Διαφημίσεις

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ!! ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

31 σχόλια στο “Είναι σίγουρο ότι κάποιο κουνούπι έλεγε μ@λ@κες μας ψεκάζουν και οι υπόλοιποι τον έλεγαν ΤΡΕΛΟ!”
  1. XAIΡΕΤΩ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ. ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ. ΒΟΗΘΟΥΝΤΑΙ ΔΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΣΥΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΦΑΊΝΟΝΤΑΙ. ΕΔΏ, ΠΑΝΤΩΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩ, ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΓΓΛΙΑ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ! δεν έχουν καμιά μα καμιά σχέση με εμάς…

  2. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΕΤΡΗΣΑ..ΤΡΙΛΙΖΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ…ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΑ.

    1. Στην Κέρκυρα κάθε μέρα μας ποτιζουνε με τα περίεργα κοκτέιλ…οτι κ να κάνουν εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ πρέπει να ενοθουμε όλοι άλλοις συγνομη παιδες θα πάρουμε το πουλο

  3. Να επιβεβαιώσω και εγώ από Λακωνία μεριά.
    Από Σπάρτη που κατέβαινα μέχρι Μονεμβάσια, όλο ουρές σήμερα.

  4. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ Ο ΟΥΡΑΝΌΣ ΉΤΑΝ ΌΛΟ ΤΟ ΠΡΩΊ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ … ΜΠΑΚΛΑΒΆΣ !!

  5. ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ……..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΝ….ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ……ΤΙΚ ΤΑΚ….ΤΙΚ ΤΑΚ…..ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….ΤΙΚ ΤΑΚ…..ΤΙΚ ΤΑΚ……..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ?….ΤΙΚ ΤΑΚ….ΤΙΚ ΤΑΚ…..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ?……ΤΙΚ ΤΑΚ….ΤΙΚ ΤΑΚ….ΟΣΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ…..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ…..ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ……Η ΓΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ……ΗΔΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΡΙΣΤΡΟΦΑ……ΤΙΚ ΤΑΚ….ΤΙΚ ΤΑΚ…..(ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ…..ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ……ΟΤΙ Η ΓΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ….ΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ….ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ)…..ΤΙΚ ΤΑΚ….Ο ΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ……ΤΙΚ ΤΑΚ…..ΤΙΚ ΤΑΚ

  6. και στη πατρα παιδια απο το πρωι μεχρι το απογευμα.3-3 μαζι και κανανε κατι μεγαλες γραμμες.Αμαν δηλαδη.Τους αλητες

  7. Τικ τακ απο που καταλαβες οτι η γη τελειωνει?

    Πιο πιθανό είναι να την τελειώσουν οι άνθρωποι με τις μαλακίες τους.

  8. Τη Ροδο παντως την ξεχασανε τα καθικια εδω και 3 μερες , τουλαχιστον απολαυσαμε τον μπλε ουρανό.

  9. Προς 28 Απριλίου 2013 – 1:01 π.μ. :

    Φίλε μου μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν θέλεις να πεις κάτι συγκεκριμένο, αλλά μάλλον επιδιώκεις να αφήσεις εντυπώσεις και να αφήσεις επίτηδες να πλανάται κάτι στον νεφελώδη χώρο των ιδεών χωρίς να το συγκεκριμενοποιείς. Τί θα πεί δηλαδή όπως γράφεις ο ίδιος "Η ΓΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ….ΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ….ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ)…..ΤΙΚ ΤΑΚ….Ο ΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ……ΤΙΚ ΤΑΚ…..ΤΙΚ ΤΑΚ"…
    Σοβαρολογείς τώρα?
    Και γιατί δεν μας λες βρε παιδί μου και 'μας να μας βοηθήσεις? Εσύ δηλαδή έχεις μάτια και βλέπεις ενώ εμείς είμαστε οι γκαβοί που πρέπει να ζητήσουμε το έλεός σου να ξεστραβωθούμε, έ?
    Εγώ δεν έχω παρά να σου αφιερώσω το παρακάτω κειμενάκι. Είναι γραμμένο στην γλώσσα σου…

    ΤΙΚ ΤΑΚ….ΤΙΚ ΤΑΚ…..ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ….ΤΙΚ ΤΑΚ…..ΤΙΚ ΤΑΚ……..
    ΒΑΡΑΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ……ΤΙΚ ΤΑΚ….ΤΙΚ ΤΑΚ….
    ΤΙΚ ΤΑΚ….ΤΙΚ ΤΑΚ….ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΩΡΗΣΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ……ΤΙΚ ΤΑΚ…..ΤΙΚ ΤΑΚ
    ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ……ΤΙΚ ΤΑΚ…..ΤΙΚ ΤΑΚ
    …..ΤΙΚ ΤΑΚ….ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ……ΤΙΚ ΤΑΚ…..ΤΙΚ ΤΑΚ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ……ΤΙΚ ΤΑΚ…..ΤΙΚ ΤΑΚ

    ^Ω^

  10. ΨΙΤ 5:17 ^Ω^……ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ^Ω^……..ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΤΩΡΑ….ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ (ΠΑΡ)ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ….ΤΣΙΚΑ ΤΣΙΚΑ ΜΠΟΥΜ ΟΕ ΟΕ…..ΤΣΙΚΑ ΤΣΙΚΑ ΜΠΟΥΜ ΟΕ ΟΕ…..ΤΣΙΚΑ ΤΣΙΚΑ ΚΑΜΠΟΥΜ ΟΕΟ

  11. Είμαι ερετρια και όλο το σαββατο πρωί και βράδυ ψέκαζουν ασταμάτητα. Και τώρα Κυριακή πρωί το ίδιο. Ο ουρανός είναι σκατα και δεν βλέπω να τον αφήνουν να φτιάξει.

  12. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ….ΜΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΤΑ (ΖΙΖΑΝΙΑ). ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΘΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΠΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ….

  13. Εδώ Γερμανία…μας ψεκάζουν ασταμάτητα εδώ και μερικά χρόνια. Στο νερό που πίνουμε υπάρχει αλουμινιο και Βάριο, δε μιλάω τώρα για αυτά που τρώμε. Επειδή το έψαξα πολύ το θέμα, ανακάλυψα κάτι που σας συνιστώ να το εφαρμόσετε. Εκτός απο τους οργονίτες που κάνουν αρκετή δουλειά, δοκιμάστε και το εξής… ΒΑΛΤΕ Σ ΈΝΑ ΠΙΑΤΟ Ή ΔΟΧΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Η ΣΤΟΝ ΚΉΠΟ ΣΑΣ Ή ΡΙΧΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ…ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Θα δείτε οτι σε λίγη ώρα, απο μερικά λεπτά μέχρι μερικές ώρες, ο ουρανός θα καθαρίσει. Δεν το πίστευα και γώ οταν το άκουσα αλλά δεν είχα να χάσω και κάτι αν το δοκίμαζα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

  14. ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΖΕΟΛΙΘΟ ΒΡΩΣΙΜΟ,ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ.

  15. kai edo sto peiraia varane kathe mera apo to proi mexri to allo proi aytes th hmeres exei hlio den exei synefeia kai den boreis na xareis th mera re 1:01 th alitheia leei onto gi kai fysi katastrefete kai siga siga tha katastrafi exalou to leei kai i apokalupsi anoixe ta strava sou kai ase th eironia

  16. ΠΗΓΑΜΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΑ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.
    ΣΑΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΔΑΝΑΗ

  17. Προς 28 Απριλίου 2013 – 1:01 π.μ. και 6:43 (το ίδιο άτομο):

    Να υποθέσω ρε φίλε ότι αναφέρεσαι ξερω'γω στην ομάδα ε…?
    Επειδή λες "ΤΣΙΚΑ ΤΣΙΚΑ ΜΠΟΥΜ ΟΕ ΟΕ….." Τι να πώ…. Απλά εικάζω.
    Επειδή διακρίνω αγαπητέ μου συνέλληνα στα λεγόμενά σου μια ψιλοθολούρα, πες μου εσύ τί να υποθέσω… Άν δεν είναι εσκεμμένη από μέρους σου – δεν έχω λόγο να σου επιρίψω κάποια μομφή για κάτι τέτοιο – τότε εξήγησέ μου σε παρακαλώ – και ούτε σε ειρωνεύομαι ούτε σε "τσιγκλάω επίτηδες" το εξής:
    Όταν μου λες "ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ^Ω^……..ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΤΩΡΑ….ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ…..", τότε για ποιόν λόγο έγραψες το αρχικό σου μήνυμα (1:01)??? Δηλαδή όταν μου λές ότι πλέον είναι αργά και ότι δεν υπάρχει λόγος για εξηγήσεις [(ΠΑΡ)ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ…. [sic]], τότε για ποιόν λόγο η ύπαρξη του αρχικού μηνύματός σου….? Για προειδοποίηση? Μα αφού όπως λες δεν έχει νόημα.
    Αυτό δηλαδή που μου λες στο δεύτερο μήνυμα δεν αναιρεί αυτό που μου λές στο αρχικό σου μήνυμα >?>?>? Μάλλον ναι. Άρα τί μου το γράφεις? Για να μου πεις απλά ότι δεν έχω ελπίδα ξερω'γω στην επιβίωση???
    Άν είμαι λάθος πές μου. Αλλά σε ένα ύφος σαν του μηνύματός σου το οποίο έχει εσχατολογικό χαρακτήρα και που μετά πάει να πεί κάτι αλλά δεν λέει στο φινάλε τίποτα, τότε πές μου γιατί το έγραψες… Τί να πω… Ίσως για να σπάσεις πλάκα???
    Τέσπα, άν μπεις θέση του αναγνώστη του μηνύματός σου, θα καταλάβεις – είμαι σίγουρος – αυτά που σου λέω. Προσπάθησε απλά να διαβάσεις τί έγραψες (στο 1:01).Και αν δεν βρεις κάποια παράλειψη/ασάφεια, τί να κάνουμε βρε αδερφέ… δεν πειράζει.

    Υ.Γ. Εκτιμώ πάντως για να είμαι ειλικρινής αυτό που είπες ότι δεν υπάρχει χρόνος για ΠΑΡεξηγήσεις. Μπράβο σου γι'αυτό. Αν και αυτονόητη είναι πράγματι σπάνια στις μέρες μας μια τέτοια ομολογία/διαπίστωση…

    ^Ω^

  18. Είναι κάποιοι ανθρωποι σαν και μένα και τα αδέλφια μου που πάντα κάθε πρωί κοιτάμε τον ουρανό…εδω και 5 χρόνια προσπαθουμε και εμείς να ξυπνήσουμε αλλους ανθρώπους αλλά αυτοι κοιμώντε χωρις κάν να τους ψεκάσουν….κάθε πρωί ο ουρανός γαλανός και μετά δεν υπάρχει ήλιος…και ολα αυτά για το….καλό μας.Β. πετρακόπουλος.

  19. Προς 28 Απριλίου 2013 – 1:01 π.μ. και 6:43

    καποιος θελει λιλι! ΤΣΙΚΑ ΤΣΙΚΑ ΜΠΟΥΜ εισαι βλακας.καλα σου λεει ο αλλος να κοψεις την πολυ μαλακια.

  20. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ..ΑΓΡΙΝΙΟ.. 4 ΜΕΡΕΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ(ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ) ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΤΑΚΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.ΕΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΠΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΩΤΑ.ΠΛΕΟΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑΖΕΙ!! ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ! (ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΨΥΧΕΤΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΦΩΣΕΙΣ!!!! )ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Η ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *