Διαφημίσεις

Πάμε σε μια νέα εποχή λοιπόν! Από σήμερα μετά από αυτό το άρθρο το ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ελευθερώνει τα σχόλια του!

Πράγμα που σημαίνει ότι δεν περνάνε άλλο από έλεγχο! Οι περισσότεροι θα πουν ότι τρελάθηκα ,μαλον οταν δείτε όλοι όσοι είστε εδώ σαν πραγματικοί ερευνητές τι γίνεται από πίσω στα σχόλια θα κατανοήσετε!

Έτσι λοιπόν πρακτορακια , κομπλεξικοί , προδότες της φυλής σας ήρθε η ώρα να βγάλετε το αχτι σας ! Σε ένα πόλεμο είναι ανόητο να έχετε κάποιον που μισείτε να προσπαθεί να σας προστατεύσει , σε ένα πόλεμο οι ανδρείοι πολεμούν στα ίσα , σε ένα πόλεμο αυτοί που ει ναι καθαροί είναι μπροστά !

Έτσι λοιπόν γατάκια με το που τελειώσετε την ανάγνωση του συγκεκριμένου άρθρου μπορείτε σε δευτερόλεπτα να πείτε όλα όσα πιστεύεται οτι σας λογοκρίθηκαν! Μην ακούσω κανένα όμως να μου ζητήσει να σταματήσω αυτό που και προσωπικά ξεκινάω! Πάμε λοιπόν να δούμε ποιος θα μείνει όρθιος στο τέλος! Η ιδέες μου οι εσείς ;

Ο Αντίνοος χτυπήθηκε πρώτος και στο λαιμό!!!!

Για τους φίλους , σας έχω μιλήσει για τον αιώνιο εχθρό που τον ονομάζω υπεροντοτητα πληροφορίας , αυτή την στιγμή θα της ανοίξω την πόρτα , σε παρακαλώ να βάλεις άμυνα μιας και η προσπάθεια να σε οδηγήσει κει που θέλει από εδώ και πέρα θα είναι μεγάλη!

Δεν μπορώ να αμύνομαι άλλο για σένα το μόνο που μπορώ να κάνω πια είναι να επιτεθώ με ότι έχω και δεν έχω! Ζητώ συγνώμη σε όσους ίσως πληγώσω στο μέλλον οι στόχοι μου πάντα θα παραμένουν αγνοί για μια νέα ιδέα αλλαγής αυτού του κολοπολιτισμου της χέστρας!~

Όταν έχεις να κάνεις με πόλεμο πάνω σε εννοιολογικές τοποθεσίες και συνείδηση τα πράγματα και οι δηλώσεις πολλές φορές μπορεί να είναι αντιφατικά μιας και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή χρειάζεται να αφυπνίσεις κρυφές δυνάμεις και φυλακές που οι εχθροί μας τους κοίμισαν ….και κοιμούνται κάπου βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο μας !

Η μάχη είναι μαγική , είναι στο πεδίο της συνείδησης, έχει να κάνει με μόνιμες επικλήσεις εις βάρος μας! Αυτοί που γνωρίζουν τους ζητω από σήμερα να σταθούν πλάι μου στο πεδίο και να με προστατέψουν μέχρι να φτάσω στην πύλη!

Stranger ..Δεν θα είναι καιρός που αυτά που θα ακούσεις θα αρχίσουν να τα φανερώνουν…..αντέχω λοιπόν για λίγο καιρό την ταμπέλα του τρελού…! Έτσι και αλλιώς έχω γράψει το δρόμο του τρελού εδώ και 13 χρόνια!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *