Διαφημίσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ!
Kι όμως: Κάποιοι ήταν έτοιμοι να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα! Τα 20.000 καλάσνικωφ του πλοίου NOUR-M είχαν τελικούς αποδέκτες στη χώρα μας.

Το δε πλοίο εντοπίστηκε ύστερα από “κάρφωμα” στις ελληνικές αρχές Ασφαλείας στα πλαίσια ντηλαρίσματος που θα επιτρέψει σε εμπλεκόμενους στην υπόθεση να πέσουν στα χαμηλά. Θυμηθείτε ότι από δω και στο εξής οι εγχώριες αρχές θα κάνουν ότι μπορούν για να ξεχασθεί η υπόθεση!

Στον εντοπισμό του πλοίου βοήθησαν οι Αμερικανοί οι οποίοι έχουν στην διάθεσή τους όλο το σχέδιο του εμφύλιου σπαραγμού που συγκεκριμένα συμφέροντα προετοίμαζαν μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα.

Το θέμα είναι τεράστιο καθώς στο σχέδιο εμπλέκονται εκτός από τα εγχώρια συμφέροντα και Γερμανοί ακροδεξιοί επιχειρηματίες με απευθείας (συγγενικές) αναφορές σε κορυφαίους νεοναζί αξιωματικούς που βρέθηκαν στην αυλή του Χίτλερ στη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Οι συγκεκριμένοι ελέγχουν από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου το οικονομικό παιγνίδι στη χώρα μας και καθώς διαπιστώνουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τον έλεγχο εξαιτίας του εντοπισμού του σχεδίου από τους Αμερικανούς αποφάσισαν να ανατινάξουν στην κυριολεξία την Ελλάδα εξοπλίζοντας παραστρατιωτικά σώματα.

Οι Αμερικανοί εντόπισαν την ύπαρξη του σχεδίου χάρη στις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών στις οποίες επιδίδονται συστηματικά και οι οποίες προκάλεσαν διεθνη σάλο.

Φυσικά ολόκληρη η αλήθεια πολύ δύσκολα θα αποκαλυφθεί καθώς οι μυστικές υπηρεσίες έχουν σημάνει συναγερμό.

Το πλοίο το οποίο έχει Τούρκο καπετάνιο και ιδοκτήτη εντοπίστηκε να κινείται με ανορθόδοξες εναλλαγές πορείας κοντά στις βραχονησίδες των Ιμίων.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν από την Ταξιαρχία της Κω ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Καλύμνου για την ύπαρξη φορτηγού πλοίου κοντά στα Ίμια το οποίο είχε ανορθόδοξες εναλλαγές πορείας.

Άμεσα στο σημείο έφτασε πλωτό σκάφος του Λιμενικού, ακινητοποίησε το πλοίο και ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων πως επρόκειτο για το φορτηγό πλοίο «NOUR-M» σημαίας Σιέρα Λεόνε.

Όπως ανέφερε ανακοίνωση του Λιμενικού που εκδόθηκε την Παρασκευή «ο εντοπισμός έγινε μετά από σχετική ενημέρωση Στρατιωτικής Αρχής της περιοχής. Τα πλωτά περιπολικά Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. προέβησαν στην ακινητοποίησή του, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., προς διενέργεια ελέγχου. Απογευματινές ώρες το ύποπτο Φ/Γ πλοίο κατέπλευσε, συνοδεία πλωτών περιπολικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Ρόδου, όπου φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις της τοπικής Λιμενικής Αρχής.

Από τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία δεν έχει διαπιστωθεί ο ακριβής προορισμός των πυρομαχικών και του οπλισμού που μεταφέρει, ούτε η αντιστοιχία του αναγραφόμενου στα παραστατικά φορτίου με αυτό που πραγματικά μεταφέρεται επί του πλοίου.»

Από τη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού έγινε γνωστό πως το συγκεκριμένο πλοίο, το οποίο ανήκει σε συριακή εταιρεία, έχει απασχολήσει για διακίνηση ναρκωτικών και έχει αλλάξει πολλές φορές επωνυμία.
εε
H βαμμένη πλευρική ονομασία του φορτηγού πλοίου ως ΝΟUR-M.
ss
Η ανάγλυφη πλευρική (πρώην) ονομασία του φορτηγού πλοίου.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Τα 20.000 καλάσνικοφ του Εμφυλίου…Ποιοι σχεδίαζαν το αιματοκύλισμα, ποιοι κάρφωσαν και γιατί;”
  1. Η "είδηση" αυτή ξεκίνησε από το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ σήμερα το πρωί, και μάλλον είναι μούφα!!!
    Άλλωστε όπλα στην Ελλάδα μπαίνουν ανεξέλεκτα από τα βόρια σύνορα και ειδικά από Αλβανία, γιατί να μπουν στον κοπο να βαζουν πλοία που είναι πανεύκολο να τα ελέγξεις. Επίσης ένα θέμα για τους ψαγμένους, τα λαθρεμπορικά βγάζουν εκτός τα συστήματα εντοπισμού, αυτό γιατί τα είχε ανοιχτά; Μήπως κάποιοι ήθελαν να βρεθεί το πλοίο;

    Μυτιληνίος 2

  2. Πφφφ, ποιο αιματοκύλισμα… Και γω ειχα παραγγείλει 2 καλασνικοφ ενα ασημένιο κ ενα μαύρο για τη συλλογή μου, πανε τωρα….. Τι θα γινει με τους 20.000 ανθρώπους που χάσανε τα λεφτα τους??

  3. Καλα μιλαμε για παντελως ασχετο δημοσιευμα" πριν ανεβασετε κατι ριξτε μια ματια πρωτα"

  4. kai-kafnika-ti-exoume;;;exoume-eidisi-oti-i-tourkia-etoimasete-stournari-kaklamani-kai-opla..s-ftiaxnoun-etsi-to-klima-se-rixnoun-mesa-kai-meta-pesis-xoris-logia….to-2013-einai-etos-polemou…kai-distixos-akoma-den-exei-teleiosi…lipame-alla-exo-thn–asthisi-oti-o-polemos-einai-polli-konta…kai-oi-ellhnes-poli-makria…

  5. Κοιταξε που φτασανε οι γερμανοτσολιαδες να μας εκφωβιζουν για πολεμο με την τουρκια και με αιματοκυλισμα με 20.000 καλασνικοφ για να περασουν τα μετρα . Μουφες να τα ακουνε οι γιαγιαδες μας που τους κοβουν την συνταξη . Τα προβατα ξυπνανε και καταλαβενουν τι ρολο βαραει η τρομοκρατικη οργανωση που βρηκε ασυλο στην βουλη

  6. Το πλοίο ανήκει σε Συριακή εταιρεία, είχε προορισμό της Ταρσό στην Συρία (στα χαρτιά τουλάχιστον) ενώ ο Καπετάνιος δήλωσε το Ικόνιο της Τουρκίας. Στην Συρία γίνεται της τρελής θυμίζω.

    Τώρα από τα παραπάνω πως κάποιος βγάζει το συμπέρασμα για Έλληνες παραστρατιωτικούς (ή μάλλον παραστρατιωτικές οργανώσεις στην Ελλάδα, δεν μιλάει για Έλληνες αλλά ο εμφύλιος αυτό σημαίνει) είναι απορίας άξιο.
    Άντε και κατάφερναν να το ξεφορτώσουν (προφανώς κάπου ηπειρωτικά, σε νησί θα ήταν η πιο ηλίθια ιδέα) που στο διάολο θα έβρισκαν 20.000 ζευγάρια χέρια που να νιώθουν τι εστί AK-47;;;;; Τι @@@@ είναι αυτές που λέτε;;;;;;

    Πιο πιθανό είναι το σενάριο να τα θέλαμε για καυσόξυλα τέτοιο καιρό παρά για εμφύλιο………….. είναι και ξύλινα κουτιά, ότι πρέπει.

  7. ΤΑ SS ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΘΟΥΣΑΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ …., ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !!! Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ !!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΟΛΟΣΣΟΙ

  8. ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΔΩ.ΟΣΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΑ …ΚΑΦΕΔΑΚΙ

  9. να παει ο στρατος να βοηθησει να τα μοιρασουν στα τε δωδεκανήσου και αν αιγαιου αφου τα ψαξει για booby trap ammo

  10. Καλάσνικοφ! Γιατί 20,000 καλάσνικοφ και όχι 20 μικρές βόμβες;
    Για τα πρώτα χρειάζεσαι 20,000 πολεμηστές που είναι μάλλον αδύνατο να βρεθούν στην Ελλάδα των καταθλιπτικών μνημονίων και της θολοκουλτούρας. Ενώ για τις βόμβες χρειάζεσαι το πολύ 20 δειλούς τρομοκράτες να τις διασπείρουν σε όλη την Ελλάδα σε μια μέρα. Σαν επιχείρηση είναι πανεύκολη, φτηνή, χωρίς μαζική συμμετοχή και άκρως αποτελεσματική.
    Κάποιοι μας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο προκειμένου να επιταχυνθεί η φυγή της νεολαίας. Κάποιοι που μας φέρνουν καραβιές "νεοελλήνων" ιδανικών υπηκόων, προς αντικατάσταση των "παλιοελλήνων".
    Οι ίδιοι αυτοί "κάποιοι" θα φροντίσουν για την εξαφάνιση του πλοίου με τα 20,000 καλάσνικοφ όταν η παράσταση τελειώσει, και ξεχαστούν οι αντανακλαστικές αλλά μη καταγεγραμμένες αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις της "παλιοελληνικής" κοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *