Διαφημίσεις

Σε 80 απαγχονισμούς ατόμων αποφάσισε να προχωρήσει το καθεστώς στη βόρεια Κορέα. Κάποιοι κατέληξαν στην αγχόνη επειδή διαπιστώθηκε ότι είδαν ταινία από τη νότια Κορέα και άλλοι επειδή είχαν στη κατοχή τους τη Βίβλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τζούνγκανγκ της νότιας Κορέας, στις 3 Νοεμβρίου σε επτά διαφορετικές πόλεις της βόρειας Κορέας, απαγχονίστηκαν δημόσια 80 άτομα!

Μεταξύ των αδικημάτων ήταν η κατοχή της Βίβλου, η διάδοση πορνογραφικού υλικού αλλά και η παρακολούθηση ταινιών της νότιας Κορέας.

Στην περιοχή Γουονσάν, σύμφωνα με το koolnews.gr ο απαγχονισμός έγινε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και οι κατηγορούμενοι του καθεστώτος φορούσαν λευκή κουκούλα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο γήπεδο βρίσκονταν 10.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.

Τέλος, αυτή είναι η πρώτη δημόσια μαζική εκτέλεση που πραγματοποιείται στη χώρα από όταν ανέλαβε τα ηνία της διακυβέρνησης ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

redskywarning.blogspot.gr

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στη Β.Κορέα εκτέλεσαν 80 άτομα επειδή είχαν την Βίβλο”
  1. Βλεπω ότι το σαιτ παρακολουθείται από πολλα Φασιστακια, που βιαστηκανε να χαψουνε την ειδηση που σερβιρε μια κιτρινη φυλλαδα της Νοτιας Κορεας, Κατά αρχη ρε χανοι ποια είναι η πηγη της είδησης και πως γνωριζει η εφημεριδα το τι συμβαινει στην βορρεια Κορεα/ καποτε πριν λιγα χροννια ελεγαν ότι στην Β.Κορεα πεινανε και από την πεινα τρωνε τα ιδια τους παιδια,

  2. Ας τονίσω ότι δεν έχει εφαρμοστεί ο κομμουνισμός άσχετα με το τι υπήρχε πριν το 90 του τύπου δυτικού ανατολικού μπλοκ , έπειτα ποιος σας είπε εσάς ότι αυτό το πράγμα είνια κομμουνισμός ; Έπειτα σε κομμουνιστικό καθεστώς δεν βγαίνει πληροφορία προς τα έξω . . . χαχαχαχαχαχαχα . Καλές οι αναμεταδώσεις . . . έπειτα ποιος σας είπα εσάς ότι το ΚΚΕ εκφράζει το κάθε κομμουνιστή ; Τι επειδή αναφέρει τη θεωρία που γνωρίζει από έξω και ανακατωτά ; Έπειτα τι πιστεύετε ότι είναι ο κομμουνισμός ; Αυτό που έκαναν φαίνεται ξεκάθαρα κομουνισμός απο συμφέρον δεν είναι κομμουνισμός , δεν γίνεται από συμφέρον. Είναι μια ανάγκη βασική . Το ότι σαφέστατα δεν έχει θρησκευτικό χαρακτήρα δεν σημαίνει ότι πολεμάει τα πιστεύω του καθενός . Πιστεύω ότι έχουν παιχτεί πολλά και εκεί μέσα . Τότε για τους Κούρδους τι έχετε να πείτε ; Ξεχνάτε το ΡΚΚ . Έπειτα πολύ παρεξηγήσιμο τα όσα γράφω . Δεν παύουν να είναι παρατηρήσεις που έχω κάνει . Γενικότερα πιστεύω ότι στη χώρα μας απλές λέξεις τις ισοδυναμούμε με στοιχιά και δράκοντες .Τύπου κομμουνισμός-ΚΚΕ . Πέραν του ότι ισχυρίζεται ο καθένας δεν σημαίνει πως έχουν αντικειμενική αξία τα λόγια του . Και μη μου πείτε πάλι αυτό με τους Εβραίους . Υπάρχει μια θεωρία κατά τα λεγόμενα τους είναι απόδειξη ότι ο ίδιος ο Χίτλερ δεν κυνηγούσε όλους τους Εβραίους . Αλλά μια συγκεκριμένη φυλή Εβραίων . Έχετε να μου πείτε κάτι γι αυτό ; Όπως και να έχει δεν πιστεύω ότι όλοι μα όλοι επειδή έχει το σφάλμα κάποιος άνθρωπος ανάμεσα τους πρέπει να πάρουν και τη ρετσινιά έτσι ακριβώς πως ακόμη και αν είχαμε λαμπρούς προγόνους ξεχάσαμε με ποιον τρόπο ολοκλήρωσαν τις ζωές τους οι φιλόσοφοι μας , όπως ο Σωκράτης . Ακόμη και αν όλοι τους ήσαν λαμπροί και άξιοι ( το αν πάει σε μια εικόνα 100% επί του συνόλου ) τι μας κάνει εμάς να είμαστε αναμφίβολα άξιοι ; Επειδή ήταν οι πρόγονοι μας ; Κοιτάξτε γύρω σας ; Ας μη ξεχνάμε ότι το μάτριξ παίζει τα παιχνίδια του επίσης .Σας ευχαριστώ .

  3. ta 80 αυτα ατομα φιλε μου πιο πανω διεσωθησαν και αυτη την στιγμη ειναι καβαλα πανω στο ISON για αλλες αστροπολιτειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek