Διαφημίσεις

Σήμερα στο ΙΚΑ 10/4/2013, άτομα με αναπηρία προσπαθούσαν να υποβάλουν τα χαρτιά τους ώστε να περάσουν απο ΚΕΠΑ! Μετά όμως από 6 μήνες εάν είναι τυχεροί!

του Κώστα Βουκελάτου

Ανάπηροι χωρίς πόδι, χωρίς χέρι, παραπληγικοί και άτομα με διαβήτη τύπου Ι που δεν πρόκειται ποτέ να θεραπευθούν, ούτε να φυτρώσουν πόδια, ούτε να φυτρώσει νέο πάγκρεας!
Παρόλα αυτά το άθλιο κράτος τους ταλαιπωρεί κάθε 5 χρόνια να περνούν απο επιτροπές για να πιστοποιήσουν τι;
Εάν έγιναν καλά;
Ποιοι;

Οι παραπληγικοί, οι ακρωτηριασμένοι, οι διαβητικοί τύπου Ι;
Ποιες άθλιες επιτροπές υποβάλουν σε τέτοια μαρτυρία τους είδη ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας; Γιατί όσο διάστημα φυσικά θα περιμένουν να συσταθεί επιτροπή για να διαπιστώσουν το πασιφανές, δε θα λαμβάνουν επίδομα και δε θα έχουν ούτε περίθαλψη ούτε φάρμακα!

Ένας λοιπόν συνάνθρωπός μας με ειδικές ανάγκες φώναζε σήμερα οτι είναι 7 μήνες χωρίς επίδομα και φάρμακα γιατί η επιτροπή στο ΙΚΑ Καλλιθέας δεν έχει συσταθεί ακόμη! Και επιπλέον χρωστά για μια γκαρσονιέρα που διαμένει το χαράτσι στην εφορία και δεν έχει λεφτά να το πληρώσει αφού το κράτος του εχει κόψει το επίδομα μέχρι να πιστοποιήσει η επιτροπή οτι είναι παραπληγικός όπως κάνει κάθε πενταετία εδώ και 20 χρόνια!

Αίσχος και ντροπή στο ξεφτιλισμένο κράτος να κλαίνε συνάνθρωποι μας με ειδικές ανάγκες γιατί δεν μπορούν να επιβιώσουν ειδικά όταν από χθες όλα τα κόμματα και οι 300 εξευτελισμένοι με πρώτο τον πρωθυπουργό κοιτούν πως θα σβήσουν τα δάνεια τους ύψους 250εκατ. € από τις τράπεζες και μάλιστα να περάσουν νόμο που θα προστατεύει αυτούς που τους τα έδωσαν!
Δεν υπάρχει φιλότιμο και ντροπή για κανένα τους; Δεν υπάρχει αίσθημα ευθύνης;

Χωρίς λεφτά και επίδομα παιδάκια με ειδικές ανάγκες και ενήλικες άνεργοι και εκτός της αγωνίας για επιβίωση να έχουν και να καλύψουν τις οφειλές στην εφορία οταν τα κόμματα χρωστούν δάνεια σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία πολλών εκατομμυρίων ευρώ!
Και το χειρότερο; Προσπαθούν να τα εξαφανίσουν την ώρα που απειλούν τους πολίτες με κατασχέσεις και φυλακή και χωρίς να έχουν φροντίσει να μη στερούνται το επίδομά τους και τα φάρμακα τους τα άτομα με ειδικές ανάγκες!
Πρέπει να παραδοθούν όλοι στον χλευασμό και τη διαπόμπευση το ελληνικού λαού γιατι αυτό τους αξίζει!
http://freepen.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Εικόνες ντροπής στο ΙΚΑ Καλλιθέα. Αίσχος και ντροπή στο ξεφτιλισμένο κράτος να κλαίνε συνάνθρωποι μας”
  1. οκ πρεπει σιγουρα να τους καρακσευτιλισουμε και μαλιστα πολυ χειροτερα να τους κανουμε. αλλα ποιος θα δωσει την εντολη; ποιος θα μπει μπροστα; ποιος θα ειναι ο αρχηγος επιτελους; ενα συνθημα περιμενουμε ολοι αλλα απο ποιον; ολο διαβαζω οτι κατι πρεπει να κανουμε και καποιοι πρεπει να τιμωρηθουν, μαζι σας! αλλα μονο του δεν προκειται να γινει. ο καιρος γαρ εγγυς και λοιπες τετοιες μπουρδες μας εκνευριζουν πολυ περισοτερο απο τις απατες των υπευθηνων πλεων! επιτελους καποιος δεν υπαρχει;

  2. χθες περασα ΚΕΠΑ μετα απο…11 μηνες αναμονη! τωρα περιμενω την αποφαση σε εναμιση μηνα. εχω κανει πληρη σταση πληρωμων και φυσικα δεν ενδιαφερονται ουτε οι τραπαζες ουτε κανενας…

  3. εγω ειμαι με διαβητη τυπου 1 ειμαι 42 χρονων εχω νεφρικη ανεπαρκεια διαβητικη πολινευροπαθεια κατω ακρων και νευρογενη κυστη που τα ουρα μου τα βγαζω με καθετηρεσ ημερισιως εμενα το επιδομα μου ελειγε τον ιουνιο αλλα με περασαν τον μαρτιο χωρις να εχει λιξει.΄΄ΜΑΛΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΥΡΑΚΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΣΤΕΚΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΑΥΤΑ΄΄ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΘ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΦΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΄΄ΑΦΟΥ ΠΕΡΣΟΥΜΕ ΒΓΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.΄΄ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΑΛΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ΄΄ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΟΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΜΕ ΙΝΣΟΥΛΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ΄΄ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ,ΠΕΦΤΑΝ ΓΕΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΠΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗΝΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΝΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΚΠΙΘΗΚΕ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 80 ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΦΕΡΑΝ ΣΤΑ 67.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΄΄ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΓΙΤΡΟΙ ΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΄΄Η ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ΄΄ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ.

  4. ντροπη και αισχος με τους ΄΄αλητες που βαζουν στις επιτροπες΄΄εχουν βαλει ανθρωπους ασχετους και ανιδεους.με κομενο ποδι απο τον μηρο συριζα και το αλλο κομανο ολοι οι τενοντες και τα νευρα,΄΄ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΟΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΕΝΟ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΑ ΜΕΖΟΥΡΕΣ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΝ ΗΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΘΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΛΟΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 330 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΠ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΙΟΘΗΚΕ ΑΠΟ 67 ΣΤΑ 50.ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΠΟΔΙΑ,΄΄ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.΄΄

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *