Διαφημίσεις

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/9

– Σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι, στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Τις απογευματινές ώρες, αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες και στην υπόλοιπη Μακεδονία, το Ιόνιο πέλαγος, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική, βορειοδυτική Πελοπόννησο.

– Θερμοκρασία αμετάβλητη

– Θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί άνεμοι σε όλη τη χώρα μας, με ασθενή ένταση. Ενίσχυση του αναμένεται μέσα στη νύχτα και προς τα ξημερώματα της Τρίτης.

ΤΡΙΤΗ 1/10

– Από τα ξημερώματα κιόλας της Τρίτης, θα σημειώνονται κατά διαστήματα βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης αλλά και σποραδικές καταιγίδες, στο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Θράκη, τη Στερεά Ελλάδα, τη Πελοπόννησο και στο βόρειο, βορειοανατολικό Αιγαίο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα σημειώνονται κατά διαστήματα βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης, στο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το Αιγαίο πέλαγος, συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης. Πιο ασθενούς έντασης φαινόμενα προβλέπονται για τη Στερεά Ελλάδα και τη Πελοπόννησο, ενώ πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα σε Θράκη και ανατολικό Αιγαίο.

– Η θερμοκρασία σε πτώση στη βόρεια Ελλάδα, από αργά το βράδυ και προς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

– Οι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα είναι πολύ ενισχυμένη σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη κεντρική χώρα, με ένταση που φτάνει και τα 7 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2/10

– Βελτιωμένος καιρός αναμένεται σε μεγάλο κομμάτι της χώρας μας, ωστόσο τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, τη Πελοπόννησο και σε νησιά του ανατολικού, νοτιοανατολικού Αιγαίου.

– Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη βόρεια χώρα.

– Στροφή των ανέμων από βόρειες γενικά διευθύνσεις σε όλη τη χώρα μας, με ένταση που αγγίζει και τα 6 μποφόρ σε πολλές περιοχές ιδιαίτερα της βορειοανατολικής Ελλάδας.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Διαφημίσεις

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ (8-9 ΜΠΟΦΟΡ), ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ .

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :

1. ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ 8 ΤΟΠΙΚΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (07-04-2013) ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ (ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ). ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (08-04-2013) ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ( 6-8 ΜΠΟΦΟΡ) ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 8 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

2. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (07-04-2013) ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (08-04-2013) ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.

3. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (07-04-2013) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ (5 ΜΕ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ), Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (08-04-2013)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΜΚ

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΑΡΔΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΤΑ

Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΩΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ”
  1. ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ [ΦΕΣΤΙΒΑΛ] ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟ jiannhs kozani

  2. φτου ρε πούστη… ήθελα να πάω για μπάνιο με το μωρό.. για τα υπόλοιπα δε μου καίγεται καρφί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *