Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:45 - 20/06/2012

Εθνική μας εορτή το ολοκαύτωμα των Εβραίων; Κι όμως…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
 Ο Δούρειος Ίππος ήταν μια σκέψη του Οδυσσέα για να μπει στην Τροία, το τέχνασμα αυτό του Δούρειου Ίππου χρησιμοποιείται στις μέρες μας από κάποιους, όχι σε υλικό επιπεδο αλλά σε νοητικό επίπεδο δια της Προπαγάνδας. 
Η Προπαγάνδα ή αλλιώς η χειραγώγηση των μαζών είναι μηχανισμός ο οποίος χρησιμοποιείται ως ευρύτερο λογισμικό μέσον για να εγκαταστήσουν καταστροφικές ιδέες στο μυαλό των μαζών οι οποίες φυσικά είναι καλυμμένες, δηλαδή ενώ φαινομενικά είναι άχρωμες και ακίνδυνες στην πραγματικότητα είναι άκρως επικίνδυνες.

Δείτε παρακάτω το γιατί:

Το “Ελληνικό” κατά τα άλλα Κράτος, το 2004 με νομοθεσία του κΥνοβουλίου ψήφισε ότι την 27η Ιανουαρίου να έχουμε ως επίσημη Εθνική εορτή το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Ιδού και οι αποδείξεις:..


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μεγέθυνση

Για να ξέρουμε τι μας γίνεται:
Δεν ισχύει αυτό που θέλουν να μας περάσουν ως ιδέα (virus) ότι Έλληνας είναι κάποιος ο οποίος ταυτόχρονα μπορεί στο θρήσκευμα να είναι Εβραίος ή Μουσουλμάνος ή Χριστιανός ή οτιδήποτε άλλο, διότι όταν τεθεί το δίλημμα θρησκεία ή Ελληνισμός οι Εβραίοι θα υποστηρίξουν την θρησκεία τους, οι Μουσουλμάνοι το ίδιο και οι Χριστιανοί το ίδιο και όλοι το ίδιο.

Για του λόγου τω αληθές δείτε τι εορτάζουν οι Εβραίοι με την μεγάλη τους εορτή η οποία ονομάζεται Χανουκά κάνοντας κλίκ ΕΔΩ, ποιες οι δράσεις των Χριστιανών κατά του Ελληνισμού κάνοντας κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ καιΕΔΩ. Μην ξεχνάμε ότι Εβραίος είναι πρώτα Εθνότητα (απόγονοι του Αβραάμ Ιβρί δηλαδή του Αβραάμ του Εβραίου) οπότε κατ επέκταση είναι θρησκεία! Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν εδώ υπάρχει ολοφάνερος πολυεπίπεδος Δούρειος Ίππος.

Το ότι είναι Έλληνες πολίτες δηλαδή μένουν σε Ελληνικές πόλεις δεν τους κάνει αυτόματα και Έλληνες! άλλο το Έλληνας Πολίτης και άλλο Έλληνας. Έλληνες νοούνται και ορίζονται όσοι έχουν ένα σύνολο κοινών πραγμάτων στον αιώνα τον άπαντα, δηλ το ομόαιμον, ομότροπον, ομόδοξον, ομόγλωσσον κτλ. Όπως λέει ο Ισοκράτης δεν είναι Έλληνες όσοι απλά γεννήθηκαν εδώ και μιλάνε Ελληνικά (αποδείξεις ΕΔΩ).

άλλη μια απόδειξη των λεγομένων είναι καταγεγραμμένη στα ιερά τους βιβλία (Παλαιά Διαθήκη):

“θα χρησιμοποιήσω τους άνδρες του Ιούδα ως τόξο μου, τους άνδρες του Εφραιμ για βέλη και τους άνδρες της ΣΙΩΝ σαν ξίφος, που εγώ σαν ήρωας το υψώνω εναντίον των Ελλήνων”
Ζαχαρίας κεφ.9 παρ.12

“Θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες, θα εξαφανίσω το υπόλοιπο του παραλιακού αυτού λαού, θα τους εκδικηθώ με αυστηρές τιμωρίες και τότε θα μάθουν ότι εγώ είναι ο κύριος”
Ιεζεκιήλ κεφ.25 παρ.15

πάρτε ακόμα ένα χωρίο από την Παλαιά Διαθήκη και συνδυάστε το με το ότι και η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα της Ελλάδος (οι οποίες είχαν το αποκλειστικό δικαίωμα εκδόσεως χρήματος στην Ελλάδα) ήταν πάντα ιδιωτικές και άνηκαν/ανήκουν σε Ρότσιλντ – Rοκφέλερ:
Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα με τόκο ή τρόφιμα με τόκο ή οτιδήποτε άλλο δανειστεί από σένα. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από τον ομοεθνή σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί κύριος ο θεός σου (Ιεχωβά), σε οτιδήποτε επιχειρήσεις, στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας.
Δευτερονόμιον κεφ.23 παρ.20

Είναι λοιπόν δούρειος Ίππος κατά του Ελληνισμού να συναποφασίζουν για την Ελλάδα όσοι είναι στο θρήσκευμα κάτι διαφορετικό από την Πατρώα δοξασία.
ofis66.blogspot.com

http://diadrastiko.blogspot.com


Πηγή

http://attikanea.blogspot.gr

aorata-gegonota

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*