Διαφημίσεις

– Δύο άτομα φορώντας κράνη πέρασαν με μηχανές έξω από τα γραφεία και άρχισαν να πυροβολούν
– Μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή – Στο σημείο και η Αντιτρομοκρατική
– Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν το περιστατικό συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή
– Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και ένας τραυματίας που μεταφέρεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα
– Ενημερώνεται διαρκώς για το περιστατικό ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πανικός προκλήθηκε στο Ηράκλειο Αττικής όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άτομα που επέβαιναν σε μία μοτοσικλέτα φορώντας κράνη, πέρασαν μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Ηρακλείου 426 και άρχισαν να πυροβολούν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο επιβαίνοντες πυροβόλησαν τουλάχιστον 4 φορές με στόχο την είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δύο άτομα και άλλο ένα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Το περιστατικό αυτό το αιματηρό είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά η αστυνομία ακόμα δεν προχωρά σε κανένα συμπέρασμα για το εάν η εκτέλεση αφορούσε μέλη της Χρυσής Αυγής ή όχι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γραφεία εκείνη την ώρα είχαν κλειστές τις πόρτες.

Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στις έρευνες μετέχει και η Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως ενημερώθηκε το Μέγαρο Μαξίμου και στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, οι οποίοι δήλωσαν πως ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώνεται διαρκώς για το περιστατικό.

newsit



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο – Τους γάζωσαν έξω από τα γραφεία του κόμματος”
  1. οι εαμοβουλγαροι φονιαδες σοβιετ τυρανοι, του λαομισητου κατοχικου καθετσωτος του 74 εκαναν αυτο που ξερουν να κανει παντα. να σκοτωνει ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!

    οχι αμεσα αντιποινα…. κρατηστε το ιερο λυσσσασμενο μισος σας για αργοτερα οταν γινουμε δυνατοι να ξεκαθαρισουμε καθε τι αριστεριστικο απο την ιερη αυτη χωρα….

    1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΟΣΟΧΉ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΆΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΑΪΒΑΝΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ. ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

  2. κάπως ετσι συνεχίζεται ο εμφυλιος..η απαντηση ηρθε απο την αλλη πλευρα….δυστυχως καταφερανε αυτο που θελανε…ειμαστε υπο διάλυση

  3. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ 9αρι ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΟ ΕΩΣ 500 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 9αρια ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΙΜΗ. ΜΗΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΟΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ.

  4. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΕ ΩΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

  5. ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ… ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ… ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΠΡΙΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 13.

    Η Χ.Α. ΠΡΕΠΕΙ… ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.

    ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΗ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΠΡΑΞΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

  6. …και τωρα δεν πρεπει να στεναχωριομαστε διοτι αυτα τα παιδια που εκτελεστηκαν ηταν …για καλο σκοπο !!!! αφου ηταν χρυσαυγητες…

    θα γεμισουν τα παραθυρα των καναλιων χαρουμενους σφυριζεους και ενας πρωθυπουργος να επεραιτε οτι …διελυσε την στιγματισμενη γιαφκα των χρυσαυγητων !!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ …

    ολα πηγαιναν καλα και παρολο το ψυχολογικο βαρος που μας εβαλε η κατοχικη κυβερνηση δεν ειχαμε αυτην την εμφυλιακη ατμοσφαιρα …

    τωρα το καταφερες ΚΑΙ ΑΥΤΟ λιγε και τιποτενιε πρωθυπουργε του 18%…

    θα μεινεις στην Ιστορια σαν τον χειροτερο πολιτικο απατεωνα και τον εμφυλιοπολεμικο πρωθυπουργο

    που ΟΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ…

    περιμενε τωρα να δεις και την συνεχεια και βγες να κανεις διαγγελμα για το ποσο ευχαριστημενος εισαι απο τον χαμο αυτων των δυο ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…

    ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ …
    ΠΑΡΑΤΑΤΑ…ΑΠΕΤΥΧΕΣ…
    ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ.. ..
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ.. ΦΥΓΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ!!! ουυυστττ απο 'δω…

  7. Κατα την ταπεινή μου γνώμη αυτό έγινε για να καλύψουν:
    1. Ότι έρχονται νέα μέτρα

    2. Για αυτό εδώ: Εκρηκτικές εξελίξεις: "Δένουν" το ΠΑΣΟΚ με το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή – Διώκεται και ο Καρχιμάκης

    Εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών της Vodafoneκαι του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή ( η δικογραφία έχει συνενωθεί με αυτή που αφορά στο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού), καθώς η ανακριτική έρευνα που είναι σε εξέλιξη, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά σε πρόσωπο που δείχνει να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση.

    Κατά τις πληροφορίες, ο ανακριτής, κ. Δ. Φούκας, που ερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχει ζητήσει (και έχει ασκηθεί) δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού και πρώην Γενικού Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και επιστήθιου φίλου του Γ.Παπανδρέου, Μιχάλη Καρχιμάκη. (
    http://www.hellas-now.com/2013/11/blog-post_5411.html?m=1)

    3. Γι'αυτό εδώ. :
    Και ο σύμβουλος του Γ.Παπανδέου Α.Ρόντος στο σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή;
    01/11/13 – 17:43
    59

    Στον πρώην συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, τον μυστηριώδη Αλεξ Ρόντο εστιάζονται και πάλι οι έρευνες για την υπόθεση της σχεδίου απόπειρας δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.

    Ο τότε διοικητής της ΕΥΠ και βουλευτής του ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής, προχώρησε στην αποκάλυψη μιας αναφοράς των ρωσικών υπηρεσιών προς την ΕΥΠ το 2008 ότι ο Αλεξ Ρόντος ήταν "Ο άνθρωπος που γνώριζε την υπόθεση της συνωμοσίας για την δολοφονία του Κώστα Καραμανλή"! Και τονίζει ότι "Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο, αλλά γενικά ότι πληροφορίες μας έδιναν οι Ρώσοι αποδεικνύονταν απόλυτα αξιόπιστες.
    (http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE

    Αι(μα)ολος. :((

    1. Με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στο κακούργημα της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας, υποκλοπές και σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, καλείται να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στον 3ο τακτικό ανακριτή, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.

      Συγκεκριμένα, κατόπιν αιφνιδιαστικού ελέγχου στο σπίτι και στο γραφείο του Μιχάλη Καρχιμάκη βρέθηκαν διαβαθμισμένα έγγραφα, τα οποία φέρεται να του έδωσε πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ.

      Πηγή: http://www.fimes.gr/2013/11/michalis-karchimakis-ypoklopes/#ixzz2jQUwGFwK

  8. …αποπροσανατολισμος στο επαρκο.Ολες οι δυναμεις εκτος των δυο ξεφτιλισμενων κατοχικων κοματων Ε Ν Ω Θ Ε ΙΤ Ε! Απ οτι φαινεται το εγκλημα αυτο εχει βαθος και ειδικο βαρος! Κατα την γνωμη μου αρχιζει η αντιστροφη μετρηση για την εκδηλωση του φωλιασμενου μισους!

  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αντωνη σαμαρα
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ υπουργε δενδια
    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ
    (ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ –ΜΗΝ– ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ…)

    .ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ…
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ αντωνη σαμαρα
    ΚΑΙ νικο δενδια

    ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ
    ΠΟΥ ΣΠΡΩΞΑΤΕ εσεις ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…

    ανθρωπακια ΛΥΠΑΜΑΙ …
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ τομαρι…

    ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ….ΦΥΓΕΤΕ…

  10. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ . ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ .

  11. ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.

    ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ.

    ΙΩ

  12. — Ο ΛΑΓΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ – ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ —

    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ 1 Νοεμβρίου 2013 – 8:43 μ.μ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
    ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ
    http://www.katohika.gr/2013/10/seismoi-se-olo-to-aigaio-pelagos.html ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ:
    ΄΄ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΜΑΣ Η ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤ΄ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ/ΣΥΜΒΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.΄΄
    ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ
    (ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Αι(μα)ολος. :(( 1 Νοεμβρίου 2013 – 8:43 μ.μ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ / ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…
    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ (19:00) ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8 / ΠΛΗΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ
    (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ).
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
    ΚΑΤ ΈΝΤΟΛΗΝ.
    ΣΗΜΑΔΙΑ=ΛΕΥΚΟ, ΜΑΥΡΟ ΚΡΑΝΟΣ (ΜΗΝΥΜΑ) ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΛΥΚΕΣ / ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ/ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ ΣΤΟΧΩΝ/ΟΠΛΑ/ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΔΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ/ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ/ΜΗΧΑΝΗ/ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΦΑΙΡΕΣΗ (ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Χ.Α. ΑΠΟ ΠΡΟ.ΠΟ.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ (ΘΟΛΩΜΑ/ΟΜΙΧΛΗ/ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/
    ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ/Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ). ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ.
    ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ) ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. (ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ) ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΟΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟ.ΠΟ. (ΣΗΜΑΔΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ).
    ΟΠΟΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…(ΚΛΕΙΔΙ)
    ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ (ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ).
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
    (ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ)
    Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α. Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΟΣ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ) ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΜΕ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ (Ν.Δ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Η Χ.Α.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.
    ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ….
    ΕΤΣΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ/ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕ ΧΩΡΑ.
    ΠΛΗΡΗΣ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Η ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΜΦΥΛΙΟ;
    ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΝΕ ΡΕΕΙ;
    ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ…
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ…
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ / ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ / ΗΘΙΚΟ / ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΛΙ/ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ/ ΠΡΟΣΟΧΗ/ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ/
    ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ/ΕΛΛΗΝΑΣ=ΦΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek