Διαφημίσεις

Η οργή στις κοινωνίες όλων των πολιτών μεγαλώνει καθημερινά.
Η απαξίωση των πολιτικών σε όλες τις χώρες είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Το οικονομικό πρόβλημα είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που επίσης διογκώνεται από τα σκοτεινά
γραφεία των παγκιοσμιοποιητών.
Η συνταγή που χρησιμοποιείται δείχνει τρία πράγματα:

ή θα γίνει μία παγκόσμια στρατιωτική σύρραξη,
ή θα γίνει μία παγκόσμια κοινωνική έκρηξη
ή θα εμφανιστεί μία παγκόσμια λύση που θα διαγράψει το οικονομικό πρόβλημα.

Η κοινή συνισταμένη και στις τρεις λύσεις, είναι η παγκοσμιοποίηση της πολιτικής, η κοινή παγκόσμια οικονομία – νόμισμα, η κοινή παγκόσμια διαχείριση των κοινωνιών…

Ποιός και πως θα προταθεί να κυβερνήσει;
Με βάση ποιούς νόμους θα γίνεται η παγκόσμια διαχείριση των διαφορετικών κοινωνιών;

Μετά την απαλοιφή της λέξης έθνος, περνάμε πλέον σε μία διεθνή κοινωνία, η οποία θα είναι πανομοιότυπη του πύργου της Βαβέλ.
Τα πολυπληθή κράτη θα εκπροσωπούνται με σχετική επάρκεια σε μία διεθνή κυβέρνηση και θα περνάνε τα συμφέροντά τους. Τα μικρά κράτη απλά θα σβήσουν, αφού θα αναμιχθούν με μετακινούμενους πληθυσμούς.
Ο πολιτισμός θα γίνει ένα πολύχρωμο κοκτέιλ και η θρησκεία θα γίνει ένα συνονθύλευμα δοξασιών όλων των θρησκειών (με έμφαση στο ισλάμ που θέλει – επιβάλει απόλυτα υποταγμένους πολίτες).

Είτε θέλουμε να το πιστέψουμε, είτε όχι, το σχέδιο είναι σε λειτουργία, οι κινήσεις είναι ορατές και τα αποτελέσματα προδιαγεγραμμένα.
Η προτεινόμενη “λύση” της παγκόσμιας σύρραξης φαίνεται να υπερισχύει των άλλων αφού έτσι θα γίνει εφικτή και μία σημαντική μείωση του πληθυσμού του πλανήτη (λιγότεροι άνθρωποι ελέγχονται ευκολότερα).

Το πεδίο σύγκρουσης που επιλέχθηκε -όπως όλα δείχνουν- είναι η Μέση Ανατολή.
Η επόμενη ημέρα θα βυθίσει την ανθρωπότητα σε έναν μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά σκοταδισμό.

Και όμως, όλα μπορούν να ανατραπούν από ένα “τυχαίο γεγονός”, έναν “από μηχανής θεό” που ενδέχεται να εμφανιστεί για να καταστρέψει το καλοβαλμένο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης.
Ζούμε σε μία περίοδο που είναι άγνωστο πως θα καταγραφεί από τους ιστορικούς του αύριο (αφού είναι γνωστό πως την ιστορία την γράφουν όπως επιθυμούν οι νικητές).
Όμως, είναι γεγονός πως είμαστε παρόντες σε αυτά που συμβαίνουν και θα γίνουμε μάρτυρες μοναδικών ιστορικών γεγονότων.
Η ψυχική και η φυσική μας προετοιμασία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε καταστάσεις που θα μας επηρρεάσουν και ίσως να μας καταστρέψουν.
Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα;
Είμαστε έτοιμοι να δούμε όσα θα συμβούν;
Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα ανθρωπόμορφα αρπακτικά που κατακλύζουν τον πλανήτη;
Είμαστε έτοιμοι να κατανοήσουμε τα γεγονότα που έρχονται καλπάζοντας;
Είμαστε έτοιμοι να θέσουμε νέα όρια φυσικής αντοχής και ψυχικού σθένους στους εαυτούς μας;
Γεωργίου Μιχαήλ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ;”
  1. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ . ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ , ΙΣΩΣ , ΕΤΟΙΜΟΣ…

  2. Στην αρχή οι ανθρωποι ΤΣΑκώνονταν ετσι έκαμαν τα εθνη κράτη τωρα μαλωνουν και θελουν να γυρισουν παλι στην αρηχη για να τσακωνοντε εμπρος προς τα πισω και πισο για μπρος και ζητω η τρελα του αδωνι

  3. Έτοιμος; Ποτέ κανείς δεν είναι εντελώς έτοιμος για οτιδήποτε. Ποσός μάλλον για το μεγαλύτερο ποσοστό των νεότερων Ελλήνων που απολάμβαναν την φούσκα της εικονικής ζωής τους, κανιβαλίζοντας την δόξα των προγόνων, και βρικολακιάζοντας το μέλλον των υπόλοιπων γενεών… και όλα αυτά στην ποιο νευραλγική περιοχή του πλανήτη. Η ψυχολογία διαδραματίζει σοβαρότατο ρόλο στον κάθε ένα από εμάς.

    Υπάρχει ο από μηχανής θεός… για να γλιτώση εσένα από την επερχόμενη θυσία. Αλλά με αντάλαγμα εσύ, να θυσιάσεις άλλους… ο Αισχύλος στις τραγωδίες του το αναλύει το θέμα περί της Ιφιγένειας.

    Και τώρα που έγραψα Αισχύλος, τι θυμήθηκα σχετικά με την Συρία και την Περσία;

    ….Κυανούν δ' όμμασι λεύσων φονίου δέργμα δράκοντος, πολύχειρ και πολυναύτας, ΣΥΡΙΟΝ θ' άρμα διώκων, επάγει δουρικλύτοις άνδρασι τοξόδαμνον ΑΡΗ. Δόκιμος δ' ούτις υποστάς μεγάλω ρεύματι εχυροίς έρκεσιν είργειν άμαχον κύμα θαλάσσας¨ απρόσοιτος γαρ ο ΠΕΡΣΑΝ στρατόν αλκίφρων τε λαός….. Αισχύλου Πέρσαι 81 – 92.

    Εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, γιατί γεννήθηκες στην χώρα των Ελλήνων; Γιατί χρησιμοποιείς το όνομα τους, ενώ ουδέποτε το πίστεψες; Θα πληρώσεις αυτή σου την ύβρει, τρόπος θα βρεθεί και δεν θα ξεφύγεις από την μοίρα σου. Εσύ πάλι που γεννήθηκες στην χώρα των Ελλήνων και πίστεψες εκ φύσεως στο όνομα τους, και ακολούθησες τα νάματα τους, τότε δεν χρειάζεσαι να ετοιμαστείς για τίποτα… σύντομα θα πράξεις για αυτό που γεννήθηκες.

  4. ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΝΝΙΑ ΡΙΧΤΕΡ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ 9,4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΡΙΧΤΕΡ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
    ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΛΟΙΜΟΣ.
    ΥΣΤΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ,ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.
    ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΜΕΛ.
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,ΕΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΡΘΩΠΟΤΗΤΑ,ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ,
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ+

  5. γεωργιου μιχαηλ εισαι ενα πρακτορακι που παιζει το παιχνιδι τους κανει μπαμ το κειμενο σου .εσεις τα πρακτορακια εισται βαλτοι να γραφεται αυτα που λεει η ατζεντα σας που ελεται να γινουν εισται πισω απο τους δηφεν εξεργεμενους οπου γης εισται ετοιμοι και τετοια σας πληρωνουν να λετε κυριε γεωργιου μιχαηλ καντο καλητερα αβρααμ ραχηλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek