Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:52 - 03/10/2013

Είναι αυτό ή όχι έσχατη προδοσία;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 134 ΠΚ (έσχατη προδοσία),«Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος,….. επιχειρεί …. με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους…. και με τρόπο πρόσφορο να…. αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή… από την ενάσκηση της εξουσίας που της παρέχει το Σύνταγμα ή να την εξαναγκάσει να εκτελέσει ή να παραλείψει πράξεις που απορρέουν από την εξουσία αυτή».

Εδώ θα πρέπει να μας εξηγήσουν οι λαλίστατοι συνταγματολόγοι, οι ποινικολόγοι και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (όλοι αυτοί μιλάνε συνεχώς για παραβίαση του Συντάγματος), για να μάθουμε κι εμείς οι απλοί πολίτες, αν συντελείται η ανωτέρω αξιόποινη πράξη, από την πλευρά κυβερνητικών παραγόντων, ως οργάνων του Κράτους. Συντρέχει ή όχι η εφαρμογή της διάταξης αυτής; Αν συντρέχει να το πουν ευθέως στο λαό, για να πάρει και ο λαός τις αποφάσεις του, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος. Διαφορετικά αν δεν συντρέχει, τότε πάψουν να κάνουν ανούσιες δημόσιες σχέσεις στα τηλεοπτικά πάνελ.

Σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 60 του Συντάγματος «Oι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση». Δηλαδή οι βουλευτές ψηφίζουν ελεύθερα εκπροσωπώντας το λαό, με μόνο όριο τη συνείδησή τους. Εδώ, θα πρέπει επιτέλους να υπάρξει ξεκάθαρη τοποθέτηση της κοινωνίας στο ακόλουθο ερώτημα: Ψηφίζουν ή όχι οι Έλληνες βουλευτές με ελεύθερη βούληση, όλους αυτούς τους μνημονιακούς νόμους και εγκρίνουν εκ των υστέρων τις ΠΝΠ της κυβέρνησης ή τελούν κάτω από την πίεση της απειλούμενης διαγραφής τους και του πολιτικού «θανάτου» τους από τον κομματικό αρχηγό, που μπορεί να είναι ταυτόχρονα και κρατικό όργανο;

Αυτό πρέπει να το κρίνει η κοινωνία, γιατί δυστυχώς, δεν μπορούν να το κρίνουν οι Έλληνες εισαγγελείς, όσες μηνύσεις και να γίνουν. Σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος, τα μέλη της κυβέρνησης δεν μπορούν να κατηγορηθούν από τον εισαγγελέα (ακόμα και αν υποθέσουμε ότι αυτός είναι ανεξάρτητος). Στην περίπτωση αυτή, καταργείται η αρμοδιότητα του εισαγγελέα και τη θέση του εισαγγελέα και του ανακριτή παίρνει η Βουλή. Αλλά πως μπορεί να διώξει η πλειοψηφία της Βουλής κάποιο κυβερνητικό στέλεχος, όταν απλά εκτελεί τις εντολές του κομματικού της αρχηγού;

Έτσι όμως καταλήγουμε σε ένα σπιράλ ατιμωρησίας που μπορεί να πολλαπλασιάζει τις ατιμώρητες παραβιάσεις του Συντάγματος.

Μόνη λύση η αλλαγή του ίδιου του Συντάγματος.

Πέτρος Χασάπης

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 6:27 ΜΜ

    ΣΥΛΑΒΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…!!!

  2. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 6:52 ΜΜ

    ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΟΛΙΟ . ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΑ

  3. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 11:55 ΜΜ

    Συμφωνώ στην αλλαγή του Συντάγματος .

  4. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 5:46 ΠΜ

    0

    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ…ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…….ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΤΥΦΛΗ…….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ…..ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ….ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΙΝ…..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ……ΑΣ ΠΟΥΜΕ …..ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ…..ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ…..ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ……ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…..

  5. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 6:48 ΠΜ

    Φυσικά οι βουλευτές δεν αποφασίζουν κατά συνείδηση αλλά σύμφωνα με το τι τους επιβάλλει η κομματική ελίτ, γιατί δεν θέλουν να χάσουν τη θέση τους, κι αυτό επειδή απλώς είναι φιλόδοξοι. Το δε ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας δεν είναι σύμφωνο με τη δημοκρατική λειτουργία και θέλει επανεξέταση.

  6. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 12:04 ΜΜ

    Σε όλες τις ηγερικές θέσεις βρίσκονται αλλοδαποί Ελληνόφωνοι. Επι τέλους ας το εμπεδώσουμε. Μας κυβερνούν ξένοι. Αν ήταν Ελληνες, αν ήταν πατριώτες, αν δεν ανήκαν σε μασσονικές στοές, αν δεν ήθελαν να κρατούν τις θέσεις τους και τα οικονομικά οφέλη τους, αν δεν μισούσαν τους εθνικά Ελληνες, αν δεν ήθελαν να καταστρεψουν την Ελλάδα και τον Ελληνίσμό θα είχαν παραιτηθεί. Αντίθετα ψήφισαν όλα τα μνημόνια. Είναι προδότες και πρέπει να τιμωρηθούν για αισχάτη προδοσία.

  7. Ανώνυμος 10/04/2013 @ 1:54 ΜΜ

    "ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ"
    Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα ανακοίνωσαν οι έφεδροι
    04/10/13 – 15:58
    9
    Μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης τους στο Σύνταγμα στις 28 Σεπτεμβρίου, οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων «ξαναχτυπούν», οργανώνοντας αυτή τη φορά νέα συγκέντρωση την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος.

    Η ΚΕΕΔ μάλιστα, δημιούργησε και ομάδα στο Facebook στην οποία απευθύνει κάλεσμα για συλλαλητήριο στις 4 μ.μ.

    Σε ανάρτηση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ Γιάννης Τζιάκης, αναφέρει:

    «Διακήρυξη ΚΕΕΔ για την 06 Οκτωβρίου 2013

    Υπεράσπιση και διατήρηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας

    Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, σε εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος καλούν σε συγκέντρωση τον ελληνικό λαό

    Σεβόμενοι

    Την μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία
    Την μνήμη των συνανθρώπων μας που έθεσαν τέλος στη ζωή τους
    Συναισθανόμενοι την δεινή θέση των θυμάτων απολύσεων και ανεργίας την τελευταία τριετία
    Την απελπισία όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους
    Ζητούν ό,τι είναι σύμφωνο με τα κοινά περιεχόμενα των θέσεων και προγραμμάτων των αντιμνημονιακών κομμάτων και τις ανάγκες μεγάλου μέρους του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού»

    Ενώ στην ομάδα τους στο facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

    «Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους τους Ελληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος

    Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

    Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

    Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.»

  8. Ανώνυμος 03/02/2014 @ 6:27 ΜΜ

    Hi I am so excited I found your web site, I really found you by accident, while I was looking on Aol for something else,
    Regardless I am here now and would just like to say thanks for a tremendous post and a all round
    entertaining blog (I also love the theme/design), I don't have time to look over it all at the minute but I have saved it and also added your
    RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more,
    Please do keep up the great work.

    Feel free to visit my website … digestit review

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*