεννιαχρονου τοτε τι ειναι ρε παιδια? Αψυχολογητες ενεργειες απο ακαταλληλους κ εμπαθεις ελεγκτες κ οδηγους. Οπως κ να εχει ρε παιδια δεν πιανεσαι στα χερια με καποιον που παρανομει μη πληρονωντας εισητηριο. Σταματας κ καλεις την αστυνομια, απλα πραγματα. Και αν ισχυουν οι καταγγελιες των διαφορων επιβατων θα πρεπει να δικαστουν για φονο οι τυποι( εκ προθεσεως η μη να το κρινει το δικαστηριο).

  7. συμφωνω απολυτα με τον ΑΝΩΝΥΜΟ09.25 και ΑΝΩΝΥΜΟ10.06
    η ΕΛΛΗΝΙΚΗ εκφραση τολμα να ξεφυγει απο τα πλαισια του "ξυλινου" λογου που μας κουβαλησε το πολιτικο συστημα ιδιαιτερα του ΠΑΣΩΧ
    το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ χψαχνει την Αληθεια μεσα απο την πραγματικοτητα της διερευνητικης φιλοσοφιας για να φτασει σε αυτην και οχι να πλανεψει τους οπαδους-αναμεταδοτες γιαυτο ζητα συνομιλητες κριτικα μυαλα που θα πανε "παρα-κατω" το ψαξιμο!
    χαιρομαι που ειστε συνσχολιαστες μου σε αυτο το επικαιρο πραγματικο γεγονος

  8. τωρα η τροηκα ξερει που πανε τα λεφτα της σε σπασιματα και καψιματα.ας τα κανουν ιδιωτικα τα γαμημενα να ξεμπερδευουμε και απο τα ελλειματα που τα πληρωνει αναγκαστικα ο φορολογουμενος αντι για καλυτερους δρομους σχολεια νοσοκομεια κλπ και απο τους κρατικοδιαιτους συνδικαλιστες γιατι ο ιδιωτης θα βρει τον τροπο να μην υπαρχουν ελλειματα οπως η ολυμπιακη.,καποτε λογω δουλειας μεσα σε αεροδρομιο εβλεπα λαθρεπιβατες να τους δινει η αεροσυνοδος καρτα επιβιβασης χωρις εισητηριο και να ταξιδευουν τσαμπα και στοιχιζε στο κρατος ενα εκατομοιριο ευρω την ημερα αφου συν τοις αλλοις επηγαινε το ερ μπας το μισο αδειο στην αμερικη ενω της λουφχανσα απο την μεση και πισω ηταν σε διαμορφωση καργκο και δεν ηταν αδειο κουβαλαγε και εμπορευματα ασε που ο πρωην πρωθυπουργος κ μιτσοτακης εκρατησε ακινητο ενα ερμπας μια βδομαδα στην αμερικη κατα την περιοδια του . ας πανε και τωρα να τα κανουν αυτα που ειναι ιδιωτικη. βεβαια το εισιτηριο θα παει πεντε δεκα ευρω αλλα αφου το τραβαει ο οργανισμος μας και ειμαστε ανικανοι να διαχειριστουμε φτηνα δημοσια μεσα μεταφορας και τα θεωρουμε ταξικο εχθρο και μηχανισμο καταπιεσης της τροηκας και της κυβερνησης καλα να παθουμε και απο δω και περα καμια κυβερνηση να μην ξαναρωσει ουτε ενα ευρω για τα ελλειματα των μεσων μαζικης μεταφορας να τα αφησει στην τυχη τους να ριμαξουν να διαλυθουν και να μην εχουν λεφτα να τα αντικαταστησουν ουτε και πετρελαια και λαστιχα να βαλουν χωρις σερβις στις μηχανες στα τιμονια και στα φρενα να σου πω εγω που θα παει η μαγκια σου και αν γνωριζοντας ολα αυτα τολμησεις να ανεβεις πανω και να αραιωσουν τα δρομολογιαωκαι στο τελος να μηνει ενα δρομολογιο το πρωη ενα το μεσημερι και ενα το βραδι και στο τελος κανενα ετσι ωστε η ιδιωτικοποιηση να φανταζει ως λυτρωση και σωτηρια και να τη ζηταει με λαχταρα ο ιδιος ο λαος.

  9. ΑΝΩΝΥΜΕ/17.8.13/2.54:)
    Συμφωνω μαζι σου αδωνη
    ετσι θα γινουμε ολοι μας υπηκοοι /ψηφοφοροι σου για να "πιανεις" εσυ υπουργικες καρεκλες
    χαιρετισματα και στους αλλους αξιους υπουργους τον μιλτιαδη την φωφη και την χριστοφιλοπουλου
    παναξιοι σας ευχαριστουμε που με τον προσωπικο σας κοπο μας σωζεται

  10. βουτυρο στο ψωμι των συριζαιων ηταν ο θανατος του πιτσιρικα αλλα ελεγχομενο βουτυρο μικρης ποσοτητας. αρε που ειναι ο βαγκνερ… εε!! οι αγανακτησμενοι ηθελα να πω.

  11. Oι αστικές συγκοινωνίες στην Ελλάδα τόσο απο πλευράς εξυπηρετήσεως όσο και απο πλευράς σεβασμού προς τους επιβάτες ποτέ δεν άξιζαν τα λεφτά που τους πληρώνει ο κόσμος . Όσο για τον νεαρό έπρεπε απλα να κάνουν αυτό που λέει ο νόμος και τελείωσε . Άν είναι αλήθεια αυτά που λέγονται λέω άν , για το εν λόγω περιστατικό και το φόνο του παιδιού και ήταν δικός μου γιός και φερόταν έτσι άδικα το δικαστήριο πρώτα απ' όλα θα κοιτούσα να μάθω πρώτα την αλήθεια και ύστερα θα φρόντιζα αυτά τα 2 παχύδερμα να χάσουν την περιβόητη δουλειά τους για πάντα με κάθε τρόπο και μέσον. Θεμιτό ή αθέμιτο για να δούν όλοι οτι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο , και αυτό σε πρώτη φάση . Την δεύτερη φάση δεν μπορώ να την πω για να μη φέρω σε δύσκολη θέση την σελίδα σας . Αν θυμάστε προ καιρού είχαν κάνει τα ίδια αυτά τα παχύδερμα με έναν μικρό μαθητή που του προκάλεσαν ψυχολογικά προβλήματα και όλα αυτά επειδή έχασε το εισητίριο του . Όλα γίνονται για να μας τρομάξουν δηλ. μας λένε : είδατε ; "ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ" λές και άξειζαν ποτέ κάτι οι "υπηρεσίες" τους ( λερωμένα αστικά , παγωμένα αστικά , οδηγοί πρόστυχοι , αγενείς μη συνεπείς στην εργασία τους κ.λ.π. )

  12. Υποστηρίζουμε τον ελεγκτή αλλά ξεχνάμε τις άπειρες μαρτυρίες για τους ελεγκτές που προσπερνούν τα λαθροΟρκ χωρίς απολύτως κανέναν έλεγχο στα λεωφορεία – Άραβες και Πακιστανούς!
    Αν ήταν συνηθισμένος Άραβας βρομιάρης με σανδάλι, σορτσάκι κάτω από το γόνατο και τσαντούλα στην οποία κουβαλάει τα στιλέτα του ως εργαλεία για τις εγκληματικές ενέργειες με τις οποίες τρομοκρατεί τους πολίτες της χώρας αυτής, το παιδάκι σίγουρα δεν θα είχε την κατάληξη αυτή, γιατί ο ψευτοτσαπουκάς των σκατόβλαχων ελεγκτών δεν περνάει στους τρομοκράτες από τις πρωτόγονες και βρωμερές Αραβικές χώρες και το Πακιστάν. Ξέρουν πολύ καλά πως θα καταλήξουν με τα έντερα στα χέρια και δεν επρόκειτο να ασχοληθεί κανείς, όπως και σε όλες τις εγκληματικές πράξεις που πράττουν σε αυτό το ξενολαγνικό κράτος.

    Αναφερόμαστε για την δήθεν δουλειά του ελεγκτή την οποία θα πρέπει να σεβόμαστε, αλλά παραλείπουμε τις μαρτυρίες των επιβατών που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο λεωφορείο:
    -"Ο ελεγκτής άρχισε επιτακτικά να ζητά το εισιτήριό του"
    -"Η κατάσταση ξέφυγε. Οι 2 άνδρες ήρθαν στα χέρια. Ο ελεγκτής έσκισε την φανέλα που φορούσε ο 19χρονος."
    Όλοι μας γνωρίζουμε για την απαίσια και ψευτομάγκικη συμπεριφορά
    των ελεγκτών προς τους επιβάτες, που μας βλέπουν σαν ζώα.
    Ο ελεγκτής κάνει την δουλειά του όταν ζητάει το εισιτήριο για έλεγχο και στην περίπτωση που ο επιβάτης δεν συνεργαστεί καλεί την αστυνομία για τα περαιτέρω.

    Επίσης, η περιορισμένη νοημοσύνη μας φαίνεται και από τα σχόλια τύπου "δικαιολογίες δεν έχουμε δουλειά κτλ δεν είναι σοβαρές." διότι βλέπουμε τις καταστάσεις από την γαμημένη βολεμένη μας πλευρά και δεν μπορούμε να φανταστούμε την απογοήτευση, κατάθλιψη, αγωνία, θλίψη, τραγικότητα που βίωνε το παιδάκι λόγω των δυσκολιών στην ζωή του και που οφείλονται στην πράξη που έκανε και του κόστισε τραγικά!

    Ο κόσμος δεν πρόκειται να σεβαστεί τους σκατόβλαχους ελεγκτές γιατί απλούστατα δεν κάνουν την δουλεία τους αλλά προσβάλλουν τους ανθρώπους με τον χειρότερο τρόπο, και όπως φαίνεται τους οδηγούν τώρα και στον θάνατο.

    Προσωπικά, μόριο σεβασμού θα νιώσω προς τους ελεγκτές όταν θα έχουν έστω και ένα γραμμάριο αρχίδια
    για να κοιτάξουν τα μαυριδερά λαθροΟρκ που έχουν κατακλύσει την χώρα και απολαμβάνουν όλες τις δυνατότητες για το οποίες εμείς πλέον θα πρέπει να πληρώνουμε με την ζωή μας!

    Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην κοινωνία, υπάρχουν πολλά τομάρια με περιορισμένο μυαλό σαν και του λόγου μας που με την υποταγμένη προσωπικότητα μας έχουμε το ρόλο της βάσης του καθεστώτος αυτού.
    Τι περιμένεις κανείς από μια κουράδα που παραθέτει σχόλιο για ένα παιδάκι που έχασε την ζωή του με αυτό το τρόπο όπως είναι το παρακάτω:
    "Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΖΕΙ."
    Η κουράδα αυτή ούτε για λίπασμα δεν κάνει,
    γιατί μολύνει τα πάντα γύρω του!

    Και τέλος, μην τυχόν και αναφερθείτε για την επιβίβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς εισιτήριο λόγω της οποίας δημιουργείται το έλλειμμα το οποίο πληρώνουμε όλοι μας όταν την ίδια στιγμή υπάρχουν πολιτικοί οι οποίοι μας εξουσιάζουν με τρομακτικά απίστευτη περιουσία από 50 σπίτια και πάνω τα οποία δεν έχουν ούτε οι αστέρες του Χόλιγουντ και με μισθούς μεγαλύτερους και από τον Ομπάμα!

  13. Enas pitsirikas phdhkse apo kinoume oxhma kai sas ftaiei pali to kratos ?? meta mhn anarwtieste giati eimaste anapirh kai kathysterimenh koinwnia . Egw xrhsimopoiw ta mmm edw kai xronia xwris na xtypaw eisithria . den eimai toso MALAKAS na phdhksw apo to lewforeio

  14. 19 Αυγουστου – 2;42 συμφωνω μαζι σου…..22 Αυγουστου – 3;22….απο οτι λενε το παλικαρι ειχε τραυματα απο πισω…κατι που δε συναδει με το οτι πηδηξε…μαλλον τον "πηδηξαν"…για να υπερασπιζεσαι ετσι το κρατος…μαλλον κομματοσκυλο εισαι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *