Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:03 - 29/02/2012

ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, ΕΚΤΙΜΑ Η ΜΟΣΧΑ !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις


ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΖΙ! ΜΕ ΔΙΚΤΥΑ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

Το Google, η Apple και το Facebook ετοιμάζουν εισβολή στο χώρο ανθρώπινων δραστηριοτήτων που ελέγχεται από τις εθνικές κυβερνήσεις και τους γίγαντες της παραδοσιακής οικονομίας – τις τράπεζες και τις μεγάλες εταιρείες. Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς τον πολυπόθητο στόχο της κάθε μιάς απ’ αυτές τις εταιρείες – τον στόχο της παγκόσμιας κυριαρχίας.
Ιδού η γνώμη του Αντρέι Μασαλόβιτς που είναι επικεφαλής της Υπηρεσίας ανταγωνιστικής κατασκοπείας της εταιρείας «Διάλογος-επιστήμη”.
-«Η κάθε εταιρεία σχεδιάζει να κατακτήσει τον κόσμο. Έχουν τέτοια σχέδια και το Google, η Apple και το Facebook. Οι εταιρείες ανεβαίνουν σε επίπεδο, όταν η δημοκρατία παγκοσμίως δεν είναι σε θέση να ασκεί ενεργή πίεση πάνω τους και να οριοθετεί περιορίζοντας τις δραστηριότητές τους. Όταν δεν λειτουργούν σωστά οι νόμοι ορισμένων ισχυρών χωρών καθίστανται ανεπαρκείς για να τους σταματήσουν…
Ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να καταθέσει νομοσχέδιο για την επιβολή ελέγχου στο Facebook και το Google με σκοπό την εξασφάλιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των Αμερικανών πολιτών στην ιδιωτική ζωή. Αλλά υποψιάζομαι ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε παγκόσμια κλίμακα. Οι γίγαντες αυτοί θα εξακολουθούν να αναπτύσσονται εκτός ελέγχου και στο μέλλον.
Οι πρωτοπόρες εταιρείες πληροφοριακών τεχνολογιών (IT) είναι πρώτ’ απ’ όλα έμποροι της ελπίδας για το μέλλον. Κατέχουν δισεκατομμύρια γιατί οι υπενδυτές τοποθετούν τα κεφάλαιά τους σ’ αυτές τις εταιρείες και στις επεξεργασίες τους με στόχο τη μελλοντική επιβίωση. Ως αποτέλεσμα του εμπόριου ελπίδας εμφανίσθηκε η λεγόμενη «οικονομία της φούσκας». Αυτό λειτουργεί ωστόσο μέχρι την επόμενη κρίση.
Ακριβώς για αυτό τον λόγο οι IT εταιρείες σήμερα κιόλας προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδο τους και να εισέλθουν σε τομείς της πραγματικής οικονομίας. Συγκεκριμένα στοχεύουν στον τομέα της εξασφάλισης/ελέγχου της σύνδεσης στα δίκτυα και στις τηλεπικοινωνίες, στον τομέα του περιεχομένου των ειδήσεων και των πολυμέσων, στον τομέα της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας»,- σημείωσε ο Αντρέι Μασαλόβιτς.
«Οι κοινωνικές δικτυώσεις φιλοδοξούν να αναλάβουν τον ρόλο των κυβερνητών του κόσμου,- διαβλέπει ο διευθυντής της Ρωσικής κατασκοπευτικής Υπηρεσιας R-Techno Ρομάν Ροματσόφ. «Σχεδόν ο κάθε κάτοικος του πλανήτη μας – ο αριθμός δε των κατοίκων της Γης, όπως είναι γνωστό, έχει ξεπεράσει πια τα 7 δισεκατομμύρια – μπορεί να μπει στο Διοαδίκτυο και να αφήσει τις σκέψεις του σε μπλογκς.
Οι νέες τεχνολογίες μετατράπηκαν σε ιδιόμορφο καθρέφτη των σκέψεών μας. Για να διακυβερνάς πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι τις σκέψεις των ανθρώπων. Να ξέρεις να τις ελέγχεις, να τις διορθώνεις και να τις στρέφεις προς την χρειαζούμενη κατεύθυνση. Θυμάστε το διάσημο βιβλίο του Όργουελ «1984» Ακριβώς σε αυτό το σενάριο, όπου «σε βλέπει ο μεγάλος αδελφός» θέλουν να φέρουν την ανθρωπότητα» – είπε ο ιδιωτικός κατάσκοπος.
Σε περίπτωση που οι κοινωνικές δικτυώσεις θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τα σχέδια τους, δεν αποκλείεται ότι το Διαδίκτυο θα γίνει ξεχωριστό κράτος !- Τέτοιες φουτουριστικές προβλέψεις εξέφρασε στη ”Η Φωνή της Ρωσίας” ο Αντρέι Μασαλόβιτς. «Αν όλα πάνε σύμφωνα με αυτό το σενάριο, τότε η ανθρωπότητα ισως δεί τους IT-γίγαντες να κάνουν το Διαδίκτυο ξεχωριστό μέλος του ΟΗΕ”,- παρατήρησε αστειευόμενος ο Αντρέι Μασαλόβιτς.
Αστεία-αστεία, αλλά η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή. Η «αραβική άνοιξη» έδειξε ότι οι ηγέτες, που δεν τα κατάφεραν να χαλιναγωγήσουν το Διαδίκτυο, ανατράπηκαν. Συνεπώς, οι εθνικές κυβερνήσεις πρέπει να αντιδρούν γρήγορα στις απειλές που εμφανίζονται στα κοινωνικά πολύμεσα. Μάλιστα, εδώ γίνεται λόγος σε μεγαλύτερο βαθμό για την αντιμετώπιση των κοινωνικών δικτυώσεων, που έχουν σαν στόχο τους την παγκόσμια κυριαρχία παρά για την καταπολέμηση της «πορτοκαλί πανούκλας».

http://neotera.wordpress.com/

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*