Διαφημίσεις

Τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, στη συμμετοχή τους στο Τακτικό Πρόγραμμα Ηγεσίας του ΝΑΤΟ στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, όπου ένας Έλληνας σμηναγός ψηφίστηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευόμενος του προγράμματος, ένας υποσμηναγός ψηφίσθηκε δεύτερος, ισοβαθμώντας με άλλους, ενώ τέλος ο εκπαιδευτής στο ΤΠΗ ψηφίστηκε για τρίτη φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο Σμηναγός (Ι) Θεοχάρης Κατσαρός, ο οποίος ψηφίσθηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευόμενος της σειράς («course warrior», ο ιπτάμενος που θα ήθελα να έχω στο φτερό μου σε πολεμικές επιχειρήσεις).

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Υποσμηναγός (Ι) Ιωάννης Σιάνος ισοβαθμώντας με άλλους εκπαιδευόμενους, ενώ τέλος ο Επισμηναγός (Ι) Μαρίνος Μπογατίνης, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο νατοϊκό πρόγραμμα ως εκπαιδευτής, ψηφίστηκε για 3η φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής, σύμφωνα με το defence-point.gr.

Σκοπός του προγράμματος, είναι η εκπαίδευση των πιλότων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και ηγεσία μικτών σχηματισμών, καθώς και η εξοικείωση του προσωπικού του ΝΑΤΟ που θα υποστηρίζει τέτοιες αποστολές.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Δυο Έλληνες πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας..ψηφίστηκαν ως οι καλύτεροι του ΝΑΤΟ.”
  1. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογεννεί… Το DNA των Ελλήνων είναι ικανό για πολλά πράγματα…

    ^Ω^

  2. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩς ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥς ΚΑΛΥΤΕΡΟΥς ΙΚΑΡΟΥς . ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΜΑς ΤΟ ΠΟΥΝ . ΟΤΑΝ ΕΜΕΙς ΠΕΤΑΓΑΜΕ , ΑΥΤΟΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΑΝΕ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ . ΧΩΡΕς ΚΑΙ ΛΑΟΥς ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑς ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟς ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥς. ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…

  3. οταν εμεις πεταγαμε η παναγια σου ο χριστουλης σου (γιαχβε) και ολος ο θιασος δεν υπηρχαν…

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΙΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ…ΤΙΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥς ΤΟΝ ΔΙΑ !!!

    «Αίεν Υψικρατείν»

  4. 3.14 Ρωτα τους ιδιους…αλλα προσεχε μη δαγκωσεις τη γλωσσα σου καμια ωρα γιατι δε σε σωζει τιποτα και κανενας μετα…εχετε καταντησει πραγματικα γραφικοι . Συνεχιστε ειστε ενας φτηνος τροπος διασκεδασης .

  5. 11.30
    μπορεις να βρεις πολλες δηλωσεις τους στο youtube να δεις τι λενε…αλλα ασε καλυτερα θα σου χαλασει την σουπα στο μυαλο μην το κανεις…χριστιανοζομπι,δεν εχει τα α….α να μαθετε τα καλα της χριστιανομαλακιας γιατι θα σας φαει ο κακος βενζεβουλης…δες εδω μηπως ξυπνησεις http://www.youtube.com/watch?v=7aju5uVck4I

    επισης να ρωτησω ομαδα demoζευς την ξερεις? κανε και μια βολτα απ την σελιδα της Π.Α και δες της φωτογραφιες και τα σηματα των αεροσκαφων,ΟΛΑ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ…

  6. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΗΘΟς ΣΟΥ ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΒΟΥΔΑ . ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΕΛΙΚΑ . ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΡΜΠΟΝ.

  7. ειρωνευεσαι αρα δεν ειδες το βιντεο με τα καγεγραμενα αληθη γεγονοτα…δεν πειραζει καλα σας λενε χριστιανοζομπι,δολοφονοι της ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ πιστα προβατα του ναζωραιου!!

  8. Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ΤΟΝ ΕΥΤΟΝ ΤΟΥΣ Ο ΔΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΤΕΛΧΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΔΙΟΣ???? ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!
    ΑΝΤΕ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ

  9. το θεμα δεν εχει να κανει με τον "θεο" δια αλλα με τον αρχαιο πολιτισμο…που χαρην του χριστιανισμου καταστραφηκε με θανατους δημευσεις και αλλα στο ονομα ενος αγνωστου για την ελλαδα σχεδον 500 χρονια λυτρωτη,διοτι 500 χρονια τους πηρε για να επιβαλουν τον χριστιανισμο.Οσοι ξερουν απο τον αρχαιο πολιτισμοξερουν θεους δεν ειχαν,τιμουσαν αυτους τους 12 διοτι τους θεωρουσαν ανωτερους απο τους εαυτους τους αλλο που με τα χρονια περασαν στην λασπολογια κατα των αρχαιων,και τους κατηγορησαν σαν ειδωλολατρες και πολλα αλλα(δεν κοιτανε οι χριστιανοι που προσκυνανε το καθε σαπισμενο σκινωμα ταχα αγιου και θαυματουργων πραγματων).Και τον ηρακλη τον τιμουσαν για την δυμανη του αλλα θεο δεν τον κανανε.
    οσο για την αταλια..ειχεις χασει τον μπουσουλα,μαλλον το χολυγουντ σε εχει μπερδεψει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek