Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:22 - 03/08/2013

Είναι ντροπή 10 εκατ, Ελλήνων, να περιμένουν 300 ολιγιστους να τους σώσουν.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν είναι αναγκαίο κακό πλέον το κόμμα, κανένα κόμμα, το οποίο θα πρέπει να υπερασπιζόμαστε γιατί υποτίθεται αυτό επιβάλλουν οι αρχές της Δημοκρατίας.

Τα κόμματα, όλα τα ελληνικά κόμματα, είναι οι βασικοί υβριστές και καταχραστές της Δημοκρατίας.
Η Ελλάδα πρώτα είχε χρεοκοπήσει πολιτικά και μετά ακολούθησε οι οικονομική κρίση.
Σήμερα δεν υπάρχει χώρος για να είμαστε υπερασπιστές κανενός ελληνικού κόμματος.

Αυτό που μένει να υπερασπιστούμε, είναι μόνο το ελληνικό χώμα.
Είναι υποχρέωση μας ως άτομα να γίνουμε οικονομικά δυνατοί.
Δεν μπορούμε ούτε να ακολουθούμε τον ρυθμό της κυβέρνησης, ούτε υπάρχει χρόνος να περιμένουμε πότε θα έρθει στην εξουσία κάποιο άλλο κόμμα για να μας φέρει την οικονομική ευημερία.

Οικονομικός πατριωτισμός, δημιουργία από εμάς για εμάς.
Δημιουργία για το χώμα, όχι το κόμμα, πάνω στο οποίο θα πατήσουν για να υπάρξουν οι επόμενες γενιές.
Ο έλληνας, πριν γίνει κοματόσκυλο -νεκροέλληνας, ήταν πάντα δημιουργικός.
Ευκαιρίες υπάρχουν και τώρα, αρκεί να υπάρχει όρεξη.
Έχουμε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ως οικονομίαα.

Αυτό είναι ότι αντιπροσωπεύομαι λιγότερο του 2% της Ευρωπαϊκής οικονομίας και λιγότερο του 05% της Παγκόσμιας οικονομίας.
Αυτό σημαίνει ότι για εμάς είναι πολύ εύκολο να αυξήσουμε το μέγεθος της οικονομίας μας κατά 10-20%, παίρνοντας μόνο ένα μικρό κομμάτι από την Ευρωπαϊκή ή την Παγκόσμια οικονομία.

Αντίθετα, πχ η Γερμανία ή κάποια άλλη μεγάλη οικονομία, μειονεκτεί απέναντι σε εμάς, γιατί ακριβώς δεν υπάρχουν άλλες μεγαλύτερες οικονομίες από τις οποίες θα αποσπάσει μερίδια.

Ο Γερμανός εύκολα αγοράζει το λάδι μας, εμείς όμως δύσκολα αγοράζουμε πλέον το αυτοκίνητο του.
Βέβαια, αν δεν τρέξουμε τώρα εμείς να οργανώσουμε την εξαγωγή του λαδιού μας, κινδυνεύουμε να μας πάρουν και τα ελαιόδεντρα οι Γερμανοί.

Γι αυτό λέω: Είναι υποχρέωση μας ως Έλληνες, ως άτομα να γίνουμε οικονομικά δυνατοί, χωρίς να περιμένουμε το Κράτος.
Εξάλλου, είναι και ντροπή μας 10 εκατομμύρια Ελλήνων να περιμένουμε να μας σώσουν 300 βλάκες.
Gian400@hotmail.com

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

olympia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 08/03/2013 @ 1:25 ΜΜ

    Όχι φίλε μου ,δεν είναι βλάκες,αλλά δοσίλογοι και εντολοδόχοι,άθλιοι γραφειοκράτες ,που έμαθαν σαν παράσιτα να τρέφονται από τον ιδρώτα το δικό μας,κι από τη δική μας αφέλεια και βλακεία,που χρόνια μάθαμε να αναθέτουμε σε επίδοξους σωτήρες την τύχη μας.Ποιοι αλήθεια είναι αυτοί και ποιοι τους πρόβαλανε από τα πάνω;Είναι εξυπηρετητές των κομματικών τους ταμείων και των προσωπικών τους συμφερόντων,κενόδοξα και αναξιοπρεπή ανθρωποειδή,που χρόνια κατατρώνε το σώμα της πατρίδας…Είναι φορτωμένοι ομόλογα,που αγόρασαν από τη δευτερογενή αγορά και με το νέο κούρεμα θα εισπράξουν εξαπλάσια αξία για την τσέπη τους και τα κομματικά τους ταμεία.Αυτοί περιμένουμε να μας σώσουν ή μήπως η εκκλησία,που είναι κύριος μέτοχος της Εθνικής τράπεζας;ΠΑΡΈΔΩΣΑΝ ΤΗΝ πατρίδα στο μηχανισμό σταθερότητας,και δε λένε κουβέντα γιάυτό.Από 1-6-2013,δεν υπάρχει ελληνικό κρατος ούτε κατ'επίφαση.Και βέβαια οι ληστοσυμμορία του Ευρώ φρόντισε να παραδώσει άνευ όρων και αμετάκλητα την εθνική μας κυριαρχία της γης των πατέρων μας με όλη τη δημόσια περιουσία κι όχι μόνο…Και κάποιοι εθνοπροδότες μιλάνε για διαπραγμάτευση,ενώ ξέρουν πως κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει και το ξέρουν…Συνειδητά όλοι τους είναι πουλημένοι,γιατί έχουν τη φωλιά τους λερωμένη από παλιά…Η λύση βρίσκεται μόνο στα χέρια τα δικά μας και είναι ο γενικός ξεσηκωμός πέρα από κόμματα και φατρίες.Ακούστε ρε παιδιά τον κ. Καζάκη,που τα λέει από καιρό και δυστυχώς κάθε μέρα όλο και πιο πολύ "πέφτει μέσα",απλά γιατί γνωρίζει πως λειτουργούν οι κερδοσκόποι και η μαφία που κυβερνά.

  2. Ανώνυμος 08/03/2013 @ 9:11 ΜΜ

    Ντροπή επίσης είναι να ψηφίζουμε τους 300 βλάκες που μας πλασάρονται σαν εθνιπατέρες-εθνοσωτήρες…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*