Διαφημίσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν τραβάει το σχοινί χωρίς να φοβάται το αίμα. Έβγαλε τον στρατό στους δρόμους για να χτυπήσει και εαν παραστεί ανάγκη να πυροβολήσει τους διαδηλωτές της πλατείας Ταξίμ.

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια ήταν η ανάγκη αυτή καθώς οι διαδηλωτές του πάρκου Γκεζί είναι απλοί πολίτες, άοπλοι με μοναδικό όπλο τα πανώ και τις ντουντούκες.

8 φορτηγά της στρατοχωροφυλακής εμφανίστηκαν στην περιοχή Μετζιντιγιέκιογ, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Ταξίμ, κοντά στην περιοχή Κουρτουλούς(κάποτε σφύζουσα ελληνική κοινότητα)και τώρα μέρος που σου προκαλεί κατάθλιψη βλέποντας μερικούς εκατοντάδες ηλικωμένους Έλληνες.

100 άνδρες του στρατού περίμεναν με τα όπλα στα χέρια κάποια εντολή για να επέμβουν. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε η συνδρομή τους στις επιχειρήσεις της αστυνομίας. Μόνο η παρουσία τους όμως έδειξε τις προθέσεις της κυβέρνησης και τον σκληρό τρόπο αντιμετώπισης των διαδηλωτών που εδώ και 19 ημέρες πραγματοποιούσαν ειρηνική διαδήλωση.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ”
  1. Η Χωροφυλακή δεν είναι Στρατός. Είναι όργανο Δημόσιας Τάξης (όπως και η Αστυνομία) το οποίο διαθέτει και Πολεμική Σημαία, ακριβώς όπως ήταν και η Ελληνική Χωροφυλακή. Η παρουσία της σε ρόλο συνδρομής στην Αστυνομία Πόλεων δείχνει το μέγεθος της έκτασης της επιχείρησης καταστολής του Ερντογάν κατά των διαδηλωτών. Σίγουρα η παρουσία Χωροφυλακής δείχνει ότι ο Ερντογάν προχώρησε ένα βήμα παραπάνω προς την κατεύθυνση ''σκλήρυνσης'' της στάσης του αλλά είναι ακόμα ένα-δύο βήματα πριν βγάλει το Στρατό στο δρόμο.

  2. Και οι δύο πλευρές είναι εν δυνάμει εχθροί της Ελλάδος και με την πρωτη ευκαιρία και εντολή ευχαρίστως μας σφάζουν. Ασε που τα εσωτερικά τους προβλήματα τα κανουν εξαγωγή. Ας σφαχτούν μεταξύ τους λοιπόν δεν με ενδιαφέρει. Το μόνο που με νοιάζει με τους παλιομογγόλους είναι μην κανουν κατά δω τώρα που είμαστε τσίρκο.

  3. Η Στρατοχωροφυλακη στην Τουρκια ειναι στρατιωτικο σωμα, οπλισμενο με βαρυ οπλισμο λαμβανει μερος επισης στις στρατιωτικες επιχειρησεις εναντιον των Κουρδων ανταρτων του ΡΚΚ, Το αλλο παλι περο παλιομογγολων (Γνησιοι Τουρκοι) αυτοι σχεδον ειναι ελαχιστοι και σχεδον ανυπαρκτοι, ολοι οι υπολοιποι κατοικοι τς Τουρκιας ειναι απογονοι διαφορων φυλων πο οποιες υπηρχαν στν Μικρα Ασια απο την αρχαια εποχη, ενας μεγαλος αριθμος για καποιους ερευνητες 22000.000 περιπου ειναι Ελλνικς καταγωγης εξισλαμισμενοι. γεννοκτονια των Ελληνων της Μικρας Ασιας αλλα και των αλλων Χ.Ο Αρμενιων οργανωθηκε απο τους Εβραιοερμανους του αυτοκρατορικου γερμανικου επιτελειου υπο τον Εβραιοερμανο στρατηγο Λιμαν φον Σαντερς και εκτελεστηκε απο τους ΕβραιοΤουρκους Ντονμεδες των Νεοτουρκων Τααλατ- Κεμαλ κτλπ, αρα αυτοι οι οποιοι δεν ηθελαν τους Ελληνοορθοδοξους στην Μικρα Ασια ταν παντα ο ΕβραιοΣιωνιστικος υπερθνικος παραγοντας. Μαζικα ο Τουρκικος λαος δεν συμετειχε σε αυτα τα οργια αιματος και σφαγων, αυτοι που πρωταγωνιστσαν στις σφαγες ηταν αγρια φυλα απο τα βαθη τς Ανατολιας (Τσετες) οι οποιοι ηταν υπο των διαταγων των Εβραιοτουρκων υπο τον Κεμαλ- Ισμετ Ινονου- Τοπαλ Οσμαν στον Μικρασιατικο Ποντο. Οι λαοι τς Τουρκιας ειναι ανθρωποι βαθια καταπιεσμενοι φτωχοι και βρισκονται κατω απο την μποτα ενος απο τα πλεον βαρβαρα τυρανικα καθεστωτα απο αιωνες πριν, η εξεερση τους εναι εναντιον της τυρανιας που ασκει επανω τους το εβραιοκρατουμενο Πολιτικοστρατιωτικο κατεστμενο της Αγκυρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *