Διαφημίσεις

ΚΑΘΕΣΤΕ;;; ΕΤΟΙΜΟΙ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ !!! (αν ακόμα μπορείτε) ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ (να τον χαιρόμαστε κιόλας) ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ (ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΙΝΚ)

Τούρκο(γλου) ή Μπέν-Σελόν(Βενιζέλο)

ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ Νο 8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΣΑΣ ΥΠΝΟ ΗΡΘΕ! ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!

ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ (ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ)… ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ και πολλά άλλα…. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!!! ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ…

ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ (δυναμώστε και την ένταση έτσι για να ακούσετε καλά τι λέει). ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ (ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ) ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ Ο κ.ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ:

ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ! ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ… ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ (ΟΧΙ MEGA, ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΠΛΟΓKΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΠΛΟΓKΣ. ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΒΓΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!

ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ…. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΗΜΟΙ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ…ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ…

“Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία. Όταν η κυβέρνηση φοβάται το λαό, υπάρχει ελευθερία” Τ. Τζέφερσον

ΕΡΡΩΣΘΕ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΟΚ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ “ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ“!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΦΡΙΞΤΕ (αν ακόμα μπορείτε)!! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!”
  1. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ…………ΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ????????????? ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΥΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ?????????????????.ΑΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ??????ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ…..ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ????ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕ ΗΡΕΜΟΣ ?????
    ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ …?????

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ' ΤΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΟΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΕΜΑΜΕ ΣΕ ΤΣΙΓΓΕΛΙ' ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ' ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ —ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ -ΕΝΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ—————— ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ———

  3. Ηρθε η ωρα να γινουμε πολιτες του Κρατους μας το οποιο κρατος ειμαστε εμεις οι πολιτες!
    ΚΡΑΤΟΣ, αυτο ειχε αλλοιωθει στο ¨Δημοκρατικο¨ λεξιλογιο μας!

  4. ΒΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ , ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΤΕ , ΒΡΙΣΤΕ ΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ . Ε ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΓΗ ,ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΕΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ-ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ-ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ , ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΗ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΣΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ .

  5. …αν εχεις το κουραγιο και την δυναμη φιλε,να συγκρουστης με
    τους εκατονταδες Μ.Α.Τ.ατζηδες-παιδια γειτονων,της διπλανης πορτας-,τ αδελφια σου
    και σε τελικη αναλυση τους γυιου σου…ξεκιναμε.Οι φυλακες-αγγελοι που τους φυλανε θα τους προστατεψουν γιατι ετσι οριζει η δημοκρατια τους.Χωρις τηλεοραση,απο τις εκβιαστικες εκλογες και μετα…
    βλεποντας καθε μερα τον κατηφορο της χωρας μου απο τα γνωστα διαχρονικα γουρουνια…
    ελπιζω.! και αναδημοσιευω:
    ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ..ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  6. Δεν μπορουσε καποιος να προφητεψει και την καταστροφη τους…μονο για την δικια μας λενε….βοηθηστε συμπολιτες σε ολους μας ανηκει αυτο που καταστρεφουνεεεεεεεεεεεεε

  7. Δεν μπορουσε καποιος να προφητεψει την καταστροφη τους?….μονο γιατην δικια μας λενε….βοηθηστε συμπολιτες γιατι αυταπου διαλυουν ειναι κοποι πολλων χρονων…

  8. MHN ANHSYXEITE ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ( ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ) ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5%. Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΟΜΩΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΗΣΥΧΟΙ. ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ (ΩΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΛΕΟΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ , ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥς ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΑΝΙ Η ΒΟΛΕΨΗ Η ΜΙΖΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ(ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΑΣ) ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΥΡΑΝΧΑΣ ΑΛΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ, ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΔΡΕΟΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ….?

  9. Ανώνυμε 3¨14, πιστεύεις οτι κάποιο πρωί ξυπνάει κάποιος πολιτικός σε ανατολή ή δύση – δεν έχει σημασία – και σκέφτεται "τι να κάνω σήμερα να μου περάσει η μέρα μου; ας κάνω μια απόβαση στην τάδε χώρα ή μια οικονομική υποβίβαση στην δείνα οικονομία ή κλπ,κλπ;". Αυτά είναι σχέδια 50ετίας και ίσως και πολύ περισότερο και φυσικά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Μόνο εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν τα γνωρίζουμε μέχρι να πραγματοποιηθούν τα σχέδια στην καμπούρα μας. Τότε τα μαθαίνουμε και εμείς τα προβατάκια. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα : το 2010 έληξε η αύμβαση cooper.εμ;!! δεν θα έπρεπε να μπεις εσύ και εγώ σε κάποια μνημόνια;; Πώς θα γινότανε αλλοιώς;

  10. Ποιός θα σηκωθεί ρε παιδιά από τον καναπέ;;;; Αφού τα δυο τρίτα του πληθυσμού περνάει καλά και είναι ακόμα στα γούστα, πλάκα κάνετε;

  11. οτι και να λεει ειναι δικαιωμα του αφου ο λαος τον στηριζει τοσα χρονια και ακομα και τωρα ενας στους εικοσι ειναι πασοκος αρα αν ειναι ο βενιζελος προδοτης ειναι προδοτες και αυτοι που τον στηριξαν. επισης δεν μπορουμε να τον δικασουμε γιατι εχουμε δημοκρατια και αφου ο κοσμος εκρινε οτι πρεπει να κυβερνησει πρεπει να σεβαστουμε την ετυμηγορία του. αν ειχαμε χουντα ναι να σηκωθουμε απο τον καναπε και να αντισταθουμε αλλα τωρα με το 1 τριτο του ελληνικου λαου να αδιαφορει για εκλογες και να τρεχει στη θαλασσα και τα αλλα δυο τριτα να ψηφιζουν κομματα της μασωνιας δεν μπορουμε να κανουμε κατι.

  12. ναι τα 2 τριτα περνανε καλα ακομη ,αυτο ειναι το σχεδιο ,λιγους λιγους θα μας καθαριζουν για να μην ανοιξει μυτη,και αυτο ειναι το δυστηχω στην υποθεση του ελληνα ,αληλεγγιγ καπουτ,γιοκ,οταν θα καταλαβη η δευτερη παρτιδα τι γινεται η πρωτη θα εχει εξοντωθει,και παμε λεγοντας μεχρι τελους.

  13. Κατ αρχάς η Ελλάδα δεν είναι δική του για να την μοιράζει αυτό το παχύδερμο, ο σατανισμένος Τουρκοεβραίος που δεν λέγεται Βενιζέλος αλλά Τούρκογλου.
    Η Ελλάδα είναι των Ελλήνων και οι Ελληνες δεν δίνουν ούτε σπιθαμή από την γή τους. Απορώ πως δεν βρέθηκε ούτε ένας άνδρας Ελληνας να του δώσει την απάντηση που του αξίζει. Απορώ πως δεν βρέθηκε ούτε ένας στρατιωτικός να τον καθαρίσει. Γιατί αυτοί οι προδότες κυκλοφορούν ακόμη στα εδάφη μας;
    Οπως βλέπετε ούτε οι απεργίες ούτε οι μηνύσεις για αισχάτη προδοσία κάνουν τίποτα. Αυτοί θα μας αφανίσουν. Αν δεν πεθάνουμε από πείνα θα πεθάνουμε από τα χημικά ή από τις φωτιές που μας ανάβουν ή από το H.A.R.P (το υπερόπλο των Σιωνιστών που προκαλεί σεισμούς, πλημύρες, ξηρασίες, τσουνάμια και αλλαγή κλίματος). Η επίθεση είναι πολύπλευρη. Ενας δρόμος μας απομένει η αντίσταση – ή αυτοί ή εμείς. Διαλέξτε.

  14. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ…… ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ….. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ…….ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ.

  15. Επιτέλους ρε παιδιά αρχίζει να ξεχωρίζει η ήρα από το στάχυ!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτός έχει οργώσει τη Ελλάδα για να ενημερώσει,να ξεσηκώσει και να αφυπνίσει τη ελληνική ψυχή,που χρόνια"δολοφονούσαν" οι πατριδοκάπηλοι κι οι βολεμένοι κομματικοί στρατοί με τα χρήματα της ευρωζώνης.Τόσο καιρό λέει τα αυτονόητα και πασιφανή κι εμείς δεν ακούμε τον έντιμο,τον καθαρό και συναπή λόγο,παρά ψάχνουμε διέξοδο μέσα στο ξεπουλημένο και διεφθαρμένο σύστημα,που μας "φόρτωσαν"τόσα χρόνια στην πλάτη,για να μας ξεπουλήσει σύσσωμο.Αν έχετε τα κότσια και την παληκαριά ,κι αν είστε πραγματικοί Έλληνες ελάτε κοντά μας στο ΕΝΙΑΊΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,ΓΙΑΤΊ ΚΑΝΕΊς ΔΡΝ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ κι όλοι βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε ,γιατί εμείς αποφασίζουμε για τις δράσεις και τα "θέλω"μας.Στο Ε.ΠΑ.Μ δεν υπάρχει "γραμμή",ούτε διάκριση,αλλά λειτουργούμε συλλογικά σεβόμενοι την πλειοψηφούσα άποψη του πυρήνα,γιατί εμείς πιστεύουμε αληθινά στη βάση,στο λαό,που τον θέλουμε πρωταγωνιστή στις εξελίξεις.Κάναμε πράξη την ενότητα,εμπιστευτήκαμε το διπλανό μας,μάθαμε τι σημαίνει δημοκρατία στην πράξη και ούτε στιγμή δεν αναρρωτηθήκαμε τι ψήφιζε παλιά ο καθένας,αφού όλοι λίγο ή πολύ είχαμε παραπλανηθεί από τα ιδεολογήματα των φερέφωνων της ολιγαρχίας κι από τη φιέστα των εκλογών,που πάντα τις έκαναν με τους δικούς τους όρους ελέγχοντας απόλυτα το παιχνίδι.Ελάτε συναγωνιστές κοντά μας και θα ανακαλύψετε μέσα σας δυνάμεις που δεν φαντάζεστε,καιόλοι μαζί θα παλέψουμε "να φέρουμε την άνοιξη μες στο βαρύ χειμώνα"στον δύσμοιρό μας τόπο…Θα βρεθούμε στους δρόμους όλοι μαζί…και θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές.Καλή αντάμωση,αδέρφια και ο Θεός να έχει κάλά τον κ.Καζάκη και να του δίνει δύναμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *