Διαφημίσεις

Λεφτά για τζαμιά υπάρχουν!!!

Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης υπέγραψε απόφαση για την έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού εννιακοσίων σαράντα έξι χιλιάδων ευρώ (946.000) για τη δημοπράτηση με ανοικτή διαδικασία της κατασκευής Τεμένους με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού.

Η χωροθέτηση του Τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή Τεμένους, περιλαμβανομένων και των απαραιτήτων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), σε τμήμα δημοσίου ακινήτου μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστάμενων κτιρίων.

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Κτιριακών εγκαταστάσεων (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου.

buildnet.gr
http://www.eglimatikotita.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Εγκρίθηκαν 946.000 ευρώ για την κατασκευή του Τεμένους στο Βοτανικό”
  1. ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΗ ΦΑΝΕΡΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;
    ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΒΟΥΡΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΕΩΣ ΠΟΤΕ;;; ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  2. ΡΕ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ….ΡΕ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ…..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΖΑΜΙ?……ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ?…….ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ……ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ….ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ…..ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ…..ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ….ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ….ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ….ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…..Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ….ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ?…..ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ…..ΦΩΝΑΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ…..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ……ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ….ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ….ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ

  3. Που ειναι η περιφημη Χρυση Αυγη. Μεσα στην βουλη τσαμπα μπηκαν…Αν θα συνεβαινε αυτο σε καποια χωρα εδω διπλα μας θα ειχε γινει ΣΦΑΓΗ..Αλλα εμεις ειμαστε υπερανω…Ελατε, εχουμε ανοιξει και σας περιμενουμε..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ 1.000.000€ και ο κοσμος να πειναει. Ν Τ Ρ Ο Π Η. ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΘΟΣ ΟΛΑ. ΜΙΑ ολοκληρη περιοχη παυει να "μιλαει" ελληνικα. Θα μπορουσαν να φτιαξουν κατι απλο και μικροτερο, αλλα..οχι. ΟΙ"ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ" ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΤΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΙΟΝΑΚΙΑ ΟΛΩΝ. ΚΡΙΜΑ.

    1. Σε αυτα τα θεματα λεμε "που ειναι η χρυση αυγη" ε; Σε αλλα θεματα ομως βγαζουμε τον αριστερο-προδοτικο χαρακτηρα μας και τους λεμε φασιστες – ναζιστες!

      Δωστε δυναμη στην χρυση αυγη για αυτοδυναμη κυβερνηση..

      Αλλωστε πιο μπουρδελο η Ελλαδα δεν μπορει να γινει

  4. Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ , ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ . ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΗ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α ; ΜΑ ΣΤΟ 7% ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΙ .

  5. ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ;
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΙΑ.ΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ;ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ.
    ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ,ΠΡΟΤΑΣΗ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΩΣΕ Ο STREINGER.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΣΩΣΤΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.
    ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ!!!!!!!!
    ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

  6. ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΟΜΩΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΙ.

  7. Μηπως η φωτογραφια που φαινεται πιο πανω ειναι το αρχιτεκτονικο σχεδιο του Ντζαμιου που θα κτιστει στον Βοτανικο…!!! Αυτο το σχεδιο μοιαζει πολυ με την ναο της Αγιας Σοφιας στην Κωνσταντινουπολη…!!! Αισχος στις Ελληνικες Αρχες – αν πραγματι εχουν παραχωρισει αυτην την αδεια οικοδομης-…!!! Μηπως στην Ελλαδα κυβερνα η Τουρκια με ελληνικα ονοματα…!!!! Μηπως οι ελληνικες κυβερνησεις εξυπηρετουν τοσο πολυ τα τουρκικα συμφεροντα σε βαρος της Ελλαδος…!!! πραγματικα απορουμε για τις προθεσεις τους και τα σχεδια τους…..!!!! οι παντως ειδους δοσιλογοι καλα κανουν να θυμουνται οτι "οργη λαου φωνη Θεου"

  8. Και ετσι βλεπω σιγα σιγα τη νοητικη και χωρις ενδοιασμους απαξιωση ολων των ελληνικων στοιχειων…Σα κριμα να γραφτηκε το μεγαλο βιβλιο Ελληνων Αφυπνησις..

  9. lefta gia exislamismo yparxoyn{ypodoyla skylia-prodotes}2 patriotes me kardia ELINES 1 STIXHMA OTI THA KATSEI 1 ESTO KAI AN EXOYME MIKRI APODOSI STO PRAKTORIO TIS ZOIS

  10. …ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΈΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ … ΈΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΕΔΏ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek