Διαφημίσεις

ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ; ΠΙΟ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΟΙ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΙ…

Πριν λίγη ώρα η Ρωσία είπε τελεσίδικα στον Σαρρή τον Κύπριο Υπουργό Οικονομικών που βρίσκεται και στην Μόσχα (αυτόν που έπιασαν οι μογγόλοι στα κατεχόμενα καβάλα με μογγολάκι) ότι δεν θα συμμετάσχει σε κανένα σχέδιο διάσωσης της Κύπρου… Κι ο Σάρρης πήρε τηλέφωνο τον Αναστασιάδη και του έσκασε το νέο… Περισσότερα σε λίγο…!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ…! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΟΕΟ…;;; Ο ΣΑΡΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ…!!!”
  1. καλα ο γέρος παισιος δεν είχε κάνει την μεγάλη προφητεία που έλεγε…έλληνες καθίστε ανετα στον καναπέ σας με το φραπεδάκι σας και το ξανθό γένος θα τα κάνουν όλα για εσάς..και την πόλη θα παραδώσουν έτσι μωρε επειδή μας αγαπάνε……ελα ελα δώστε μου ενα μπεεεεεεεε καλό μπεεεεεεεε για όσους τα πιστέυαν αυτά…αλλά ξέχασα άσχετα αν πάμε πρός καταστροφή μεριά και έχουμε σε λίγο νεκρούς απο πείνα έχουμε οπως έλεγα την βοήθεια της παναγίας και του ιησού απο την ναζαρέτ…αλήθεια χριαστιανοί που είστε κατα σιωνισμού γιατί είναι εβραίοι..η ναζαρέτ πού βρίσκετε;;;

  2. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΗΓΗ ? ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ , ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ , ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ? ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΣΤΡΑΤΩΔΙΚΕΙΟ , ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ? ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ? ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΙΠΕ Η ΧΕΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΡΔΟΥΣ , ΦΕΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΡΩΜΙΣΕΣ".

  3. Τα δικα τους συμφεροντα εξυπηρετουν απλα στο τελος οπως θα εξελιχθουν τα πραγματαμπορει κ να βγουμε λιγοτερο ζημιωμενοι. .επισης μιλησε για πεινα μεγαλη.θα δουμε. . .

  4. Δε θυμαμαι να ειπε ο παισιος "καθηστε εσεις θα τα κανουν ολα οι αλλοι", κατι αλλο ειπε, οτι με της χαζομαρες μας και τη βλακεια που μας δερνει εχουμε να περασουμε πολλα.
    Τωρα για τα της κυπρου θεματα, εδω μεσα ολοι ειμαστε απλοι πολιτες που λεμε τη γνωμη μας,ο καθενας μας το μακρυ του και το κοντο με βαση την "πληροφοριση" που εχουμε απο ΜΜΠροπαγανδας και νετ, εκτος αν καποιοι ειναι της ευπ και δεν το ξερουμε, οποτε να μας πουν τη τρεχει να μαθουμε και εμεις!!
    Και αφου ξερουν τοσα πολλα για το πως θα πανε τα πραγματα, αντε να κλεισουν κανα ραντεβου με ομπαμα, μερκελ και πουτιν και να σωσουν τον κοσμο.
    Οπως και εγω ετσι και ο καθενας μας λεμε τι μπωρει να γινει, ποιος θα μας σωσει, ποιος θα μας πουλησει, ποιος θα μας ξεπουληση.Αφηστε να δουμε πως σκατα, γιατι σκατα θα παει το πραμα, και στο τελος βγαζουμε συμπερασματα.
    Ολοι λαθος ειμαστε πιθανος γιατι απλα ΔΕΝ ειμαστε στα κολπα με τους μεγαλους της γης.Ουτε στο γραφειο της μερκελ δουλευουμε ουτε του πουτιν.Αρα υπομονη και βλεπουμε.
    "The best name"

  5. Ναι! Θα σκασει τα φραγκα η Ρωσια ,θα ξεχρεωσει η Κυπρος ,Θα ανασανουν τα λαμογια οι πολιτικαντηδες ,και μετα θα δωσουν ολες τις πλουτοπαραγωγικες πηγες στην ΕΕ και ΗΠΑ !!! Τοσο ξυπνιοι ειναι οι Κυπριοι και τοσο μαλακες οι Ρωσοι !!!

  6. Σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή βγαίνουν όλα τα κρυφοπασόκια
    μόλις ακούσουν Ρωσία …και φυσικά λένε ότι θέλουν ….
    Η Κύπρος ΔΕΝ ζητάει επιπλέον δάνειο επειδή αν πάρει πάνω από τα 10 δις (που εξακολουθούν να δίνουν οι ευρω πεοι )θα έχει μη βιώσιμο χρέος …Είναι ΞΕΚΆΘΑΡΟ ότι οι Κύπριοι ΔΕν έχουν πάει
    Ρωσία για επιπλέον λεφτά ….αλλά για παράταση του υπάρχοντος
    δανείου (2.5 δις ) για άλλα 5 χρόνια …και την παράταση την
    έχουν πάρει ….. πριν πάει ο σαρρής στην Ρωσία ….
    Μάθετε να διαβάζεται γαμώ το πασόκ σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *