Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:12 - 10/10/2011

Διαλέγεις («μοντέλο») και παίρνεις…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΞΑΝΑ στη Γερμανία των πειθαρχημένων γερμανών, της Ευρώπης των «κουτόφραγκων». Δεν…αγαπήσαμε τον αφιλότιμο γερμανό (δεν θα σε κεράσει ποτέ κι ας τον κέρασες πολλάκις), δεν ξεχνάμε τη θηριωδία τους, δεν συγχωρήσαμε τα εγκλήματά τους στον πόλεμο.

ΣΥΝΕΒΗ εκεί, σε (αμιγώς) ελληνικό σχολείο. Μπήκαν «βάνδαλοι» στα γραφεία, τα’ καναν λίμπα κι όταν, μετά τις γιορτές, επέστρεψαν οι καθηγητές κοίταζαν (δήθεν) απορημένοι. Το’ ξεραν πως οι «βάνδαλοι» είναι μαθητές, τους γνώριζαν και το’ καναν…γαργάρα, χωρίς αστυνομίες, ελέγχους και ανακρίσεις, και μόνο οι μετανάστες (την) πλήρωσαν, (ξανα)πληρώνοντας για φαξ κ.λπ. που καταστράφηκαν.


ΣΧΕΔΟΝ ταυτόχρονα, συνέβη το ίδιο σε «ενταγμένο». Σε σχολείο ελληνοπαίδων πάει να πει, (και) με έλληνες καθηγητές, αλλά με γερμανική «διοίκηση», με λειτουργικές δομές και αντιλήψεις πειθαρχημένων «κουτόφραγκων». Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία! Οι δράστες (μαθητές) βρέθηκαν, τα ονόματά τους διαβάστηκαν και οι ίδιοι τιμωρήθηκαν «εκπαιδευτικά». Κι ύστερα; Τέλειωσε ο ρόλος της (γερμανικής) αστυνομίας, ήρθε ο ρόλος του εισαγγελέα και επεδίκασε στους γονιούς το ποσό της ζημιάς. Ισόποσα και δίκαια.


-Να πληρώσουμε εμείς οι φτωχοί μετανάστες;


-Κανένα πρόβλημα-καμιά έγνοια. Θα (τα) πληρώσετε με δόσεις(!).


ΤΑ πλήρωσαν, οι «βάνδαλοι» δεν ξαναχτύπησαν εκεί-αλλού…ξαναχτύπησαν-κι έζησαν αυτοί καλά (με το ελληνικό…φιλότιμο να χρεώνει τη ζημιά στο ελληνικό κράτος) και η γερμανική…αναλγησία να προφυλάσσει το ταμείο τους, το Κράτος (τους), το δίκαιο και τη λογική.


ΚΑΝΟΥΜΕ το (χρονικό) άλμα κι ερχόμαστε στο σήμερα των ημεδαπών καταλήψεων (μετά βανδαλισμών). «Είναι εξωσχολικοί» σου λέει ο ένας και…καθαρίζει. «Δεν είναι καταληψίες όλα τα παιδιά» παρατηρεί ο διπλανός και το στρίβει. «Ε, όχι και αστυνομία για 17/ρηδες» συμπληρώνει ο πονόψυχος, «τα παιδιά δίνουν τον αγώνα τους» κλείνει ο…ιδεολόγος, και η κα Κανέλη υπερθεματίζει, στο γυαλί, και «μάχεται».


ΠΕΣ ότι πιάστηκαν οι…εξωσχολικοί(;) δράστες και δικάζονται. Θα κουβαληθεί ο συνδικαλισμός στα δικαστήρια, θα ξετυλιχτούν πανό, θα παρελάσουν ψευδομάρτυρες, θα δώσει τη μάχη του «Το Κόμμα), τα πεζοδρόμια θ’ αναστενάξουν και το «γυαλί» θα ανάψει. Με το Κράτος χωρίς συνήγορο και αντιστάσεις, ανήμπορο και παραμελημένο στη γωνιά, με τον φορολογούμενο να καλύπτει (εκών άκων) τη ζημιά.

http://enomenoiblogers.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*